NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Nagyon komoly mennyi cikk szól hirtelen Leinart-ról, foglalkozzunk vele egy kicsit mi is 😛 A QB coach, Knapp nyilatkozott róla:
“He has spent a lot of extra time working on our drops and our progressions,” Knapp said. “What we believe is so important is the way our footwork is tied in with our progressions. That’s what we spend a lot of extra time on.
"As far as the classroom goes, he is definitely one of the sharpest guys I’ve worked with… Matt’s very studious about knowing his progressions with the reads based on the coverages he’s getting.”
Szorgalmasan edz, úgy tűnik nagyon meg akar felelni az elvárásoknak 😊
Herm Edwards-szal is volt egy riport vele, szerinte ez az Offense sokkal jobban feküdhet neki, mint az arizonai. Az erős futójáték megkönnyítheti a helyzetét. Úgy legyen.
És nézzük az eddigi statisztikáit, mint kezdő irányító
7 győzelem, 10 vereség
3360 passzolt yard, 56.6 % pontossággal
13 TD, 15 INT
Passer rating: 72.9
több mint 13 éve
Akkor a Thad-Cushing párhuzamra nem csak én gondoltam 😀adam8Arca nem hasonlít, de a viselkedése a szövege, és még a mozgása is kisérteties... XD
A browns elleni sound fxes videóját érdemes megtekinteni.. 😀
több mint 13 éve
Welcome to BMS!Alex Moren - Matt Leinart
Thad Castle - Brian Cushing
Craig Shilo - Ben Tate
Ochocincot nem akarjátok elhozni a Patsből?
több mint 13 éve
Remélem Leinart villantani fog valamit a hat évvel ezelőtti önmagából!http://www.youtube.com/watch?v=moBwFKY9iaQ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na jöhet az NFL Alex Moran-je 😀 Remélem nála azért sikeresebb lesz, nektek szurkolok ami a csoportot illeti.JayB😀 😀 JayB nem tudsz vmi linket adni 3. BMS évadrol? 😊
ui.: Texans fanok bocsi az OFFért 😉
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Na jöhet az NFL Alex Moran-je 😀 Remélem nála azért sikeresebb lesz, nektek szurkolok ami a csoportot illeti.
több mint 13 éve
Schaub nyilatkozott az ügyben, sajna ez azt erősíti, hogy már nem fog játszani idén: "It doesn’t look good. My foot is pretty much the size of a cinder block right now, but we’re going to search out some other opinions and do as much as we can to get it right and see what will happen."
"He’s going to understand what defenses are doing. His teammates will rally around him. I have all the confidence in the world that he can lead the team to the playoffs and beyond."
több mint 13 éve
A Baltimore-nak sikerült 2009-ben a New England ellen 😊1-2 éve én is ezt mondtam volna, de jelenleg ne felejtsük el, hogy papíron az NFL legjobb védelméről van szó, nem papíron is benne van a TOP5-ben. Emellett az Oaklanddel együtt a liga legjobb RB duója is itt van. Ha ezek jól mennek akkor elég ha Leinart csak a liga egyik legjobb WR-nek dobja folyamatosan a labdát 😉zolika26Emiatt gondolom én is, hogy a PO meglesz nekik, de hogy ott QB nélkül meccset nyerjenek...vassadi
Azért én adnék egy jó 2-3 meccset Leinart-nak, megfelelő playhívásokkal, ahol nem terhelik túl azért egy megfelelő szintet meg tud ütni.( reméljük 😊 )
több mint 13 éve
vassadi
15 617
1-2 éve én is ezt mondtam volna, de jelenleg ne felejtsük el, hogy papíron az NFL legjobb védelméről van szó, nem papíron is benne van a TOP5-ben. Emellett az Oaklanddel együtt a liga legjobb RB duója is itt van. Ha ezek jól mennek akkor elég ha Leinart csak a liga egyik legjobb WR-nek dobja folyamatosan a labdát 😉zolika26Emiatt gondolom én is, hogy a PO meglesz nekik, de hogy ott QB nélkül meccset nyerjenek...
több mint 13 éve
Egy újabb gyöngyszem Cody-tól, hatalmas figura 😊 http://prod.www.texans.clubs.nfl.com/tv-media/videos/On-the-Nose-with-Shaun-Cody-Cody-Island/4405b80a-7047-4877-9aaa-8ae8b48f6f1e
több mint 13 éve
Itt egy kis MattII összefoglaló az eddigi pályafutásárólhttp://www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/9741/is-matt-leinart-better-than-you-think
Nagyon nyomják a srácot, az biztos, hogy hirtelen nagyon a középpontba került 😊
több mint 13 éve
bakker. csak most olvastam. :mad: Ami biztos, hogy Schaub lábközépcsontja sérült. Hivatalosan még nem mondtak le róla, egyelőre begipszelték egy hétre és közben újravizsgálják. Sajnos minimális esélyt látok az idei játékára, ami...
egyelőre nehezen hiszem el, amíg van remény, addig bízom benne, hogy játszik.
több mint 13 éve
Én még mindig abban bízom, hogy nem dől ki az egész szezonra. Bár tudom a legtöbb helyen ezt írják, de amíg a csapat nem teszi IRre én reménykedem.Nem véletlenül ért véget az Arizonai pályafutása úgy ahogy
Mert nem hiszek a mesékben és az, hogy Leinart csak megközelíteni is tudná Schaub teljesítményét, csak mese habbal...DC
több mint 13 éve
A csoportgyőzelem szerintem Schaub nélkül is meglesz, azt viszont nem tudom elképzelni, hogy Leinart PO-meccset nyerjen.vassadi1-2 éve én is ezt mondtam volna, de jelenleg ne felejtsük el, hogy papíron az NFL legjobb védelméről van szó, nem papíron is benne van a TOP5-ben. Emellett az Oaklanddel együtt a liga legjobb RB duója is itt van. Ha ezek jól mennek akkor elég ha Leinart csak a liga egyik legjobb WR-nek dobja folyamatosan a labdát 😉
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A csoportgyőzelem szerintem Schaub nélkül is meglesz, azt viszont nem tudom elképzelni, hogy Leinart PO-meccset nyerjen.
több mint 13 éve
Nem hiszel a mesében, de reménykedsz Schaub idei játékában 😀WyattNem tudom. Végig játszott majdnem egy teljes félidőt a sérült lábával. Doktorok még rendesen meg se vizsgálták, de már mindenki tudja a tutit, hogy már nem játszik a szezonban. A csoportriválisok meg dörzsölik a tenyerüket.
Leinartot láttam az idei és a tavalyi preseasonban is játszani és mind a kétszer trash volt.
Amikor egy kezdő irányító lesérűl, és egy korábban nflben nem vagy régóta játszott irányító lép a helyébe, mindig előjönnek a hangzatos igéretek, fogadkozások, mesebeli történetek (hogyan lett Brady, backupból az nfl no. 1 irányítója, amire kb. millió az 1 az esély), aztán 99.9% ban jönn a valóság, és a 0-16os Colts 😊
Én bízok benne, hogy visszatér még Schaub, mert szerintem, ha csak egy helybe állva dobálna, akkor is sokkal jobb lenne Leinartnál. Több realitást látok ebben, mint abban hogy Leinart varázsütésre kezdő nfl szintű irányítóvá válik
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Én még mindig abban bízom, hogy nem dől ki az egész szezonra. Bár tudom a legtöbb helyen ezt írják, de amíg a csapat nem teszi IRre én reménykedem.Nem hiszel a mesében, de reménykedsz Schaub idei játékában 😀
Mert nem hiszek a mesékben és az, hogy Leinart csak megközelíteni is tudná Schaub teljesítményét, csak mese habbal...DC
több mint 13 éve
Én még mindig abban bízom, hogy nem dől ki az egész szezonra. Bár tudom a legtöbb helyen ezt írják, de amíg a csapat nem teszi IRre én reménykedem.Mert nem hiszek a mesékben és az, hogy Leinart csak megközelíteni is tudná Schaub teljesítményét, csak mese habbal...
több mint 13 éve
Hát ha úgy van akkor biztos ti jobban ismeritek kivánom sikerüljön.
több mint 13 éve
Pontosan, és ilyen szempontból ha valamikor jönnie kellett a sérülésnek akkor valószínűleg a "legjobbkor" jön, mert most van 2 zavartalan hete összeszedni LeinartotHát fiúk ezt én is őszintén sajnálom mert megérdemeltetek volna egy kiemelkedően jó szezont (a PO ha nem akarnátok akkor is összejön 😊 ) de félek Kubiak nem Harbough hogy Mattyből egy új A Simthet varázsoljon. De az idő majd megmondja.dandeMondjuk ha valaki képes kihozni egy irányítóból a maximumot az szerintem KubiakBondi
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Hát fiúk ezt én is őszintén sajnálom mert megérdemeltetek volna egy kiemelkedően jó szezont (a PO ha nem akarnátok akkor is összejön 😊 ) de félek Kubiak nem Harbough hogy Mattyből egy új A Simthet varázsoljon. De az idő majd megmondja.dandeMondjuk ha valaki képes kihozni egy irányítóból a maximumot az szerintem Kubiak
több mint 13 éve
Hát fiúk ezt én is őszintén sajnálom mert megérdemeltetek volna egy kiemelkedően jó szezont (a PO ha nem akarnátok akkor is összejön 😊 ) de félek Kubiak nem Harbough hogy Mattyből egy új A Simthet varázsoljon. De az idő majd megmondja.
több mint 13 éve
Hajnalban még azt olvastam, hogy a Jax ellen Leinart kezd, nem gondoltam, hogy ennyire súlyos Schaub sérülése.Nem akarok így előre szaladni a dolgokban, de Kubiak nagyon bízik benne és ez lesz Heismann Matti utolsó esélye, hogy valamiféle karriert csináljon. Mondjuk az tuti, hogy Foster és Tate még az eddigieknél is nagyobb szerepet kaphat 😊
Gyerünk Matti repíts minket a PO-ba.
több mint 13 éve
Schaub idén már nem játszik a legfrisebb hírek szerint. Szóval ennyire súlyos. Maradt nektek Neo, az örök ígéret.Tudom, az idézőjelek szándékosan lemaradtak. De ha tényleg eljutna a csapat a PO-ba, és esetleg nem esne ki rögtön, tuti lenne valami elemző, aki egyből elővenné ezt a párhuzamot. Gondoltam beelőzök.😀 De az még messze van, azt sem tudni Schaub mennyire sérült, van még 6 meccs, szoros még a csoport, főleg így. Szóval, félig tréfának szántam.texLeinart-tól eddig nem sokat láttunk, de talán Rosenfels után (a nagy hibái ellenére passzolni azért jobban tudott, mint az őt követő backupok) ismét értelmes csere irányítónk van. Azért nem megbántva senkit, most jobban örülök, hogy nem a csoport riválisok csere irányítói vannak nálunk... Aztán majd kiderül, hogy ez az optimizmus meddig tart.Mondjuk a QBjük tavaly csak 1 meccset hagyott ki. Az azért nem hanyagolandó difi...iktriad
A D egyre jobb, AJ is visszatérhet, tehát még nem temetném a csapatot, de így tényleg nehezebb lesz. Sőt! A mai nfl.com-os elemzéseken felbátorodva eszembe jutott, hogy a Packers tavaly úgy nyert superbowl-t, hogy rengeteg kulcsjátékosuk sérült volt, akik közül néhány a PO-ra vissza tudott térni, a többiek meg felnőttek hozzájuk. Az elmúlt 4 meccs nálunk hasonló tendenciát mutat, úgyhogy elkezdtem reménykedni!😀tex