NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Am kiváncsi vagyok, hogy a play után hogy mozdították meg 😀

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 292 — Texans fan
Massiet elvitte az ArizonaDC
Zebrie Sanders még bent van 😀adam8
😀 Hát ez kész. Nem láttam még 😊
több mint 13 éve
Massiet elvitte az ArizonaDC
Zebrie Sanders még bent van 😀

több mint 13 éve
Massiet elvitte az Arizona
több mint 13 éve
Jöhet, csak egy 4 körrel hátrébb húzzuk be Zeuerlint mint a Jax Angert 😛 én még akkor is behúznám Massiet, de ez az én mániám csak😀, ezen kívül ILB-t mindenképp várok még talán egy WR vagy TE.

több mint 13 éve
Engem meglepne ha ezek után jönne még valaki az OL-be. Aztán ki tudja. Ti milyen posztra vártok még. AMúgy most Rackers-szel mi van, lehet hogy K is kéne?Bondi
Igen, kell kicker mindenképp. Én még várok offensive tacklet is.
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Engem meglepne ha ezek után jönne még valaki az OL-be. Aztán ki tudja. Ti milyen posztra vártok még. AMúgy most Rackers-szel mi van, lehet hogy K is kéne?

több mint 13 éve
Erősítjük tovább az OL belsejét, de ahogy Adam te is írod, egy tackle nem ártana
több mint 13 éve
Tényleg nem rossz, de ő sem Massie 😕, miért bíznak ennyire Butlerben? :S

több mint 13 éve
Következő pick Ben Jones, ez nagyon tetszik.

több mint 13 éve
Egyébként az a hír járja Jacobyt el akarjuk cserélni.DC
Adná az isten.

több mint 13 éve
Én is reachnek érzem, ez a 3. kör az 5. helyén volt, ami még azért elég prémiumos pick, van 3 db negyedik körösünk, szerintem ott is be lehetett volna még húzni. De kit érdekel, ha jó játékos lesz belőle.

Egyébként az a hír járja Jacobyt el akarjuk cserélni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem akkor is jobban jár a Texans ha itt húzza Sanut, 4/99-re Massiet, és csak 4/121re Poseyt. 4/126ra meg jöhetne vmi DL (Forston, Chapman, Ta'amu?). na az A+-os draft lenne, de nekem Posey itt rossz pick (holott sztem se lesz béna)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Dehogy ordas nagy reach... 4-5-nél tovább nem maradt volna bent semmiképpen. Az, hogy ilyen draftcountdown FA-ra írta, semmit nem jelent, a többi oldalon egyáltalán nem ott szerepelt. Méghozzá azért, mert a pályán mutatott teljesítménye alapján előrébbi picket is simán megérne, ha nincs a tavalyi OSU botrány, most itt nagy stealként lenne kezelve.
több mint 13 éve
Sztem simán jó itt, draftace is 3. kör közepére tette, nem rossz játékos, talán csak Marvin Jones tetszett volna jobban az ott bent lévő WR-ek közül, Sanut nem szeretem.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Posey A-???
nyilván kellett WR, de ordas nagy reach, ráadásul Sanu is bent volt még, na ő lett volna A. (és sztem Brooks is az)
több mint 13 éve
Eddig így értékelem:
Whitney Mercilus A
DeVier Posey A-
Brandon Brooks B

eddig tetszik a draft, a trade is jó, na de mostmár a 4/4-gyel be kell húzni Massiet különben ideges leszek 😛

több mint 13 éve
Mikor elcseréltük a 2. körösünket akkor már tudtam, hogy WR-t fogunk húzni. Nem nagyon ismertem előtte Posey-t, de csak jókat hallottam róla. Brooks már érdekesebb, a majd 160 kg-val a ZBS-ben, kissé szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.

több mint 13 éve
Annyira ismeretlen név, hogy tavaly késő 1. körre is várták. Csak ő is beszívta amit Adams, Brewster és Herron is. eltiltási botrány és hátracsúszott. Később is bent lett volna, ettől vicces pick, de a képességei miatt egyáltalán nem kell aggódnotok, szvsz nem nagyon volt bent -egyértelműen- jobb WR. 😊fetomy
Köszi neked is az extra infót, reméljük a legjobbakat
Közbe draftoltunk egy 340 fontos guardot a ZBSbe, Brandon Brooksot, érdekes
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
tavaly eltiltott volt, mert benne volt ő is az Ohio STate botrányban. Bár azt hittem többet csúszik, de nagyon értékes prospect. A potenciál egyértelműen benne van. Örülnék neki a helyetekbe.tüsi91
Köszi az infót. Csak azért fejvakargatós, mert még rengeteg jó elkapó bent volt és valószínü ő később is elérhető lett volna. De őszintén nem lepődtem meg túlzottan. FOnk sokszor draftolja a saját emberét az "ismert név" helyett.DC
Annyira ismeretlen név, hogy tavaly késő 1. körre is várták. Csak ő is beszívta amit Adams, Brewster és Herron is. eltiltási botrány és hátracsúszott. Később is bent lett volna, ettől vicces pick, de a képességei miatt egyáltalán nem kell aggódnotok, szvsz nem nagyon volt bent -egyértelműen- jobb WR. 😊
több mint 13 éve
tavaly eltiltott volt, mert benne volt ő is az Ohio STate botrányban. Bár azt hittem többet csúszik, de nagyon értékes prospect. A potenciál egyértelműen benne van. Örülnék neki a helyetekbe.tüsi91
Köszi az infót. Csak azért fejvakargatós, mert még rengeteg jó elkapó bent volt és valószínü ő később is elérhető lett volna. De őszintén nem lepődtem meg túlzottan. FOnk sokszor draftolja a saját emberét az "ismert név" helyett.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Első 3. körösünk Devier Posey, elkapó. Elég ismeretlen név.DC
tavaly eltiltott volt, mert benne volt ő is az Ohio STate botrányban. Bár azt hittem többet csúszik, de nagyon értékes prospect. A potenciál egyértelműen benne van. Örülnék neki a helyetekbe.
több mint 13 éve
Első 3. körösünk Devier Posey, elkapó. Elég ismeretlen név.
több mint 13 éve
Kitradeltünk a 2. körből: Tampa megkapta a 2. és 7. körösünket, mi cserébe megkaptuk a 3. és 4. körösüket. Most van két 3. körösünk és három! 4. körösünk
több mint 13 éve
Ma este a 3. körben szivesen látnám Jared Crick(defensive lineman), Marvin McNutt (elkapó), vagy Mitchell Schwartz és Jeff Allen (fal emberek) közül valamelyiket.
A 2. kör a trükkösebb, ugyanis nincs messze a 3. körösünktől - utóbbi elég magasan van a Demeco Ryans csere miatt, a 2. körös pedig a majdnem legvégén - szóval valaki olyat kell választani, aki a 3. körben már nem lenne elérhető. Talán Sanu vagy Adams, esetleg én nem bánnék egy feltradet Martinért vagy Jeffreyért, ha tovább csúsznának (úgyis két 4. körösünk van)