NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jake Delhomme és Jeff Garcia jön ma próbajátékra. Kíváncsi vagyok mikor kerül elő Jamarcus a kukából.iktriad
tavaly 6 meccsen kezdett Troy Smith, ehhez képest idén még 3. számúnak se kell sehová. Ezt se értem.Höri
És mi van Sage Rosenfelsszel? Ő még ismerős is lenne itt.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jake Delhomme és Jeff Garcia jön ma próbajátékra. Kíváncsi vagyok mikor kerül elő Jamarcus a kukából.iktriad
tavaly 6 meccsen kezdett Troy Smith, ehhez képest idén még 3. számúnak se kell sehová. Ezt se értem.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jake Delhomme és Jeff Garcia jön ma próbajátékra. Kíváncsi vagyok mikor kerül elő Jamarcus a kukából.
több mint 12 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
http://www.texanstalk.com/forums/showthread.php?t=87280

Azt hiszem témába vág ha már chokerség, van is kép róla valahol a közepén. Gondolom minimum vegyes érzelmekkel fogadnátok ha esetleg újra leszállna az öreg Rosencopter 😊

több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Vazze Yates debütált az NFL-ben.... 😊
Sok sikert neki, ha úgy tud fejlődni, mint az utolsó UNC-s évében, akkor egész jó QB lehet majd belőle, mondjuk a chokerséget nehéz lesz kiölni belőle. Mindenestre most szorítok nektekgabokocka
Na jó, akkor én megkérdezem, chokerség az mi az? 😊Bondi
Szabadfordításban: Balfaszkodás, lúzerség. Amikor már-már Ca'mon man!-szerű balfaszkodás során szívod meg és a csapatod is. Tehát magadat vered meg, nem az ellenfél győz le. Mondjuk GW-drive-nál 4. downon fél yardra a 1st downtól elcsúszol, ilyenek. 😊Soldados
Köszi, Most már ezt is tudom. 😊

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sok sikert neki, ha úgy tud fejlődni, mint az utolsó UNC-s évében, akkor egész jó QB lehet majd belőle, mondjuk a chokerséget nehéz lesz kiölni belőle. Mindenestre most szorítok nektekgabokocka
Na jó, akkor én megkérdezem, chokerség az mi az? 😊Bondi
Szabadfordításban: Balfaszkodás, lúzerség. Amikor már-már Ca'mon man!-szerű balfaszkodás során szívod meg és a csapatod is. Tehát magadat vered meg, nem az ellenfél győz le. Mondjuk GW-drive-nál 4. downon fél yardra a 1st downtól elcsúszol, ilyenek. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Na jó, akkor én megkérdezem, chokerség az mi az? 😊

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Fosternek sajnos nem ez volt az élete meccse, de a Jax remekül védekezte a futásainkat.Bondi
Ti olvastatok valamit Tate-ről? Gyanúsan kevés lehetőséget kapott...kalasnikov
Múltkor is így volt, szerintem is hülyeség.

több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Abból ítélve, ahogy bedobta négy védő közé a labdát egyenesen AJ kezébe, lehet benne valami. Meglátjuk...
több mint 12 éve
Fosternek sajnos nem ez volt az élete meccse, de a Jax remekül védekezte a futásainkat.Bondi
Ti olvastatok valamit Tate-ről? Gyanúsan kevés lehetőséget kapott...
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Sok sikert neki, ha úgy tud fejlődni, mint az utolsó UNC-s évében, akkor egész jó QB lehet majd belőle, mondjuk a chokerséget nehéz lesz kiölni belőle. Mindenestre most szorítok nektek

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
A meccsről. A védelem ismét elképesztő volt, ha nincs a végén az a gyenge punt, akkor lenullázzák a Jaxot. Azt a puntot kivéve viszont a speciális csapat is nagyon jól teljesített, pedig eddig ez nem volt erősségünk.

Szvsz az első félidőben nem volt gond a támadójátékkal, mondjuk a field pozíciók extrák voltak addig. Leinart nagy TD passzt adott, Yates jó volt az első drive-ban.

Azt nem értettem, hogy Tate miért játszott olyan keveset. Pedig Fosternek nem is nagyon ment, kétszer elhagyta a labdát...kalasnikov
Jacoby egyre jobban hord vissza, és a speciális egység is sokat fejlődött az évben.

Yates játéka nekem nagyon tetszett. Remekül állt be a 2. negyedben, magabiztosan passzolt. A 2.negyedben igazából csak menedzselte a játékot, az volt a lényeg, hogy minél gyorsabban lefusson az óra.

Fosternek sajnos nem ez volt az élete meccse, de a Jax remekül védekezte a futásainkat.

több mint 12 éve
A meccsről. A védelem ismét elképesztő volt, ha nincs a végén az a gyenge punt, akkor lenullázzák a Jaxot. Azt a puntot kivéve viszont a speciális csapat is nagyon jól teljesített, pedig eddig ez nem volt erősségünk.

Szvsz az első félidőben nem volt gond a támadójátékkal, mondjuk a field pozíciók extrák voltak addig. Leinart nagy TD passzt adott, Yates jó volt az első drive-ban.

A második félidőben már csak az óra pörgetésére játszottunk. Kicsit tartottam tőle, hogy ez kevés lesz, de végül Kubiak jól kalkulált. Ha nincs a rossz punt, akkor nem is lett volna izgalmas a vége.

Azt nem értettem, hogy Tate miért játszott olyan keveset. Pedig Fosternek nem is nagyon ment, kétszer elhagyta a labdát...
több mint 12 éve
Az oké de a következő meccsen ő is IR és nem maradt senki ...Delonso_
Clemens?shawnka
Kubiak?szaba
Mindegyik hamis 😉

Helyes válasz:
Because recently-signed quarterback Kellen Clemens was inactive, tight end Owen Daniels became the Texans' backup behind Yates. Daniels last played quarterback as a redshirt freshman at Wisconsin.

Viccet félre téve: a helyzet tragikus. Bár elképzelhető, hogy Yatesről kiderül, hogy egy Tom Brady lakozik benne.
több mint 13 éve

Na most mi lesz fiúk?

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
smile ilyennel érthető a poén? smile

De a kubiak ütött ...Delonso_
érthető volt az anélkül is 😊
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
smile ilyennel érthető a poén? smile

De a kubiak ütött ...
több mint 13 éve
Clemens?shawnka
Kubiak?szaba
😀 😀 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
minek, Yates király volt 😀shawnka
Clemens?shawnka
Kubiak?
több mint 13 éve
Baszki ilyen tényleg nincs 😀
Jöhet Favre? 😂tenorx
Clemens?
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Jöhet Favre? 😂tenorx
Az oké de a következő meccsen ő is IR és nem maradt senki ...
több mint 13 éve
Jöhet Favre? 😂tenorx
minek, Yates király volt 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jöhet Favre? 😂
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Matt Leinart likely done for season with a broken collarbone, an injury he's suffered before. Texans expected to sign another QB soon

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
tex 150
Hát ez kemény meccs volt, Leinart sérülésével a PO is veszélybe került. Azt számoltam, hogy a Colts meccset mindenképp nyerni kell, akkor az alapszakasz végén a Titansnál még utolsó fordulós vereség esetén is jobb lenne a division mérleg, ami az egymás elleni meccsek után a következő döntési szempont döntetlen esetén. Úgyhogy most már az lesz a legfontosabb meccs. Ezen kívül még egy meccset hozni kell (talán a Panthers), ha a Titans Buffaloban vagy otthon a Saints ellen kikap, akkor az elég lenne.

Ha mindenki ennyire a futó játékra fog készülni, akkor nagyon nehéz lesz, szerintem a Hawks és a Bengals meccset nagyon lehéz lesz nyerni, tényleg a Panthers ellen lenne a legnagyobb esély. De addig még néhány ember lesérülhet, hogy ne legyen olyan egyszerű...