NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
És mi van Sage Rosenfelsszel? Ő még ismerős is lenne itt.Jake Delhomme és Jeff Garcia jön ma próbajátékra. Kíváncsi vagyok mikor kerül elő Jamarcus a kukából.iktriadtavaly 6 meccsen kezdett Troy Smith, ehhez képest idén még 3. számúnak se kell sehová. Ezt se értem.Höri
több mint 12 éve
Jake Delhomme és Jeff Garcia jön ma próbajátékra. Kíváncsi vagyok mikor kerül elő Jamarcus a kukából.iktriadtavaly 6 meccsen kezdett Troy Smith, ehhez képest idén még 3. számúnak se kell sehová. Ezt se értem.
több mint 12 éve
Jake Delhomme és Jeff Garcia jön ma próbajátékra. Kíváncsi vagyok mikor kerül elő Jamarcus a kukából.
több mint 12 éve
http://www.texanstalk.com/forums/showthread.php?t=87280Azt hiszem témába vág ha már chokerség, van is kép róla valahol a közepén. Gondolom minimum vegyes érzelmekkel fogadnátok ha esetleg újra leszállna az öreg Rosencopter 😊
több mint 12 éve
Köszi, Most már ezt is tudom. 😊Szabadfordításban: Balfaszkodás, lúzerség. Amikor már-már Ca'mon man!-szerű balfaszkodás során szívod meg és a csapatod is. Tehát magadat vered meg, nem az ellenfél győz le. Mondjuk GW-drive-nál 4. downon fél yardra a 1st downtól elcsúszol, ilyenek. 😊SoldadosVazze Yates debütált az NFL-ben.... 😊Na jó, akkor én megkérdezem, chokerség az mi az? 😊Bondi
Sok sikert neki, ha úgy tud fejlődni, mint az utolsó UNC-s évében, akkor egész jó QB lehet majd belőle, mondjuk a chokerséget nehéz lesz kiölni belőle. Mindenestre most szorítok nektekgabokocka
több mint 12 éve
Szabadfordításban: Balfaszkodás, lúzerség. Amikor már-már Ca'mon man!-szerű balfaszkodás során szívod meg és a csapatod is. Tehát magadat vered meg, nem az ellenfél győz le. Mondjuk GW-drive-nál 4. downon fél yardra a 1st downtól elcsúszol, ilyenek. 😊Vazze Yates debütált az NFL-ben.... 😊Na jó, akkor én megkérdezem, chokerség az mi az? 😊Bondi
Sok sikert neki, ha úgy tud fejlődni, mint az utolsó UNC-s évében, akkor egész jó QB lehet majd belőle, mondjuk a chokerséget nehéz lesz kiölni belőle. Mindenestre most szorítok nektekgabokocka
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Vazze Yates debütált az NFL-ben.... 😊Na jó, akkor én megkérdezem, chokerség az mi az? 😊
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Múltkor is így volt, szerintem is hülyeség.Fosternek sajnos nem ez volt az élete meccse, de a Jax remekül védekezte a futásainkat.BondiTi olvastatok valamit Tate-ről? Gyanúsan kevés lehetőséget kapott...kalasnikov
több mint 12 éve
Vazze Yates debütált az NFL-ben.... 😊Abból ítélve, ahogy bedobta négy védő közé a labdát egyenesen AJ kezébe, lehet benne valami. Meglátjuk...
több mint 12 éve
Fosternek sajnos nem ez volt az élete meccse, de a Jax remekül védekezte a futásainkat.BondiTi olvastatok valamit Tate-ről? Gyanúsan kevés lehetőséget kapott...
több mint 12 éve
Vazze Yates debütált az NFL-ben.... 😊Sok sikert neki, ha úgy tud fejlődni, mint az utolsó UNC-s évében, akkor egész jó QB lehet majd belőle, mondjuk a chokerséget nehéz lesz kiölni belőle. Mindenestre most szorítok nektek
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
A meccsről. A védelem ismét elképesztő volt, ha nincs a végén az a gyenge punt, akkor lenullázzák a Jaxot. Azt a puntot kivéve viszont a speciális csapat is nagyon jól teljesített, pedig eddig ez nem volt erősségünk.Jacoby egyre jobban hord vissza, és a speciális egység is sokat fejlődött az évben.
Szvsz az első félidőben nem volt gond a támadójátékkal, mondjuk a field pozíciók extrák voltak addig. Leinart nagy TD passzt adott, Yates jó volt az első drive-ban.
Azt nem értettem, hogy Tate miért játszott olyan keveset. Pedig Fosternek nem is nagyon ment, kétszer elhagyta a labdát...kalasnikov
Yates játéka nekem nagyon tetszett. Remekül állt be a 2. negyedben, magabiztosan passzolt. A 2.negyedben igazából csak menedzselte a játékot, az volt a lényeg, hogy minél gyorsabban lefusson az óra.
Fosternek sajnos nem ez volt az élete meccse, de a Jax remekül védekezte a futásainkat.
több mint 12 éve
A meccsről. A védelem ismét elképesztő volt, ha nincs a végén az a gyenge punt, akkor lenullázzák a Jaxot. Azt a puntot kivéve viszont a speciális csapat is nagyon jól teljesített, pedig eddig ez nem volt erősségünk.Szvsz az első félidőben nem volt gond a támadójátékkal, mondjuk a field pozíciók extrák voltak addig. Leinart nagy TD passzt adott, Yates jó volt az első drive-ban.
A második félidőben már csak az óra pörgetésére játszottunk. Kicsit tartottam tőle, hogy ez kevés lesz, de végül Kubiak jól kalkulált. Ha nincs a rossz punt, akkor nem is lett volna izgalmas a vége.
Azt nem értettem, hogy Tate miért játszott olyan keveset. Pedig Fosternek nem is nagyon ment, kétszer elhagyta a labdát...
több mint 12 éve
Mindegyik hamis 😉Kubiak?szabaAz oké de a következő meccsen ő is IR és nem maradt senki ...Delonso_Clemens?shawnka
Helyes válasz:
Because recently-signed quarterback Kellen Clemens was inactive, tight end Owen Daniels became the Texans' backup behind Yates. Daniels last played quarterback as a redshirt freshman at Wisconsin.
Viccet félre téve: a helyzet tragikus. Bár elképzelhető, hogy Yatesről kiderül, hogy egy Tom Brady lakozik benne.
több mint 13 éve
smile ilyennel érthető a poén? smileérthető volt az anélkül is 😊
De a kubiak ütött ...Delonso_
több mint 13 éve
smile ilyennel érthető a poén? smileDe a kubiak ütött ...
több mint 13 éve
😀 😀 😀Kubiak?szabaAz oké de a következő meccsen ő is IR és nem maradt senki ...Delonso_Clemens?shawnka
több mint 13 éve
szaba
10 543
Kubiak?Clemens?shawnkaminek, Yates király volt 😀shawnkaAz oké de a következő meccsen ő is IR és nem maradt senki ...Delonso_
több mint 13 éve
Clemens?Az oké de a következő meccsen ő is IR és nem maradt senki ...Delonso_Baszki ilyen tényleg nincs 😀minek, Yates király volt 😀shawnka
Jöhet Favre? 😂tenorx
több mint 13 éve
Az oké de a következő meccsen ő is IR és nem maradt senki ...Baszki ilyen tényleg nincs 😀minek, Yates király volt 😀shawnka
Jöhet Favre? 😂tenorx
több mint 13 éve
Baszki ilyen tényleg nincs 😀minek, Yates király volt 😀
Jöhet Favre? 😂tenorx
több mint 13 éve
Matt Leinart likely done for season with a broken collarbone, an injury he's suffered before. Texans expected to sign another QB soon
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
tex
150
Hát ez kemény meccs volt, Leinart sérülésével a PO is veszélybe került. Azt számoltam, hogy a Colts meccset mindenképp nyerni kell, akkor az alapszakasz végén a Titansnál még utolsó fordulós vereség esetén is jobb lenne a division mérleg, ami az egymás elleni meccsek után a következő döntési szempont döntetlen esetén. Úgyhogy most már az lesz a legfontosabb meccs. Ezen kívül még egy meccset hozni kell (talán a Panthers), ha a Titans Buffaloban vagy otthon a Saints ellen kikap, akkor az elég lenne.Ha mindenki ennyire a futó játékra fog készülni, akkor nagyon nehéz lesz, szerintem a Hawks és a Bengals meccset nagyon lehéz lesz nyerni, tényleg a Panthers ellen lenne a legnagyobb esély. De addig még néhány ember lesérülhet, hogy ne legyen olyan egyszerű...