NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 625
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Jobban játszottunk mint múlt héten, de ha szopunk a Tenessee ellen is akkor ez a szezon is elment.
több mint 13 éve
Ja, kb. azt kaptuk, amit vártunk. Meccsben voltunk, de végülis sima lett a vége.Kareem Jacksont el kellene már felejteni, nincs sebessége, ezeket a hosszú playeket mindig benyalja, Jason Allen legalább 50-50 az ilyen helyzetekben, és néha még INTet is szerez belőlük. Oké, JoJo is benyalt egy nagy playt, de azért az teljesen más. Ő a reciverrel maradt, helyzetben volt, hogy megcsinálja a playt, csak épp 1 mp perccel hamarabb ugrott a lasztiért, mint kellett volna. De Kareem, neki esélye nem volt. Erőltetjük mert 1. körös volt. kiiit érdekel...
Schaub szerintem nem volt olyan rossz, nem volt igazán futásunk, és sokszor nem tudta kinek dobni a labdát, mert levédték az elkapókat, nyomás is volt rajta rendesen. Szóval nem volt könnyű dolga. Ja és volt pár elejtett laszti is, pl Foster is elejtett vagy hármat. Én nem írnám az ő számlájára ezt a meccset.
Ja igen Foster, valahogy nem az igazi a sérülése óta, Steelers ellen még egész jó volt, bár ott is inkább két nagyobb futásával hozta a yardokat, de a rövidebb futásokat Tate jobban megoldotta most. Fel kell pörögnie a szezon hátralévő részében.
A játékvezetés pedig szégyelheti magát, ennyi hibát véteni...
Jövő héten nagyon fontos meccs a Titans ellen. Általában nem erőltettem a sérült játékosok visszatérését, de AJnak vissza kellene jönnie, még, ha mankóval is játszik.
több mint 13 éve
Ez az L végül is belefért, inkább a múlt heti nem.A D-n nem múlott semmi, Karem gyenge volt, vele kéne kezdeni valamit. De a Front7-n jónak tűnik, Barwin remekül helytállt Williams helyén.
Az O teljesítménye viszont nagyon gyenge volt, főleg Schaub-é. Nem tudom hogy ennyire befolyásolta a sérülése, az Oline szerintem jól megvédte és elkapókkal sem volt akkora baj, még Jones is a jobbik arcát hozta tegnap.
A jövő heti Tennessee elleni meccs sorsdöntő lesz.
több mint 13 éve
Kemény védelem állt nálatok össze még Mario kiesése után is. Az OLünkön átrohantatok, a teljes falat domináltátok... most nekünk jött ki jobban a lépés, de kiemelném, hogy csak azért, mert AJ 100 yardja és 2TD-je nem volt veletek. Nagy meccs volt, grat.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
tex
150
A második félidő megint szánalmasra sikerült az első dirve-ot leszámítva. Úgy tűnik nem nagyon változik előnyére a csapat. Pedig szinte minden drive-ban ott volt a lehetőség, de megint nem élt vele a csapat. Valahogy úgy tűnik, hogy éles szituációkban nem megy a támadás, szerintem a korábbi red zone offense kudarcok (TD-k helyett field goal-ok) is erre vezethetők vissza. Tavaly ez jobb volt, remélem AJ visszatérésével ez változni fog.
több mint 13 éve
Viszont a jövő héten muszáj lesz már játszania, mert ez az O az utóbbi 2 meccsen botrányos volt.Eljutottunk odáig, hogy a D jobban teljesít mint az O
több mint 13 éve
AJ állapota javul, utazik a csapattal, de nem játszik egyelőre.http://www.houstontexans.com/news/article-3/Johnson-won%E2%80%99t-play-Sunday-but-hopes-to-return-soon/32097ba3-89ad-411f-bca4-f56df1b6ae70
több mint 13 éve
Délután olvastam ezt a hozzászólásod, eltartott egy darabig míg leesett a poén 😀John McClain nyilatkozott a Ravens elleni meccsről... BondiÚgy tűnik Willis-nek már semmi se drága 😀 😉 Én kérek elnézést...N-Drew
több mint 13 éve
No igen, én is erre gondoltamPont Mario szerződésén gondolkodtam én is. Hatalmas veszteség lenne ha elhagyná a csapatot. Persze a sérülési kétségeket vetnek fel, de én remélem hogy valahogy sikerül megtartani őt, jó pénzért és mellé Fostert is.Talán a sérülése miatt olcsóbb lesz Mario...kalasnikov
Bondi
több mint 13 éve
Mason-nek 13 év után új mezszámot kellett választania, a 82-es mezt kapta.
több mint 13 éve
John McClain nyilatkozott a Ravens elleni meccsről... BondiÚgy tűnik Willis-nek már semmi se drága 😀 😉 Én kérek elnézést...
több mint 13 éve
Pont Mario szerződésén gondolkodtam én is. Hatalmas veszteség lenne ha elhagyná a csapatot. Persze a sérülési kétségeket vetnek fel, de én remélem hogy valahogy sikerül megtartani őt, jó pénzért és mellé Fostert is.Talán a sérülése miatt olcsóbb lesz Mario...
Bondi
több mint 13 éve
John McClain nyilatkozott a Ravens elleni meccsről. Szerinte bizony veszíteni fogunk( 27-17 a tippje). És nem is a védelmet félti inkább( szerinte Reed meg fogja oldani Williams feladatát, reméljük 😊 ) hanem az Offense-t, akik közül a szerdai edzést kihagyta Schaub, kisebb sérülés miatt.
több mint 13 éve
A mai napon történt még jó pár változás a rosteren.Újra szerződtettük Trindon Holliday-t, aki a visszahordásokért lesz felelős. Mason és Holliday érkeztével kitettük Ogbonnaya-t és David Anderson-t. Ogbonnaya lehet visszakerül a PS-be. Ide érkezett még az LB Thadeus Gibbson és Juaquin Iglesias WR
több mint 13 éve
Jones-szal szemben még így is Upgrade 😛Ohhhooo Srácok, megszereztük Derrick Mason-t a Jets-től, ennek rendkívül örülök remek szerzemény 😊az újonc Jeremy Kerley szorította ki a Jets-ből...
Legalább megvan az első számú elkapónk Johnson visszatéréséig.Bondi
úgy, hogy Holmes és Plaxico mögött alapból 3. számú volt.
Öreg már, én nem ugrálnék a helyedben annyira 😛Höri
több mint 13 éve
Intelligenciája, route-futás képessége jó, rutinos, még fizikálisan is jó... sztem jó vásár, de csak 2.nak.Plax és Holmes is fiatalabb nála... de Mase erőssége, hogy akkor is tud 1000 yardot, amikor mindenki
tudja, hogy csak Ő és egy TE tud elkapni a csapatban... Legalábbis Baltimoreban több évig így ment neki.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Ohhhooo Srácok, megszereztük Derrick Mason-t a Jets-től, ennek rendkívül örülök remek szerzemény 😊az újonc Jeremy Kerley szorította ki a Jets-ből...
Legalább megvan az első számú elkapónk Johnson visszatéréséig.Bondi
úgy, hogy Holmes és Plaxico mögött alapból 3. számú volt.
Öreg már, én nem ugrálnék a helyedben annyira 😛
több mint 13 éve
Én remélem lehúzza ezt a szezont nálunk, Johnson mellett is remek #2 elkapó maradhatna
több mint 13 éve
Idén 13 elkapás, 115y 8.8y/play, megbízható bár már nem túl gyors elkapó... éveken át Ő tartotta a lelket az O#-ünkben ami az elkapásokat illeti. Jó fogás, de már inkább csak levezet. Sztem egy év és
visszavonul... 3-5 meccsre tuti jó megoldás Nektek is. De nem hinném hogy év végéig maradna.
Pedig jó játékos ő, underrated. 13 éve a ligában
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Ohhhooo Srácok, megszereztük Derrick Mason-t a Jets-től, ennek rendkívül örülök remek szerzemény 😊 Legalább megvan az első számú elkapónk Johnson visszatéréséig.
több mint 13 éve
Jesse Nading kerül fel a rosterre Williams helyére. A Weak side-ot pedig Barwin veszi át és Reed lesz az erős oladalon.Sérülések: Kérdéses lehet Casey szereplése a következő fordulóban. Johnson visszatérése pedig továbbra is bizonytalan, inkább gyógyuljon fel teljesen.
több mint 13 éve
Pont Mario szerződésén gondolkodtam én is. Hatalmas veszteség lenne ha elhagyná a csapatot. Persze a sérülési kétségeket vetnek fel, de én remélem hogy valahogy sikerül megtartani őt, jó pénzért és mellé Fostert is.Cushingra pedig csak annyit tudok mondani, hogy egy hatalmas nagy állat, nem tudom szebben megfogalmazni 😀 Idén végre úgy játszik ahogy vártuk tőle, igazi vezére a védelemnek.
több mint 13 éve
az IR-re kerülő Mario Williams-t a héten megműtikHöriEz óriási veszteség. A védelem legjobb játékosa esett ki egész évre.
Érdekes lesz mit kezdünk vele az offseasonban. Ugye lejár idén a szerződése. Tavaly is sérült volt az idény egy jelentős részében, a cappel szűken állunk, Fosternek is új szerződést kell adni, és azért nem is az OLB az igazi pozíciója. De ugyanakkor ő a szuper tehetséges 1/1 Mario Williams, csak úgy biztos nem engedhetjük el, kiváncsi vagyok mi lesz...
Ui: Amikor azt írtam legjobb védőjátékos, azért elgondolkodtam, hogy tényleg így van e...Pár éve ez még kétségkívűl igaz lett volna, de nem tudom...sok a sérülése mostanában és bár más a poziciója, de Cushing szerintem fantasztikus szinten tolja. Fizikálisan Mario a top csapatban, kevesen vannak az egész ligában akik ilyen született képességgel rendelkeznének, de Cushingban azt érzem, ha kell meghalna a pályán, emellett szuper atléta ő is, és nagyobb a játékintelligenciája. Bár valószínű neki is sok sérülése lesz a pályafutása során, a rengeteg ütközés és játékstílusa miatt.
több mint 13 éve
Remek pedig kiváló éve lehetett volna.Most nézem hogy jelen pillanatban a 4. legtöbb sack-et osztottuk ki a ligában( Mario ebből a harmadát vállalta), tavaly a 23-ak voltunk ebben.