Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
A dobogó alsó fokahttp://www.houstontexans.com/tv-media/videos/Texans-Top-10-3-Johnsons-game-winner/a5db8688-6256-43ad-9fc8-44e620ae3698
több mint 13 éve
Közeledik az East-West shrine game. Ugyebár újdonsült DC-nk, Phillips lesz a nyugatiak edzője.Érdemes lesz figyelni a meccset, mert az utóbbi években jó pár embert draftoltunk azok közül akik ott játszottak. Tavaly Earl Mitchell, Shelley Smith, 2009 Glover Quin, 2008 Duane Brown, 2007 Jacoby Jones, és ezt most különösen hatványozott lehet Phillipst miatt.
több mint 13 éve
Tegnap eszembe jutott, olvasgatva a need-chartotokat, hogy vajh' mit érezhetnek a fejek Tramon Williams idei játékát, illetve a ti secondary-tek 'mutatványát' látva.szabaEz van, a 2006-os klassz még így is a legjobb volt, meg akkor még a secondary-vel is más volt a helyzet :rolleyes:
több mint 13 éve
szaba
10 542
Tegnap eszembe jutott, olvasgatva a need-chartotokat, hogy vajh' mit érezhetnek a fejek Tramon Williams idei játékát, illetve a ti secondary-tek 'mutatványát' látva.
több mint 13 éve
Cushing-ot tegnap megműtötték, mondjuk nem találtam infot arról, hogy milyen műtét, de sikeres volt mindenesetre.BondiKözben megtaláltam, hogy térdműtétje volt ami már elég régóta halasztódott.
több mint 13 éve
7 játékost is beválasztottak az ESPN all afc south teambe: Wade Smith, Eric Winston, Chris Myers, Vonta Leach, Arian Foster, Andre Johnson és bizony a védelemből is volt egy választott Cushing személyében 😊
több mint 13 éve
Nagyon fura mockot találtam megint, meg kell osztanom veletek!Ez egy totális.....
1. kör: Justin Houston DE/OLB Georgia
2. kör: Lawrence Guy DT Arizona State
3. kör: Deunta Williams S North Carolina
4. kör: Shareece Wright CB USC
5. kör: Tim Barnes C Missouri
6. kör: Greg Salas WR Hawaii
7. kör: Ricky Stanzi QB IowaGabriel
Mondjuk az első 4 körig legalább a posztokat sikerült eltalálni....nagyjából
több mint 13 éve
Gabriel
525
Nagyon fura mockot találtam megint, meg kell osztanom veletek!1. kör: Justin Houston DE/OLB Georgia
2. kör: Lawrence Guy DT Arizona State
3. kör: Deunta Williams S North Carolina
4. kör: Shareece Wright CB USC
5. kör: Tim Barnes C Missouri
6. kör: Greg Salas WR Hawaii
7. kör: Ricky Stanzi QB Iowa
több mint 13 éve
3-4 átállásnál Mario Williams OLB lesz? Vagy DE-ként megpróbáljátok? :rolleyes:MarioAnaDE-ként fog szerepelni, Smith-szel együtt.
OLB: Barwin és Cushing/draft
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
3-4 átállásnál Mario Williams OLB lesz? Vagy DE-ként megpróbáljátok? :rolleyes:
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Megvolt Herring interjúra, nagyon elképzelhető hogy hamarosan aláír.Matthews interjújáról sincsen hír. Én még mindig remélem, hogy ő nálunk marad.
több mint 13 éve
Nekem Aaron Williams is nagyon tetszik, de Brandon Harris-szel is így vagyok, szívesen fogadnám bármelyiket a kettő közül.Mel Kiper első draftjában Aldon Smith írta hozzánk.....BondiIdén tényleg sok minőségi puss rusher lesz a drafton, és CB is. Például nekem Brandon Harris (CB) is nagyon tetszik, egy gyengébb CB évben simán top 10-es játékos lehetne, mint tavaly Haden. Lehet reménykedni, hogy Kareem feltámad jövőre, de talán nem erre kellene építeni (idén bucira verték a WRek, és ha egyszer elveszti a fonalat, akkor nincs meg a gyorsasága - recovery speedje - hogy visszaérjen az elkapóhoz).DC
De mondjuk 34-re való átállásnál tuti, hogy nem CB-t húzunk első körben, hacsak FA piacon nem töltjük fel úgy a front sevent, de azt nem hiszem.
Kareem pedig nem került valami irigylésre méltó helyzetben, kb azt várták tőle mint Cushingtól( ahogy már te is irtad), de ezt ebben a sec-ben lehetetlen volt teljesíteni. Biztosan jobb teljesítménye lesz majd jövőre.
több mint 13 éve
Mel Kiper első draftjában Aldon Smith írta hozzánk.....BondiIdén tényleg sok minőségi puss rusher lesz a drafton, és CB is. Például nekem Brandon Harris (CB) is nagyon tetszik, egy gyengébb CB évben simán top 10-es játékos lehetne, mint tavaly Haden. Lehet reménykedni, hogy Kareem feltámad jövőre, de talán nem erre kellene építeni (idén bucira verték a WRek, és ha egyszer elveszti a fonalat, akkor nincs meg a gyorsasága - recovery speedje - hogy visszaérjen az elkapóhoz).
több mint 13 éve
Cushing-ot tegnap megműtötték, mondjuk nem találtam infot arról, hogy milyen műtét, de sikeres volt mindenesetre.
több mint 13 éve
http://www.battleredblog.com/2011/1/18/1941733/von-miller-at-11-no-thank-youHogy miért ne Millert draftoljuk a 11. helyen.....
Mondjuk én még mindig azt mondom hogy abban a "szerencsés" helyzetben vagyunk, hogy nyugodtan letrade-elhetünk, hiszen annyi helyre lehetne húzni és a top prospectek már ott nem lesznek elérhetőek
több mint 13 éve
http://www.battleredblog.com/2011/1/17/1938963/2010-review-and-2011-early-preview-secondaryUgyan ezen szisztéma szerint az LB sorról
Elég jó kis cikk. Szerintük nagyobb baj volt az edzői gárdával, mint a DB-kel.
Valamint, hogy Quin elit szint lehetne FS poszton, kiváncsi vagyok hogy ki fogjuk e próbálni egyáltalán.
"Our CBs were super, extraordinarily, horribly, embarrassingly bad last year, Glover Quin somewhat excluded. But here's another odd point about Quin: he ranked 3rd against the run as a CB. He's an elite run-stopper, and I again argue he would make a better FS than CB. I state emphatically that Glover Quin would be an elite FS in this league, and even at the risk of further weakening our truly crappy CB play, moving Quin to FS would be a tremendous move"
És még egy mondat ami sok mindent elárul a safety posztról:
"Otherwise, if none of Wilson or Nolan or, yes, even Pollard appear on the Texans' 2011 roster, we will be in a better place."Bondi
több mint 13 éve
http://www.battleredblog.com/2011/1/17/1938963/2010-review-and-2011-early-preview-secondaryElég jó kis cikk. Szerintük nagyobb baj volt az edzői gárdával, mint a DB-kel.
Valamint, hogy Quin elit szint lehetne FS poszton, kiváncsi vagyok hogy ki fogjuk e próbálni egyáltalán.
"Our CBs were super, extraordinarily, horribly, embarrassingly bad last year, Glover Quin somewhat excluded. But here's another odd point about Quin: he ranked 3rd against the run as a CB. He's an elite run-stopper, and I again argue he would make a better FS than CB. I state emphatically that Glover Quin would be an elite FS in this league, and even at the risk of further weakening our truly crappy CB play, moving Quin to FS would be a tremendous move"
És még egy mondat ami sok mindent elárul a safety posztról:
"Otherwise, if none of Wilson or Nolan or, yes, even Pollard appear on the Texans' 2011 roster, we will be in a better place."
több mint 13 éve
Arian Fostert beválasztották a Pro Football Weekly/Professional Football Writers of America 2010 All-NFL Team-beés ő lett a most improved player is