Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Vagyis még csak a 10. legjobb van fent. Quin INT-je Ricky ellen. 😊Bondi
Rusty Smith azHöri
Ja igen, köszi 😊

több mint 13 éve
Csak meg van a link

http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/Texans-Top-Ten-10-Quin-Interception/f57fd212-49ee-4a25-b7cb-73cf78b965c3

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Vagyis még csak a 10. legjobb van fent. Quin INT-je Ricky ellen. 😊Bondi
Rusty Smith az

több mint 13 éve
Vagyis még csak a 10. legjobb van fent. Quin INT-je Ricky ellen. 😊

több mint 13 éve
Fent van az angol oldalon a Top 10 play az idénről. Belinkelni nem tudom, az első hír az(egyelőre 😛 )

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Elég magabiztosan nyilatkozott Wade és néha eleresztett egy-két poént is pl:
on how many years his contract is for) “We really don’t go into contracts and what those things are. But I’m happy to be here and they took care of me money-wise, so I’m happy. My wife is happy.”

Persze sok konkrétumot nem mondott még (és lehet a jövőbe se akarja majd minden kártyáját kiteregetni), de jó volt ez kezdésnek (houstontexans.com oldalán fent van az egész, most sajna nincs időm linkelni)
több mint 13 éve
Rick Smith eddigi draftjai

2007 (note that there was no second-round selection, as it was included in the trade that brought Matt Schaub to Houston, which was consumated in March of 2007)

Amobi Okoye (1)
Jacoby Jones (3)
Fred Bennett (4)
Brandon Harrison (5)
Brandon Frye (5)
Kasey Studdard (6)
Zac Diles (7)

2008 (again, no second-round pick, thanks to the Schaub trade)

Duane Brown (1)
Antwaun Molden (3)
Steve Slaton (3)
Xavier Adibi (4)
Frank Okam (5)
Dominique Barber (6)
Alex Brink (7)

2009

Brian Cushing (1)
Connor Barwin (2)
Antoine Caldwell (3)
Glover Quin (4)
Anthony Hill (4)
James Casey (5)
Brice McCain (6)
Troy Nolan (7)

***Arian Foster was signed as an undrafted rookie free agent on May 6, 2009.***

2010

Kareem Jackson (1)
Ben Tate (2)
Earl Mitchell (3)
Darryl Sharpton (4)
Garrett Graham (4)
Sherrick McManis (5)
Shelley Smith (6)
Trindon Holliday (6)
Dorin Dickerson (7)

Javuló tendenciát mutat, remélhetőleg folytatja.

több mint 13 éve
Megtörtént Phillips hivatalos bemutatása

“I’ve always been a Texan, and now I’m a real Texan, a part of this organization,”
“It’s a dream come true for me, and to be in Houston, it couldn’t be better for me right now, and I’m going to do my best and work the hardest to make this thing be where everybody here in Houston I know wants it to be. So I’m looking forward to it, and I’m ready to get started.”

A 3-4 átállásról

“I’ve been successful in playing the 3-4 for a long time,” he said. “I’ve gone into situations where they’ve played a 4-3 before, and we’ve been successful very quickly. And really all it is, is your front seven… Coverages are all the same whether you’re in a 4-3 or 3-4. We’ve had problems in coverage here… . What I think you get more of in the 3-4, and our record bears it out, (is) that you get more pressure in the 3-4, and that should help your back end.”

Remélhetőleg igaza lesz 😊

több mint 13 éve
A Dallas nem engedélyezte, hogy tárgyaljunk Reggie Herring-gel, így új LB coach után kell néznie Phillipsnek.

több mint 13 éve
khm. Asomugha FA lett 😊adam8
Igen, igen, csak épp a többi 31 csapat is akarja őt, nagyon túl lesz fizetve. Meg ahogy ti is írtáttok, elég sok játékosunk FA lesz, ráadásul Mario szerződése is hamarosan lejár (1 vagy 2 év most nem tudom pontosan), nem hiszem, hogy Asomugha fizetése menedzselhető lenne a számunkra. Ráadásul hiába van egy shutdown cornered, azzal max csak a pálya egyik oldala van levédve (persze, ha szerencsés a csapat és a nagy fizu után nem esik "véletlen" vissza a teljesítménye). Talán inkább Baileyt kellene megcélozni, az ő szerződtetése sem lenne olcsó, de azért mégse Asomugha szintű lové.

Én a draft prospecteket nem vettem még rendesen szemügyre, de ahogy olvastam, valószínűleg a két top CB kimegy már előttünk, és nem is vagyok benne biztos, hogy a tavalyi blama után annyira szeretne az FO még egy rookie cornert az első körből. NT nem lesz olyan, aki megérné a 11. helyen, DE/OLB-ből viszont lesznek bőven jó kis játékosok, én első benyomás alapján nem vagyok oda Von Millerért viszont Robert Quinnért annál inkább, igaz az 1 év kihagyás hatalmas kérdőjel nála, de még tényleg nagyon korai véleményt mondani (főleg úgy hogy én nem követtem a college footballt, úgyhogy diletáns vagyok a témába 😊 ) .

FA játékosaink: Pollardba nem vagyok biztos, hogy megtartjuk, idén nagyon megégette magát coverageben. Owen Danielst viszont szeretném nagyon, jó lenne, ha kapna túlünk szerződést, idén megláttam benne a "difference makert", a csapatból semmelyik másik TE nem tud úgy elszakadni az emberétől, ahogy ő, persze az ár nem mind1. Leacht nyilván meg kell tartani, Fosternek több lovét kell adni, de nem biztos, hogy már idén hatalmas hosszú távú szerződést kellene neki ajánlani - attól függetlenül, hogy tényleg fantasztikus volt - de Slatonnak is volt egy nagyon jó éve és hol van most... Cody maradhat, ha nem túl drága csere NTnek jó leszDC
Én az első körből nem tudok mást elképzelni mást csak DE/OLB embert. És ebben az esetben eléggé szerencsések vagyunk. Van jó pár jó játékos, akár még hátrébb is tradelhetünk.
Az FA újraigazolásokkal teljes mértékben egyetértek veled 😊

több mint 13 éve
És végül egy korai mock amit találtam:
1. kör: Cameron Heyward DE/DT Ohio State
2. kör: Jerrell Powe NT Ole Miss
3. kör: Brandon Hogan CB/PR West Virginia
4. kör: D.J. Williams TE Arkansas
5. kör: Mario Butler CB Georgia Tech
6. kör: Rob Housler TE Florida Atlantic
7. kör: Ryan Whalen WR Stanford

Hát vannak benne hülyeségek bőven!Gabriel
A kettőből talán össze lehetne gyúrni egyet, de még az se lenne az igazi 😊 Nekem más elképzeléseim lennének 😊

több mint 13 éve
khm. Asomugha FA lett 😊adam8
Igen, igen, csak épp a többi 31 csapat is akarja őt, nagyon túl lesz fizetve. Meg ahogy ti is írtáttok, elég sok játékosunk FA lesz, ráadásul Mario szerződése is hamarosan lejár (1 vagy 2 év most nem tudom pontosan), nem hiszem, hogy Asomugha fizetése menedzselhető lenne a számunkra. Ráadásul hiába van egy shutdown cornered, azzal max csak a pálya egyik oldala van levédve (persze, ha szerencsés a csapat és a nagy fizu után nem esik "véletlen" vissza a teljesítménye). Talán inkább Baileyt kellene megcélozni, az ő szerződtetése sem lenne olcsó, de azért mégse Asomugha szintű lové.

Én a draft prospecteket nem vettem még rendesen szemügyre, de ahogy olvastam, valószínűleg a két top CB kimegy már előttünk, és nem is vagyok benne biztos, hogy a tavalyi blama után annyira szeretne az FO még egy rookie cornert az első körből. NT nem lesz olyan, aki megérné a 11. helyen, DE/OLB-ből viszont lesznek bőven jó kis játékosok, én első benyomás alapján nem vagyok oda Von Millerért viszont Robert Quinnért annál inkább, igaz az 1 év kihagyás hatalmas kérdőjel nála, de még tényleg nagyon korai véleményt mondani (főleg úgy hogy én nem követtem a college footballt, úgyhogy diletáns vagyok a témába 😊 ) .

FA játékosaink: Pollardba nem vagyok biztos, hogy megtartjuk, idén nagyon megégette magát coverageben. Owen Danielst viszont szeretném nagyon, jó lenne, ha kapna túlünk szerződést, idén megláttam benne a "difference makert", a csapatból semmelyik másik TE nem tud úgy elszakadni az emberétől, ahogy ő, persze az ár nem mind1. Leacht nyilván meg kell tartani, Fosternek több lovét kell adni, de nem biztos, hogy már idén hatalmas hosszú távú szerződést kellene neki ajánlani - attól függetlenül, hogy tényleg fantasztikus volt - de Slatonnak is volt egy nagyon jó éve és hol van most... Cody maradhat, ha nem túl drága csere NTnek jó lesz
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Hát vannak benne hülyeségek bőven!Gabriel
Térdszalagszakadás, és műtét után fél év, amíg újra játszhat. Ha lockout lesz nem sokat fog bezavarni, de pár kört könnyedén veszíthet az értékéből.
több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
És még 1....:
1. kör: Adrian Clayborn DE Iowa
2. kör: Ahmad Black S Florida
3. kör: Ras-I Dowling CB Virginia
4. kör: Caleb Schlauderaff OG Utah
5. kör: DeMarco Sampson WR San Diego State
6. kör: Alex Wujciak ILB Maryland
7. kör: Zac Etheridge S Auburn
több mint 13 éve

Hát vannak benne hülyeségek bőven!
több mint 13 éve
Tavaly én nagyon erősen súlykoltam a Thomas draftot, de mindenki azt mondta hogy cb kell nem safety. Na mindegy is mert jóval előttünk elvitték. A tavalyi CB-k közül egyébként eddig csak Haden és McCourty nőtte ki magát. És meglepetésemre Verner. A többiek egyenlőre -mondjuk úgy- próbálkoznak.
több mint 13 éve
Már írtam 1szer hogy 1. körös pickünket odaadnám 1 jó cb-ért. Asomugha ez a kategória.... Mondjuk szerencsétlen Jacksonra 20szor dobna Manning az tuti. Más:Leach, Cody, Daniels, Pollard, Anderson, Jones, és természetesen Foster sehova nem mehet! Nekem tetszett Anderson játéka, ő kellemes csalódás volt nekem. Nem beszélve arról hogy 3-4 OLB-ként megnézném mit tud, 1 próbát megérne. Ha a jelenlegi rosterről kéne most összeállítanom a front sevent az így nézne ki: Mario, Smith DE, Cody NT, Ryans, Cush ILB, Barwin, Anderson OLB.
több mint 13 éve
Jó lenne... 😊

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
khm. Asomugha FA lett 😊

több mint 13 éve
A mi FA-ink

Unrestricted with at least 6 years of experience

FB Vonta Leach, DT Shaun Cody, P Matt Turk, RB Derrick Ward, LB Kevin Bentley, DT Damione Lewis, CB Karl Paymah, DE Jarvis Green

Restricted with 5 years of experience

TE Owen Daniels, SS Bernard Pollard, OT Rashad Butler, DE Mark Anderson, QB Matt Leinart

Restricted with 4 years of experience

LB Zac Diles, WR Jacoby Jones, G Kasey Studdard, DE Tim Bulman

Restricted with 3 years of experience

G Mike Brisiel

Exclusive rights player

RB Arian Foster

több mint 13 éve
Reggie Herring-t a Dallas LB coach-át akarjuk elhozni ugyan ebbe a pozícióba. Korábban már dolgozott nálunk 2002-03 között.

több mint 13 éve
Emlékeztek tavaly kit akartunk az első körben?
Igen, Earl Thomast, és nézve Seahawks-NO meccset (ami egyébként nagyon jó volt), tényleg szuper a srác. Hihetetlen gyorsan oda ért mindenhova, és volt hogy úgy szerelte az elkapót, hogy az a labdát se bírta megtartani. Hol van ettől a szinttől Kareem Jackson, jaj...DC
Thomas nagyon nagyon jó üzlet lett volna....Reméljük azért Jackson is megbízható kezdő lesz...minél hamarabb
Én idén remélem, hogy első körben egy hybrid DE/OLB-t húzunk, név szerint Von Miller vagy Ryan Kerrigant.
2-ban, ha Pollarddot valóban elengedjük akkor vagy Ahmad Black vagy Mark Barron-t.
3-ban Kenrick Ellis-nek örülnék( és ha kapnánk egy 3. körös kompenzációs picket akkor egy CB-t is)
4. kör után jöhetnek a TE-k 😂 Na jó nem. Szükség lenne ILB-re is, de szerintem az O-ba is lesz valami húzás.

Az FA piacról kéne szerezni egy veterán CB-t és örülnék Zbikowski-nak FS posztra.

több mint 13 éve
Emlékeztek tavaly kit akartunk az első körben?
Igen, Earl Thomast, és nézve Seahawks-NO meccset (ami egyébként nagyon jó volt), tényleg szuper a srác. Hihetetlen gyorsan oda ért mindenhova, és volt hogy úgy szerelte az elkapót, hogy az a labdát se bírta megtartani. Hol van ettől a szinttől Kareem Jackson, jaj...
több mint 13 éve
Elway interjúztatni akarja Dennisont, állítólag HC pozícióba

több mint 13 éve
Phillips szerint megvannak a megfelelő emberek a rendszeréhez.

NT-ben Cody-t és Mitchell-t látja. Mark Anderson OLB, Cushing pedig ugyan olyan jó lehet belül és kint is.

http://www.chron.com/disp/story.mpl/sports/fb/texansfront/7369934.html