Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 15 éve
Yates mi a búbánatnak kellett, de most őszintén?BondiKubiaknak is kell valami pet, amit nevelgethet, nehogy már Philipsnek jusson minden 😊
több mint 15 éve
Yates mi a búbánatnak kellett, de most őszintén? Az egyetemet eltalálták, de szerintem más játékost kellett volna onnan elhozni...Ennek a választásnak most nem örülök
több mint 15 éve
Rashad Carmichael után Siloh Keo, én kedvelem Keo játékát, de csak én gondolom úgy, hogy hasonló típusú játékos, mint Pollard volt?Könyörgöm Deunta-t válasszuk
több mint 15 éve
üdv Bondi! nem lementünk a 4.-ben jött carmichael, és kaptunk 2 5. köröset amiből már behúztuk keot. + most húztuk be Yates-t.
több mint 15 éve
Huh srácok a gépem kicsit bekrepált, úgyhogy eddig nem tudtam követni az eseményeket. Akkor a 4. körben letradeltünk? Most lett pluszban 2 db 5. körösünk?
több mint 15 éve
szerkeszd már azokat a hozzászólásaidat, ez nem chat.komolyan, több oldalnyi 1 soros hsz- 2 percenként, eszem megáll.
több mint 15 éve
1 pickért, hármat kaptunk:4+5+5, jó bolt volt
több mint 15 éve
köszi Tenorx
több mint 15 éve
na ennyit Q. Carterről
több mint 15 éve
Főoldalon le van írva, de egyébként http://cbe002.chat.mibbit.com/
felül átállítod irc2.hu-ra
beírod a neved nickhez és channelhez azt írod, hogy #Bowl.hu
több mint 15 éve
láma vok hogy kell?
több mint 15 éve
Gabriel gyere fel mibbit chatre 😊
több mint 15 éve
letrade!!!!!!!!
több mint 15 éve
Pick is.....
több mint 15 éve
Mr. Irr. szerintem punter lesz. Most néztem át a támadókat. Még benn van Boling, ő is bekavarhat, sok mockban írták hozzánk, mert illik ZBS-be.
több mint 15 éve
DE: A legmeglepőbb számomra hogy Ballard még benn van. A texans.com-on esélyesnek volt említve hozzánk David Carter, mint késői körös választás.
több mint 15 éve
NT: Na eza poszt az ami- tartok tőle- keresztül húzhatja a számításainkat. Ha Wadenek kell ide ember Powe és Ian Williams biztos kimegy ebben a körben, Thornton, Guy és Parker is esélyes. Neild mondjuk jöhetne 7. körben.
több mint 15 éve
ILB-k akikre kíváncsi vagyok mikor mennek ki: Sturdivant, kis Matthews.
több mint 15 éve
OLB: Acho, Chris Carter, Romeus van még benn, 6. körig egyik se fog csúszni.
több mint 15 éve
Meglepően sok CB maradt aki elvileg használható: House, Burton, Chekwa, Jalil Brown.
több mint 15 éve
Van még egy titkos favoritom: Mark LeGree.
több mint 15 éve
Hála az égnek van bőven választási lehetőség.FS: Q. Carter, D. Williams.
SS: McDaniel, Sash.
Eddig ők érnek 4. kört nekem. Blacket nem tudom hova tenni. A méretei enyhénszólva kicsik. Viszont a sebessége és a labdaérzéke kiváló.
több mint 15 éve
Na kezdjük lassan. Akkor előtte pár gondolat.4. körben ha nem safetyt húzunk besírok. A 2 kezdő távozott, maradt Nolan és a feltételezett Quin projekt. A többi játékos Barber + az UDFA-k kütyaütők mind.
több mint 15 éve
Ha Mitchell is azt fog játszani, akkor akár 1-2 play erejéig bármi lehet
több mint 15 éve
Quinton Carterre szavazok mert GM-ben ő volt a harmadik körös pickem 😊 Am csak nekem fordult meg a fejemben hogy mi lenne ha Watt NT lenne néhány playnél?