Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Collie megy workoutra a Patshez..iktriad
keresi a bajt magánakHöri
Szerintem is vissza kéne vonulnia.

De lehet azért megy oda, mert ha Tebow kézrátétellel tud gyógyítani, hátha az agyrázkódással is megbirkózik.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Collie megy workoutra a Patshez..iktriad
keresi a bajt magának

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Collie megy workoutra a Patshez..
több mint 12 éve
1 kis bulvár

Luck fel lett szarvazva szombat éjjel Los Angelesben. Ráadásul AJ McCarron (és John Legend) oldalbordái által!

A Spike Award - Guy's Choice "Rookie of the year" díját kapta meg. Az Alpha Male, és Guy of the year díjakat idén még másoknak ítélték oda.
több mint 12 éve
ha olcsón meg lehet szerezni, akkor tökéletes. Ha flop lesz, akkor ugyanott vagyunk szinte, ha meg hozza amire képes akkor a B-B páros elég erős lehet jövőre 😊shady
nagy igényei nem lehetnek a piacon nézelődve júniusban.
mondjuk lehet, hogy eddig azok voltak, de az idő nem neki dolgozik.
szerintem ha bele is írunk pár milliót a szerződésébe, biztos hogy teljesítményfüggő lesz.
aztán lehet, hogy csak 1 évest kap, az is érthető lenne adott esetben.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk en Carterben biztam, uveg szeegeny, de tavaly azert eleg szep zuzasai voltak kozepso futasoknal. De ha Bradshaw alair, akkor szerintem biztos a Carter kivagas, foleg mivel allitolag most sem teljesen egeszseges es talan a TC-re lesz rendben, de az sem biztos.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
ha olcsón meg lehet szerezni, akkor tökéletes. Ha flop lesz, akkor ugyanott vagyunk szinte, ha meg hozza amire képes akkor a B-B páros elég erős lehet jövőre 😊
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Állítólag közel a megegyezés

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
azért remélem nem abban a mokaszinben fog rohangálni, mint ami a képen van 😀

több mint 12 éve
#2 RB lesz szerintem maximum, egyrészt üveg, másrészt Ballard nagy kedvence lett a coaching staffnak, de Brownban azért szemmel láthatóan nem nagyon tervezünkStez
nem üveg mivel 96 lehetséges meccséből a karrierje alatt 84 alkalommal bevethető volt.
a helyes szó, hogy sebesült 😛 nyilván emiatt csak most keresgél klubot, a cutolása után elég komoly műtéten esett át.

több mint 12 éve
#2 RB lesz szerintem maximum, egyrészt üveg, másrészt Ballard nagy kedvence lett a coaching staffnak, de Brownban azért szemmel láthatóan nem nagyon tervezünk

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Ahmad Bradshaw jön vizitre. Az egész ligában a mi backfieldünkre a legkönnyebb bekerülni, csodáltam, hogy eddig nem akart egyik veterán se bepróbálkozni.Höri
Ne engedjék elmenni!

több mint 12 éve
Ahmad Bradshaw jön vizitre. Az egész ligában a mi backfieldünkre a legkönnyebb bekerülni, csodáltam, hogy eddig nem akart egyik veterán se bepróbálkozni.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ahmad Bradshaw érkezik ma vizitre hozzátok.
több mint 12 éve
Nigel Malone-t elvitte a Steelers. Faszok vagyunk amiért kitettük, idióta banda.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Colts sisak történelem:

www.colts.com/media-center/photo-gallery/TUESDAYS-TOP-10-PHOTO-GALLERY---HELMETS/ccf6281c-5d3e-4767-971e-b99d86a3b8f7#start

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
nemrég Luck Londonban válaszolt pár kérdésre. Egy a sok közül:

On replacing a legendary quarterback - Curtis Painter
*laughs...doesn't answer...*

😀
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
egy szívmelengető cikk

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/fpbnvgryaxissrworwgu
Top 10 QBs 25 or under: Andrew Luck
No young quarterback completed more "wow" plays than Andrew Luck last year. Asked to do more than any of his NFL counterparts in 2012, the Indianapolis Colts' signal-caller responded.

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
folytatódik a Werner élete című romkom.

A nationalelf valamelyik torz változata Washingtonban készül, Bjoern pedig kiment hozzájuk elmondani, hogy ha megeszik a kenyér héját is akkor ilyen szép nagy emberek lehetnek belőlük mint ő  twitpic.com/cul7qr/fullHöri
németül nagyon lelkes volt, angolul csak egy awesome-ra futotta

több mint 12 éve

A nationalelf valamelyik torz változata Washingtonban készül, Bjoern pedig kiment hozzájuk elmondani, hogy ha megeszik a kenyér héját is akkor ilyen szép nagy emberek lehetnek belőlük mint ő  twitpic.com/cul7qr/fullHöri
Oliver Bierhoff 😂 Na öt se hittem volna, hogy látom a Colts topikban.
több mint 12 éve

A nationalelf valamelyik torz változata Washingtonban készül, Bjoern pedig kiment hozzájuk elmondani, hogy ha megeszik a kenyér héját is akkor ilyen szép nagy emberek lehetnek belőlük mint ő  twitpic.com/cul7qr/full

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
non-aktuál

egy hat évvel ezelőtti meccs felvételéből másoltam ki: aranyos

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
nem követem twitteren a játékosokat, így biztos sokan látták már, én viszont csak most jutottam hozzá Björn kutyájának képéhez

több mint 12 éve
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/2013/05/30/indianapolis-colts-matt-hasselbeck-impressed-with-andrew-luck/2371455/

Azért ezt jó tudni, hogy még Hassie is így gondolja.Stez
Lockerhez van szokva, persze hogy le van nyűgözve. 😀
több mint 12 éve
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/2013/05/30/indianapolis-colts-matt-hasselbeck-impressed-with-andrew-luck/2371455/

Azért ezt jó tudni, hogy még Hassie is így gondolja.