Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem is vissza kéne vonulnia.Collie megy workoutra a Patshez..iktriadkeresi a bajt magánakHöri
De lehet azért megy oda, mert ha Tebow kézrátétellel tud gyógyítani, hátha az agyrázkódással is megbirkózik.
több mint 12 éve
Collie megy workoutra a Patshez..
több mint 12 éve
ha olcsón meg lehet szerezni, akkor tökéletes. Ha flop lesz, akkor ugyanott vagyunk szinte, ha meg hozza amire képes akkor a B-B páros elég erős lehet jövőre 😊shadynagy igényei nem lehetnek a piacon nézelődve júniusban.
mondjuk lehet, hogy eddig azok voltak, de az idő nem neki dolgozik.
szerintem ha bele is írunk pár milliót a szerződésébe, biztos hogy teljesítményfüggő lesz.
aztán lehet, hogy csak 1 évest kap, az is érthető lenne adott esetben.
több mint 12 éve
Mondjuk en Carterben biztam, uveg szeegeny, de tavaly azert eleg szep zuzasai voltak kozepso futasoknal. De ha Bradshaw alair, akkor szerintem biztos a Carter kivagas, foleg mivel allitolag most sem teljesen egeszseges es talan a TC-re lesz rendben, de az sem biztos.
több mint 12 éve
ha olcsón meg lehet szerezni, akkor tökéletes. Ha flop lesz, akkor ugyanott vagyunk szinte, ha meg hozza amire képes akkor a B-B páros elég erős lehet jövőre 😊
több mint 12 éve
Állítólag közel a megegyezés
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
azért remélem nem abban a mokaszinben fog rohangálni, mint ami a képen van 😀
több mint 12 éve
#2 RB lesz szerintem maximum, egyrészt üveg, másrészt Ballard nagy kedvence lett a coaching staffnak, de Brownban azért szemmel láthatóan nem nagyon tervezünkSteznem üveg mivel 96 lehetséges meccséből a karrierje alatt 84 alkalommal bevethető volt.
a helyes szó, hogy sebesült 😛 nyilván emiatt csak most keresgél klubot, a cutolása után elég komoly műtéten esett át.
több mint 12 éve
#2 RB lesz szerintem maximum, egyrészt üveg, másrészt Ballard nagy kedvence lett a coaching staffnak, de Brownban azért szemmel láthatóan nem nagyon tervezünk
több mint 12 éve
Ahmad Bradshaw jön vizitre. Az egész ligában a mi backfieldünkre a legkönnyebb bekerülni, csodáltam, hogy eddig nem akart egyik veterán se bepróbálkozni.HöriNe engedjék elmenni!
több mint 12 éve
Ahmad Bradshaw jön vizitre. Az egész ligában a mi backfieldünkre a legkönnyebb bekerülni, csodáltam, hogy eddig nem akart egyik veterán se bepróbálkozni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ahmad Bradshaw érkezik ma vizitre hozzátok.
több mint 12 éve
Nigel Malone-t elvitte a Steelers. Faszok vagyunk amiért kitettük, idióta banda.
több mint 12 éve
Colts sisak történelem:www.colts.com/media-center/photo-gallery/TUESDAYS-TOP-10-PHOTO-GALLERY---HELMETS/ccf6281c-5d3e-4767-971e-b99d86a3b8f7#start
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
nemrég Luck Londonban válaszolt pár kérdésre. Egy a sok közül:On replacing a legendary quarterback - Curtis Painter
*laughs...doesn't answer...*
😀
több mint 12 éve
egy szívmelengető cikkI have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
folytatódik a Werner élete című romkom.németül nagyon lelkes volt, angolul csak egy awesome-ra futotta
A nationalelf valamelyik torz változata Washingtonban készül, Bjoern pedig kiment hozzájuk elmondani, hogy ha megeszik a kenyér héját is akkor ilyen szép nagy emberek lehetnek belőlük mint ő twitpic.com/cul7qr/fullHöri
több mint 12 éve
folytatódik a Werner élete című romkom.Oliver Bierhoff 😂 Na öt se hittem volna, hogy látom a Colts topikban.
A nationalelf valamelyik torz változata Washingtonban készül, Bjoern pedig kiment hozzájuk elmondani, hogy ha megeszik a kenyér héját is akkor ilyen szép nagy emberek lehetnek belőlük mint ő twitpic.com/cul7qr/fullHöri
több mint 12 éve
folytatódik a Werner élete című romkom.A nationalelf valamelyik torz változata Washingtonban készül, Bjoern pedig kiment hozzájuk elmondani, hogy ha megeszik a kenyér héját is akkor ilyen szép nagy emberek lehetnek belőlük mint ő twitpic.com/cul7qr/full
több mint 12 éve
non-aktuálegy hat évvel ezelőtti meccs felvételéből másoltam ki: aranyos
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
nem követem twitteren a játékosokat, így biztos sokan látták már, én viszont csak most jutottam hozzá Björn kutyájának képéhez
több mint 12 éve
www.usatoday.com/story/sports/nfl/2013/05/30/indianapolis-colts-matt-hasselbeck-impressed-with-andrew-luck/2371455/Lockerhez van szokva, persze hogy le van nyűgözve. 😀
Azért ezt jó tudni, hogy még Hassie is így gondolja.Stez
több mint 12 éve
www.usatoday.com/story/sports/nfl/2013/05/30/indianapolis-colts-matt-hasselbeck-impressed-with-andrew-luck/2371455/Azért ezt jó tudni, hogy még Hassie is így gondolja.