Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 745 — Whoops, looks like something went wrong.
Én az OL-re, Luckra és a secondaryre vagyok a leginkább kíváncsi.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 574 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát igen. Utólag lehet, hogy jobb lett volna Freeney-t elengedni és Garcont megtartani. De akkor meg azon nyavajognék, mert Freeney-t meg még jobban szerettem, ő PM-el, Reggie-vel az ikonok között volt. 😀

De mindegy, legalább az idei szezon is érdeklődve várós lesz. Sőt, talán még inkább, mint a tavalyi, mert tavaly igazából csak a 12-es meg Fleener teljesítményére voltam nagyon kíváncsi az idény előtt, de most van legalább 5-6 játékos, akiknél nagyon várom, hogy mire lesznek képesek. Szinte minden csapategységben lesz valami érdekes. Várom, hogy mit alakít Cherilus, mit nyújtanak a futók, mi lesz NT poszton, mit tud Werner, mennyit változiik/fejlődik Luck, mi alakít a "Stanford offense", mit nyújt így Fleener idén, ésatöbbi, ésatöbbi. Izgalmas idény lesz, és ez a legfontosabb. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
momentán lenne pénzünk Garconra igazából.
annyit kellett volna csinálni hogy egy évvel ezelőtt elküldjük Freeney-t.
a veterán jelenlét miatt jó, hogy maradt de kb ennyi.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 574 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szvsz a kettő nem zárja ki egymást. Én is sajnálom, hogy elment, mert jobb lenne most, ha ő lenne Heyward-Bey helyett. De azt a pénzt valóban nem érte meg, amit fizetni kellett volna érte.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én nem, nem ért volna annyit, mint amennyiért maradt volna.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 545
Na, ez nagyon szimpatikus. Garcon megköszöni Wayne-nek:  instagram.com/p/avZWZ0iYlT/peterk2005
jó gyerek ez a Garcon. sajnálom is, hogy elment

több mint 12 éve
Na, ez nagyon szimpatikus. Garcon megköszöni Wayne-nek:
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/625173319_18561848545055610_8643909025855841720_n.jpg?stp=c122.0.367.367a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=02Ouc_WFcTcQ7kNvwFFxlJJ&_nc_oc=Adk4SU2f19KhDLx9eGdnf2lZVU2O1IFR95tga89b_xFEQj9q0jpwpQrZMRXaMLfilpM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=kX4I4BPPUAlWpZ64uE28EQ&_nc_ss=8&oh=00_AfxEO7GJET24dJJXfsjspqwN8o3j1pXZZyJ1-LUnbi-zEQ&oe=69BD43C5
Pierre Garçon on Instagram: "Thanks for showing me the game."
866 likes, 31 comments - pierregarcon on June 18, 2015: "Thanks for showing me the game.".

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
"@AdamSchefter: Colts' LaVon Brazill has been suspended first four games of season for violating NFL Policy and Program for Substances of Abuse."Farky
a gyászért nem bírják ki cucc nélkül...FearTomi
hogy ne 4-5. számú elkapó legyen 😊Miska84
attól nem fogja jobban elkapni a labdát, hogy cuccozik😀FearTomi
de legalább könnyebben feldolgozza ha elejti 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Engem annyira nem zavar, így legalább Whalen többet lesz pályán, valamint ugye az égi meszelő Kelleynk is pályára kerülhet, ha megéli majd a végső rostert.
Whalentől továbbra is sokat várok.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
"@AdamSchefter: Colts' LaVon Brazill has been suspended first four games of season for violating NFL Policy and Program for Substances of Abuse."Farky
hogy ne 4-5. számú elkapó legyen 😊Miska84
attól nem fogja jobban elkapni a labdát, hogy cuccozik😀

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
hogy ne 4-5. számú elkapó legyen 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az NFL így szerette volan elérni, hogy a heti War Room podcastben legyen friss téma.

Kíváncsi vagyok ő is olyasmivel bukott-e le, mint nálunk Alkesz.
több mint 12 éve
a gyászért nem bírják ki cucc nélkül...

több mint 12 éve
kár

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
"@AdamSchefter: Colts' LaVon Brazill has been suspended first four games of season for violating NFL Policy and Program for Substances of Abuse."

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ahogy mondani szokás - It's a QB driven league. Általában azért a jobb QBvel rendelkező csapat szokott nyerni., de persze nem mindig van ez így.
Egyébként meg kellett védenem Szöszi böcsületét, ezért írtam azt amit 😀 .iktriad
Nyílván, de még egy olyan QB-t sem láttam, aki TD passzt dobott magának, miközben megállította az egész defense-t.FearTomi
Tebow? 😀iktriad

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ahogy mondani szokás - It's a QB driven league. Általában azért a jobb QBvel rendelkező csapat szokott nyerni., de persze nem mindig van ez így.
Egyébként meg kellett védenem Szöszi böcsületét, ezért írtam azt amit 😀 .iktriad
Nyílván, de még egy olyan QB-t sem láttam, aki TD passzt dobott magának, miközben megállította az egész defense-t.FearTomi
Tebow? 😀
több mint 12 éve
Nyílván, de még egy olyan QB-t sem láttam, aki TD passzt dobott magának, miközben megállította az egész defense-t.

több mint 12 éve
Dan Orlovsky melyik kategória volt?iktriad
A "Gabbertnél jobb" kategóriaFarky
Ez érdekes. Amikor egymás ellen játszottak a Jags nyert.iktriad
Orlovsky nálunk szerezte meg első NFL győzelmét, Gabbertnek még ez sem sikerült 😀JSanyo
Hát sajnos Szöszinek be kellett érnie egy vacak prime time(MNF vs Ravens) meccses sikerrel ugyanebben a kategóriában.
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Orlovsky nálunk szerezte meg első NFL győzelmét, Gabbertnek még ez sem sikerült 😀

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Azért Sancsó is nagy király, azt se hagyjuk le, mégha egy segg is a koronája.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Gabbert a király, reméljük sokáig marad.

több mint 12 éve
Ne felejtsd el, hogy (egyedüliként az NFLben) mi 2 veréssel járultunk hozzá a Luck kampányhoz. Ha azok nem lettek volna, most Tannehill lenne az, aki dobálgatna itt (és itt sem tudná kik a divízió ellenfelek 😀).iktriad
Blahh... Tannehill Indy-ben max. a vizespoharat hurcolta volna Manningnek... És akkor persze tavaly is nyertük volna a divíziót. 😊

Indy egy olyan hely ahol nem kezdünk középszerrel középen. Itt vagy HOF QB játszik, vagy Curtis Painter. 😀peterk2005
értem, tehát mindig az a jobb csapat (és az is nyer) akinek jobb a QB-ja.. A maradék 5x ember szart sem számít. Ebből következik, h a Mehikói is jobb QB mint Luck, mert amikor egymás ellen játszottak ő nyert.Farky
Egyébként meg kellett védenem Szöszi böcsületét, ezért írtam azt amit 😀 .
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Ne felejtsd el, hogy (egyedüliként az NFLben) mi 2 veréssel járultunk hozzá a Luck kampányhoz. Ha azok nem lettek volna, most Tannehill lenne az, aki dobálgatna itt (és itt sem tudná kik a divízió ellenfelek 😀).iktriad
Blahh... Tannehill Indy-ben max. a vizespoharat hurcolta volna Manningnek... És akkor persze tavaly is nyertük volna a divíziót. 😊

Indy egy olyan hely ahol nem kezdünk középszerrel középen. Itt vagy HOF QB játszik, vagy Curtis Painter. 😀peterk2005
értem, tehát mindig az a jobb csapat (és az is nyer) akinek jobb a QB-ja.. A maradék 5x ember szart sem számít. Ebből következik, h a Mehikói is jobb QB mint Luck, mert amikor egymás ellen játszottak ő nyert.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve

Ez érdekes. Amikor egymás ellen játszottak a Jags nyert.