NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 681
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
colts -> Lanear Simpson, WR, BaylorNem is látom őket a draftolhatók listáján. 😀
Daxton Swanson, CB, Houston State
Dan Moore, FB, Montana
Brandon McManus, K , Temple
Emmett Cleary, OT , Boston College.FearTomi
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
colts -> Lanear Simpson, WR, BaylorDaxton Swanson, CB, Houston State
Dan Moore, FB, Montana
Brandon McManus, K , Temple
Emmett Cleary, OT , Boston College.
több mint 12 éve
Jah oké, ezt nem tudtam!Jönni fog 5 WR?😀FearTomiundraftedból minden posztra jön minden évben minden csapathoz 3 legalábbHöri
több mint 12 éve
Jönni fog 5 WR?😀FearTomiundraftedból minden posztra jön minden évben minden csapathoz 3 legalább
több mint 12 éve
Hát Zibi buta volt mint a tök...nem hiszem, hogy olyan rossz lesz mint ő.Werner és Boyett volt az a két pick aminél azt mondtam, hogy NA.FearTominagy szükség van egy manusra akiből lehet egy új zibi 😛
Mennyi esélye van annak, hogy elhozunk egy UDFA WR-t?FearTomi100%, jönni fog 5 minimumHöri
Jönni fog 5 WR?😀
több mint 12 éve
Werner és Boyett volt az a két pick aminél azt mondtam, hogy NA.FearTominagy szükség van egy manusra akiből lehet egy új zibi 😛
Mennyi esélye van annak, hogy elhozunk egy UDFA WR-t?FearTomi100%, jönni fog 5 minimum
több mint 12 éve
Mennyi esélye van annak, hogy elhozunk egy UDFA WR-t?
több mint 12 éve
Így elsőre nekem sem a szívem csücske, tavaly megvoltak ezek a nagy kedvencek, mint Chapman és Ballard, idén ez kimerült Wernerben. Egyébként szerintem Thornton szezon felére már kezdő RG lesz, amilyen tróger McGlynn.
több mint 12 éve
hát gyerekeim ez eléggé unsexy draft class lett, 2-3. nap egy kezdő potenciállal bíró manust se sikerült behálózni. nincs a fejemben az összes draft class, de szerintem a mienk bottom8 lesz annyira szürke.Meglátjuk a szezonban, hogy mennyire volt jó draft😊 Werner és Boyett volt az a két pick aminél azt mondtam, hogy NA, de a többi nem mozgatta meg a fantáziám...
kései poliani érában éreztem magamHöri
több mint 12 éve
hát gyerekeim ez eléggé unsexy draft class lett, 2-3. nap egy kezdő potenciállal bíró manust se sikerült behálózni. nincs a fejemben az összes draft class, de szerintem a mienk bottom8 lesz annyira szürke.kései poliani érában éreztem magam
több mint 12 éve
Jaja, nem a combine alapján mondtam a gyorsat😊Mondjuk combineon asszem 4,48-at futott, ami alapvetően nem olyan gyors, de a pályán gondolom gyorsabb, Meg robbanékonynak biztosan robbanékony, szóval nem a Brown-Ballard stílust hordozza magában.StezRohadtul gyors az a srác, sztem még steal is lehet !FearTomiNem, ezen kívül nem láttam. amúgy.Stepfan Taylort várom még mindig Hamilton miatt.Stezezen kivul te latsz ebben raciot ? semmi kulonbseg stilusban kozte es a brown-ballard paros kozt. mondjuk ez is lehet erv, en jobb szeretnek vmi robbanekonyabb csavot.MMMS
De asszem pont előttünk vitte el a Cards, szóval nem is lényeges, én 4. körben vártam őt hozzánk. 😀 Nem jött.
A robbanékonyabb csávó meg jött Kerwynnel. Mondjuk annak én is örülök, kicsit változatosabb lesz a futószekciónk.Stez
több mint 12 éve
Mondjuk combineon asszem 4,48-at futott, ami alapvetően nem olyan gyors, de a pályán gondolom gyorsabb, Meg robbanékonynak biztosan robbanékony, szóval nem a Brown-Ballard stílust hordozza magában.Rohadtul gyors az a srác, sztem még steal is lehet !FearTomiNem, ezen kívül nem láttam. amúgy.Stepfan Taylort várom még mindig Hamilton miatt.Stezezen kivul te latsz ebben raciot ? semmi kulonbseg stilusban kozte es a brown-ballard paros kozt. mondjuk ez is lehet erv, en jobb szeretnek vmi robbanekonyabb csavot.MMMS
De asszem pont előttünk vitte el a Cards, szóval nem is lényeges, én 4. körben vártam őt hozzánk. 😀 Nem jött.
A robbanékonyabb csávó meg jött Kerwynnel. Mondjuk annak én is örülök, kicsit változatosabb lesz a futószekciónk.Stez
több mint 12 éve
Rohadtul gyors az a srác, sztem még steal is lehet !Nem, ezen kívül nem láttam. amúgy.Stepfan Taylort várom még mindig Hamilton miatt.Stezezen kivul te latsz ebben raciot ? semmi kulonbseg stilusban kozte es a brown-ballard paros kozt. mondjuk ez is lehet erv, en jobb szeretnek vmi robbanekonyabb csavot.MMMS
több mint 12 éve
Nem, ezen kívül nem láttam. amúgy.Stepfan Taylort várom még mindig Hamilton miatt.Stezezen kivul te latsz ebben raciot ? semmi kulonbseg stilusban kozte es a brown-ballard paros kozt. mondjuk ez is lehet erv, en jobb szeretnek vmi robbanekonyabb csavot.MMMS
A robbanékonyabb csávó meg jött Kerwynnel. Mondjuk annak én is örülök, kicsit változatosabb lesz a futószekciónk.
több mint 12 éve
Csak nekem tűnik kicsit alacsonynak Boyett SS-nek?aztecNem, fel is van tüntetve nála mint negatív tényező.
több mint 12 éve
Csak nekem tűnik kicsit alacsonynak Boyett SS-nek?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
steal!
több mint 12 éve
az tetszik h egyértelműen a needekre mentünk eddig. Két OL, egy pass rusher OLB, DL. Márcsak egy WR steal kéne
több mint 12 éve
erdekes. sok a 4. kor, gondolom rendesen ralehettek izgulva. gyanitom sokat nem fog meg iden palyat latni.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Köv pick ->Montori Hughes, a második pick aminél nem szívtam a fogamat😊Következő év 4. körét adtuk érte.
több mint 12 éve
Stepfan Taylort várom még mindig Hamilton miatt.Stezezen kivul te latsz ebben raciot ? semmi kulonbseg stilusban kozte es a brown-ballard paros kozt. mondjuk ez is lehet erv, en jobb szeretnek vmi robbanekonyabb csavot.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.