Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Ja, Hengerer sérült.Van helyette elég izom így is arrafele (Peppers például, vagy Briggs)Egyetértek... egészen pontosan az OL jobb oldalától.Sziasztok!Az OL-től függFarky
Most hogy lassan újraindul a szezon, én is aktivizálom magam 😊
Vasárnap rögtön egy kemény dióval kezdünk (Bears), szerintetek mi az esély rá, hogy bármi értékelhetőt csinálunk (az Offense-re gondolok) majd Urlacherék ellen?flzoli
A nyüves Justice, Olsen párostól nagyon tartok.
Egyébként Urlacher nem játszik ha jól tudom.szf61
Angerer végül tényleg kihagyja az első pár fordulót? Mert akkor igencsak érdekes lesz a D# bemutatkozása az új formulában....
flzoli
A Bears kiüti Colliet is majd tutira.
Urlacher játéka kérdéses, bár Ő maga azt nyilatkozta, hogy játszani fog vasárnap. Habár nem korrekt ilyet mondani, de örülnék, ha ellenünk még nem játszana, nélküle is erős az a védelem, hát még vele..
több mint 13 éve
Márk beszélt Luckyról benne a rookie QBk kapcsán, és Manning meg volt említve, mint legnagyobb offseason átigazolás Mario és Timmy mellett.még nem néztem végig, nem tudom, a mieinkről mit mondanak benneEzt mondják benne ...
(később lehet, hogy tudom jobb minőségűre cserélni)wmitty
Mindig is utáltam az indavideót.. sorryszf61
több mint 13 éve
még nem néztem végig, nem tudom, a mieinkről mit mondanak benneEzt mondják benne ...
indavideo.hu/video/NFL2012_-_szezonelozetes_msor_Sport_TV
(később lehet, hogy tudom jobb minőségűre cserélni)wmitty
Mindig is utáltam az indavideót.. sorry
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Szegény Luck, ennek a dalnak a refrénjét sokszor fogja dúdolgatni meccs közben ilyen OL mögött. 😊majd 1-2 upset W és átszokik erre www.youtube.com/watch?v=5_5oE0ijhKg
www.youtube.com/watch?v=A3b9gOtQoq4aztec
több mint 13 éve
Van helyette elég izom így is arrafele (Peppers például, vagy Briggs)Egyetértek... egészen pontosan az OL jobb oldalától.Sziasztok!Az OL-től függFarky
Vasárnap rögtön egy kemény dióval kezdünk (Bears), szerintetek mi az esély rá, hogy bármi értékelhetőt csinálunk (az Offense-re gondolok) majd Urlacherék ellen?flzoli
Egyébként Urlacher nem játszik ha jól tudom.szf61
Angerer végül tényleg kihagyja az első pár fordulót? Mert akkor igencsak érdekes lesz a D# bemutatkozása az új formulában....
több mint 13 éve
Egyetértek... egészen pontosan az OL jobb oldalától.Sziasztok!Az OL-től függFarky
Egyébként Urlacher nem játszik ha jól tudom.
több mint 13 éve
Sziasztok!Az OL-től függ
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Sziasztok!Most hogy lassan újraindul a szezon, én is aktivizálom magam 😊
Vasárnap rögtön egy kemény dióval kezdünk (Bears), szerintetek mi az esély rá, hogy bármi értékelhetőt csinálunk (az Offense-re gondolok) majd Urlacherék ellen?
több mint 13 éve
Az a baj, hogy Fleener nem tud blokkolni szart se.Szerintem meg Fleener, de neki sem lesz több 300-400 yardnál szvsz.StezSzerintetek melyik TE lesz többet használva?Fleener vagy Allen?Hiába Fleener az egyetemi csapattárs talán nagyobbak a lehetőségek Allennel.Vélemény?aztecszerintem Allen jobb lesz..őt draftoltam fantasyban isdugo1993
Többször megnéztem a preseason drive-okat és egy-két kivételtől eltekintve úgy nyomják el a srácot mint a csikket.
Ergo a magassága és a sebessége miatt inkább elkapónak lehet használni.
Ez mindig sokkal látványosabb mint a piszkos munka ezért félő, hogy ő lesz a nagy közönség kedvenc, holott Allen sokkal hasznosabb munkát végez.
több mint 13 éve
Szerintem meg Fleener, de neki sem lesz több 300-400 yardnál szvsz.Stezigen, természetesen ez a sanszos forgatókönyv
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Szerintem meg Fleener, de neki sem lesz több 300-400 yardnál szvsz.Szerintetek melyik TE lesz többet használva?Fleener vagy Allen?Hiába Fleener az egyetemi csapattárs talán nagyobbak a lehetőségek Allennel.Vélemény?aztecszerintem Allen jobb lesz..őt draftoltam fantasyban isdugo1993
több mint 13 éve
szerintem Allen jobb lesz..őt draftoltam fantasyban isdugo1993én is 😊
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Szerintetek melyik TE lesz többet használva?Fleener vagy Allen?Hiába Fleener az egyetemi csapattárs talán nagyobbak a lehetőségek Allennel.Vélemény?aztecszerintem Allen jobb lesz..őt draftoltam fantasyban is
több mint 13 éve
5-tel már elégedett lennékColes-guruk. Mire lehet képes a csapat idén? A védelem erősödött? Playoff reményeink lehetnek vagy 8-8 a plafon ami elérhető?FredoHa a Coles=Colts, akkor a szvsz a plafon 6-7 winszf61
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szerintetek melyik TE lesz többet használva?Fleener vagy Allen?Hiába Fleener az egyetemi csapattárs talán nagyobbak a lehetőségek Allennel.Vélemény?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Detto 😀 Amúgy tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki, mert már az előszezonban is gondok voltak, mi lesz itt az alapszakaszban? :/Szegény Luck, ennek a dalnak a refrénjét sokszor fogja dúdolgatni meccs közben ilyen OL mögött. 😊A hasonlat nem rossz, de ettől a bandától mindig hánytam 😕szf61
több mint 13 éve
Szegény Luck, ennek a dalnak a refrénjét sokszor fogja dúdolgatni meccs közben ilyen OL mögött. 😊A hasonlat nem rossz, de ettől a bandától mindig hánytam 😕
több mint 13 éve
Szegény Luck, ennek a dalnak a refrénjét sokszor fogja dúdolgatni meccs közben ilyen OL mögött. 😊www.youtube.com/watch?v=A3b9gOtQoq4
több mint 13 éve
Coles-guruk. Mire lehet képes a csapat idén? A védelem erősödött? Playoff reményeink lehetnek vagy 8-8 a plafon ami elérhető?FredoHa a Coles=Colts, akkor a szvsz a plafon 6-7 win
több mint 13 éve
Fredo
205
Coles-guruk. Mire lehet képes a csapat idén? A védelem erősödött? Playoff reményeink lehetnek vagy 8-8 a plafon ami elérhető?
több mint 13 éve
Kurvára mindegy, Avery szélen is, slotban is fasza és mindig benne van a big play, ha meg Adams fasza lesz, akkor bőven elférnek hárman Waynel.Szezon végére, vagy jövőre meg majd jön az elitté avanzsáló Whalen. 😛
több mint 13 éve
Kris Adams > AveryAvery a szegény ember Pierre Garcon-ja
nagyobb, szívósabb, menőbbHöri
Garcon a szegény ember Brandon Marshall-ja
Marshall a szegény ember Megatron-ja
😊
több mint 13 éve
Collie játszani fog...Ja, játszani fog maximum egy negyedet, aztán majd IR-en játszadozhat a pöcsével, ha még lesz egyáltalán annyi agya.
Már a preseason alatt is megfigyeltem magamon, hogy mikor felé tart a labda, már görcsben van a gyomrom és el akarok fordulni a Tv-től.
Nagyon vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, de nem akarok vészmadárkodni.
Csak ne legyen baja.szf61
Sokat tőle nem várok, ha Avery nem esik el a fűszálban és sérül le, már 3. héttől kezdeni fog szerintem Collie helyett.