Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 6 éve
mobile.twitter.com/JFowlerESPN/status/1241454128708157441Na, ennek fenyeben mit gondolsz a QB draftrol?
Stez
több mint 6 éve
mobile.twitter.com/JFowlerESPN/status/1241454128708157441Jó,de valamit mondani kell, trade értéke perpill zéró, amikor tudják hogy holnap 7 millát kell kipengetni.
Stez
Hihetően kell nyomni a szöveget,hátha adnak érte egy 6. kört.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
2020 Roster Bonus: $7M (fully guaranteed, paid 3/22/2020)Jacoby is megy szerintetek ?Ha Clowney jon, igen. Amugy szerintem nem. De hamarosan megkapjuk a valaszt, asszem neki is mostansag valna garantaltta nemi penze.
Kóra Tibor
Stez
több mint 6 éve
Jacoby is megy szerintetek ?Ha Clowney jon, igen. Amugy szerintem nem. De hamarosan megkapjuk a valaszt, asszem neki is mostansag valna garantaltta nemi penze.
Kóra Tibor
több mint 6 éve
NEEEEEEE. A liga legjobb kubeja.
több mint 6 éve
bye-bye, Hoyer.Dekáááár, nagy kedvencem volt! Brühühühühhühü.
Bence94
több mint 6 éve
bye-bye, Hoyer.
több mint 6 éve
Abban vagy Rivers, vagy Buckner penze nincs benne szerintem. Szerintem elobbie, mivel a Colts egy oraja jelentette csak be hivatalosan az alairast, mig Buckner cserejet mar napokkal ezelott. Most szerintem Desir 7 milliojaval ilyen 29-30 millio korul lehetunk.Clowney drága, de Ballard valaki miatt takarít,és ha kivesszük Hoyert és Jaconyt, van 40 M körüli helyünk....Az over the cap szerint 45 millio helyunk van
Tony Adams
Bence94
több mint 6 éve
Clowney drága, de Ballard valaki miatt takarít,és ha kivesszük Hoyert és Jaconyt, van 40 M körüli helyünk....Az over the cap szerint 45 millio helyunk van
Tony Adams
több mint 6 éve
Clowney drága, de Ballard valaki miatt takarít,és ha kivesszük Hoyert és Jaconyt, van 40 M körüli helyünk....Azt mondod... MAHOMES???
Tony Adams
több mint 6 éve
Clowney drága, de Ballard valaki miatt takarít,és ha kivesszük Hoyert és Jaconyt, van 40 M körüli helyünk....
több mint 6 éve
Utobbi igaz a Titansre is, es a csapatuk perpill erosebbnek tunik. A Hawksnal evi 18.5 millios ajanlatrol beszelnek, a Titansnel is hasonlot varnek. Igazabol akkor lehet eselyunk, ha Ballard odadobta a 20at evente, amit Clowney nagyon akart. Illetve ezuttal a garantalttal sem bant csinjan. Mindegy, meglatjuk.E szerint pedig ajanlatot tettuk Clowneynak. Mas helyeken a Hawksot es a Titanst is eselyesebbnek mondjak.A state tax miatt kb túl kéne licitálnunk a Hoxot (akik elv évi 18at ajánlottak), úgy h Ballard tipikusan nem ad (nagy) aláírási pénzt.
mobile.twitter.com/ProFootball411/status/1241410945777307648
Stez
A Texans szál miatt plusz az itteni vezetés miatt lehet esélyünk
Borbinho
több mint 6 éve
E szerint pedig ajanlatot tettuk Clowneynak. Mas helyeken a Hawksot es a Titanst is eselyesebbnek mondjak.A state tax miatt kb túl kéne licitálnunk a Hoxot (akik elv évi 18at ajánlottak), úgy h Ballard tipikusan nem ad (nagy) aláírási pénzt.
Stez
A Texans szál miatt plusz az itteni vezetés miatt lehet esélyünk
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
E szerint pedig ajanlatot tettuk Clowneynak. Mas helyeken a Hawksot es a Titanst is eselyesebbnek mondjak.Es meg is nyugodhatsz, Agholor a Raidershez igazolt.
Stez
több mint 6 éve
E szerint pedig ajanlatot tettuk Clowneynak. Mas helyeken a Hawksot es a Titanst is eselyesebbnek mondjak.mobile.twitter.com/ProFootball411/status/1241410945777307648
több mint 6 éve
Josh Andrews alairt a Jetshez.
több mint 6 éve
Most egyebkent az a hir jarja, hogy a Titans lehet a befuto.Max elkapo, de sztar nincs a piacon, szoval ott olcso megoldas + draft lesz. Corner meg ezek utan, talan Diggs a 2.korben.Egyebkent kivancsi vagyok, ennek koze lehet e ahhoz, hogy Clowneyt megkornyekeztuk. 20 milliot akar evente, ami eleg sok. Es mindekozben a fal egyik oldalan jelenleg kerdes van, tekintve, hogy Sheard UFA. Es nem hosszabbitottunk vele.En nem orulnek Clowneynak.. a Hawks allitolag 18,5 milliot ajanlott neki, meredek lenne 2 20 millas vedofalember a csapatban, mikozben van orjitobb needunk is.
Ballardtol egy ilyen agressziv uzleti lepes nekem arra enged kovetkeztetni, hogy valakire tisztogatja a capet. Persze siman lehet, hogy tevedek.
Stez
Bence94
De hely mondjuk lenne Clowneyra, es need is lenne. Teny, hogy luxus, de a Philly is brutal fronttal nyert gyurut. Mahomest meg ugy allitod csak meg, ha nem hagyod elni.
Stez
több mint 6 éve
Max elkapo, de sztar nincs a piacon, szoval ott olcso megoldas + draft lesz. Corner meg ezek utan, talan Diggs a 2.korben.Egyebkent kivancsi vagyok, ennek koze lehet e ahhoz, hogy Clowneyt megkornyekeztuk. 20 milliot akar evente, ami eleg sok. Es mindekozben a fal egyik oldalan jelenleg kerdes van, tekintve, hogy Sheard UFA. Es nem hosszabbitottunk vele.En nem orulnek Clowneynak.. a Hawks allitolag 18,5 milliot ajanlott neki, meredek lenne 2 20 millas vedofalember a csapatban, mikozben van orjitobb needunk is.
Ballardtol egy ilyen agressziv uzleti lepes nekem arra enged kovetkeztetni, hogy valakire tisztogatja a capet. Persze siman lehet, hogy tevedek.
Stez
Bence94
De hely mondjuk lenne Clowneyra, es need is lenne. Teny, hogy luxus, de a Philly is brutal fronttal nyert gyurut. Mahomest meg ugy allitod csak meg, ha nem hagyod elni.
több mint 6 éve
Egyebkent kivancsi vagyok, ennek koze lehet e ahhoz, hogy Clowneyt megkornyekeztuk. 20 milliot akar evente, ami eleg sok. Es mindekozben a fal egyik oldalan jelenleg kerdes van, tekintve, hogy Sheard UFA. Es nem hosszabbitottunk vele.En nem orulnek Clowneynak.. a Hawks allitolag 18,5 milliot ajanlott neki, meredek lenne 2 20 millas vedofalember a csapatban, mikozben van orjitobb needunk is.
Stez
több mint 6 éve
Egyebkent kivancsi vagyok, ennek koze lehet e ahhoz, hogy Clowneyt megkornyekeztuk. 20 milliot akar evente, ami eleg sok. Es mindekozben a fal egyik oldalan jelenleg kerdes van, tekintve, hogy Sheard UFA. Es nem hosszabbitottunk vele.Ballardtol egy ilyen agressziv uzleti lepes nekem arra enged kovetkeztetni, hogy valakire tisztogatja a capet. Persze siman lehet, hogy tevedek.
több mint 6 éve
Meglepő húzás, remélem jó helyre kerül a srác. Egy szürke eminenciás volt, remélem megy Hopkins csoportjába, őt amúgy is szereti. 😊Hat ezzel azert szerintem konkretan need lett a corner, es maradt egy lyuk a kezdoben. Ezek utan nem tudom, a piacrol varjunk e valakit, de az lenne az optimalis.
A szerződése tipikus Ballardos, semmiféle dead capet nem hagy maga után.
De továbbra is tartom,hogy kellene ennek a csapatnak egy domináns corner.
twitter.com/JoelAErickson/status/1241379598593556480
twitter.com/HolderStephen/status/1241398293655179266
Tony Adams