Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Nagy család na kell a dellaIndianapolis Colts agree to terms with QB Philip Rivers on one-year deal worth roughly $25M.Na ne! Egy nap alatt ketszer? Sok lesz ez az 50 millio! 🤔
(via Judy Battista + Ian Rapoport)
ThundersNFL
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Indianapolis Colts agree to terms with QB Philip Rivers on one-year deal worth roughly $25M.Na ne! Egy nap alatt ketszer? Sok lesz ez az 50 millio! 🤔
(via Judy Battista + Ian Rapoport)
ThundersNFL
több mint 6 éve
Indianapolis Colts agree to terms with QB Philip Rivers on one-year deal worth roughly $25M.(via Judy Battista + Ian Rapoport)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Akkor 9, csak érzésre mondtam.8 gyereke van ugyanattól a nőtől, úgy hogy egyetem után/végén született az első. Mi más a jele az öregségnek ha nem ez.Azt hittem már 9-nél járnak...
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
8 gyereke van ugyanattól a nőtől, úgy hogy egyetem után/végén született az első. Mi más a jele az öregségnek ha nem ez.Azt hittem már 9-nél járnak...
Sixo
több mint 6 éve
Költöztetésben profi a frencsájz! 😝
több mint 6 éve
Rivers allitolag nagyon ra van gerjedve a Coltsra, hozza a pulyakat es Indybe koltozik. Mas kerdes, hogy csak a csalad elszallitasahoz kell egy iskolabusz, de hat azt Irsay biztos allja.
több mint 6 éve
Nem oreg, csak szeret gumi nelkul dugni. Megis melyik hulye szeret gumival dugni? Na ugye!8 gyereke van ugyanattól a nőtől, úgy hogy egyetem után/végén született az első. Mi más a jele az öregségnek ha nem ez.Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Ne oregezd a kubenkat. Csak rancos.
Örülnék neki, ha elérne valami nagyot, öreg korára majdnem szimpatikus lett 😛
Kampman
Stez
Szerintem Gordon jön évi 15 misiért.Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.Nekem Agholor a tippem Reich miatt. Es nem leszek boldog. Rivers meg mar az elso napjan sirni fog szegeny.
Toto21
Stez
A túl jó OL sem kedvez szerintem Riversnek. Pont ez volt az erőssége, hogy 10-12 évig a liga legszarabb OL-jei mögött játszott és megtanulta kihasználni az aggresszív védőkordinátorokat és védőket. Az, hogy a pénzt amit OLre költöttél volna, elköltötted skill posztra, mert szar fal mögött is úgy tudott teljesíteni, mintha átlagon felüli lenne az egység. Azért ő karrierje korai részében korán sem volt abba a magasságban ami a végére lett.
Sixo
több mint 6 éve
8 gyereke van ugyanattól a nőtől, úgy hogy egyetem után/végén született az első. Mi más a jele az öregségnek ha nem ez.Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Ne oregezd a kubenkat. Csak rancos.
Kampman
Stez
Szerintem Gordon jön évi 15 misiért.Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.Nekem Agholor a tippem Reich miatt. Es nem leszek boldog. Rivers meg mar az elso napjan sirni fog szegeny.
Toto21
Stez
A túl jó OL sem kedvez szerintem Riversnek. Pont ez volt az erőssége, hogy 10-12 évig a liga legszarabb OL-jei mögött játszott és megtanulta kihasználni az aggresszív védőkordinátorokat és védőket. Az, hogy a pénzt amit OLre költöttél volna, elköltötted skill posztra, mert szar fal mögött is úgy tudott teljesíteni, mintha átlagon felüli lenne az egység. Azért ő karrierje korai részében korán sem volt abba a magasságban ami a végére lett.
több mint 6 éve
Kivancsian varom, hogy hogyan oldjuk meg a QB kerdest a jovoben..
több mint 6 éve
Meglehet az is. A Chargers es a Philly vonalarol most barmelyik elkapo es tight end johet. Mas kerdes, hogy szerintem egyik sem jelentene tenylegesen erositest es minoseget azok kozul, akik elerhetoek.
több mint 6 éve
Remélem itt is összehoznak egy gyereket az asszonnyal és Colt Rivers lesz a neve. 2042-ben meg majd draftoljátok. 😊
több mint 6 éve
Travis Benjamin chemistry miatt?Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.Nekem Agholor a tippem Reich miatt. Es nem leszek boldog. Rivers meg mar az elso napjan sirni fog szegeny.
Toto21
Stez
több mint 6 éve
Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.Nekem Agholor a tippem Reich miatt. Es nem leszek boldog. Rivers meg mar az elso napjan sirni fog szegeny.
Toto21
több mint 6 éve
Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.
több mint 6 éve
Amit Riversnél várok,az az,hogy szétharapja a labdát, és vezér legyen. tutira fel van spanolva.És dome csapatba került,az sem hátrány egy idős (höhö 1 évvel öregebb nálam .😀) QBnál.
több mint 6 éve
Egyik-másik gyerekét közben beprotezsálja a csapatba, és kész is van a Colts jövője.Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Ne oregezd a kubenkat. Csak rancos.
Kampman
Stez
több mint 6 éve
Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Ne oregezd a kubenkat. Csak rancos.
Kampman
több mint 6 éve
Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Örülnék neki, ha elérne valami nagyot, öreg korára majdnem szimpatikus lett 😛
több mint 6 éve
Ha már win now, van még ott capspace,főleg ha kivarázsolnánk Jacobyt a kalapból.Sok a 25 milla, de pl average fizujával pont beelőzi a ranglistán Alex Smithet, Flaccot, és Folest.
több mint 6 éve
Tom Flacco (Joe öccse) biztos elérhető lesz a 3. napon. Jó kis dual threat QB a Towsonról. Ja és Vina unokaöccse, Chase is draftolható, ha rúgó kéne.Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Idén is húzunk QB-t sztem.
Stez
Borbinho
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Idén is húzunk QB-t sztem.
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Na most akkor kell elkapo. Mert ez eddig siralmas a poszton. Muszaj fegyvert szerezni, nem pakolhatjuk be Phillip pulyait elkapni.
több mint 6 éve
Jó ez, tuti ez is Ballardos szerződés,. 1 év, megnézzük mi lesz,ha megfelel mind2 félnek a dolog, úgyis megállapodnak,ha nem, nem vesztegetjük az időnket.
több mint 6 éve
És idén 2x játszhat a kedvenc ellenfelével a Jaguarsszal, ahol még mindig ugyanaz lesz a védelmi séma, mint az elmúlt években amit ő rommá szokott alázni, csak gyengébb emberekkel, és előtte jobb fallal...Azért várjuk meg mi lesz. Rivers tavaly irtózatosan gyenge volt. 40 évesen ritkán szoktak a játékosok visszatérni régi formájukba. Ráadásul legrosszabb éveit Reich alatt hozta.Viszont jelenleg azok a legrosszabb evei is megfelelnek.
Sixo
ulpianus