Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Megkoszonom, ha keszitesz rola valamikor.
több mint 7 éve
Igazabol mar tobb hete akartam kerni, csak aztan mindig elgondolkozom, hogy talan nem jo otlet, mert barki van a sigemen, az ra fog baszni.Akkor majd lesz róla és eldöntöd hogy berakod vagy nem.
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Patrick Kerneyt beraktam Kerneyt, hat nem visszavonult ido elott?Te panaszkodsz? 😀😀😀
Stez
több mint 7 éve
Igazabol mar tobb hete akartam kerni, csak aztan mindig elgondolkozom, hogy talan nem jo otlet, mert barki van a sigemen, az ra fog baszni. Emlekszem, sok ev utan regi kedvencem, Patrick Kerneyt beraktam, hat nem visszavonult ido elott? Pedig meg elotte allt az egesz elet... 8-DHát ha kell valakinek Nelson felvehetem a listára.Faszan nez ki, mondjuk amugy igazan csinalhatnal ugy 9 ezer Nelson-siget, hogy a forum osszes felhasznaloja azt hasznalhassa. X-D
Matthew99
Stez
Matthew99
Szoval ovatosan kell banni ezekkel az erzekeny lelkuletu futballistakkal.
Ami a mai meccset illeti, azert kemeny lesz, tight endunk ugy van talan ketto, hogy Ebronnak kb. nyaktol lefele mindene serult, Mack az agyrazkodasa miatt meg mindig necces, de a vedelemben is eleg sok a fellabu. Ettol fuggetlenul nyilvan megbaszunk mindenkit (a noket ketszer is), de ez a mai meccs megint elegge trap game gyanus. Kb. csak veszithetunk.
Szerkesztette: Stez
több mint 7 éve
Hát ha kell valakinek Nelson felvehetem a listára.Faszan nez ki, mondjuk amugy igazan csinalhatnal ugy 9 ezer Nelson-siget, hogy a forum osszes felhasznaloja azt hasznalhassa. X-D
Matthew99
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Faszan nez ki, mondjuk amugy igazan csinalhatnal ugy 9 ezer Nelson-siget, hogy a forum osszes felhasznaloja azt hasznalhassa. X-D
Matthew99
több mint 7 éve

több mint 7 éve
twitter.com/Colts/status/1068892747417964545Úgy látszik Good nem tudott túllépni a testvére halálán, sajnálom a srácot, sikeres újrakezdést valahol...😕
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
Claimelni kellene Huntot. A stilusa nagyon fit Reich rendszerebe, siman jobb is Macknel. Es ket evig nudlit keres.😀 😀 😀
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Claimelni kellene Huntot. A stilusa nagyon fit Reich rendszerebe, siman jobb is Macknel. Es ket evig nudlit keres.
több mint 7 éve
twitter.com/Colts/status/1068272654975713282Meghaltam gecc:
twitter.com/amberderrow/status/1067551282871889920
A vége a legjobb. 😀
Ez meg brutális:
twitter.com/PFF/status/1067807091040104448
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
Ez mehetne az aláírásodba. 😀Ki mondta, hogy próbálkozom valamivel? Csak a tényeket közlöm.Eleg szar probalkozas.Tuti, hogy nyertek. 100%.Lehet Ramsey (és Gipson) mégis játszik, de a secondary háromnegyedének kb kérdéses a játéka.Ne mond ezt. Még a végén nem nyerünk.
Ettől függetlenül lehet házat, lakást, kocsot felrakni a Colts W-re vasárnap.
iktriad
dugo93
iktriad
Stez
iktriad
több mint 7 éve
Ki mondta, hogy próbálkozom valamivel? Csak a tényeket közlöm.Eleg szar probalkozas.Tuti, hogy nyertek. 100%.Lehet Ramsey (és Gipson) mégis játszik, de a secondary háromnegyedének kb kérdéses a játéka.Ne mond ezt. Még a végén nem nyerünk.
iktriad
dugo93
iktriad
Stez
több mint 7 éve
Eleg szar probalkozas.Tuti, hogy nyertek. 100%.Lehet Ramsey (és Gipson) mégis játszik, de a secondary háromnegyedének kb kérdéses a játéka.Ne mond ezt. Még a végén nem nyerünk.
iktriad
dugo93
iktriad
több mint 7 éve
Tuti, hogy nyertek. 100%.Lehet Ramsey (és Gipson) mégis játszik, de a secondary háromnegyedének kb kérdéses a játéka.Ne mond ezt. Még a végén nem nyerünk.
iktriad
dugo93
több mint 7 éve
Lehet Ramsey (és Gipson) mégis játszik, de a secondary háromnegyedének kb kérdéses a játéka.Ne mond ezt. Még a végén nem nyerünk.
iktriad
több mint 7 éve
Lehet Ramsey (és Gipson) mégis játszik, de a secondary háromnegyedének kb kérdéses a játéka. Ettől függetlenül lehet házat, lakást, kocsot felrakni a Colts W-re vasárnap.
több mint 7 éve
Nem téma, úgy is SB-t játszunk🤷♂️Well deserved.Es a kemeny, hogy szerintem meg csak a kozeleben sem lesz annak, hogy beszavazzak a pro bowlba. Pedig egyebkent Mahomes es Brees (es mondjuk Rivers) utan siman odaferne, ha azt nezzuk, hogy mit muvel ebben az idenyben. 550 nap utan, ugy, hogy fel evig ment a frocsoges, hogy a budos eletben nem jatszik mar az NFL-ben.
twitter.com/Colts/status/1068150147836727297?s=20
Bence94
Stez
több mint 7 éve
Well deserved.Es a kemeny, hogy szerintem meg csak a kozeleben sem lesz annak, hogy beszavazzak a pro bowlba. Pedig egyebkent Mahomes es Brees (es mondjuk Rivers) utan siman odaferne, ha azt nezzuk, hogy mit muvel ebben az idenyben. 550 nap utan, ugy, hogy fel evig ment a frocsoges, hogy a budos eletben nem jatszik mar az NFL-ben.
twitter.com/Colts/status/1068150147836727297?s=20
Bence94
Szerkesztette: Stez
több mint 7 éve
Ramsey sem lesz ellenünk...Ahogy megegett az elso meccsen az altala fikazott Luckkal szemben, szerintem direkt nem akar jatszani. 8-) Mondjuk a Jax biztos orulne, amennykt hibazik, legalabb olcsobban hosszabbitanak majd vele. 😀
Tony Adams
több mint 7 éve
Ramsey sem lesz ellenünk...Még nem 100%, de sanszsos.
Tony Adams
Annyi előnyt adunk, hogy lassan Lucknak 1 meccsre át kell állnia, hogy helyre billenjen a mérleg nyelve. 😊
több mint 7 éve
Ramsey sem lesz ellenünk...