Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy ne nyernénk hétvégén,főleg otthon. Tannehill visszatér,de nem hinném,hogy ez akkora faktor lenne,hogy félni kelljen tőlüktwitter.com/Colts/status/1064952888512970753Borbinho imadja Moore-t, en mondjuk totalisan rosszul vagyok attol a csavotol, de epp ezert en lazan meg is neznem az o helyen a kezdoben. Es imadnam, hogy ha Collins az o snapjeibol venne el.
2 CB kiszállt, hétvégén megnézhetjük mit tud Collins.
Tony Adams
Egyebkent eleg kettosen varom a hetveget, mert most van az, hogy a nem tul jo formaban levo Miami ellen konkretan kotelezo nyernunk, aztan talan most van az idenyben eloszor, hogy eselyeskent megyunk neki egy merkozesnek, raadasul nekunk igazabol a hatralevo meccsek kozul beleferne talan egy zako, de inkabb nyerni kellene az osszeset, hogy meglegyen a wild card.
Aztan most nagyon kivancsi vagyok, hogy Reich megfeleloen tudja-e kezelni az eselyesseg terhet, illetve ennek a fiatal csapatnak ez mindenkeppen egy uj helyzet lesz.
Stez
több mint 7 éve
Az elmúlt 4 meccsen, mindig ránk volt a kisebb odds.twitter.com/Colts/status/1064952888512970753Borbinho imadja Moore-t, en mondjuk totalisan rosszul vagyok attol a csavotol, de epp ezert en lazan meg is neznem az o helyen a kezdoben. Es imadnam, hogy ha Collins az o snapjeibol venne el.
Tony Adams
Egyebkent eleg kettosen varom a hetveget, mert most van az, hogy a nem tul jo formaban levo Miami ellen konkretan kotelezo nyernunk, aztan talan most van az idenyben eloszor, hogy eselyeskent megyunk neki egy merkozesnek, raadasul nekunk igazabol a hatralevo meccsek kozul beleferne talan egy zako, de inkabb nyerni kellene az osszeset, hogy meglegyen a wild card.
Aztan most nagyon kivancsi vagyok, hogy Reich megfeleloen tudja-e kezelni az eselyesseg terhet, illetve ennek a fiatal csapatnak ez mindenkeppen egy uj helyzet lesz.
Stez
több mint 7 éve
twitter.com/Colts/status/1064952888512970753Borbinho imadja Moore-t, en mondjuk totalisan rosszul vagyok attol a csavotol, de epp ezert en lazan meg is neznem az o helyen a kezdoben. Es imadnam, hogy ha Collins az o snapjeibol venne el.
Tony Adams
több mint 7 éve
twitter.com/Colts/status/10649528885129707532 CB kiszállt, hétvégén megnézhetjük mit tud Collins.
több mint 7 éve
Remélem így lesz, mert igen látványos azért amennyire kiemelkedőek. De persze, nyilván még nem említhetőek egy lapon.Majd ez a Chubb-Miller páros lesz olyan. Bár a Watt-Bohóc sem gyenge, vagy egy Bosa-Ingram. Számokat nem tudok mondjuk felsorakoztatni évekre bontva.majd ha egy evtizedig egymas mellett jatszanak, es hozzak konstans a 10 sackeket, akkor oke.
kristóf17
mellesleg Miller + Watt korszakos tehetsegek, ott kevesebb figyelem is jut a tuloldalra.
Borbinho
Szerkesztette: kristóf17
több mint 7 éve
Majd ez a Chubb-Miller páros lesz olyan. Bár a Watt-Bohóc sem gyenge, vagy egy Bosa-Ingram. Számokat nem tudok mondjuk felsorakoztatni évekre bontva.majd ha egy evtizedig egymas mellett jatszanak, es hozzak konstans a 10 sackeket, akkor oke.
kristóf17
mellesleg Miller + Watt korszakos tehetsegek, ott kevesebb figyelem is jut a tuloldalra.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Majd ez a Chubb-Miller páros lesz olyan. Bár a Watt-Bohóc sem gyenge, vagy egy Bosa-Ingram. Számokat nem tudok mondjuk felsorakoztatni évekre bontva.
több mint 7 éve
Tegnap nosztalgiaztam picit, a Polian era statjait nezegettem. Azert hirtelen egy hasonlo DE paros se ugrik be az elmult 2 evtizedbol, mint a Freeney-Mathis volt. Esetleg a Woodley-Harrison OLB duo, de ok is csak 3-4 evig voltak elitek egyutt. Soha nem fogom elfelejteni, amikor Freeney szakadt bokaszalaggal, lonyugtatokon jatszva sackelte Breest az SB-ben....Ket DE is 100+ sacket hozott nalunk, Mathis raadasul 33 evesen egy posztvaltas utan hozta a legjobb evet...
Emellett volt ket olyan WR-unk, mint Marvin + Reggie, elobbi mar HoF, utobbinak is azert talan lesz eselye. Bar a 40+ TD azert Harrison fele billenti a merleg nyelvet.
Chappell tweetelte tnap, h a nagy rebuild-ben oriasi szerepe volt, hogy a regi sztarok/huzonevek kozul Wayne-t + Mathist itt tartottuk. Maximalisan egyetertek, kellett a vezerek, es nagyon orulok, hogy a csapat korul is maradtak.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Mondjuk Edge nem oltozott tul, ot meg Clarkot mintha kb az utcarol rangattak volna be 😀 legalabb egy inget felvehettek volna.
több mint 7 éve
Edgerrint mondjuk pont sikerült felismerni, de Diem pl., tééényleeg.
több mint 7 éve
passz-Dallas Clark- Marlin Jackson - valaki - Bill Polian - a kopasz fej Gonzo - Dylan Gandy - Ryan Diem - Gary Brackett - Jeff Saturday - Reggie - Stokley - Marvin - Tom Moore - Edge - PMToljatok már egy felsorolást balról jobbra, mert nem mindenki van meg.🤔twitter.com/ryandiem/status/1064314057451347974a bal szelen szeretett vezerunk van 8-D
tul sok legenda 1 kepen...
Borbinho
Stez
kristóf17
azt a kettot nem tudom, a magas kopasz tag nagyon ismeros, TE/WR ugrik be rola elsonek 😀
több mint 7 éve
Siman lehet, hogy Edge. | Feka feka. | X-D
több mint 7 éve
Jó a felsorolás,viszont a PM melletti csávó szerintem Edgerrin JamesAz mondjuk fun, hogy az akkori keret legidősebb tagja (2006-os roster) a 34 éves Vinatieri volt (Marvin Harrison volt még 34 abban az évben). 😀
Bence94
több mint 7 éve
Jó a felsorolás,viszont a PM melletti csávó szerintem Edgerrin JamesMondjuk akit en felismerek, az Orban Viktor, Dallas Clark, a fekat passzolom, Polian, a nagy kopaszt hatul szinten nem vagom, elotte kibujik egy kopasz fej, az Anthony Gonzo, ot lattam a kozvetitesben.Toljatok már egy felsorolást balról jobbra, mert nem mindenki van meg.🤔twitter.com/ryandiem/status/1064314057451347974a bal szelen szeretett vezerunk van 8-D
Borbinho
Stez
kristóf17
Polian mellett a kis nudli az Brackett, a kerek fejet nem lehet elteveszteni x-D Mogotte Diem, a mogotte allo palit nem ismerem fel. Diem mellett Saturday, aztan Wayne, Stokley, Marvin papo, Tom Moore, a feka az szerintem Addai, meg PM.
Stez
több mint 7 éve
Mondjuk akit en felismerek, az Orban Viktor, Dallas Clark, a fekat passzolom, Polian, a nagy kopaszt hatul szinten nem vagom, elotte kibujik egy kopasz fej, az Anthony Gonzo, ot lattam a kozvetitesben.Toljatok már egy felsorolást balról jobbra, mert nem mindenki van meg.🤔twitter.com/ryandiem/status/1064314057451347974a bal szelen szeretett vezerunk van 8-D
Borbinho
Stez
kristóf17
Polian mellett a kis nudli az Brackett, a kerek fejet nem lehet elteveszteni x-D Mogotte Diem, a mogotte allo palit nem ismerem fel. Diem mellett Saturday, aztan Wayne, Stokley, Marvin papo, Tom Moore, a feka az szerintem Addai, meg PM.
több mint 7 éve
Toljatok már egy felsorolást balról jobbra, mert nem mindenki van meg.🤔twitter.com/ryandiem/status/1064314057451347974a bal szelen szeretett vezerunk van 8-D
Borbinho
Stez
több mint 7 éve
Sima lesz ez a Super Bowl, 55 pontot kell szereznunk.
több mint 7 éve
ebből a szerből én is kérek 😀www.espn.com/nfl/playoffs/machine5 csapat all ugye jelenleg 5-5el a 6. PO helyert (az LA 7-3ban all ugye mint 1. WC csapat).
Egy ideje nem volt vele dolgunk, de most lehet vele játszani. 😊
Tony Adams
nekem az jott ki, hogy 10 gyozelem eleg a PO-ra. Cserebe ez azt jelenti, hogy a maradek 6 meccsbol 5ot nyerunk minimum.
vs Dolphins
@ Jaguars
@ Texans
vs Cowboys
vs Giants
@ Titans
Az 5:5os csapatok PO eselyei sztem:
A Dolphinsnak meg nem ment el a PO, van 2 meccsuk a Bills ellen, 1 a Jax ellen ami addigra lehet h mar leereszt, meg 2 kemeny meccs a Pats ellen otthon + a Vikings ellen idegenben. Sztem az a 2 tuti zako, es a maradek 4bol ha tolunk kikapnak, akkor mar csak 8-8al vegezhetnek.
Ravens: fogadja a Raiderst, megy Atlantaba, utana a Chiefshez, fogadjak a Buccsot, mennek LA-be a Chargers ellen, majd otthon fejezik be a Browns ellen. Papiron 3 nagyon sima meccs, 1 so-so, es ket eleg kemeny rangado az AFC West tagjaival. Meglepne, ha 9-7nel jobb merleggel zarnanak.
A Cincinnatti iden sztem nem jo, jatszanak meg 2x a Brownsal, fogadjak a Broncost + a Raiderst, de mennek meg ok is a Chargershez meg Pittsburgh-be is. Sztem a Steelers + a Chargers L, a Broncosnak meg meg van egy kis eselye, ok is torhetnek borsot Daltonek orra ala.
A Titans kovi forduloban megy Houstonba (ott igazabol az se zavarna, ha nyernenek, sot...😀), utana fogadja a Jetset majd a Jaguarst, utana jon ket NFC meccs, elobb idegenben a Giants, utana otthon a Skins, majd ellenunk fejezik be Nashville-ben.
A leggyengebb sorsolas az ovek, de csak egy fullos Mariota-val lehet eselyuk a PO-ra.
A Texans aki jelenleg 7-3al vezeti a csoportot, fogadja a Titanst, Brownst majd minket sorban, utana mennek a Jetshez majd Phillybe, vegul otthon fejezik be a Jaguars ellen. Ha kikapnanak tolunk + az Eaglestol, mi meg 6/6ot hozunk (ami azt jelentene, h 10-es win streakkel zarjuk az alapszakaszt 1-5 utan 😀), akkor meg csoportelsok is lehetnenk holtversenyben (mert nekunk 5-1, nekik 4-2 lenne a csoportmerleg).
Nagy makkal meg a 9-7 is eleg lehet, de ott mar tuti h tobben is lennenek azonos merleggel.
A leendo ellenfeleink kozul a Dolphins jelenleg meg megy a PO-ert, a Texans/Titans elleni meccsek amugy is kurva fontosak mindket csapatnak, es valszeg a Cowboysnak is eleg fontos lesz meg az a meccs.
En azt mondom, h 5ot nyerunk, kikapunk a Texanstol akik ordas makkal nyernek (megint), majd 6.seed-kent a 3.kiemelt Texanshoz megyunk es basszuk szajba oket a 2 regular loss miatt 😀
utana irany Los Angeles, ahol megkapjuk a PM/Colts kriptonit Riverseket, majd Foxborogh-ban egy utolso sec-es Luck elkapott TD-vel verjuk a Pats-et, es Ballard/Reich a Lamar Hunt kupaval bassza arcon JMD-t.
Utana az SB-ben kikapunk a Hox-tol, akik Allen-ert nyomnak egy elkepeszto menetelest, es utana soha nem fogjuk tudni lemosni, hogy Russel Wilson > Bandi.
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ne aggodj. Mindenkit meg fogunk baszni. A noket ketszer is.
több mint 7 éve
www.espn.com/nfl/playoffs/machine5 csapat all ugye jelenleg 5-5el a 6. PO helyert (az LA 7-3ban all ugye mint 1. WC csapat).
Egy ideje nem volt vele dolgunk, de most lehet vele játszani. 😊
Tony Adams
nekem az jott ki, hogy 10 gyozelem eleg a PO-ra. Cserebe ez azt jelenti, hogy a maradek 6 meccsbol 5ot nyerunk minimum.
vs Dolphins
@ Jaguars
@ Texans
vs Cowboys
vs Giants
@ Titans
Az 5:5os csapatok PO eselyei sztem:
A Dolphinsnak meg nem ment el a PO, van 2 meccsuk a Bills ellen, 1 a Jax ellen ami addigra lehet h mar leereszt, meg 2 kemeny meccs a Pats ellen otthon + a Vikings ellen idegenben. Sztem az a 2 tuti zako, es a maradek 4bol ha tolunk kikapnak, akkor mar csak 8-8al vegezhetnek.
Ravens: fogadja a Raiderst, megy Atlantaba, utana a Chiefshez, fogadjak a Buccsot, mennek LA-be a Chargers ellen, majd otthon fejezik be a Browns ellen. Papiron 3 nagyon sima meccs, 1 so-so, es ket eleg kemeny rangado az AFC West tagjaival. Meglepne, ha 9-7nel jobb merleggel zarnanak.
A Cincinnatti iden sztem nem jo, jatszanak meg 2x a Brownsal, fogadjak a Broncost + a Raiderst, de mennek meg ok is a Chargershez meg Pittsburgh-be is. Sztem a Steelers + a Chargers L, a Broncosnak meg meg van egy kis eselye, ok is torhetnek borsot Daltonek orra ala.
A Titans kovi forduloban megy Houstonba (ott igazabol az se zavarna, ha nyernenek, sot...😀), utana fogadja a Jetset majd a Jaguarst, utana jon ket NFC meccs, elobb idegenben a Giants, utana otthon a Skins, majd ellenunk fejezik be Nashville-ben.
A leggyengebb sorsolas az ovek, de csak egy fullos Mariota-val lehet eselyuk a PO-ra.
A Texans aki jelenleg 7-3al vezeti a csoportot, fogadja a Titanst, Brownst majd minket sorban, utana mennek a Jetshez majd Phillybe, vegul otthon fejezik be a Jaguars ellen. Ha kikapnanak tolunk + az Eaglestol, mi meg 6/6ot hozunk (ami azt jelentene, h 10-es win streakkel zarjuk az alapszakaszt 1-5 utan 😀), akkor meg csoportelsok is lehetnenk holtversenyben (mert nekunk 5-1, nekik 4-2 lenne a csoportmerleg).
Nagy makkal meg a 9-7 is eleg lehet, de ott mar tuti h tobben is lennenek azonos merleggel.
A leendo ellenfeleink kozul a Dolphins jelenleg meg megy a PO-ert, a Texans/Titans elleni meccsek amugy is kurva fontosak mindket csapatnak, es valszeg a Cowboysnak is eleg fontos lesz meg az a meccs.
En azt mondom, h 5ot nyerunk, kikapunk a Texanstol akik ordas makkal nyernek (megint), majd 6.seed-kent a 3.kiemelt Texanshoz megyunk es basszuk szajba oket a 2 regular loss miatt 😀
utana irany Los Angeles, ahol megkapjuk a PM/Colts kriptonit Riverseket, majd Foxborogh-ban egy utolso sec-es Luck elkapott TD-vel verjuk a Pats-et, es Ballard/Reich a Lamar Hunt kupaval bassza arcon JMD-t.
Utana az SB-ben kikapunk a Hox-tol, akik Allen-ert nyomnak egy elkepeszto menetelest, es utana soha nem fogjuk tudni lemosni, hogy Russel Wilson > Bandi.
több mint 7 éve
twitter.com/Colts/status/1064319364722302976meg a Saints def kezdte tavaly, azutan szepen atvette a fel liga
Ezt a csoportos ünneplést is mintha a Colts D kezdte volna el, de egyre több csapat csinálja. )
Tony Adams
több mint 7 éve
NCAA Football Live Stream @ ncaafootball365.comTe hülye, ez nem az az év, amikor már novemberben a draftprospecteket lessük, most PO run van!444!!!!!!
freenfllive
több mint 7 éve
www.espn.com/nfl/playoffs/machineEgy ideje nem volt vele dolgunk, de most lehet vele játszani. 😊
twitter.com/Colts/status/1064319364722302976
(Ezt a csoportos ünneplést is mintha a Colts D kezdte volna el, de egyre több csapat csinálja. )
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
twitter.com/ryandiem/status/1064314057451347974a bal szelen szeretett vezerunk van 8-D
Borbinho