Jacksonville Jaguars
The #Jaguars rank LAST in these categories:
— Daniel Griffis (@DanDGriffis) December 19, 2024
Offense:
- Off Plays (830)
- AVG Start Field Pos (27.4)
- YBC/Att (0.90)
Defense:
- YDS (5549)
- YDS/Play (6.1)
- YDS/Drive (37.8)
- Pass YDS (3700)
- Pass TDs (27)
- NFL QBR (108.3)
- EPA/Play (0.11)
- Blitz % (15.3%)
- Takaways (8)
Calais remélem talál PO csapatot magának, nagyon szurkolnék neki a rájátszásban. Gyűrűt a Polginak! 😀Megnézném őt a Lionsban.
Húsrágó
Nagyon nem volt szerencséjük a sérülésekkel. Ha fele ennyi sérültjük lenne az idén mint amennyi végül lett nekik, akkor simán lenyomnák bármelyik csapatot a PO-ban vagy a SB-ban 😊
Trevor Lawrence cleared concussion protocol Sunday and had successful AC Joint Surgery yesterday.
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) December 18, 2024
Evan Engram had surgery for torn labrum on Monday, also successful.#Jaguars | #DUUUVAL
Strange és Walker Little rendben lesz DFP szerint vasárnapra.
Ez mindent elmond az AFC Southról... Ugyanitt LMFAO.
Mac Jones, king of the AFC South https://t.co/XDN9f4TcrX
— John Shipley (@_John_Shipley) December 18, 2024
Szerkesztette: iktriad
Well, well, well 👀🍢 @rob_deloach
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) December 17, 2024
The #Jaguars have announced they've signed LB Kalen DeLoach to the Practice Squad. #Lions signed LB Anthony Pittman to their 53-man roster off #Jaguars' practice squad.
Former #Noles LB + Savannah native coming closer to home.
Számítunk rátok a héten!Nagy cripple fight lesz az biztos. 😀
Amadeus the Young
“According to FTN Fantasy, the Jaguars are sixth in the NFL in DVOA allowed to WR1s … Against WR2s, they’re dead last. This is a Tyson Campbell tweet.” https://t.co/imM94BNmvo
— Gus Logue (@gus_logue) December 16, 2024
A Fulham lehozta x-re az Anfieldet, Khan szerintem ennyivel most meg is van 😀Arra leszek majd kíváncsi, hogy balfék, DP meg a két koordinátor hol kap majd munkát. Azért aki az idei szezon után alkalmazni fogja Ryan Nielsent az meg is érdemli 😀
Szerintem bármit és annak az ellenkezőjét is megetet vele egy olyan kígyó amilyen Trent. Én nem tudom mi kell ahhoz, hogy őt el lehessen távolítani, de max rákérdezünk a ninerseseknél.
Amúgy abban szerintem pont nem csúsztatott, hogy ez egy k*rva erős keret. Pont emiatt értelmezhetetlen nálam ez az almásderes túrós szezon, amit produkálnak, még a sérülésekkel együtt is. Illetve azt mutatja, hogy a management ami borzasztóan legalja.
Ppistike
Szerintem bármit és annak az ellenkezőjét is megetet vele egy olyan kígyó amilyen Trent. Én nem tudom mi kell ahhoz, hogy őt el lehessen távolítani, de max rákérdezünk a ninerseseknél.
Amúgy abban szerintem pont nem csúsztatott, hogy ez egy k*rva erős keret. Pont emiatt értelmezhetetlen nálam ez az almásderes túrós szezon, amit produkálnak, még a sérülésekkel együtt is. Illetve azt mutatja, hogy a management ami borzasztóan legalja.
Ha nagyon elől húzunk, akkor talán már január 6,-án megtörténik ez. Gondolj bele - a védelemből SENKI nem hiányzik jelenleg, az ő embere a DC és ez a meccs is rajtuk ment el.Nem egészen. Ha nagyon elől húzunk bustot, akkor van esély, hogy 3 év múlva kib@sszák Balféket.Már kezdtem aggódni, hogy tovább rontjuk a draft pozinkat. Szerencsére MJ-ben lehet bízni 😀Tök mindegy kábé hol húzunk. Legalább BTJ rookie franchise rekordjai megvannak.
Kár azért a múlt heti fiaskóert 😊
Ppistike
iktriad
Ppistike
Plusz ha tényleg ő mondta Shao fülébe, hogy ez a legjobb keret evör a franchise történetében, és Top 5/3-ban választunk a következő drafton alanyi jogon, akkor valakit csúnyán átvertek...
Ha Khan nem realizálja ezt, akkor tényleg a legrosszabb NFL tulaj jelenleg. Még Tappernél is, mert utóbbin legalább látni, hogy nyerni akar, nem csak a zsebét tömni meg megelégedni azzal, hogy ő NFL csapat tulaj...
Egyébként tegnap jól alakult minden, Kompetitív meccs volt, BTJ rekordokkal, nem sérült meg senki legjobb tudomásom szerint és ki is kaptunk. Jelen helyzetben ez perfekt nap. A Raiders ellen lehet ezt folytatni vasárnap.
BTJ meg 1 driveban állított fel 2 franchise rekordot.
Elkapásokban is megvan a csúcsbeállítás, még 1 kell a rekordhoz. 956 yardnál jár, remélem meglesz az 1000 vasárnap. Ha lesz Pro Bowlerünk, akkor sanszosan ő lesz idén.
Ez is durva stat,
Meg ezek is.
Today is BTJ’s
— John Shipley (@_John_Shipley) December 15, 2024
- first 10-catch game
- first 2-TD game
- 2nd 100-yard game
- 8th game with at least 75 yards
WR1.
Szerkesztette: iktriad
Nem egészen. Ha nagyon elől húzunk bustot, akkor van esély, hogy 3 év múlva kib@sszák Balféket.Már kezdtem aggódni, hogy tovább rontjuk a draft pozinkat. Szerencsére MJ-ben lehet bízni 😀Tök mindegy kábé hol húzunk. Legalább BTJ rookie franchise rekordjai megvannak.
Ppistike
iktriad
Már kezdtem aggódni, hogy tovább rontjuk a draft pozinkat. Szerencsére MJ-ben lehet bízni 😀Tök mindegy kábé hol húzunk. Legalább BTJ rookie franchise rekordjai megvannak.
Ppistike
Trevor még mindig agyrázkódás protokollban van.
Engram ma nem edzett, de valószínűleg játszik a Jets ellen.
A Panthers elvitte Velus Jones a practice squadból (hála az égnek) és kiraktuk onnan a Tucker Addington-Matt Haack LS és P párost.
Jött Myles Gaskin és visszajött a 2 OL(Jerome Carvin és Dieter Eiselen), akiket múlt héten elküldtünk, hogy a 2 ST-s-nek legyen helye.
Latom MJ-bol nem sikerult meg kinevelni az INT faktort, bar sztem vonzza oket, annyira szerencsetlenul jon ki ezekbol.És mindezt muszáj nálunk? 😀 😀
Kellene neki egy jo OC vegre aki figyelembe veszi a limitaltsagait es arra epit es fejleszti tovabb.
JMD alatt jo volt es latszott h fejlodik.
Plusz ha megnezzuk h Goffbol es Darnoldbol mit sikerult kihozni, ezt MJ-bol is ki lehetne.
Lúdas Solymi
Csak kérdezem... persze értem én, hogy helyi hülye, de én nem ragaszkodnék hozzá, ha nem feltétlen szükséges 😊
Kellene neki egy jo OC vegre aki figyelembe veszi a limitaltsagait es arra epit es fejleszti tovabb.
JMD alatt jo volt es latszott h fejlodik.
Plusz ha megnezzuk h Goffbol es Darnoldbol mit sikerult kihozni, ezt MJ-bol is ki lehetne.
Brian Thomas Jr. now has 851 receiving yards on the season.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 8, 2024
He is 15 yards away from breaking the #Jaguars franchise rookie record (865 by Blackmon in 2012).
His 54 catches are just 10 behind Blackmon's record of 64.
He is already tied with Allen Hurns for TD catch record.
Josh Hines-Allennek meg 3 sack kell Tony Brackens franchise csúcs beállításához(55) és 3.5 hogy megdöntse azt. Remélem neki is összejön majd ez még ebben az elcseszett szezonban.
That’s Josh Hines-Allen’s 7th sack of the 2024 season. He is now just 3.0 from the #Jaguars record.
— Daniel Griffis (@DanDGriffis) December 8, 2024
pic.twitter.com/954oggtu1O
Mac Jones on his big throw to Brian Thomas Jr
— Gus Logue (@gus_logue) December 8, 2024
“… our best player made a good play.” pic.twitter.com/bgowN34oXY
És Jarrian Jones kb JHA mellett védelmi MVP volt. Ha kapunk egy normális HC-t (meg persze GM-et) és DC-t, a jövő még biztató is lehetne....meg OC-t, meg special team coachot, meg tulajdonost meg.. szóval teljes coaching staffot.
Former FSU CB Jarrian Jones with a PBU and then his first NFL Sack on back to back plays single handedly ends the Titans drive. The Jaguars Rookie looks GOOD pic.twitter.com/V1S8ifeim0
— Clay Fink (@clay_fink) December 8, 2024
iktriad
Abban tényleg igaza volt Sirkánnak, hogy ez az egyik legjobb alapanyagú csapat, és épp ezért a fazék legalja, hogy ennyire gyengén szereplünk idén. Csak neki nem szúrja ki a szemét az alkalmatlansága, ahogyan az FO-t összeválogatja.