Jacksonville Jaguars
Simán ki kellene rúgni Balféket, a sajtót bejárná annak a szexpartynak képei, amivel eddig is zsarolta a Khan-klánt, hogy ne rúgják ki és aztán lehetne értelmesen építkezni, mert két 1/1 után lényegében nincs lejjebb, de a leggyengébb láncszem megtartásával sikerülhet 3 szor is a "bravúr".
Nem értem, hogy Khan miért gondolja, a csávó két 1/1 után hirtelen megtáltosodik és meg sem áll a SB-ig. Ez a lap nincs a pakliban. Vegas milyen oddsot adna erre? Kb ugyanolyat mint arra, hogy én a Bécsi Balett prímabalerinája leszek jövőre...
www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/2022-free-agency-which-jaguars-are-set-to-hit-the-market-in-march
Kiváncsi leszek, kit hozunk vissza.
Rossz hír: Lefty a Bearsnél is nagyon meggyöző volt az interjún Dilla szerint. Szóval van egy komoly riválisunk, ha őt akarjuk.
Jó pletyka: Egyre többen sutyorognak arról, hogy Jim Caldwell esetleg jöhet, de nem mint HC, hanem mint EVP (ez volt Coughlin hivatalos posztja is 2. regnálása alatt). Az akár tetszene is, ha tényleg ő lenne a de facto GM és nem Balfék. Dilla egyelőre semmiylen megerősítáést nem hallott evvel kapcsolatban.
És Top 10 play a "csodálatos" elmúlt szezonunkból.
Top 10 Jags plays? Top 10 Jags plays.#DUUUVAL pic.twitter.com/Y9pNUPrHlO
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) January 20, 2022
Szerkesztette: iktriad
Baalke ott volt Shaoval a 2. Eberflus interjúnál. Brrrr.Legalább Eberflus-nak volt interjúja és nem BoB-nak.
Colts defensive coordinator Matt Eberflus' meeting with the Jaguars with owner Shad Khan and general manager Trent Baalke is happening right now in Indianapolis, and this is regarded as more of a formal interview following a brief, previous Zoom conversation, per league sources
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 20, 2022
iktriad
Viccet félretéve: tartok tőle, hogy Baalke a nyakunkon marad...
1/1-el nem lehet új tulaj vagy GM-et "húzni"? Sokkal jobban járnánk, mint valamelyik szupernek tűnő pass rush-errel (pedig utóbbi is jónak hangzik.)
Colts defensive coordinator Matt Eberflus' meeting with the Jaguars with owner Shad Khan and general manager Trent Baalke is happening right now in Indianapolis, and this is regarded as more of a formal interview following a brief, previous Zoom conversation, per league sources
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 20, 2022
Ami nemsokára csak Smith lesz.Mint korábbi LB edző, Ő is szívesebben menne szerintem Mack+Quinn+Smith LB sorral bíró Bearsbe...Úgy tűnik Eberflus a hot commodity ebben az edzőkeringőben, Chicagoba is várják 2. interjúra.Vigyék csak nyugodtan!
empty taxi
iktriad
Húsrágó
criminal lawyer or criminal lawyer?
Mint korábbi LB edző, Ő is szívesebben menne szerintem Mack+Quinn+Smith LB sorral bíró Bearsbe...Úgy tűnik Eberflus a hot commodity ebben az edzőkeringőben, Chicagoba is várják 2. interjúra.Vigyék csak nyugodtan!
empty taxi
iktriad
Úgy tűnik Eberflus a hot commodity ebben az edzőkeringőben, Chicagoba is várják 2. interjúra.Vigyék csak nyugodtan!
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Police: Jacksonville Jaguars defensive end Lerentee McCray made an obscene hand gesture at a police officer, fled a would-be traffic stop and then reached speeds of 100 mph and crossed three lanes of traffic during an ensuing chase before his arrest. https://t.co/VuwxpiYCdc
— AP NFL (@AP_NFL) January 18, 2022
I think he’s ready! As a player who sat directly next to the QBs in team meeting sessions, and shared the huddle with Byron, his smarts and sense of urgency, along with the ability to communicate should get him an opportunity here shortly. https://t.co/vc7JzYo2nc
— Fred Taylor (@FredTaylorMade) January 19, 2022
Eberflus csapata már nem érdekelt a playoffba, így őt el tudjuk hívni egy 2. interjúra. Gondolom majd jön Byron is egy másodikra pl.The #Jaguars will conduct a second interview Thursday with #Colts DC Matt Eberflus, source said. The first known finalist for the head coaching job in Jacksonville.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 18, 2022
empty taxi
Ez viszont több mint bíztató(mert akkor Baalke nem tudta lenyomni BoB-t Khan torkán)!
Jaguars unlikely to hire Alabama OC Bill O'Brien as head coachhttps://t.co/eHfkccmcRe pic.twitter.com/uNsejwl2Pj
— Around The NFL (@AroundTheNFL) January 18, 2022
The #Jaguars will conduct a second interview Thursday with #Colts DC Matt Eberflus, source said. The first known finalist for the head coaching job in Jacksonville.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 18, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mi visszük a legtöbb pénzt át tavalyról az idei salarybe.
"Téged is egy 6. körös pickért boltolt el a Jacksonville?"
"Ja, és ugyanaz a fickó cserélt el téged mint Jags GM, aki anno értem tradelt,"
Olybá tűnik, hogy összekevertem a játék alapján a két csapatot 😀
Made... Laid... Paid
Azon kívül, h. anno a Jags draftolta mi szól Lefty mellett? Értem, h. mindenki az új McVay-t, v. offensive zsenit keresi, de sztem nektek nem egy 5 éves edzőtapasztalattal rendelkező emberre van szükségetek, egyszerűen annyira rossz helyzetben van a franchise. Ebben a helyzetben sokkal inkább Bamba Jabba, nem feltétlen szexi, de legalább stabilizálná a dolgokat.Ha Balfék marad, akkor tökmindegy ki jön, ha elmenne, akkor én is jobban örülnék egy kevésbé kockázatos választásnak, mert ketyega TrevÓra.
Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Leftwich szerintem nagyon passzentos lenne ide. Egy normális DC kell mellé.Zimmerben vagy Fangioban reménykedem. De ha megtartja Joe Cullent, akkor se leszek szomorú. Nem rossz DC ő, és végre nem fognák vissza a kezét, hogy ne játszassa Ciscot pl. Csak Wingardot felejtse el FS-ben. És ha GM váltás is van, talán kap pár playmakert ő is.
Amadeus
Ha már új játékosok, Shipley 7 körös mockja (idén is lesz azért 4 pickünk a Top 70-ben). Megint jönne egy Tyler Davis a Jagsbe. Ha netán így lesz, remélem ő is elbőgi magát a telefonban. 😊
www.si.com/nfl/jaguars/draft/2022-nfl-draft-7-round-jaguars-mock-following-national-championship
Leftwich szerintem nagyon passzentos lenne ide. Egy normális DC kell mellé.
Byron Leftwich is the clear favorite, they want him.
— Dilla (@E_Dilla) January 14, 2022
Állítólag BoB interjúja olyan "jó" volt, mint a Georgia elleni game planje hétfőn.
I was told BoB’s interview sucked https://t.co/RnvAYk8eER
Ja ha már FBS, a NEGYEDIK Jags segédedző megy vissza a collegeba. A Doug Marrone életpálya.
At least the fourth Jaguars assistant to go back to college before the NFL team even hires a new head coach, joining Tosh Lupoi (Oregon), Tyler Bowen (VaTech) and Sterling Lucas (South Carolina) https://t.co/bM8gHhVMgp
— Mark Long (@APMarkLong) January 14, 2022
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
Byron Leftwich is the clear favorite, they want him.
Állítólag BoB interjúja olyan "jó" volt, mint a Georgia elleni game planje hétfőn.
I was told BoB’s interview sucked https://t.co/RnvAYk8eER
Ja ha már FBS, a NEGYEDIK Jags segédedző megy vissza a collegeba. A Doug Marrone életpálya.
At least the fourth Jaguars assistant to go back to college before the NFL team even hires a new head coach, joining Tosh Lupoi (Oregon), Tyler Bowen (VaTech) and Sterling Lucas (South Carolina) https://t.co/bM8gHhVMgp
— Mark Long (@APMarkLong) January 14, 2022
It’s kinda been out there a little, but I don’t typically say anything unless I hear something myself. Will say, at this point I’d bet against Bill O’Brien becoming the next #Jaguars HC.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) January 13, 2022
na ehhez nem tudom miért én vagyok beidézve Kampman helyett 😀8 győzelem egy szezonban nem siker? Jó, Wisconsinban nem, de a Jaguars számára, elmúlt két szezonban összesen a fele jött össze ennek a számnak....míg ameddig egy Browns stábból érkező ember már nagy csaták tanúja, ahol meg tudták oldani a kikerülést a örök vesztes státuszból.Nem vagyok biztos benne, hogy a Brownsnál ez a kikerülés most már múlt idő. Kb. olyan ajánlólevél nekik a 2020-as szezonjuk, mint egy Jags múlttal rendelkezőnek a 2017-es. Szép, de egyáltalán nem tartós siker.
Húsrágó
Heisman
Húsrágó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 győzelem egy szezonban nem siker? Jó, Wisconsinban nem, de a Jaguars számára, elmúlt két szezonban összesen a fele jött össze ennek a számnak....míg ameddig egy Browns stábból érkező ember már nagy csaták tanúja, ahol meg tudták oldani a kikerülést a örök vesztes státuszból.Nem vagyok biztos benne, hogy a Brownsnál ez a kikerülés most már múlt idő. Kb. olyan ajánlólevél nekik a 2020-as szezonjuk, mint egy Jags múlttal rendelkezőnek a 2017-es. Szép, de egyáltalán nem tartós siker.
Húsrágó
Kampman
Szerkesztette: Húsrágó
Alabama OC Bill O'Brien is scheduled to interview today for Jaguars HC job.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 13, 2022
Jaguars scheduled to interview Packers OC Nathaniel Hackett for HC Friday, and Colts DC Matt Eberflus Saturday.
Already interviewed Jim Caldwell, Doug Pederson, Todd Bowles, Byron Leftwich, Kellen Moore
Viszont ha GM-et akarunk (sokak szerint kéne) ott gyorsan lépni kéne, mielőtt a többi general managert kereső csapat elviszi a jobb jelölteket, és Furógép a nyakunkon marad...