Jacksonville Jaguars
A már említett arcokon kívül jómagam megemlítenék egy újraéledő(?) fiatalembert, aki gyakorlatilag WR-ből átavanzsált RB-vé, és nagyon jól csinálta, elképesztő módon bejöttek neki a futás play keverések, és a már veszni vélt önbizalma is mintha jönne vissza...just do it Jamal Agnew!Ági még mindig a leggyorsabb emberünk, csak nem olyan jól találja meg a repedéseket. Ha elszabadul, akkor viszlát, de ritkán jön össze a nagy play. Ellenben nagyon hasznos, hogy rá figyelni kell mindig valakinek pont emiatt. Egyik kedvenc igazolásom ever.
Stoki
www.theringer.com/nfl/2022/12/19/23516236/nfl-winners-losers-week-15-raiders-patriots-tom-brady-trevor-lawrence-jalen-hurts
Baldinger sok videót szánt ránk tele dicsérettel a tegnapi meccsel kapcsolatban:
.@Jaguars I thought the Jags were far more physical than the @dallascowboys and one reason why they pulled off this comeback victory. #duval #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/TpSjMZYs3Q
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) December 19, 2022
.@Jaguars scored back to back TD’s to cut the deficit from 27-10 to 27-24….They went after 1 player on the @dallascowboys to make this happen #Duval #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/BpZAxb47R1
.@Jaguars defense played great. GREAT. on 3rd downs v @dallascowboys allowing for this epic comeback to happen. #duval #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/b88iZ2TRUk
.@Jaguars @Jenkz_26 was the best defensive player on the field in this instant classic..18 tackles; 2 INT’s; and a pick 6 to Win. Might be their best defensive player all year. #duval #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/EAdTnuR9u8
Ezért nem szeretem a PFF-et 1219. rész. Szerintem Rayshawn Jenkins volt a legjobb védőnk (játékosunk?) tegnap, a Ringer szerint historikusan jó meccse volt, erre náluk még a Top 5-be se került...
Here are the Jaguars with the highest PFF overall grades vs. the Cowboys in Week 15:
— Carlos Sánchez (@HaeruHariken) December 19, 2022
- Dawuane Smoot, DE 86.3
- Darious Williams, CB 80.5
- Zay Jones, WR 80.2
- Trevor Lawrence, QB 79.9
- Jamal Agnew, WR/RT 78.4 pic.twitter.com/UhFt6QJ2lA
Szerkesztette: iktriad
Jawaan Taylor játszik csütörtökön. Még nem tudni, ki lesz a csere OT mögöttük...
Fatukasi és Travon Walker (két remek futás elleni védőnk) állapota 'day-to-day", Pederson szerint optimisták Walkerrel kapcsolatban,
Muma is érzi a sérülését, szóval Lloydot (és remélem Quatermant is) fogjuk látni a pályán a TNF-en is.
Szerkesztette: Stoki
profootballtalk.nbcsports.com/2022/12/19/chandler-jones-raiders-immaculate-reception-peter-king-fmia-week-15/?cid=fmiatw
- 2 ilyen feltámadást, mint a Vikings és a Jags feltámadása egyetlen játékhéten! Őszintén szólva én a Vikings feltámadását éreztem kicsit, nem is kapcsoltam el róla, bár azt nem gondoltam, hogy a végén tényleg behúzzák, viszont a Jags feltámadását 27-10 és interceptionnél nem éreztem valószínűnek, de csodálatos, hogy végül így sikerült!
Ravens, Titans, Cowboys komoly skalpok úgy, hogy volt 5 vesztes meccs is zsinórban, amikor kevésbé tűntek rózsásnak a dolgok. Viszont a fejlődés látványos és nem az ellenfél balfaszkodásaiból jöttek az eredmények.
- Lloyd szegény, egyszer ért oda úgy, hogy emlékezett volna rá a publikum, most meg mindenki arra emlékszik, hogy azt se tudja hol a labda... sajnáltam nagyon, mert egy ilyen meccs után ülhetett az öltözőben úgy, a fején mindenki ott látott egy bohócsapkát, anélkül is, hogy tényleg felvette volna.
Megérdemelnétek egy ki-ki meccset a végénEgy loss mindkét csapatnál kalkulálható szerintem, a hátralévőkön. Most fel vagyunk pörögve, a Jets pedig kicsit le azon bármi lehet, viszont a Texanstól, mint általában most is fázok. A Dallassal és a KC-vel is izom szoros meccset hoztak, otthon játszanak, ráadásul első számú (na jó, a Titanssal megosztott helyen első) mumusunk. A kérdés, hogy mennyire érett a csapat nyomás alatt játszani, mert igazán tétje csak a Dallas elleni W után lett a dolgoknak. Az O fal nagy kérdés lesz, jöhet sok szuri, Herndon is egy betli, bár ott nincs választás (szerencsére Griffin nem tud nagy bajt csinálni most). Végre izgalmas a befutó, hajrá!
ozibozi
A Jaguars már 2-0-al áll, mikor Trevor arany Jaguár fejes fux-szal jön a meccsre.
Gene Frenette: Does this feel like a team of destiny?
Trevor: “I don’t even know what that means” 😂😂😂😂😂😂😂
www.youtube.com/watch?v=MvQwJwcDayg
Köszönjük a W-t srácok. (Zay Jonest képzeljük még a képre).
Helyiek a Jaguars W-ről. 1. rész
www.youtube.com/watch?v=YMKHkZHu9cc
Helyiek a Jaguars W-ről. 2. rész - Jenkins pick 6-e.
What’s next?#DALvsJAX | #DUUUVAL pic.twitter.com/J3D6yLM5iQ
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 19, 2022
A legnagyobb effort play Jags játékostól, mióta szegény Hurns széttört lábbal lekúszott-mászott a pályáról pár éve?
Ez volt az első 40 pontos meccsünk a Pittsburghi playoff W óta. Hát az sem ma volt.
És ami azért csípi a szemem. Már kb a playoff részvételt/divízió győzelmet ünnepelnénk(2-vel mennénk a Titans előtt), ha nem kapunk ki MIND A HÁROM csapattól a táblázat legalján...
Idén ez a mérleg: 2-2 (W-k: Cowboys és Raiders)
2015 óta ez volt az első alkalom, hogy egymás után 35+ pontot szereztünk, Két komoly playoffra pályázó csapat ellen.
Mindeközben Nashvilleben:
Thoughts coming out of the #Titans locker room: That’s a tired, beat up team with zero answers. Several were surprised to hear the Jaguars are only a game behind them and seemed nervous about it. Need a shake up but what can be done?
— Paul Kuharsky (@PaulKuharskyNFL) December 19, 2022
Hátra lévő meccseK:
Jags:
Jets (TNF idegenben), Texans (idegenben), Titans (otthon)
Titans:
Texans (otthon), Cowboys (otthon), Jaguars (idegenben)
Édes érzés nekünk. Félelmetes az ellenfeleknek (Ridley ma is aktív volt twitteren Jags meccs nézés közben, ezt is ő retweetelte. Szerintem nagyon lelkes lesz jövőre, ha Goodell is úgy akarja):
Jacksonville gets to add Calvin Ridley to this offense next year. 🙀
— Andy Holloway (@andyholloway) December 18, 2022
Micsoda változást tud hozni egy átlag feletti HC (meg egy átlag feletti QB) 1 év alatt.
The Jacksonville @jaguars, everyone.
— Rich Eisen (@richeisen) December 18, 2022
No one wants a piece of them right now.
Micsoda remek kép. Trevor Lawrence egy szezonban dobott 24 idei TD passzával a 2. helyen van a Jaguars QB-k rangsorában. Még mindig van esélye, hogy megdöntse Blake Bortles 2015-ös TD(35) és yard(4428) szezoncsúcsát. Előbbihez 11 TD(kis esély van rá), utóbbihoz 908 yard(303/meccs) kéne még
IT WAS ALWAYS THE JAGS #NFLPhoto #Jaguars
— Logan Bowles (@PhotoBowles) December 19, 2022
📸 for @NFL pic.twitter.com/Ua5nP8YoZO
Az egyik legrégebben (6 éve...) itt lévő Smoot szerint valami nagyon megváltozott pozitív irányba a csapatnál (igen, megvan a QB és a HC is)!
Dawuane Smoot has been with the Jaguars longer than most in this locker room. I asked him how today felt emotionally.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 18, 2022
"We turned over a new leaf. All the shit we've, that I know I've been through for the last six years ... we're starting to turn over a new leaf here."
A másfél sacket jegyző Key Trevórról.
“That guy is the truth”
— Patrick Kavanagh (@Pkav3) December 18, 2022
Arden Key on @Trevorlawrencee with @BuckyBrooks on @Jaguars postgame radio. pic.twitter.com/8EybSgZgTo
Megjegyzem, egy erős szezonzárás (esetleg PO-val) hosszú idő után először vonzó célponttá teheti a Jagst (pont mikor alig van pénz a plafon alatt,...) és talán a leendő mid tier FA-ink egy része(Smoot, Key, Engram, Dewey) is hosszabbíthat kevesebbért.
Jöjjön egy kis Trevor tömjénezés. Mondjuk a pick és főleg a fumble megmutatta, hogy ez még mindig a játékában van, de mindkétszer jó drive-okkal jött vissza.
Milyen számok ezek már egy Jags QB-től? Bortles produkált ilyesmiket 2015-ben, de akkor 5-11 volt a mérleg a végén...
Trevor Lawrence in his last six games:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) December 18, 2022
- 27/42, 318 yards, 4 TDs
- 30/42, 368 yards, 3 TDs
- 17/31, 179 yards, 1 TD
- 29/37, 321 yards, 3 TDs
- 29/40, 259 yards, 2 TDs
- 25/31, 235 yards, 1 TD
Overall: 157/223 (70.4%), 1,680 yards, 14 TDs, 1 INT.
Jags are 4-2 in that stretch. pic.twitter.com/btLIN1bzb5
De erre még Blake se volt képes.
Trevor Lawrence ranks since start of November
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) December 18, 2022
Rank
Pass Rating 111.2 1st
Comp pct 70.4% 1st
He's here pic.twitter.com/36H5FdOu87
Trevor és DFP is elmondta, hogy nagyon szívos a csapat, nem adják fel és ez nagyon érződik. Ez Pederson érdeme.
“There’s no quit in this team… I’m proud to be a Jag.” - @Trevorlawrencee#DALvsJAX | #DUUUVAL pic.twitter.com/pKGJuLMQYR
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 18, 2022
És a végére egy Wingard content. PROTECT HIM AT ALL COSTS!!!
(Viewer Discretion Advised)
— 1010 XL / 92.5 FM (@1010XL) December 18, 2022
“IT WAS ALWAYS THE ******* JAGS!!!!” pic.twitter.com/T76jyPbdYT
#Jaguars safety Rayshawn Jenkins was asked what’s been different this year. From bad to how they’re playing now. He replied frankly: “coaching.” pic.twitter.com/qVIct1HU7Z
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) December 18, 2022
* Oloukunnak is volt azért 14, csak hogy továbbra is legyen esélye idén is a legtöbb szerelést bemutató NFL játékosnak lenni.
Jó lenne őt visszakapni a Jets ellen.
One of the greatest birthday gifts ever‼️ Great win fellas🐆 #DUUUVAL
— Travon Walker (@44Ytw) December 18, 2022
A másik idei első körösünket meg hagyjuk(a padon). Már lassan azon is csodálkozom, hogy lett AFC hónap újonca szeptemberben ugyanez a játékos... Az az otthagyott sack Prescott-on igazi C'mon man pillanat volt.
MADNESS IN JACKSONVILLE. WALKOFF PICK-6 FOR THE @JAGUARS. #DALvsJAX pic.twitter.com/ZQrhOLRuIW
— NFL (@NFL) December 18, 2022
Remélem játszik csütörtökön:
Jaguar who is excited as hell in the locker room: Travon Walker. He is pumped as anyone.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 18, 2022
Nem tudom Cam lesz-e, szerintem nem a Jets ellen 4 nap múlva, de Walker Little szerintem LT-ben még jobb is, mint RT-ben, szóval "csak" ő nem tud játszani, az még nem baj.
,,myyy maannnn’’
Koszi a bizalmat! <3
Végig hittem a csapatban!
Gyerünk behúzni a csoportot!
alatriste
Végig hittem a csapatban!Láttam! Köszönjük a bizalmat!
alatriste

Liverpool Fc
Sérülésnek sose örülök. Meg aztán nehogy Mallik Willis legyen a szikra, amitől újraéled a Titans O (Henry mellett).Rayshawn Jenkinst (is) a Pro Bowl-ba! Megszakadt a 20 meccses vereség sorozat az NFC ellen. Nem tudom, mikor nyertünk utoljára OT-ben. És ha a Chargers megveri a Titanst, akkor 1 meccsre vagyunk a divízió győzelemtől.Ráadásul Tannenhill komolynak tűnő módon megsérült...
Elképesztő!!!
iktriad
dande2
Rayshawn Jenkinst (is) a Pro Bowl-ba! Megszakadt a 20 meccses vereség sorozat az NFC ellen. Nem tudom, mikor nyertünk utoljára OT-ben. És ha a Chargers megveri a Titanst, akkor 1 meccsre vagyunk a divízió győzelemtől.Ráadásul Tannenhill komolynak tűnő módon megsérült...
Elképesztő!!!
iktriad
Köszönjük 😀Mi is Pedersont.
dande2
Elképesztő!!!
Amúgy Jenkins, Jones és TL mellett jár egy hatalmas pacsi az öreg Sheriffnek, annyi kulcs blokkja volt. Rengeteg múlt rajta.
#évmeccse