Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 3 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 822 — i'm batman
A már említett arcokon kívül jómagam megemlítenék egy újraéledő(?) fiatalembert, aki gyakorlatilag WR-ből átavanzsált RB-vé, és nagyon jól csinálta, elképesztő módon bejöttek neki a futás play keverések, és a már veszni vélt önbizalma is mintha jönne vissza...just do it Jamal Agnew!
Stoki
Ági még mindig a leggyorsabb emberünk, csak nem olyan jól találja meg a repedéseket. Ha elszabadul, akkor viszlát, de ritkán jön össze a nagy play. Ellenben nagyon hasznos, hogy rá figyelni kell mindig valakinek pont emiatt. Egyik kedvenc igazolásom ever.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 984 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amikor a Ringer külön fejezete szentel nekünk a pozitív szegmensben. 😊
 www.theringer.com/nfl/2022/12/19/23516236/nfl-winners-losers-week-15-raiders-patriots-tom-brady-trevor-lawrence-jalen-hurts

Baldinger sok videót szánt ránk tele dicsérettel a tegnapi meccsel kapcsolatban:

Ezért nem szeretem a PFF-et 1219. rész. Szerintem Rayshawn Jenkins volt a legjobb védőnk (játékosunk?) tegnap, a Ringer szerint historikusan jó meccse volt, erre náluk még a Top 5-be se került...

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 984 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cam Robinsonnak ennyi volt a szezon, szerencsére nem ACL, "csak" meniscus szakadása van. Walker Little az új kezdő LT, aminek én személy szerint örülök.
Jawaan Taylor játszik csütörtökön. Még nem tudni, ki lesz a csere OT mögöttük...
Fatukasi és Travon Walker (két remek futás elleni védőnk) állapota 'day-to-day", Pederson szerint optimisták Walkerrel kapcsolatban,
Muma is érzi a sérülését, szóval Lloydot (és remélem Quatermant is) fogjuk látni a pályán a TNF-en is.

több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
A már említett arcokon kívül jómagam megemlítenék egy újraéledő(?) fiatalembert, aki gyakorlatilag WR-ből átavanzsált RB-vé, és nagyon jól csinálta, elképesztő módon bejöttek neki a futás play keverések, és a már veszni vélt önbizalma is mintha jönne vissza...just do it Jamal Agnew!

Szerkesztette: Stoki
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 678 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/502737975_1041395328096001_7953698686996970834_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0xJUFMuYmVzdF9pbWFnZV91cmxnZW4uQzMifQ%3D%3D&_nc_ohc=W3bYFo0G2c8Q7kNvwHlQ69F&_nc_oc=Adqigg4oB-F_3DTQ9hlAZqtuX2wLJy-B78BtxGzNsVnGLYGv0vNtL8V5TdvwfSthIq8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=rRvLwKe_mBfiVI0uDFW-yQ&_nc_ss=7a389&oh=00_Afzoj1Ur_FMmxj6e4LNqRr82hrHZrrPTLUjaEtF9_pd2OQ&oe=69D19D2A
PFF on Instagram: "Whatever works 🤷‍♂️"
27K likes, 124 comments - profootballfocus on December 18, 2022: "Whatever works 🤷‍♂️".
több mint 3 éve
Peter King szezon MVP(!) listáján feltűnt Trevor a 10. helyen!!! Ő és Rayshanw is ott van a hét támadó és védőjátékosai között nála!
 profootballtalk.nbcsports.com/2022/12/19/chandler-jones-raiders-immaculate-reception-peter-king-fmia-week-15/?cid=fmiatw

több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
- Srácok, én megvagyok. Hátradőltem és megnyugodtam, Trevor & DfP remek kombináció! Defense-be ha lesznek CB-ek, akkor karmolni fog rendesen. Annyira látszódik a fejlődés, hogy nem kérdéses, jó irányba mennek a dolgok! HELLÓ VILÁG, MEGJÖTTÜNK! 😊

- 2 ilyen feltámadást, mint a Vikings és a Jags feltámadása egyetlen játékhéten! Őszintén szólva én a Vikings feltámadását éreztem kicsit, nem is kapcsoltam el róla, bár azt nem gondoltam, hogy a végén tényleg behúzzák, viszont a Jags feltámadását 27-10 és interceptionnél nem éreztem valószínűnek, de csodálatos, hogy végül így sikerült!
Ravens, Titans, Cowboys komoly skalpok úgy, hogy volt 5 vesztes meccs is zsinórban, amikor kevésbé tűntek rózsásnak a dolgok. Viszont a fejlődés látványos és nem az ellenfél balfaszkodásaiból jöttek az eredmények.

- Lloyd szegény, egyszer ért oda úgy, hogy emlékezett volna rá a publikum, most meg mindenki arra emlékszik, hogy azt se tudja hol a labda... sajnáltam nagyon, mert egy ilyen meccs után ülhetett az öltözőben úgy, a fején mindenki ott látott egy bohócsapkát, anélkül is, hogy tényleg felvette volna.
több mint 3 éve
Megérdemelnétek egy ki-ki meccset a végén
ozibozi
Egy loss mindkét csapatnál kalkulálható szerintem, a hátralévőkön. Most fel vagyunk pörögve, a Jets pedig kicsit le azon bármi lehet, viszont a Texanstól, mint általában most is fázok. A Dallassal és a KC-vel is izom szoros meccset hoztak, otthon játszanak, ráadásul első számú (na jó, a Titanssal megosztott helyen első) mumusunk. A kérdés, hogy mennyire érett a csapat nyomás alatt játszani, mert igazán tétje csak a Dallas elleni W után lett a dolgoknak. Az O fal nagy kérdés lesz, jöhet sok szuri, Herndon is egy betli, bár ott nincs választás (szerencsére Griffin nem tud nagy bajt csinálni most). Végre izgalmas a befutó, hajrá!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 163
Megérdemelnétek egy ki-ki meccset a végén
több mint 3 éve
Még egy franchise csúcs, most már Pedersoné a legtöbb W 6-al az első szezonjában a Jags történetében, mint HC. Ha így halad már jövőre beéri Gus Bradleyt, akinek 14 W-je volt, 4 év alatt...

A Jaguars már 2-0-al áll, mikor Trevor arany Jaguár fejes fux-szal jön a meccsre.
Gene Frenette: Does this feel like a team of destiny?
Trevor: “I don’t even know what that means” 😂😂😂😂😂😂😂
 www.youtube.com/watch?v=MvQwJwcDayg

Köszönjük a W-t srácok. (Zay Jonest képzeljük még a képre).

Helyiek a Jaguars W-ről. 1. rész
 www.youtube.com/watch?v=YMKHkZHu9cc
Helyiek a Jaguars W-ről. 2. rész - Jenkins pick 6-e.

több mint 3 éve
Öltözői ünneplés. Nézzétek még Trent Balfék is mennyire fel van pörögve. Jenkins meg milyen visszafogottan fogadta Doug elismerő szavait.

A legnagyobb effort play Jags játékostól, mióta szegény Hurns széttört lábbal lekúszott-mászott a pályáról pár éve?

Ez volt az első 40 pontos meccsünk a Pittsburghi playoff W óta. Hát az sem ma volt.

És ami azért csípi a szemem. Már kb a playoff részvételt/divízió győzelmet ünnepelnénk(2-vel mennénk a Titans előtt), ha nem kapunk ki MIND A HÁROM csapattól a táblázat legalján...

több mint 3 éve
Mit tesz egy kompetens HC és egy átlagon felüli QB. A Jags a tavalyi szezonig 1-117-el állt, ha 17 pontos hátrányba került.
Idén ez a mérleg: 2-2 (W-k: Cowboys és Raiders)

2015 óta ez volt az első alkalom, hogy egymás után 35+ pontot szereztünk, Két komoly playoffra pályázó csapat ellen.

Mindeközben Nashvilleben:

Hátra lévő meccseK:
Jags:
Jets (TNF idegenben), Texans (idegenben), Titans (otthon)

Titans:
Texans (otthon), Cowboys (otthon), Jaguars (idegenben)

Édes érzés nekünk. Félelmetes az ellenfeleknek (Ridley ma is aktív volt twitteren Jags meccs nézés közben, ezt is ő retweetelte. Szerintem nagyon lelkes lesz jövőre, ha Goodell is úgy akarja):

több mint 3 éve
Hála a Chargers W-nek, a Jaguars sorsa ismét a saját kezében van egy esetleges win outtal. És a Titans még játszik a Cowboys-al.

Micsoda változást tud hozni egy átlag feletti HC (meg egy átlag feletti QB) 1 év alatt.

Micsoda remek kép. Trevor Lawrence egy szezonban dobott 24 idei TD passzával a 2. helyen van a Jaguars QB-k rangsorában. Még mindig van esélye, hogy megdöntse Blake Bortles 2015-ös TD(35) és yard(4428) szezoncsúcsát. Előbbihez 11 TD(kis esély van rá), utóbbihoz 908 yard(303/meccs) kéne még
több mint 3 éve
Emlékezünk meg az O-falról is, akik csere OT-vel is csak 1 sacket engedtek a liga egyik legjobb védelmének (csütörtökön meg lehet próbálni ugyanezt).

Az egyik legrégebben (6 éve...) itt lévő Smoot szerint valami nagyon megváltozott pozitív irányba a csapatnál (igen, megvan a QB és a HC is)!

A másfél sacket jegyző Key Trevórról.

Megjegyzem, egy erős szezonzárás (esetleg PO-val) hosszú idő után először vonzó célponttá teheti a Jagst (pont mikor alig van pénz a plafon alatt,...) és talán a leendő mid tier FA-ink egy része(Smoot, Key, Engram, Dewey) is hosszabbíthat kevesebbért.

Jöjjön egy kis Trevor tömjénezés. Mondjuk a pick és főleg a fumble megmutatta, hogy ez még mindig a játékában van, de mindkétszer jó drive-okkal jött vissza.

Milyen számok ezek már egy Jags QB-től? Bortles produkált ilyesmiket 2015-ben, de akkor 5-11 volt a mérleg a végén...

De erre még Blake se volt képes.

Trevor és DFP is elmondta, hogy nagyon szívos a csapat, nem adják fel és ez nagyon érződik. Ez Pederson érdeme.

És a végére egy Wingard content. PROTECT HIM AT ALL COSTS!!!
több mint 3 éve
A nap hőse. TIZENNYOLC szerelés*, 2 INT, 2 PBU és élete első pick six-e, egyből game winner!

* Oloukunnak is volt azért 14, csak hogy továbbra is legyen esélye idén is a legtöbb szerelést bemutató NFL játékosnak lenni.

Jó lenne őt visszakapni a Jets ellen.

A másik idei első körösünket meg hagyjuk(a padon). Már lassan azon is csodálkozom, hogy lett AFC hónap újonca szeptemberben ugyanez a játékos... Az az otthagyott sack Prescott-on igazi C'mon man pillanat volt.

több mint 3 éve
Ez volt az első OT W-nk... 2017 november 12-e óta. Lambo bosszúmeccse a Chargers ellen. Abból a csapatból alig maradt mára valaki nálunk (csak Shatley, Cam Robinson és Smoot) pedig csak alig több, mint 5 éve volt.

Remélem játszik csütörtökön:

Nem tudom Cam lesz-e, szerintem nem a Jets ellen 4 nap múlva, de Walker Little szerintem LT-ben még jobb is, mint RT-ben, szóval "csak" ő nem tud játszani, az még nem baj.

több mint 3 éve
KopaFabian Jacksonville Jaguars Florida Gators 231
Amikor meglattam a vote-od!

,,myyy maannnn’’

Koszi a bizalmat! <3
Végig hittem a csapatban!

Gyerünk behúzni a csoportot!
alatriste
több mint 3 éve

alatriste
Láttam! Köszönjük a bizalmat!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Rayshawn Jenkinst (is) a Pro Bowl-ba! Megszakadt a 20 meccses vereség sorozat az NFC ellen. Nem tudom, mikor nyertünk utoljára OT-ben. És ha a Chargers megveri a Titanst, akkor 1 meccsre vagyunk a divízió győzelemtől.

Elképesztő!!!
iktriad
Ráadásul Tannenhill komolynak tűnő módon megsérült...
dande2
Sérülésnek sose örülök. Meg aztán nehogy Mallik Willis legyen a szikra, amitől újraéled a Titans O (Henry mellett).
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 527 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rayshawn Jenkinst (is) a Pro Bowl-ba! Megszakadt a 20 meccses vereség sorozat az NFC ellen. Nem tudom, mikor nyertünk utoljára OT-ben. És ha a Chargers megveri a Titanst, akkor 1 meccsre vagyunk a divízió győzelemtől.

Elképesztő!!!
iktriad
Ráadásul Tannenhill komolynak tűnő módon megsérült...
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 163
Akkor most go Chargers😎
több mint 3 éve
Köszönjük 😀
dande2
Mi is Pedersont.
több mint 3 éve

Elképesztő!!!
több mint 3 éve
Hát ha ez nem lesz a hét meccse, akkor semmi.
Amúgy Jenkins, Jones és TL mellett jár egy hatalmas pacsi az öreg Sheriffnek, annyi kulcs blokkja volt. Rengeteg múlt rajta.
#évmeccse