Jacksonville Jaguars
Már a offszezon legelején is jönnek a hatalmas zakók. Ez új fejlemény.valahol meg is értem őt.
Hearing Bucs offensive coordinator Byron Leftwich is expected to remove himself from consideration for the Jaguars head coaching job soon. Former Raiders interim HC Rich Bisaccia and former Eagles coach Doug Pederson remain strong candidates.
— Rick Stroud (@NFLSTROUD) February 3, 2022
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
Hearing Bucs offensive coordinator Byron Leftwich is expected to remove himself from consideration for the Jaguars head coaching job soon. Former Raiders interim HC Rich Bisaccia and former Eagles coach Doug Pederson remain strong candidates.
— Rick Stroud (@NFLSTROUD) February 3, 2022
criminal lawyer or criminal lawyer?
Atyaég hová jutottunk 😀 😀 😀 Hubi nem ér csak a kevert?????Ha ebből az egész balfaszkodásból meglesz legalább egy Baalke kirúgás + valami vállaható HC/DC/GM/akármi hivatalos kinevezések lesznek, én veszek egy üveg kevertet. Én sem ittam szerintem 15 éve olyat, de a csapatért bevállalom.Ha ez megvalósul, akkor én is bevállalom. Ne indulj egyedül csatába 😊
winston
dioadam
From @gmfb: The #Jaguars continue to work toward adding former #Vikings GM Rick Spielman to their front office. Sources tell us at @nflnetwork progress has been made, though nothing is done yet. Doug Pederson remains in the mix for the HC job. pic.twitter.com/g43SCSLzTZ
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) February 3, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Big Ben is mindjárt odacsörög...
While the Jaguars have not yet hired a head coach, they have officially parted ways with DC Joe Cullen.
— Field Yates (@FieldYates) February 3, 2022
Cullen is on Indy’s radar for DC and has interest around the league.
Much of Urban Meyer’s staff remains under contract in Jacksonville for now.
On the same day he retired, Tom Brady called Shad Khan to endorse Byron. The wheels keep turning, folks. https://t.co/z5F1D5LF8v
— Bengals Cap (@BoldCityCap) February 2, 2022
Trevornak meg ezt üzente:
Mike Florio azt mondta ma Rich Eisennek, hogy úgy tudja, Lefty és Wilson még mindig lehetséges, hogy jöhet, mint HC és GM. Most Baalke probál összedobni egy ennél is jobb csomagot, hogyelnyerje Khan tetszését. Ha nem sikerül, akkor jönnek Leftyék. Hm,,, 1:30-tól jön a Jags-es rész:
Is it finally Jim Harbaugh's time to return to the #NFL? And what's going on in Jacksonville and Houston?@ProFootballTalk took us on a trip around the coaching carousel: pic.twitter.com/7qiY4URMmi
— Rich Eisen Show (@RichEisenShow) February 2, 2022
És adtuk egy future contractot a DT Raequan Williams-nak. Az Eaglesben 2 év alatt 2 szerelése volt.
De a tulajnak mindeképp Hemi bácsinak kellene lenni, mondjuk azzal lehet valóban jobban járnának 😊Horváth Feri pont elérhetőHa ez így megy tovább, márciusban lesz új HC - David Culley...Vagy ha már Honvéd drukker is vagy, egy jó Szurgent Lajos? Az ideális beugró edző 😊
iktriad
somoskovig
Heisman
Horváth Feri pont elérhetőHa ez így megy tovább, márciusban lesz új HC - David Culley...Vagy ha már Honvéd drukker is vagy, egy jó Szurgent Lajos? Az ideális beugró edző 😊
iktriad
somoskovig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ha ebből az egész balfaszkodásból meglesz legalább egy Baalke kirúgás + valami vállaható HC/DC/GM/akármi hivatalos kinevezések lesznek, én veszek egy üveg kevertet. Én sem ittam szerintem 15 éve olyat, de a csapatért bevállalom.Ha ez megvalósul, akkor én is bevállalom. Ne indulj egyedül csatába 😊
winston
Egyszer elveszítettem egy fogadást és az volt a tét, hogy egy ilyet meg kell innom. Azóta nem fogadok.és tudja és tudja és tudja..... nem ugrott be 😀volt lejjebb is annál.... a féldecis valami műanyag feltéphetős tetejű joghurtos dobozban... mi volt a neve?tipli 😀
Kájzerszóze
dioadam
de azt megkóstolni sem mertem soha 😀
TE?
Kájzerszóze
Előbb innék akkumulátorsavat, mint tiplit, de inkább egyikből sem kérek 😀
és tudja és tudja és tudja..... nem ugrott be 😀volt lejjebb is annál.... a féldecis valami műanyag feltéphetős tetejű joghurtos dobozban... mi volt a neve?tipli 😀
Kájzerszóze
dioadam
de azt megkóstolni sem mertem soha 😀
TE?
Szerkesztette: Kájzerszóze
volt lejjebb is annál.... a féldecis valami műanyag feltéphetős tetejű joghurtos dobozban... mi volt a neve?tipli 😀
Kájzerszóze
Suhancként majdnem mindenki szereti a kevertet, nekem is volt hozzá szerencsém. Aztán felnőttként belátjuk, hogy a "termék" egyáltalán nem jó 😀Az elmúlt időszak kiválóan megmutatta, hogy miért tart ott a csapat, ahol.amikor suhanc voltam szerettem a kevertet 😊
Ezek alapján Shao inkább tűnik szerencsés üzletembernek, mint sikeresnek. Ha balfékhez hasonló emberek lennének a vállalataiban és ott is ennyire ragaszkodna hozzájuk, már rég mehetett volna haza gályázni.
Főleg, hogy a HC interjúk során többen megmondták, hogy nem hajlandóak együtt dolgozni balfékkel. Ennyi infóból kb. 60-as IQ-val már össze lehetne rakni, hogy balfékkel van a baj.
A csajozós hasonlatnál maradva (nem akarom visszakeresni és beidézni): nekünk már a disco legrondább csatakancája sem lesz meg, mert még ahhoz is bénák vagyunk, hogy felszedjük. Így marad a hazamenetel és a jobb kéz...
Próbálnék a nosztalgiába kapaszkodni, hogy régen minden jobb volt (kivéve a kevert és a Robur), de tényleg jobb volt?
Utólag szerkesztve: Valaki szóljon már Tony-nak, hogy a fater nem szedi rendesen a gyógyszereit és hülyeségeket csinál 😀
dioadam
Stoki
Mondjuk innentől már az is eredmény ha valaki elvállalja.
De amúgy ilyenkor is látszik, hogy vannak frencsájzok akik totálisan alkalmatlanok erre az egészre. Nálatok legalább volt már több jó időszak is, viszont mi tényleg lehoztuk az utóbbi 50-60 évet mindennemű eredmény nélkül.
Spielman azért kell, hogy Balfék ittlétének ellenére is hajlandó legyen egy HC aláírni ide?Ez a Jags. Ne keress logikát a lépéseinkben! Remélem ha Spielman jönne Coughlin EVP posztjára, akkor Baalkétól meg lehet szabadulni év közben, ha megint beindul a fúrógépe (Spoiler: biztos be fog.)
Discos hasonlattal: hajnal van, a kizárólag a herpeszes cerkájáról (Balfék) sztorizó fazon (Khan) csodálkozik, hogy bár vastag a cerka ( capspace ) mégis undorodva fordulnak el totál részeg lányok (HCk) is, de erre jön a mentőötlet, hogy "De nem velem kellene kefélni, itt van a haverom Ryan Gosling (Spielman), vele csinálod majd, én meg csak a szoba sarkából nézném a herpeszes hernyómat markolva!"
Közünk szólva, azért ez még mindig elijeszthet pár "óvatosabb lányt'...
Húsrágó
Discos hasonlattal: hajnal van, a kizárólag a herpeszes cerkájáról (Balfék) sztorizó fazon (Khan) csodálkozik, hogy bár vastag a cerka ( capspace ) mégis undorodva fordulnak el totál részeg lányok (HCk) is, de erre jön a mentőötlet, hogy "De nem velem kellene kefélni, itt van a haverom Ryan Gosling (Spielman), vele csinálod majd, én meg csak a szoba sarkából nézném a herpeszes hernyómat markolva!"
Közünk szólva, azért ez még mindig elijeszthet pár "óvatosabb lányt'...
For all of the concern about the Trent Baalke effect on the #Jaguars, this is a big potential game changer for the front office and the ongoing (and going, and going, and going…) coaching search. https://t.co/9Vg9U7asxm
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) February 1, 2022
Valószínű, hogy Fangio és Bisaccia a DC és az ST coordinátor posztért interjúzott, és Doug (F.) Pederson tűnik a befutónak HC posztra.
Szokott idejárni Soroksár meccsre, és egyszer mondta neki valaki, hogy "Lajos tegnap tök jókat mondtál a (honvéd) meccs utáni interjúban, erre ő: miért volt interjúm?" 😀 nem volt szomjas 😉Ha ez így megy tovább, márciusban lesz új HC - David Culley...Vagy ha már Honvéd drukker is vagy, egy jó Szurgent Lajos? Az ideális beugró edző 😊
iktriad
somoskovig
Szerkesztette: Stoki
Az elmúlt időszak kiválóan megmutatta, hogy miért tart ott a csapat, ahol.amikor suhanc voltam szerettem a kevertet 😊
Ezek alapján Shao inkább tűnik szerencsés üzletembernek, mint sikeresnek. Ha balfékhez hasonló emberek lennének a vállalataiban és ott is ennyire ragaszkodna hozzájuk, már rég mehetett volna haza gályázni.
Főleg, hogy a HC interjúk során többen megmondták, hogy nem hajlandóak együtt dolgozni balfékkel. Ennyi infóból kb. 60-as IQ-val már össze lehetne rakni, hogy balfékkel van a baj.
A csajozós hasonlatnál maradva (nem akarom visszakeresni és beidézni): nekünk már a disco legrondább csatakancája sem lesz meg, mert még ahhoz is bénák vagyunk, hogy felszedjük. Így marad a hazamenetel és a jobb kéz...
Próbálnék a nosztalgiába kapaszkodni, hogy régen minden jobb volt (kivéve a kevert és a Robur), de tényleg jobb volt?
Utólag szerkesztve: Valaki szóljon már Tony-nak, hogy a fater nem szedi rendesen a gyógyszereit és hülyeségeket csinál 😀
dioadam