Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Már a offszezon legelején is jönnek a hatalmas zakók. Ez új fejlemény.

iktriad
valahol meg is értem őt.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már a offszezon legelején is jönnek a hatalmas zakók. Ez új fejlemény.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Amazing at Senior Bowl the chatter is Byron Leftwich made a mistake that he made it known that he couldn't work with Trent Baalke when the question was presented to him. He suggested the Jaguars should hire his guy Adrian Wilson as GM.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 487 — playoffs???
Ha ebből az egész balfaszkodásból meglesz legalább egy Baalke kirúgás + valami vállaható HC/DC/GM/akármi hivatalos kinevezések lesznek, én veszek egy üveg kevertet. Én sem ittam szerintem 15 éve olyat, de a csapatért bevállalom.
winston
Ha ez megvalósul, akkor én is bevállalom. Ne indulj egyedül csatába 😊
dioadam
Atyaég hová jutottunk 😀 😀 😀 Hubi nem ér csak a kevert?????

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 845 — Kinek mit intézett a kormánya
Trevornak meg ezt üzente:

iktriad

Lehetett volna fire Baalke, you idiot is.

Szerkesztette: zacknorb
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Rendes arc Tom! Byron úgy volt vele, hogyha Khan annyira nem követi a liga eseményeit, de csak van egy-két név aki ismerős lehet neki. Biztosra ment. 😊
Big Ben is mindjárt odacsörög...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tavaly ő legalább csinált hasznos dolgokat, persze, hogy elváltak az útjai a Jags-el... Az anti Baalke.
több mint 2 éve
Állítólag Brady beszélt Shaoval Leftwich Jax HC ambíciói kapcsán.

Trevornak meg ezt üzente:

Mike Florio azt mondta ma Rich Eisennek, hogy úgy tudja, Lefty és Wilson még mindig lehetséges, hogy jöhet, mint HC és GM. Most Baalke probál összedobni egy ennél is jobb csomagot, hogyelnyerje Khan tetszését. Ha nem sikerül, akkor jönnek Leftyék. Hm,,, 1:30-tól jön a Jags-es rész:

És adtuk egy future contractot a DT Raequan Williams-nak. Az Eaglesben 2 év alatt 2 szerelése volt.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 744 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha ez így megy tovább, márciusban lesz új HC - David Culley...
iktriad
Vagy ha már Honvéd drukker is vagy, egy jó Szurgent Lajos? Az ideális beugró edző 😊
somoskovig
Horváth Feri pont elérhető
Heisman
De a tulajnak mindeképp Hemi bácsinak kellene lenni, mondjuk azzal lehet valóban jobban járnának 😊
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
iktriad
Vagy ha már Honvéd drukker is vagy, egy jó Szurgent Lajos? Az ideális beugró edző 😊
somoskovig
Horváth Feri pont elérhető

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!
Akkor itt mindenképpen mixed feelings lesz a kinevezés után 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 597
Ha ebből az egész balfaszkodásból meglesz legalább egy Baalke kirúgás + valami vállaható HC/DC/GM/akármi hivatalos kinevezések lesznek, én veszek egy üveg kevertet. Én sem ittam szerintem 15 éve olyat, de a csapatért bevállalom.
winston
Ha ez megvalósul, akkor én is bevállalom. Ne indulj egyedül csatába 😊
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 2 éve
volt lejjebb is annál.... a féldecis valami műanyag feltéphetős tetejű joghurtos dobozban... mi volt a neve?
Kájzerszóze
tipli 😀
dioadam
és tudja és tudja és tudja..... nem ugrott be 😀

de azt megkóstolni sem mertem soha 😀
TE?
Kájzerszóze
Egyszer elveszítettem egy fogadást és az volt a tét, hogy egy ilyet meg kell innom. Azóta nem fogadok.
Előbb innék akkumulátorsavat, mint tiplit, de inkább egyikből sem kérek 😀
több mint 2 éve
volt lejjebb is annál.... a féldecis valami műanyag feltéphetős tetejű joghurtos dobozban... mi volt a neve?
Kájzerszóze
tipli 😀
dioadam
és tudja és tudja és tudja..... nem ugrott be 😀

de azt megkóstolni sem mertem soha 😀
TE?

Szerkesztette: Kájzerszóze

több mint 2 éve
Kájzerszóze
tipli 😀
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Az elmúlt időszak kiválóan megmutatta, hogy miért tart ott a csapat, ahol.

Ezek alapján Shao inkább tűnik szerencsés üzletembernek, mint sikeresnek. Ha balfékhez hasonló emberek lennének a vállalataiban és ott is ennyire ragaszkodna hozzájuk, már rég mehetett volna haza gályázni.

Főleg, hogy a HC interjúk során többen megmondták, hogy nem hajlandóak együtt dolgozni balfékkel. Ennyi infóból kb. 60-as IQ-val már össze lehetne rakni, hogy balfékkel van a baj.

A csajozós hasonlatnál maradva (nem akarom visszakeresni és beidézni): nekünk már a disco legrondább csatakancája sem lesz meg, mert még ahhoz is bénák vagyunk, hogy felszedjük. Így marad a hazamenetel és a jobb kéz...

Próbálnék a nosztalgiába kapaszkodni, hogy régen minden jobb volt (kivéve a kevert és a Robur), de tényleg jobb volt?

Utólag szerkesztve: Valaki szóljon már Tony-nak, hogy a fater nem szedi rendesen a gyógyszereit és hülyeségeket csinál 😀
dioadam
amikor suhanc voltam szerettem a kevertet 😊
Stoki
Suhancként majdnem mindenki szereti a kevertet, nekem is volt hozzá szerencsém. Aztán felnőttként belátjuk, hogy a "termék" egyáltalán nem jó 😀
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Azért egy Spielman GM, Pederson HC, Fangio DC hármassal kijönni ebből a katyvaszból nem is lenne vészes.
Mondjuk innentől már az is eredmény ha valaki elvállalja.
De amúgy ilyenkor is látszik, hogy vannak frencsájzok akik totálisan alkalmatlanok erre az egészre. Nálatok legalább volt már több jó időszak is, viszont mi tényleg lehoztuk az utóbbi 50-60 évet mindennemű eredmény nélkül.

több mint 2 éve
Spielman azért kell, hogy Balfék ittlétének ellenére is hajlandó legyen egy HC aláírni ide?

Discos hasonlattal: hajnal van, a kizárólag a herpeszes cerkájáról (Balfék) sztorizó fazon (Khan) csodálkozik, hogy bár vastag a cerka ( capspace ) mégis undorodva fordulnak el totál részeg lányok (HCk) is, de erre jön a mentőötlet, hogy "De nem velem kellene kefélni, itt van a haverom Ryan Gosling (Spielman), vele csinálod majd, én meg csak a szoba sarkából nézném a herpeszes hernyómat markolva!"

Közünk szólva, azért ez még mindig elijeszthet pár "óvatosabb lányt'...
Húsrágó
Ez a Jags. Ne keress logikát a lépéseinkben! Remélem ha Spielman jönne Coughlin EVP posztjára, akkor Baalkétól meg lehet szabadulni év közben, ha megint beindul a fúrógépe (Spoiler: biztos be fog.)
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Spielman azért kell, hogy Balfék ittlétének ellenére is hajlandó legyen egy HC aláírni ide?

Discos hasonlattal: hajnal van, a kizárólag a herpeszes cerkájáról (Balfék) sztorizó fazon (Khan) csodálkozik, hogy bár vastag a cerka ( capspace ) mégis undorodva fordulnak el totál részeg lányok (HCk) is, de erre jön a mentőötlet, hogy "De nem velem kellene kefélni, itt van a haverom Ryan Gosling (Spielman), vele csinálod majd, én meg csak a szoba sarkából nézném a herpeszes hernyómat markolva!"

Közünk szólva, azért ez még mindig elijeszthet pár "óvatosabb lányt'...
több mint 2 éve
Ha minden igaz, újra lehet EVP-nk, aki Baalke felett állhat majd, amíg Karton Kisujj őt is meg nem fúrja.

Valószínű, hogy Fangio és Bisaccia a DC és az ST coordinátor posztért interjúzott, és Doug (F.) Pederson tűnik a befutónak HC posztra.
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
iktriad
somoskovig
Szokott idejárni Soroksár meccsre, és egyszer mondta neki valaki, hogy "Lajos tegnap tök jókat mondtál a (honvéd) meccs utáni interjúban, erre ő: miért volt interjúm?" 😀 nem volt szomjas 😉

Szerkesztette: Stoki
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Az elmúlt időszak kiválóan megmutatta, hogy miért tart ott a csapat, ahol.

Ezek alapján Shao inkább tűnik szerencsés üzletembernek, mint sikeresnek. Ha balfékhez hasonló emberek lennének a vállalataiban és ott is ennyire ragaszkodna hozzájuk, már rég mehetett volna haza gályázni.

Főleg, hogy a HC interjúk során többen megmondták, hogy nem hajlandóak együtt dolgozni balfékkel. Ennyi infóból kb. 60-as IQ-val már össze lehetne rakni, hogy balfékkel van a baj.

A csajozós hasonlatnál maradva (nem akarom visszakeresni és beidézni): nekünk már a disco legrondább csatakancája sem lesz meg, mert még ahhoz is bénák vagyunk, hogy felszedjük. Így marad a hazamenetel és a jobb kéz...

Próbálnék a nosztalgiába kapaszkodni, hogy régen minden jobb volt (kivéve a kevert és a Robur), de tényleg jobb volt?

Utólag szerkesztve: Valaki szóljon már Tony-nak, hogy a fater nem szedi rendesen a gyógyszereit és hülyeségeket csinál 😀
dioadam
amikor suhanc voltam szerettem a kevertet 😊