Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Miért kellene? Én azt hittem a Jags focicsapat azért van , hogy minél több más csapatot segítsen nyertes játékosokkal és így Iktriad Magyarországon el tudja mondani, hogy mindenki a Jagsből indult. 😁😁
KeyG
Idéntől új mesét akarok írni/mondani. Hogy mostantól mindenkit megbaszunk, a Coltsot kétszer!
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520
Komolyan a fair play jegyében Goodellnek mostantól minden Ravens- Jags cserét meg kéne vétóznia. Kapunk érte majd egy 7. kört, ők meg röhögnek a markukba... köszi Balfék. (Meyer azt mondta, azt se tudta ki az, mikor eltradeltük...)

Egyébként le se szarnánk mi van Oliverrel HA hoztak volna valakit a helyére, pl. egy Jonnut Smitht egy Hunter Henryt vagy draftoják Freiermuthot. De mivel egyik se lett meglépve & a poszt a leggyengébb a Jaguars keretén, így ez elég gáz lehet. Timmy TE-t már fel se hozom.

Még valami. Meyer a draft után azt mondta, hogy a passz elkapó TE poszton még kell dolgozni. És mit csináltunk? Leigazoltuk Timmy TE-t. Éééééééés ennyi. Aki azóta már repült is, mert olyan szar volt. Meglepetés. Ja nem.

Mindeközben WR poszton már a draft után is mélységre is megvoltunk, erre olyan emberek jöttek a draft után, mint Treadwell Pharoh Cooper vagy KÉT HETE Tavon Austin. Konkrétan ott tartunk azt se tudjuk ujjunkba harapjunk be ott. Remélem Dorsettbe. Ha ő kereten marad Collin Johnson kárára... Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy Etienne is sokat áll be majd WR-nek.

Lassan tényleg szólni kéne a ligaév elején kitett Eifertnek(arra is miért volt szükség még egyszer, amikor szerződése volt idénre?), hogy figyu nem akarsz visszajönni?

Elég furcsa egy roster management annyi szent.
iktriad
Miért kellene? Én azt hittem a Jags focicsapat azért van , hogy minél több más csapatot segítsen nyertes játékosokkal és így Iktriad Magyarországon el tudja mondani, hogy mindenki a Jagsből indult. 😁😁

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Komolyan a fair play jegyében Goodellnek mostantól minden Ravens- Jags cserét meg kéne vétóznia. Kapunk érte majd egy 7. kört, ők meg röhögnek a markukba... köszi Balfék. (Meyer azt mondta, azt se tudta ki az, mikor eltradeltük...)

Egyébként le se szarnánk mi van Oliverrel HA hoztak volna valakit a helyére, pl. egy Jonnut Smitht egy Hunter Henryt vagy draftoják Freiermuthot. De mivel egyik se lett meglépve & a poszt a leggyengébb a Jaguars keretén, így ez elég gáz lehet. Timmy TE-t már fel se hozom.

Még valami. Meyer a draft után azt mondta, hogy a passz elkapó TE poszton még kell dolgozni. És mit csináltunk? Leigazoltuk Timmy TE-t. Éééééééés ennyi. Aki azóta már repült is, mert olyan szar volt. Meglepetés. Ja nem.

Mindeközben WR poszton már a draft után is mélységre is megvoltunk, erre olyan emberek jöttek a draft után, mint Treadwell Pharoh Cooper vagy KÉT HETE Tavon Austin. Konkrétan ott tartunk azt se tudjuk ujjunkba harapjunk be ott. Remélem Dorsettbe. Ha ő kereten marad Collin Johnson kárára... Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy Etienne is sokat áll be majd WR-nek.

Lassan tényleg szólni kéne a ligaév elején kitett Eifertnek(arra is miért volt szükség még egyszer, amikor szerződése volt idénre?), hogy figyu nem akarsz visszajönni?

Elég furcsa egy roster management annyi szent.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Erre írtam múltkor, hogy azért az egy-ket kor difiert a végén, amit kaptok Minshew-ert, felesleges ez az egész...
Wyatt
Szerintem nem lesz elcserélve Minshew. Kár, hogy az ilyet nem tudom eljinxelni.

Az is kiderült, hogy Winston kezd ellenünk hétfő éjjel.
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Erre írtam múltkor, hogy azért az egy-ket kor difiert a végén, amit kaptok Minshew-ert, felesleges ez az egész...

több mint 3 éve
Meyer szerint Lawrecne még mindig nem nyerte el a kezdő QB posztot (sic!) és még folytatódik a snapek megosztása a kezdőkkel közte és Minshew között. Ami rosszabb, Dilla elmondása szerint már nemcsak Meyer kedveli a Bajuszost, hanem Bevell is, akinek a véleményére Urban nagyon támaszkodik. Na mármost nem az a gond, hogy hivatalosan nem lett még Trevor még kezdővé nyilvánítva(az is bosszantó, mert kb a csapattársak mind pedzegetik a nyilatkozataikban , ki itt a legjobb QB - lásd még Jihad Ward "White Jesus" kijelentése), hanem a snapek megosztása, ami ezen a ponton teljesen őrültség. Ha azt vesszük mi volt a Browns ellen, Minshewnak a 1. számú csere QB posztot kéne védenie Beathardtől... Erre itt szórakozunk ezzel a hülyeséggel.

Enyébb rossz hír, hogy Cann a COVID miatt pár napig nem lesz elérhető, tehát könnyen lehet, hogy csere OL-ek védik majd Lawrencet a Saints ellen középen. Shatley, Bartch és Wallace-Simms lesz a három kezdő IOL. Meyer azt is elmondta, hogy 84%-on áll a csapat beoltottsága.

Luq Barcoo-t tegnap claimelte a Cards.

több mint 3 éve
Nocsak, kiraktuk a CB Luq Barcoo-t is.
több mint 3 éve
Herndon egy időre kidőlt. Meyer szerint "hétről hétre" a státsua, nem mostanában tér majd vissza.

Albert Breer 5 meglátása a mi TC edzésünket látva.

több mint 3 éve
Josh Imatorbhebhe és Tim Jones nem kellett senkinek, mennek szerencsére IR-re. Meyer szerint van jövőjük az NFL-ben.

Íme az új kezdő D-nk akcióban. Főleg a futás ellen nem fogtuk vissza magunkat előszezon meccs ide vagy oda.

Azt, hogy futás ellen nem sokat takargattunk a kártyáinkból Meyer is elismerte a héten.

több mint 3 éve
Akiknek felment az értéke az elmúlt 1 hétben.
 www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/jaguars-stock-report-entering-week-2-of-the-preseason-tavon-austin-continues-to-rise

Meyer arról, hogy miért rakta ki Tebowt. Kb azért, amiért Schobertnek is mennie kellett, ST-ben egyszerűen nem tudott lenni. Azt mondta Meyer, nehéz döntés volt, de helyes. (Egyetértünk mester!)
 www.si.com/nfl/jaguars/news/urban-meyer-waiving-tim-tebow-was-the-right-thing

PS-be majd visszajön Tebow 😉 Meg bár eléggé telitett a WR sor, remélem Josh Imatorbhebhe is. (nem mintha tudnám, hogy jó-e, de drukkolok neki)
Chark, Laviska, Marvin Jones, Collin Johnson, Threadwell, Tavon Austin, Agnew, de még Jalen Camp is szerintem esélyes a rosterre. Kíváncsi leszek, hogy 6 vagy 7 WR marad, tekintve hogy Etienne-t is félig annak szánják.
winston
+ Dorsett
Stoki
Ja. Miatta kezdtem el a kommentet megírni, aztán kihagytam.
winston
Ebből Chark, Laviska, M. Jones és Agnew (returner) helye biztos. A maradék 2 esetleg 3 helyre van 6 ember (C. Johnson, Treadwell, Dorsett, Camp, T. Austin és Josh Hammond). Ha 6 WR-t tartunk meg, akkor nálam Collin johnson és Camp az 5. és a 6. ember, ha 7.et, akkor Treadwellt is. De tartok tőle, hogy Dorsett és Treadwell a stáb 2 kedvence. Austin egy agyeldobós meccsel még bekavarhat, valamint üzenem a WR-eknek, hogy special teamben tegyék oda magukat, mert úgy látszik a keret végében lévők így tudnak bekerülni az 53-ba.

több mint 3 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 164 — Duvááááál
Erdekesseg a tegnapi edzesrol: az iranyitok sisakjan volt egy vastag feher csik a tarkotol a racsig. Ez egy ujdonsag, ezzel segitik a iranyitok szemenek es fejmozgasanak safetyk altali olvasasat, tovabba ennek a filmes elemzesere is lehetoseget ad.
 mobile.twitter.com/ESPNdirocco/status/1427636691297263626/photo/1

Szerkesztette: phylos

Made... Laid... Paid
több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
PS-be majd visszajön Tebow 😉 Meg bár eléggé telitett a WR sor, remélem Josh Imatorbhebhe is. (nem mintha tudnám, hogy jó-e, de drukkolok neki)
Chark, Laviska, Marvin Jones, Collin Johnson, Threadwell, Tavon Austin, Agnew, de még Jalen Camp is szerintem esélyes a rosterre. Kíváncsi leszek, hogy 6 vagy 7 WR marad, tekintve hogy Etienne-t is félig annak szánják.
winston
+ Dorsett
Stoki
Ja. Miatta kezdtem el a kommentet megírni, aztán kihagytam.
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 819 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
winston
+ Dorsett
több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Idő hiányában ma csak belinkelem Shipley tegnapi TC riportját.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-15-lawrence-takes-a-step-forward-in-high-energy-practice
Dióhéjban: Lawrence megint remek volt, Linder egy kis időre (megint) kidőlt, Wilson próbálja taníttatni Ciscot, Steve Spurrier járt tegnap nálunk, Dorsett (sajna) jól tért vissza, nagyon rotáljuk a safetyket, hogy meglegyen Jenkins párja(bárki, csak ne Josh Jones legyen az).

Shipley az 5 elküldöttről és mit jelentethet pl. DJ Daniel elküldése CB poszton.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/5-observations-on-the-jaguars-first-wave-of-cuts-why-the-tim-tebow-move-had-to-be-made

És már le is vettem a kezem a csapatrol 😕
Wyatt
Taven még kereten van és Meyer úgy tűnik számol talán vele.
iktriad
több mint 3 éve
Persze, meg Allen és Lawrence is, de ez most nem volt szép 😕
Wyatt
Lefelé lógott ki a csapat leggyengébb csapatrészééből. Ha Meyer nem lépi meg, akkor az egész "itt csak a jól teljesítők maradhatnak" érvelés, amit ideérkezése óta mondogat, okafogyottá vált volna.

Timmy jól viselte a dolgot.
több mint 3 éve
Persze, meg Allen és Lawrence is, de ez most nem volt szép 😕

több mint 3 éve
Idő hiányában ma csak belinkelem Shipley tegnapi TC riportját.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-15-lawrence-takes-a-step-forward-in-high-energy-practice
Dióhéjban: Lawrence megint remek volt, Linder egy kis időre (megint) kidőlt, Wilson próbálja taníttatni Ciscot, Steve Spurrier járt tegnap nálunk, Dorsett (sajna) jól tért vissza, nagyon rotáljuk a safetyket, hogy meglegyen Jenkins párja(bárki, csak ne Josh Jones legyen az).

Shipley az 5 elküldöttről és mit jelentethet pl. DJ Daniel elküldése CB poszton.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/5-observations-on-the-jaguars-first-wave-of-cuts-why-the-tim-tebow-move-had-to-be-made

Wyatt
Taven még kereten van és Meyer úgy tűnik számol talán vele.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
A mai keretmozgások:

Waived/Injured: WR Josh Imatorbhebhe & WR Tim Jones.
Waived CB DJ Daniel & TE Tim Tebow.
IR: DT Daniel Ross

Érdekes, hogy 5 embert küldtünk el, hisz Schobert cseréje után 89- ember volt a kereten. Így most 84 van ott.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Iktriadnál ektoplazma 😅

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Tebow kivágva.
Beki
Egy perc néma csend.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tebow kivágva.
Beki
Ez az, csak így, egyszerűen, sallagmentsen, érzelem nélkül 😉 😛
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tebow kivágva.
több mint 3 éve
gedam 5 908
Na igen, ez szar play volt, de továbbra is várom a valaszt a korábbi játékra, ott mit kellett volna másképp csináljon.
gabokocka
Ne tűnjön egy balfasznak rajta. 😊
iktriad
Értem, magyarul tök mindegy mit csinál szted szar.
Ez így érdemi értékelés.
gabokocka

LoL a szurkolo kommetarjaval kva vicces 😀

Megeri a szerdat az oreg TT?
Borbinho

dinamikus
több mint 3 éve
Shipley TC riportja:
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-14-minshew-cj-henderson-get-first-team-reps

Tegnap Minshew kapta az összes snapet a kezdőkkel és Trevor a cserékkel. Ezt ideje lenen abbahagyni, látszódott szombaton, ki a legjobb QB a jags rosterén. Nem a Bajuszos...
Igaz, Trevor így együtt készült a leendő LT-jével, Walker Littlelel.
CJ Hendersonnal kapcsolatban Meyer igen pozitívan nyilatkozott, szerinte jól játszott, Ha már egykori 1. körösök, jó hír Wyatt, Meyer továbbra se mondott le Tavenkéről se.
"He’s not had the production in his career that his God given skill [should provide], but I love the guy. He wants to go and he is full speed today," Meyer said about Bryan before practice. "[He’s] just a really talented, good person and we’re going to coach him hard.”
A másik visszatérő, Dorsett kapott el TD-ket Minshewtól és Lawrencetől is a red zoneban. Ettől függetlenül baromira nem szeretném, ha miatta egy Collin Johnson kereten kívül találná magát.
A védelemnél megnézték tudnak-e az offense eleln az 1 yardoson olyan playt csinálni, ami safetyhez vezethet. Malcom Brown és Josh Allen úgy nyomta vissza James Robinsont, hogy ez össze is jött nekik. A run D elég pofásan nézett ki hétfőn is.
Lawrence azzal főzött, aki rendelkezésére állt, pl. Pharoh Coopet először TD passzal majd egy 40 yardos szivárvány átadással találta meg.A másik haszonélvező Jalen Camp volt. Ennek ellenére Trevor eleresztett egy-két kockázatos átadást is, és az edzés végén szintén Campet vette célba, amit Rudy Ford fülelt le.

Shaquille Quarterman, akit Cullen edzés előtt megdicsért a Brown elleni játékáért, nagyon jól reagált az edzésen is arra, hogy már csak Damian Wilson van előtte a depth charton. És nem csak mint run defender. Minshewtól egy PBU-t, Lawrencetől majdnem egy picket szedett hétfőn. Jó látni, hogy nem minden helyi fiú látszik elveszve a jags keretén...