NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
Jacksonville Jaguars
Keretmozgások:Adodik a kerdes, ezek letezo nevek vagy hollywood-i forgatokonyv szereplo generatort hasznalsz? 😅 Teny: egyre nehezebb ellenetek felkeszulni.
IR-ről visszajött Norwell és Claybrooks
COVID listáról visszajött: Herndon
53-ba bekerült: Tre’Vour Wallace-Simms
Felhozva a practice squadból a meccsre. Quenton Meeks
iktriad
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
IR-ről visszajött Norwell és Claybrooks
COVID listáról visszajött: Herndon
53-ba bekerült: Tre’Vour Wallace-Simms
Felhozva a practice squadból a meccsre. Quenton Meeks
Sidney Jones nem játszik vasárnap. Érdekesen fog kinézni a DB sor, így hogy ő nincs, Herndon COVID listás míg CJ Hendersonnal kapcsolatban azt mondta ma Marrone, hogy nem valószínű, hogy idén látjuk már a pályán.Micsoda nevek! ☺
Gondolom Claybrooks aktiválva lesz szombaton IR-ről és ő, Barqoo, Joshiah Scott, és Greg Mabin lesznek a CB-k. Esetleg BrandonWatsonRusnak beáll CB-be, ha nagyon kell. A DB sorunk idén legalább annyira sokat tesz a tankért, mint a kicker és a QB poszt...
Ma is 3 ember kerül a COVID listára, most a gyakorló csapatból. Az eheti edzéseken Lamar imitátort játszó Terry Godwin, az UDFA rookie WR Josh Hammond, és a CB Greg Nurse, akit szerintem aktiváltunk volna holnap. Egyre több ember kerül mostanság nálunk COVID listára...
iktriad
Mint mikor eloszor olvastam a Szilmarilok-ot.
Fingolfin • Turgon • Earendil • Beren • Túrin Turambar • Húrin • Tuor • Lúthien Tinúviel • Sauron Covid listan, amugy minden fasza. 👍😄
Gondolom Claybrooks aktiválva lesz szombaton IR-ről és ő, Barqoo, Joshiah Scott, és Greg Mabin lesznek a CB-k. Esetleg Brandon
Ma is 3 ember kerül a COVID listára, most a gyakorló csapatból. Az eheti edzéseken Lamar imitátort játszó Terry Godwin, az UDFA rookie WR Josh Hammond, és a CB Greg Nurse, akit szerintem aktiváltunk volna holnap. Egyre több ember kerül mostanság nálunk COVID listára...
Szerkesztette: iktriad
12.17 GamePlan!
— Albert Breer (@AlbertBreer) December 17, 2020
Great talk with @Jaguars HC Doug Marrone on keeping his team locked in: "Players know. Coaches know And if you try to sell them a bill of goods, holy s---, you're done." PLUS ...
💥 Game 17
💥 Is the "Raw QB" label 💀?
💥 Power Rankings!https://t.co/OP7ijHxwoy
Ez is" remek" évközi trade volt, mint a Carlos Hyde vagy a Josh Dobbs féle baromság. És ez már idén a pofánkba durrant. Még jó hogy nem közvetlen rivális jön ki belőle jól. Oh wait...Ha megkérdezted volna tőlem, hogy ez a fickó Jags játékos-e, azt mondtam volna,hogy sose hallottam róla... csinált összesen 4 szerelést. Szükség biztosan volt rá...
Jaguars place LB Kamalei Correa on the exempt/left squad list.
— Mark Long (@APMarkLong) December 17, 2020
He left for personal reasons.
Correa ugyan nem igazolhat sehova, de van üres roster spotunk.
iktriad
6. Kör elejét cserélték érte 7. Kör közepére, nem ezen fog múlni a draft sikeressége. 😊
Jaguars place LB Kamalei Correa on the exempt/left squad list.
— Mark Long (@APMarkLong) December 17, 2020
He left for personal reasons.
Correa ugyan nem igazolhat sehova, de van üres roster spotunk.
Ő nem a "muszáj-néger" az interjúzós részhez?Lehet.
Húsrágó
Nem valószínű, hogy itt köt ki, de pár régi véleményét* olvasvaŐ nem a "muszáj-néger" az interjúzós részhez?
1. nem örülnék neki
2. tökéletes system fit Jags GM lenne, aki hülye döntéseket hozna.
One other note on MNF analyst Louis Riddick: Jacksonville has expressed interest in setting up a meeting with him about its GM job, but nothing has been scheduled, per @mortreport and me. https://t.co/rcs1aMGP4V
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 16, 2020
*Ramsey semmivel sem jobb, mint Eli Apple, Solomon Thomas jobb prospect, mint Myles Garrett, a Rosen, Darnold, Josh Allen trióból Rosent vitte volna, és nem nyúlt volna Allenhez, a 2016-os drafton(helló Joey Bosa) Noah Spence volt nála a draft class legjobb pass rushere...
iktriad
1. nem örülnék neki
2. tökéletes system fit Jags GM lenne, aki hülye döntéseket hozna.
One other note on MNF analyst Louis Riddick: Jacksonville has expressed interest in setting up a meeting with him about its GM job, but nothing has been scheduled, per @mortreport and me. https://t.co/rcs1aMGP4V
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 16, 2020
*Ramsey semmivel sem jobb, mint Eli Apple, Solomon Thomas jobb prospect, mint Myles Garrett, a Rosen, Darnold, Josh Allen trióból Rosent vitte volna, és nem nyúlt volna Allenhez, a 2016-os drafton(helló Joey Bosa) Noah Spence volt nála a draft class legjobb pass rushere...
Tre Herndon meg COVID listás.
Minshew azt mondta Caiais biztos nem fog trash talkot nyomnyi vasárnap, mert ő túl kedves ehhez. De szerinte Yannick vérszagot fog érezni vasárnap. Én is ettől tartok, de J-Rob-ot lehetne felé futtatni. 😉
Ha már J-Rob, Csodabajuszt azt mondta, Robinson az RB-je fantasyben és vele bejutott a playoffba. 😊
LOL
Doug Marrone’s message to his son Mack (@Bolles_Football LB), playing in the State Championship tomorrow
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) December 16, 2020
“All the pressure is on you to make it a happy Christmas for the family. I’m not bringing it home this year”
😅😂😂
Ha Calais 5-ször akarja Minshewt a földre vinni, hányszor akarja majd vajon Yannick?Ha már az első driveban rámennék a negyedikre, akkor 4 sacket letudnánk rögvest az elején. Érdemes megfontolni. 😊
“I can’t wait. I would like to play my best football game of my career against the Jaguars...Gardner Minshew is my guy, but I want to put him on his back five times.” - Calais Campbell today on @ESPN690Jax (2:08:30 of show). https://t.co/ZQYuI9gAgb
— Brent Martineau (@BrentASJax) December 16, 2020
iktriad
“I can’t wait. I would like to play my best football game of my career against the Jaguars...Gardner Minshew is my guy, but I want to put him on his back five times.” - Calais Campbell today on @ESPN690Jax (2:08:30 of show). https://t.co/ZQYuI9gAgb
— Brent Martineau (@BrentASJax) December 16, 2020
Shipley 5 gondolata a Jagről a 14. hét után:
5 Thoughts on the #Jaguars' Season Following Titans Loss https://t.co/DlkQhohwp7
— Jaguar Report (@JaguarReport) December 15, 2020
www.youtube.com/watch?v=elVi8H-kjEc
(Narrátor: Minshew ezután még 3 meccset játszott a Jagsben, mindháromszor kikapott a csapattal. Aztán San Fransiscoba cserélték.)
GBvel biztos nem. Inkább az maradhatott meg, hogy Buffalonál JS DCskedése mellett jó védelem volt s úgy rémlett neki is köze volt hozzá szakmailag. De ezek szerint rosszul emlékeztem 😊Nem tudom miért volt bennem akkor, hogy ő D szaki 😊?Lehet kevered még Gus Bradleyvel. 😊 Doug TE és OL edző volt, OC a Saintsben (Sean Payton alatt) és persze HC a Syracusenál a Buffalonál és nálunk.
dande
iktriad
Nem tudom miért volt bennem akkor, hogy ő D szaki 😊?Lehet kevered még Gus Bradleyvel. 😊 Doug TE és OL edző volt, OC a Saintsben (Sean Payton alatt) és persze HC a Syracusenál a Buffalonál és nálunk.
dande
Mondjuk akkor lehet a GM poszt is kb megoldva. Legalábbis nem könnyű elképzelni Meyer mellett/fölött vkit. Ami még érdekes lenne (persze fikció) Marrone maradna DCnek 😛Marrone OC vagy OL edző lenne. A támadófalakhoz ért a leginkább (egykor ezen a poszton játszott még az NFL-ben is).
dande
De szerintem Doug nem fog maradni. És mivel 2021-ig érvényes a szerződése, valószínű azt a pénzt így is megkapja. Khan ezzel nem szokott fukarkodni.
iktriad
Nem tudom miért volt bennem akkor, hogy ő D szaki 😊?Mondjuk akkor lehet a GM poszt is kb megoldva. Legalábbis nem könnyű elképzelni Meyer mellett/fölött vkit. Ami még érdekes lenne (persze fikció) Marrone maradna DCnek 😛Marrone OC vagy OL edző lenne. A támadófalakhoz ért a leginkább (egykor ezen a poszton játszott még az NFL-ben is).
dande
De szerintem Doug nem fog maradni. És mivel 2021-ig érvényes a szerződése, valószínű azt a pénzt így is megkapja. Khan ezzel nem szokott fukarkodni.
iktriad
Mondjuk akkor lehet a GM poszt is kb megoldva. Legalábbis nem könnyű elképzelni Meyer mellett/fölött vkit. Ami még érdekes lenne (persze fikció) Marrone maradna DCnek 😛Marrone OC vagy OL edző lenne. A támadófalakhoz ért a leginkább (egykor ezen a poszton játszott még az NFL-ben is).
dande
One year ago tomorrow the Jaguars reached out to Meyer as a consultant. Today he’s named dropped in MMQB. https://t.co/fEnRRQTxZx
— Dilla (@E_Dilla) December 14, 2020
Tehát van kapcsolat közte, meg a Jags között.
Annyi előnye lenne, hogy ha valaki, ő biztos tudná, hogyan építsen egy működőképes és hatékony támadósort Fields köré.
Abry Jones idén már biztos nem játszik. Linder ezen a héten se lesz. Norwell viszont edz a héten.
Marrone elismerte, hogy az offense egyik legnagyobb problémája mostanság, hogy Charkot nem játsszuk meg. Tegnap, kb 90%-ban volt üresen, de pont abban a 10%-ban lett odadobva neki a labda mikor őrizték.
És egy jó hír/trend a végére.
#Jaguars DE K'Lavon Chaisson had another 3 pressures on Sunday, all QB Hits. Came in just 11 pass rush snaps, per PFF. Earned his best grade with the site by far
— John Shipley (@_John_Shipley) December 14, 2020
Urban Meyer a name to watch in a potential Jaguars HC search, according to Albert Breer https://t.co/KnjkCeNvsW
— Big Spark Country (@BigCatCountry) December 14, 2020