NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Keretmozgások:
IR-ről visszajött Norwell és Claybrooks
COVID listáról visszajött: Herndon
53-ba bekerült: Tre’Vour Wallace-Simms
Felhozva a practice squadból a meccsre. Quenton Meeks
iktriad
Adodik a kerdes, ezek letezo nevek vagy hollywood-i forgatokonyv szereplo generatort hasznalsz? 😅 Teny: egyre nehezebb ellenetek felkeszulni.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Kiva leszek bajusz hogy viseli a nyomast.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Keretmozgások:
IR-ről visszajött Norwell és Claybrooks
COVID listáról visszajött: Herndon
53-ba bekerült: Tre’Vour Wallace-Simms
Felhozva a practice squadból a meccsre. Quenton Meeks
több mint 3 éve
Sidney Jones nem játszik vasárnap. Érdekesen fog kinézni a DB sor, így hogy ő nincs, Herndon COVID listás míg CJ Hendersonnal kapcsolatban azt mondta ma Marrone, hogy nem valószínű, hogy idén látjuk már a pályán.
Gondolom Claybrooks aktiválva lesz szombaton IR-ről és ő, Barqoo, Joshiah Scott, és Greg Mabin lesznek a CB-k. Esetleg Brandon WatsonRusnak beáll CB-be, ha nagyon kell. A DB sorunk idén legalább annyira sokat tesz a tankért, mint a kicker és a QB poszt...

Ma is 3 ember kerül a COVID listára, most a gyakorló csapatból. Az eheti edzéseken Lamar imitátort játszó Terry Godwin, az UDFA rookie WR Josh Hammond, és a CB Greg Nurse, akit szerintem aktiváltunk volna holnap. Egyre több ember kerül mostanság nálunk COVID listára...
iktriad
Micsoda nevek! ☺
Mint mikor eloszor olvastam a Szilmarilok-ot.
Fingolfin • Turgon • Earendil • Beren • Túrin Turambar • Húrin • Tuor • Lúthien Tinúviel • Sauron Covid listan, amugy minden fasza. 👍😄

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sidney Jones nem játszik vasárnap. Érdekesen fog kinézni a DB sor, így hogy ő nincs, Herndon COVID listás míg CJ Hendersonnal kapcsolatban azt mondta ma Marrone, hogy nem valószínű, hogy idén látjuk már a pályán.
Gondolom Claybrooks aktiválva lesz szombaton IR-ről és ő, Barqoo, Joshiah Scott, és Greg Mabin lesznek a CB-k. Esetleg Brandon WatsonRusnak beáll CB-be, ha nagyon kell. A DB sorunk idén legalább annyira sokat tesz a tankért, mint a kicker és a QB poszt...

Ma is 3 ember kerül a COVID listára, most a gyakorló csapatból. Az eheti edzéseken Lamar imitátort játszó Terry Godwin, az UDFA rookie WR Josh Hammond, és a CB Greg Nurse, akit szerintem aktiváltunk volna holnap. Egyre több ember kerül mostanság nálunk COVID listára...

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Albert Breer elbeszélgetett Marrone-nal arról, hogy tudja még mindig láthatóan motiválni a csapatát a 12 meccses vereségszéria ellenére, milyen edzeni ezt az idei Jagst és mit tartogathat számára a közeljövő.
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Ez is" remek" évközi trade volt, mint a Carlos Hyde vagy a Josh Dobbs féle baromság. És ez már idén a pofánkba durrant. Még jó hogy nem közvetlen rivális jön ki belőle jól. Oh wait...

Correa ugyan nem igazolhat sehova, de van üres roster spotunk.
iktriad
Ha megkérdezted volna tőlem, hogy ez a fickó Jags játékos-e, azt mondtam volna,hogy sose hallottam róla... csinált összesen 4 szerelést. Szükség biztosan volt rá...
6. Kör elejét cserélték érte 7. Kör közepére, nem ezen fog múlni a draft sikeressége. 😊
több mint 3 éve
Ez is" remek" évközi trade volt, mint a Carlos Hyde vagy a Josh Dobbs féle baromság. És ez már idén a pofánkba durrant. Még jó hogy nem közvetlen rivális jön ki belőle jól. Oh wait...

Correa ugyan nem igazolhat sehova, de van üres roster spotunk.

több mint 3 éve
Ő nem a "muszáj-néger" az interjúzós részhez?
Húsrágó
Lehet.
több mint 3 éve
Nem valószínű, hogy itt köt ki, de pár régi véleményét* olvasva
1. nem örülnék neki
2. tökéletes system fit Jags GM lenne, aki hülye döntéseket hozna.

*Ramsey semmivel sem jobb, mint Eli Apple, Solomon Thomas jobb prospect, mint Myles Garrett, a Rosen, Darnold, Josh Allen trióból Rosent vitte volna, és nem nyúlt volna Allenhez, a 2016-os drafton(helló Joey Bosa) Noah Spence volt nála a draft class legjobb pass rushere...
iktriad
Ő nem a "muszáj-néger" az interjúzós részhez?
több mint 3 éve
Nem valószínű, hogy itt köt ki, de pár régi véleményét* olvasva
1. nem örülnék neki
2. tökéletes system fit Jags GM lenne, aki hülye döntéseket hozna.

*Ramsey semmivel sem jobb, mint Eli Apple, Solomon Thomas jobb prospect, mint Myles Garrett, a Rosen, Darnold, Josh Allen trióból Rosent vitte volna, és nem nyúlt volna Allenhez, a 2016-os drafton(helló Joey Bosa) Noah Spence volt nála a draft class legjobb pass rushere...

több mint 3 éve
Linder -> IR, szóval Shatley lesz a C a hátralévő 3 meccsen. Az egykori Cards, Colts és Dolphins center Evan Boehm jött a practice squadba, szerintem szombaton legkésőbb bekerül az 53-ba.

Tre Herndon meg COVID listás.

több mint 3 éve
Andrew Norwell és Chris Claybrooks is visszatérhet IR-ről. Norwell valószínűleg játszik vasárnap.

Minshew azt mondta Caiais biztos nem fog trash talkot nyomnyi vasárnap, mert ő túl kedves ehhez. De szerinte Yannick vérszagot fog érezni vasárnap. Én is ettől tartok, de J-Rob-ot lehetne felé futtatni. 😉
Ha már J-Rob, Csodabajuszt azt mondta, Robinson az RB-je fantasyben és vele bejutott a playoffba. 😊

LOL
több mint 3 éve
Ha Calais 5-ször akarja Minshewt a földre vinni, hányszor akarja majd vajon Yannick?

iktriad
Ha már az első driveban rámennék a negyedikre, akkor 4 sacket letudnánk rögvest az elején. Érdemes megfontolni. 😊
több mint 3 éve
Ha Calais 5-ször akarja Minshewt a földre vinni, hányszor akarja majd vajon Yannick?
több mint 3 éve
Ben Bartch -> Reserve/Covid-19 lista. Norwell a héten edz, talán játszhat is majd vasárnap, azt hiszem pont lejár a 3 hét, mióta IR-re raktuk.

Shipley 5 gondolata a Jagről a 14. hét után:
több mint 3 éve
LOLOLOLOLOL
 www.youtube.com/watch?v=elVi8H-kjEc
(Narrátor: Minshew ezután még 3 meccset játszott a Jagsben, mindháromszor kikapott a csapattal. Aztán San Fransiscoba cserélték.)
több mint 3 éve
A Jets elvitte a tőlünk szombaton meglepetésre kitett Chase McLaughlin-t waiverről. Szerintem ő jobb rugó, mint Rosas, szóval hátha nyer nekik egy meccset. 😊

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom miért volt bennem akkor, hogy ő D szaki 😊?
dande
Lehet kevered még Gus Bradleyvel. 😊 Doug TE és OL edző volt, OC a Saintsben (Sean Payton alatt) és persze HC a Syracusenál a Buffalonál és nálunk.
iktriad
GBvel biztos nem. Inkább az maradhatott meg, hogy Buffalonál JS DCskedése mellett jó védelem volt s úgy rémlett neki is köze volt hozzá szakmailag. De ezek szerint rosszul emlékeztem 😊
több mint 3 éve
dande
Lehet kevered még Gus Bradleyvel. 😊 Doug TE és OL edző volt, OC a Saintsben (Sean Payton alatt) és persze HC a Syracusenál a Buffalonál és nálunk.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk akkor lehet a GM poszt is kb megoldva. Legalábbis nem könnyű elképzelni Meyer mellett/fölött vkit. Ami még érdekes lenne (persze fikció) Marrone maradna DCnek 😛
dande
Marrone OC vagy OL edző lenne. A támadófalakhoz ért a leginkább (egykor ezen a poszton játszott még az NFL-ben is).

De szerintem Doug nem fog maradni. És mivel 2021-ig érvényes a szerződése, valószínű azt a pénzt így is megkapja. Khan ezzel nem szokott fukarkodni.
iktriad
Mondjuk akkor lehet a GM poszt is kb megoldva. Legalábbis nem könnyű elképzelni Meyer mellett/fölött vkit. Ami még érdekes lenne (persze fikció) Marrone maradna DCnek 😛
dande
Marrone OC vagy OL edző lenne. A támadófalakhoz ért a leginkább (egykor ezen a poszton játszott még az NFL-ben is).

De szerintem Doug nem fog maradni. És mivel 2021-ig érvényes a szerződése, valószínű azt a pénzt így is megkapja. Khan ezzel nem szokott fukarkodni.
iktriad
több mint 3 éve
dande

több mint 3 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Dilla szerint pont tavaly iylenkor a jags már felvette Meyerrel a kapcsolatot, de akkor csak még mint tanácsadói szerepkörben kérték ki a véleményét.

Tehát van kapcsolat közte, meg a Jags között.
Annyi előnye lenne, hogy ha valaki, ő biztos tudná, hogyan építsen egy működőképes és hatékony támadósort Fields köré.

Abry Jones idén már biztos nem játszik. Linder ezen a héten se lesz. Norwell viszont edz a héten.

Marrone elismerte, hogy az offense egyik legnagyobb problémája mostanság, hogy Charkot nem játsszuk meg. Tegnap, kb 90%-ban volt üresen, de pont abban a 10%-ban lett odadobva neki a labda mikor őrizték.

És egy jó hír/trend a végére.

több mint 3 éve
LOLOLOLOLOL - Még a végén teljesül Sobri álma és Tebow lesz a Jags QB coacha vagy OC-je.