Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most így egy hónappal az idény előtt gyorsan megpróbáltok egy 6. kör helyett egy 4. kört szerezni? 😊
Wyatt
És még túl is lőttem, mert 6. körre sikerült emelni ezzel. Nem tudom, volt-e így értelme 😊

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 281 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
6. körös pick jön érte is (ami 5. körös lehet). Caldwell szereti begyűjteni a régi embereit.

Volt egy felkaru, neha meg dobni is tudo kubeja a Jaxnek, most mar iranyitoja sincs. 😕
Stez
Kevered a jagst a Coltsszal. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 49 750 — Whoops, looks like something went wrong.
Volt egy felkaru, neha meg dobni is tudo kubeja a Jaxnek, most mar iranyitoja sincs. 😕

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 937 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
MINSHEW -> PHILI!!! 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Remek, a szép szavak tavaly is megvoltak, most már jó lenne bizonyítani is valamit^^

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 281 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sérült lista:
Tyson Campbell és Tavon Austin sérülését napról napra figyeljük.
Cann COVID listás. Még Jawaan Taylornak kell kidőlnie, és akkor mehetünk a csere OL-lel a Dallas ellen, de nem azért mert pihen a kezdő...

Wyattnek szeretettel.

Még Taven Bryan interjúm is van neked máról!!!

több mint 4 éve
7 WR és PLUSZ még Austin is visszahordónak? Nem sok ez?
peterk2005
Austin nem került be, csak Dilla nem húzta ki a PR-ek közül. 😊 Tegnap megsérült, ha picivel komolyabb a baja, akkor IR-re tenném keretszűkítés után, hogy vissza lehessen hozni.

És én támogatom a 7 WR-t, ha Dorstettet meg akarjuk tartani (aki nem fog semmit csinálni, hiába gyors - papíron...). Az a lényeg, hogy Collin Johnson keretre kerüljön.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 022 — The only discipline that lasts, is self discipline
7 WR és PLUSZ még Austin is visszahordónak? Nem sok ez?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Dilla keretjóslata. Kb. így kéne kinéznie az 53-nak. Beathardet én mondjuk megtartanám, Tavon Austint meg visszatérős IR-re raknám.

triád kik szerinted azok a jags playerek akik a médiának hőbörögnek meyer stílusa miatt?
briareos
Minshew. 😊 Viccet félretéve fogalmam sincs. Biztos van pár, akinek nem jön be a stílusa. Szerintem az öregebbek közül lehet pár ember. Olyan meg nincs sok nálunk. És pl. Linder bírja őt.

több mint 4 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 670
Ezugyben csak a valosag segithet😅 | Verity. Jake Verity. |
RedFive
Az elődje, Josh Scobee szerint nem kell (még) túlreagálni a dolgot, mert ez még csak az előszezon. De lehet az a láb nem jött rendbe teljesen a tavalyi 2 sérülés után.
iktriad
Ez még csak előszezon-->ez még csak a szezon eleje, bele kell rázódni a játékba-->még csak féltávnál vagyunk, az esély megvan -->ez a szezon elment, de majd jövőre a drafton -->ez még csak előszezon

Valahol csak meg kéne törni a láncot nem 😀 😀

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
triád kik szerinted azok a jags playerek akik a médiának hőbörögnek meyer stílusa miatt?

több mint 4 éve
Dzsudzsaknak az segített, hogy megtankolta 💁‍♂️
Wyatt
Ennyire talán nem súlyos a helyzet a mi Lambonkkal. 😊
több mint 4 éve
Dzsudzsaknak az segített, hogy megtankolta 💁‍♂️

több mint 4 éve
RedFive
Az elődje, Josh Scobee szerint nem kell (még) túlreagálni a dolgot, mert ez még csak az előszezon. De lehet az a láb nem jött rendbe teljesen a tavalyi 2 sérülés után.
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 879 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Nem tud valaki egy Lambo szerelőt? Úgy tűnik a mienk elromlott.

Demetrius Harvey szerint ráadásul mindegyik kihagyott FG 40 yard közeli volt...

Tavon Austin megsérült, nem tudni mennyire komoly.

Ma volt az utolsó nyílt edzés, amin ott lehettek végig a beat writerek.

Minden TC edzés + az első 2 pre meccs összesítve:

Ma Drew Brees járt nálunk.

több mint 4 éve
OL váltás a keretben. A soccerben gyakori nevű Traore anno az LSU-ra járt.

iktriad
Valahogy nem dobódtam fel. Majd egy későbbi szűkítésnél kirakják őket is...
Húsrágó
Már csak 1 van 31.-én.
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 078 — Jaguars fan

iktriad
Valahogy nem dobódtam fel. Majd egy későbbi szűkítésnél kirakják őket is...
több mint 4 éve
eric decosta:

gedam
Nem. Megvagyunk (Akkor is, ha amúgy nem lennénk.) 😊 😊 😊

több mint 4 éve
gedam 6 508
eric decosta:
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Óbazdm... Nagyjából az egyetlen sérülés fajta ami egy fiatal RB-nél is karriert veszélyeztet. (Azon kívül, hogy átmegy rajta a vonat.) Sajnálom a srácot. 😕
peterk2005
Igen. én is úgy vagyok a sok "hát ennek az idényének akkor kuka" megjegyzéssel, hogy ő és a Jags is nagyon szerencsés, ha csak az idei éve lesz lesz az. De tartok tőle, hogy már nem lesz az a fantasztikus játékos, aki volt collegeban, akinek a tehetsége 1. kört ért. Aztán cáfoljon rám az élet.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 022 — The only discipline that lasts, is self discipline
Óbazdm... Nagyjából az egyetlen sérülés fajta ami egy fiatal RB-nél is karriert veszélyeztet. (Azon kívül, hogy átmegy rajta a vonat.) Sajnálom a srácot. 😕

Championship. Ráadásul Lisfranc, amiből szerintem senki nem jött még vissza 100%-osan.

iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Meyer mai sajtótájékoztatója:

Trevor kezd. Meyer reméli ez volt az utolsó campje vélhetően hosszú NFL karrierje során, ahol ki kellett harcolnia a kezdő posztot.
Etienne sérülése "egy lövés volt az állkapocsba", még nem tudjuk hogy fogjuk pótolni. Tavon Austinnak és a csere Rb-knek megnyílhat a lehetőség keretre kerülni.
Még nem mondta el Gardnernek és Travornak, hogy ki kezd, és ki a csere, szóval nem tudta megmondani, hogy Minshew (és Lawrence) hogy reagál a dologra. Bajusz lehet egyből cserét kér majd. LOL
Főleg, hogy Meyer szerint Beathard elmúlt 2 hétben nyújtott játéka miatt nyitott a QB2 poszt is.
A kezdők közül Myere biztos hogy Cam és Norvell ott lesz Houstonban, Linder játékára "jó esély van". Érdekes mód, most amikor nem játszott jól, nem hordta le Walker Littlet, most Cann-nek vette oda, hogy az első héten jobb volt. Ami nagyon nem tetszett Meyernek, hogy a futójátékunkat mennyire nem tudta a fal támogatni.
Meyerék próbálnak kiötölni valamit, hogy miként lehet Campbell coverage gyengeségeit kiküszöbölni valami edzés által. Ööö srácok, collegeban is pont ez volt a legnagyobb baj vele, most jöttök rá, hogy ez probléma lesz nála? YIKES
Urban nagyon dicsérte Myles jacket és D-liet, kiemelve a, hogy mennyire limitálni tudtuk a futást. Ez egyébként atalán a legnagyobb plusz. Igaz kezdő kaliberű RB ellen még nem láttuk az egységet. De a csere RB-ket egyelőre nagyon jól állítjuk meg.
Csere LB-knél Dakota Allen és Shaq Quarterman jó meccset zárt. Chapelle és Quincy Williams sem rossz Meyer szerint.
Quarterman helye szvsz biztos az 53-ban Wilson és Jack mellett, És a másik 3 ember pályázik 1 helyre.
Meyer agyondicsérte a safetyket, szerinte legkonzisztensebb csoport. Elmondta, hogy különösen nehéz lesz elküldeni valakit, mert mindenki remek. Josh Jones esetében én azért vitatkoznék. Ott is ha egy Daniel Thomas vagy egy Jarrod Wilson leszorul a keretről Josh Jones miatt, az legalább akkora hülyeség lesz/lenne, mint Dorsett miatt elküldeni Collin Johnsont. Utóbbi monjuk még a halványuló Treadwellt is beelőzheti.
Meyer elmondta, aggódik a rugó helyzet miatt. Talán nem kellett volna Lambo fejével játszani és elbizonytalanítani Rosassal.

Lawrence természetesen visszafogottan és profin kezelte a dolgot.

Trevor szerint Travis jól kezelte mentálisan a sérülés feldolgozását.

Hivatalosan is QB1

több mint 4 éve
Megkövetem Urbant, Trevor tényleg nem érdemelte ki még a kezdő QB posztot. LOOOOL

Időzíteni tudok... Hivatalos: Lawrence kezd a Texans ellen.