NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 742
44
Jacksonville Jaguars
Remélem Glennon jövőre nem lesz itt. Olyan gyenge, hogy ha a játszótéren játszanánk, akkor se választanám be a csapatomba, ha az övé lenne a labda 😀 😀Mély csalódás ez a szituáció most 😕Nincs megtiltva senkinek, hogy jól játsszon és ezzel esetleg W-t hozzon a csapatnak. 😉 Ozigboból pl- simán kinézem, hogy ma jó napja lesz. Glennon is a jövő évi állásáért játszik. Olyan nagy difi nincs közte, meg Minshew között. Sajnos.
Hosszú távon ja nyerhetsz egy tehetséges QBt de ezzel kb masik 50 jatekosból ölöd ki a győztes mentalitást.
alatriste
majd jovore!1/2-n is biztos a QB draft. Minshew NEM franchise QB! Csak ott már neccesebb a választás és nagyobb a bust esély, mint 1/1-en Lawrence-szel.
most mar en is azt mondom, hogy jojjon Lawrence, a Minshew sztoriert meg kar, szerintem lesz meg karrierje mashol.
uj stab, egy komplett vedelem draftrol es FA-rol, a csodagyerek, aztan legalabb a bottomrol el kene mozdulni jovore.
ha megis osszeugyeskednenk az 1/2-t, akkor viszont remelem nem lesz QB draft.
winston
iktriad
Mély csalódás ez a szituáció most 😕Nincs megtiltva senkinek, hogy jól játsszon és ezzel esetleg W-t hozzon a csapatnak. 😉 Ozigboból pl- simán kinézem, hogy ma jó napja lesz. Glennon is a jövő évi állásáért játszik. Olyan nagy difi nincs közte, meg Minshew között. Sajnos.
Hosszú távon ja nyerhetsz egy tehetséges QBt de ezzel kb masik 50 jatekosból ölöd ki a győztes mentalitást.
alatriste
majd jovore!1/2-n is biztos a QB draft. Minshew NEM franchise QB! Csak ott már neccesebb a választás és nagyobb a bust esély, mint 1/1-en Lawrence-szel.
most mar en is azt mondom, hogy jojjon Lawrence, a Minshew sztoriert meg kar, szerintem lesz meg karrierje mashol.
uj stab, egy komplett vedelem draftrol es FA-rol, a csodagyerek, aztan legalabb a bottomrol el kene mozdulni jovore.
winston
Szerkesztette: iktriad
Mély csalódás ez a szituáció most 😕majd jovore!
alatriste
Liverpool Fc
Azt mondják, már a Ravens ellen se volt 100-as az állapota. Szerintem játszana, ha tudna.J-Rob se játszik holnap!És a Colts ellen is csak akkor állhat majd be, ha már megnyugtató 3 TD előnyben van az Indy? Én szurkolok, hogy legyen 1500 scr-yardja.
iktriad
Húsrágó
De legalább idén is jön az évi egy Ozigbo meccs, amikor ő a feature back mint tavaly az utolsó meccsen. Mondjuk akkor nyertünk is a Colts ellen... Igaz, akkor Cornrow volt a QB, nem Zsiráfnyak.
J-Rob se játszik holnap!És a Colts ellen is csak akkor állhat majd be, ha már megnyugtató 3 TD előnyben van az Indy? Én szurkolok, hogy legyen 1500 scr-yardja.
iktriad
Bears’ WR Allen Robinson, listed as questionable for Sunday due to a hamstring injury, is expected to play vs. the Jaguars, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 27, 2020
If the Bears win their final two games, they advance to the playoffs.
Sidney Jones -> IR Remélem még látjuk Jags mezben
Quenton Meeks -> bekerült az 53-ba
A RB Craig Reynolds és a FB Bruce Miller felhozva a meccsre a practice squadból csakúgy mint az OL Tre’Vour Wallace-Simms.
#Jaguars RB James Robinson, the NFL’s third-leader rusher and top rookie on the ground, won’t play vs the #Bears, source said. He missed the entire week of practice with an ankle injury.
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 26, 2020
Ha a meccs kezdése előtt rálépne egy lego-ra és nem tudna játszani, akkor lehozza nullával a meccset 😉Meghúzom a merészet: Nem leszHa három lesz akkor te nyertél 😀Kicsit off téma, de van kedvetek egy tippjátékhoz?Én is háromra gondoltam, ilyenkor mi van? 😊
Tippeljük meg, mennyi int-et fog dobni holnap este Glennon. A győztesnek felajánlok 2 doboz sört vagy ennek megfelelő más italt (akár alkoholmenteset is, ha a győztes nem iszik 😊 )
Az én tippem: 3
dioadam
Nekem jó egy db is (Carlsberg)! 😉
Stoki
dioadam
Giowa
De inkább ne sérüljön meg, még kicsit sem 😊
Meghúzom a merészet: Nem leszHa három lesz akkor te nyertél 😀Kicsit off téma, de van kedvetek egy tippjátékhoz?Én is háromra gondoltam, ilyenkor mi van? 😊
Tippeljük meg, mennyi int-et fog dobni holnap este Glennon. A győztesnek felajánlok 2 doboz sört vagy ennek megfelelő más italt (akár alkoholmenteset is, ha a győztes nem iszik 😊 )
dioadam
Stoki
dioadam
Ha három lesz akkor te nyertél 😀Kicsit off téma, de van kedvetek egy tippjátékhoz?Én is háromra gondoltam, ilyenkor mi van? 😊
dioadam
Stoki
When Doug Marrone said Mike Glennon gives us the best chance to win, he wasn’t lying.
— Dilla (@E_Dilla) December 26, 2020
He bout to win us the 1st overall pick.
Glennonnak van miért visszavágnia a Bearsnek! Oh wait. 😊
Revenge for giving him $18.5M for 4 starts, those bastards https://t.co/05vxXeB0Yj
— Adam Stites (@AdamStites_) December 26, 2020
Köszönjük
I will not start a “WE WANT MINSHEW” chant tomorrow.
— Dilla (@E_Dilla) December 26, 2020
Kicsit off téma, de van kedvetek egy tippjátékhoz?Én is háromra gondoltam, ilyenkor mi van? 😊
dioadam
Szerkesztette: Stoki
Glennon kezd holnap. Good job.Akarjuk a hosszú hajút? Akkor meg... 😊
Maka
Glennon kezd holnap. Good job.Imádom, hogy Marrone lenyilatkozza hétfőn, hogy mindenáron nyerni akar, aztán szombaton felül a tankra. 😊 Remélem Shao ad neki vereségenként 1-1 extra millió $-t az utolsó 2 meccsére mint Jags HC, kvázi fájdalomdíjként. És persze fizeti a jövő évi szerződését is, merthogy 2021-es szezon után járna le a megbízása.
Maka
Az csak a hab a tortán, hogy Glennon kedvenc célpontja, Collin Johnson ki fogja ülni a Bears meccset sérülés miatt. És James Robinson se edzett a héten (noha az ő játékára van valamennyi esély).
Kicsit off téma, de van kedvetek egy tippjátékhoz?2. És maradok a kólámnál.
dioadam
J-Rob játéka kérdéses, Collin Johnson és Sidney Jones nem játszik vasárnap. Utóbbit lassan IR-re elehetne rakni.Pedig annyira szeretné m ARobot újra itt látni. Mondjuk tealben inkább, mint f@sbarnában...
A Bearsben többek köszt Khalil Mack és A-Rob játéka is kérdéses.
iktriad
Szerkesztette: Ppistike
#TrevorLawrence was born on October 6th, 1999.
— Ryan Michael 🏈 (@theryanmichael) December 21, 2020
In the first #Jaguars game after that date, Jacksonville scored ‘16’ points and defeated the #Jets.
Ironically, that may have been a sign of things to come. pic.twitter.com/n7x6D9yowH
LOL 1
LMAO your girlfriend has great taste in my opinion bro!! I’ll talk to @Robinson_jamess & see if we can get you a 30 jersey also. Merry Christmas my guy🙏🏾 https://t.co/ISSPdco0Fc
— Cam. (@crobinson_68) December 25, 2020
LOL 2
How it started How it’s going pic.twitter.com/MB4gwPbq1q
— George Chahrouri (@PFF_George) December 25, 2020
J-Rob és Collin Johnson továbbra se edzettGlennon a legjobb választás, vele simán megtartjuk az 1/1-et.
Mivel péntek számít karácsonynak az USÁ-ban, majd szombaton derül ki, tudják-e vállalni a játékot. Ja és hogy ki kezd majd QB-ban...
iktriad
Nyerni előbb kellett volna, most már zárjunk 1/1-et érő helyen.
A sörreklám gagyi, a farmershort fucking hot. 😊 Én bírom ezt a szigorított ábrázatát. MINSHEW MÁNIA!Atyaég Minshew fizimiskát váltott!La Flama Blanca.
Úgy néz ki, mint Kenny Powers és Jared Leto Pánikszobás karakterének a crossovere. Láthatóan "jól" viseli, hogy
1. Lehet a hétvégén megint Glennon kezd.
2. Egy nála is hosszabb hajú srác jöhet a Jaguars-ba hamarosan.
iktriad
winston
Atyaég Minshew fizimiskát váltott!La Flama Blanca.
Úgy néz ki, mint Kenny Powers és Jared Leto Pánikszobás karakterének a crossovere. Láthatóan "jól" viseli, hogy
1. Lehet a hétvégén megint Glennon kezd.
2. Egy nála is hosszabb hajú srác jöhet a Jaguars-ba hamarosan.
iktriad