Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem Neked elég ha csak begépeled Nked elhiszik, elhisszük. 😛 nekem nem ha az Egles topicba írok valamit (próbáljam kicsit életben tartani) mindig komplett hülyének vagyok nézve/nyilvánítva. 😉 😛 úgyhogy szerintem nyugodtan hanyagold a tweeteketb 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 014 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Délutánt mondtam? Már délelőtt kezdődik a bulika.

Így plusz 3 millió szabadult fel idénre (na vajon mire/kire kell ennyi?) és 12 millió jövőre.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
kezd nagyon lassan betölteni az oldal Iktriad... 😀
Löfli
Hú, mi lesz itt akkor délután/kora este....
iktriad
nem muszáj minden hírt beágyazott tweetben elküldeni 😊
Löfli
De csak úgy hivatalos, ha Schefter vagy Rapapa tweetje igazolja. ha én azt mondom, hogy leigazoltuk Davlin Tomlinsont, Malik Hookert, Matt Judont, Curtis Samuelt, Mike Hiltont, Hunter Henryt és Alex Smitht ki hiszi el? 😊

FYI mindegyikre igen komoly esély van, főleg a Hooker, Tomlinson, Samuel trióra.
iktriad
en elhiszem

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 014 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Löfli
iktriad
Löfli
De csak úgy hivatalos, ha Schefter vagy Rapapa tweetje igazolja. ha én azt mondom, hogy leigazoltuk Davlin Tomlinsont, Malik Hookert, Matt Judont, Curtis Samuelt, Mike Hiltont, Hunter Henryt és Alex Smitht ki hiszi el? 😊

FYI mindegyikre igen komoly esély van, főleg a Hooker, Tomlinson, Samuel trióra.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Löfli
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Löfli
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Hm...

Az idézett Shipley cikket NAGYON ajánlom.

több mint 5 éve
Képrejtvény Dillától. Vajon azok az emojik arra reakciók, akiket igazolunk (6 játékos?)

több mint 5 éve
Most akkor legyünk izgatottak?

Vagy ne?

Ok Urban ismeri (ex-Ohio State játékos), és amikor a Colts draftolta, én is azt hittem egy hatalmas steal lesz nekik, de vagy sérült volt, vagy meh volt amikor láttam játszani. Félek Sergio Brown 2.0 lenne belőle nálunk.
több mint 5 éve
És Ron Middleton 8 évig volt TE edző...(Ok, a QB helyzet is belejátszik ebbe, de attól még ez nagyon gáz.)
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Nekem is irreálisan olcsón jött abban az offseason mockban. És szerintem a Jags inkább Tomlinsont fogja a Giantsből kitömni, ha már a posztról van szó. Ha meg Meyer statement igazolást akar, akar meg Leo Williamst.
iktriad
Tomlinsont én kedvelném, nincs még harminc se, 150 kilós csávó NT-be, nekem ez szerethető. Még bennem a "Dareus hatás" a futás elleni védekezésen. És ha Henry robog, hát én jobban elhiszem, hogy Tomlinsonnak van esélye legalább lecsavarni.
több mint 5 éve
Cox lenne az új Calais? Nagyon vágysz már egy HOF játékosra Jags mezben. 😊
Húsrágó
Nem én írtam ezt, de minden segítség jól jöhet a D-be, tehát ő is.
iktriad
Coxot a Philly nem fogja odaadni egy 5. és 7. körért. Ennyit akkor adnak egy jó veteránért, ha a nagy szerződését is el akarják tradelni. De Coxét nem lehet, nála majdnem ugyanannyi DM maradna ha eltradelik, amennyi a cap terhe akkor, ha marad. Igaz, Wentznél is ez volt a helyzet, de ő nem akart maradni, és ők is meg akartak szabadulni tőle. 😊

Cox viszont jó és maradni akar. Érte annyit kell adni, hogy a Phillynek megérje lenyelni ugyanazt a pénzt, és lemondani arról, hogy a pályán van. Ez nem 5. és 7. kör azért az ő esetében. Inkább lenne az közel az első körhöz...
peterk2005
Nekem is irreálisan olcsón jött abban az offseason mockban. És szerintem a Jags inkább Tomlinsont fogja a Giantsből kitömni, ha már a posztról van szó. Ha meg Meyer statement igazolást akar, akar meg Leo Williamst.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 661 — The only discipline that lasts, is self discipline
Cox lenne az új Calais? Nagyon vágysz már egy HOF játékosra Jags mezben. 😊
Húsrágó
Nem én írtam ezt, de minden segítség jól jöhet a D-be, tehát ő is.
iktriad
Coxot a Philly nem fogja odaadni egy 5. és 7. körért. Ennyit akkor adnak egy jó veteránért, ha a nagy szerződését is el akarják tradelni. De Coxét nem lehet, nála majdnem ugyanannyi DM maradna ha eltradelik, amennyi a cap terhe akkor, ha marad. Igaz, Wentznél is ez volt a helyzet, de ő nem akart maradni, és ők is meg akartak szabadulni tőle. 😊

Cox viszont jó és maradni akar. Érte annyit kell adni, hogy a Phillynek megérje lenyelni ugyanazt a pénzt, és lemondani arról, hogy a pályán van. Ez nem 5. és 7. kör azért az ő esetében. Inkább lenne az közel az első körhöz...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lehet a Jaguars twitter kiderítette, ki az a játékos, akire Baalkéék azt mondták a remek "In the hunt" videóban, hogy biztos nem draftolják őt le.

több mint 5 éve
Shatley után Tre Herndon is marad nálunk. Ez is jó döntés.

www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/jaguars-re-sign-cornerback-tre-herndon

Örülnék, ha Keelan Cole, Smoot és Sidney Jones is maradna...
több mint 5 éve
Jeff Lageman kedvenc támadófalembere marad még egy évet. Nagyon jó kis csere C/G.
több mint 5 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Egészségügyi update Rapapától a leendő kezdő QB-nkkal kapcsolatban.

A Fischer, Schwartz duó megkörnyékezése mennyire ördögtől való? Lőrinc barátra vigyázni kéne, mint a hímes tojásra...
Stoki
Én hoznék konkurenciát Jawaannak és Cam-nek, de ez csak én vagyok. Egy minőségi swing veterán tackle jöhetne (meg egy viszonylag korai draft pick, aki Cam helyébe léphet jövőre).
iktriad
Cam-el kapcsolatban az a bajom, hogy az rendben van, hogy megnézik, mit tudnak kihozni belőle, de Trevort idén kell megvédeni, hogy ne csapják agyon rookir évében. Nem hiszem, hogy az a terv, hogy majd 2022-ben valaki átvehesse Cam helyét, ha nem válik be, vagy maximum közepes. Ha én lennék a GM (kiesne a Jags az NFL-ből) simán áldoznék most az O-falra, ha van rá lehetőség.

+ tudom, hogy nem hozott nagy számokat, de én ránéznék Jesse James-re is, detroitban nem mutatott sokat, de szerintem elférne a rosteren bőven.

Szerkesztette: winston
több mint 5 éve
Jár a pacsi a PR-osianknak és a videó részlegnek. Plusz ez (is) kvázi arra utal, hogy Lawrence jön 1/1-re. És ez a csapat hivatalos csatornája.

több mint 5 éve
Egészségügyi update Rapapától a leendő kezdő QB-nkkal kapcsolatban.

A Fischer, Schwartz duó megkörnyékezése mennyire ördögtől való? Lőrinc barátra vigyázni kéne, mint a hímes tojásra...
Stoki
Én hoznék konkurenciát Jawaannak és Cam-nek, de ez csak én vagyok. Egy minőségi swing veterán tackle jöhetne (meg egy viszonylag korai draft pick, aki Cam helyébe léphet jövőre).

több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 5 éve
edit: safetyben látom, hogy Josh Johnson jó nagy szerződést kapna, szóval biztos kezdő lenne. ilyen jó volt? nekem nem tűnt fel, bár bevallom, egy idő után kicsit beleszarósan néztem már a meccseket tavaly.
winston
Szerintem a secondaryben senki sem volt jó tavaly...

Nekem annyi maradt meg a meccsekből, hogy az érdemi részben (kb. Az első 10 perc) a védelemből csak a LB-k tudtak hozzátenni a meccshez, a többiek gyengék voltak.
A garbage time részben a DL mutatott életjeleket, de 20+ pontos hátránynál ezt nem venném mérvadónak.
Na de a secondary esetében még a garbage time-ból sem emlékszem semmi jóra. Pedig igyekszem észrevenni a jót is. Még 1-10es mérlegnél is bíztam benne, hogy nyerünk (akár az 1/1 elveszítése árán is), szóval az optimizmus megvan nálam 😀
dioadam
John Johnson a ramsben játszott tavaly, és az egyik legjobb volt a posztján. A pff-től 85,6-os értékelést kapott. Szóval jó igazolás lenne, ha esetleg ide kerülne.
Seda26
hupsz, osszekevertem Josh Jones-al. igy akkor a safety dolog rendben lenne valoban.
több mint 5 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
edit: safetyben látom, hogy Josh Johnson jó nagy szerződést kapna, szóval biztos kezdő lenne. ilyen jó volt? nekem nem tűnt fel, bár bevallom, egy idő után kicsit beleszarósan néztem már a meccseket tavaly.
winston

Nekem annyi maradt meg a meccsekből, hogy az érdemi részben (kb. Az első 10 perc) a védelemből csak a LB-k tudtak hozzátenni a meccshez, a többiek gyengék voltak.
A garbage time részben a DL mutatott életjeleket, de 20+ pontos hátránynál ezt nem venném mérvadónak.
Na de a secondary esetében még a garbage time-ból sem emlékszem semmi jóra. Pedig igyekszem észrevenni a jót is. Még 1-10es mérlegnél is bíztam benne, hogy nyerünk (akár az 1/1 elveszítése árán is), szóval az optimizmus megvan nálam 😀
dioadam
John Johnson a ramsben játszott tavaly, és az egyik legjobb volt a posztján. A pff-től 85,6-os értékelést kapott. Szóval jó igazolás lenne, ha esetleg ide kerülne.
több mint 5 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 668
winston

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Remek ötlet.

Egy érdekes vállalkozás John Shipley egyik munkatársától, Gus Loguetól, hogy ő miként javítana a Jags helyzetén.

Van ami nagyon tetszik benne: Samuel igazolás, Mike Hilton visszahozatala, a secondary újraépítése, a Flecther Cox trade.
Van ami mér nem annyira: A TE poszt rosszabbul néz ki itt, mint tavaly volt, az RB depthtől sem ájulok el, DT posztra lehet elég lehet 2 új ember, ha az nagyon jó. És attól a draft classtól se ájulnék el az 1. kör után. Sőt.

És ha már Curtis Samuel szóba került, Dilla infói szerint már gyűlnek a nevek a jegyzetfüzetbe(az övébe is), hogy kikre pályázunk, nagyon úgy tűnik, hogy az egykori Meyer tanítvány lesz a Jags célpontja, ami az Urban által is hiányolt sebességet hozhatja meg az elkapóink skill setjébe,
iktriad
+ Safety poszt kvázi ignorálása (2. körben egy leendő kezdő?). WR-be pedig Cole még épp nagyon hasznos lenne, vagy egy hozzá hasonló kaliber, miért ne alapon. a napokban történt kivágások még csomó lehetőséget nyitnak, pl a Chiefs egyik tacklejét én elhoznám.

Szerkesztette: winston