Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Egy újabb Top 5-ös draft picket. Championship.Valaki szólna a tulajnak, hogy a győzelmek számában kéne top5 lenni, nem a drafton?
iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Meyer már régebben is mondta, hogy ő csak egyet kér:Most a baseball a mindene, hagyjuk hadd kergesse ezen álmait. irányítónk meg van. Bár tegnap pocsékul játszott a 300+ passzolt yardja ellenére.
americaswhiteboy.com/wp-content/uploads/2013/10/Tim-Tebow-Jacksonville-Jaguars.jpg
Tudod, a képen egy gyenge, rossz, pocsék képességű irányító van, aki nem lát a pályán, dobni se tud, csak nyerni. 😊Sobri Jóska
És egy kérdés: Te akár Cowher, akár Meyer helyében elcserélnéd a jelenlegi nyugis életedet, és mennél a Jaxhez edzőnek?Sobri JóskaProkopp Dóra óta tudjuk, hogy van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik.
Egy újabb Top 5-ös draft picket. Championship.Én pedig nemvárok ezektol semmit se 😕 Már rég kiábrándúltam belolluk ....Így csak pozitívan tudnak majd meglepni. Valamit csak összehoznak! 😊
m-bryo
Húsrágó
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Shao helyében MOST odamennék egy üres lappal Bill Cowherhez vagy Urban Meyerhez, hogy mik a kivánságai (fizetést beleértve) hogy a Jaguars HC-je legyen. Holnaptól.Meyer már régebben is mondta, hogy ő csak egyet kér:
iktriad
Tudod, a képen egy gyenge, rossz, pocsék képességű irányító van, aki nem lát a pályán, dobni se tud, csak nyerni. 😊
És egy kérdés: Te akár Cowher, akár Meyer helyében elcserélnéd a jelenlegi nyugis életedet, és mennél a Jaxhez edzőnek?
Én baráti körben a Jax PO-ba jutására tippeltem, ami persze még meglehet, de így "kívülről" nézve kibaszott egy elátkozott csapat ez.
több mint 9 éve
Én pedig nemvárok ezektol semmit se 😕 Már rég kiábrándúltam belolluk ....Így csak pozitívan tudnak majd meglepni. Valamit csak összehoznak! 😊
m-bryo
több mint 9 éve
Szerintem kicsit korai temetni a szezont, nem 12, csak 2 meccs ment el belőle. Ráadásul a Packerstől nem szégyen kikapni, a Chargers meg egy héttel korábban a Chiefs ellen se volt rossz. Plusz ugyebár az AFC Southról beszélünk, itt nincs igazán kiemelkedő, domináns csapat. Mi ugye nyertünk a Lions ellen, de nem hiszem, hogy előrébb tartanánk a csapatotoknál, vagy éppenséggel a Coltsnál.Pozitív: Szezonokon át edzett ez a gárda arra, hogy milyen hátrányból játszani, gyenge kezdés után talpra kecmeregni stb. Ez a rengeteg munka be kell érjen valamikor!!! 😊
Nandito
Másfelöl féltucat magyarázható vereség, féltucat csúnya zakó és pár szépségtapasz, ezt a forgatókönyvet már filmre vették párszor az elmúlt évtizedben. Ahogy újabb Fűrész epizódra, úgy erre sincs már nagy közönségigény Jacksonville és környékén, ezért ez a búskomor hangulat. 😉
több mint 9 éve
Én pedig nemvárok ezektol semmit se 😕 Már rég kiábrándúltam belolluk ....
több mint 9 éve
Pozitívan: Én ebből azt olvasom ki, hogy képes megnyerni 12 meccset! Ez idén bőven elég, a tökéletes szezon már úgyis elúszott a Packers ellen! 😊 😊 😊Shao Khanéval egyenes arányban nőttek az elvárásaim idénre.Te ki vagy és mit csináltál azzal az iktriaddal ki még tavaly is védte Bradleyt?Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.Szerintem egy kompetens HC-vel azonnal playoff esélyes lenne ez a csapat. 😊
Giowa
iktriad
Sixo
És igen 14 meccs még hátravan, de a tegnapi produkció Top 3-ban van Gus Bradley legrosszabb meccsei közül. Oda bekerülni meg elég nagy szó. Főleg egy ilyen kerettel.
Mellesleg 50 meccs után 12-38 a mérlege...
iktriad
több mint 9 éve
Shao Khanéval egyenes arányban nőttek az elvárásaim idénre.Te ki vagy és mit csináltál azzal az iktriaddal ki még tavaly is védte Bradleyt?Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.Szerintem egy kompetens HC-vel azonnal playoff esélyes lenne ez a csapat. 😊
Giowa
iktriad
Sixo
És igen 14 meccs még hátravan, de a tegnapi produkció Top 3-ban van Gus Bradley legrosszabb meccsei közül. Oda bekerülni meg elég nagy szó. Főleg egy ilyen kerettel.
Mellesleg 50 meccs után 12-38 a mérlege...
több mint 9 éve
Én nem temetném még a csapatot, 2 forduló, ami elment, GBP-től ki lehet kapni, Chargers meglepőem jó képet mutat, fog még extrákat nyerni, meglásd.Aggasztóbb inkább, hogy nem látjuk a fejlődést főleg D-ben, fel kéne rázni a csapatot, mert tehetségben tuti megvagyunk...egy nagy képzeletbeli "orrba nyomás" el kéne mindenkinek, ami csak egyféleképpen tudok elképzelni: BYE GUS!
több mint 9 éve
Te ki vagy és mit csináltál azzal az iktriaddal ki még tavaly is védte Bradleyt?Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.Szerintem egy kompetens HC-vel azonnal playoff esélyes lenne ez a csapat. 😊
Giowa
iktriad
több mint 9 éve
Szerintem kicsit korai temetni a szezont, nem 12, csak 2 meccs ment el belőle. Ráadásul a Packerstől nem szégyen kikapni, a Chargers meg egy héttel korábban a Chiefs ellen se volt rossz. Plusz ugyebár az AFC Southról beszélünk, itt nincs igazán kiemelkedő, domináns csapat. Mi ugye nyertünk a Lions ellen, de nem hiszem, hogy előrébb tartanánk a csapatotoknál, vagy éppenséggel a Coltsnál.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.Szerintem egy kompetens HC-vel azonnal playoff esélyes lenne ez a csapat. 😊
Giowa
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, jobb is így.*idő közben kiderült, hogy a packers nem verhetetlen.
Koncentráljunk a pozitív dolgokra: a Colts meccsen eldől, hogy melyik csapat támadhat fel! És a Tampa jobban kikapott. A Browns veresége frusztrálóbb lehetett. És kb ennyi. Fuck!
2-2 és Bye week, aztán menetelés. 😊
Húsrágó
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, jobb is így.Koncentráljunk a pozitív dolgokra: a Colts meccsen eldől, hogy melyik csapat támadhat fel! És a Tampa jobban kikapott. A Browns veresége frusztrálóbb lehetett. És kb ennyi. Fuck!
2-2 és Bye week, aztán menetelés. 😊
több mint 9 éve
Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.
több mint 9 éve
Nem is kell felépíteni, mert ahogy a Tampa 2, vagy egyéb moduluszok, már a presst is elmosta az idő.Valaki erről tájékoztassa Gust.
TGA
Utóbbi ezzel nyitott ma a lemondása helyett a sajtótájékoztatón:
twitter.com/ryanohalloran/status/777666146413580288
No comment.
több mint 9 éve
Nem is kell felépíteni, mert ahogy a Tampa 2, vagy egyéb moduluszok, már a presst is elmosta az idő.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
De már akkor is megbocsájthatatlan rendszer hibákat vétett.Pont 2 éve volt talán a legjobb éve a Dnek alatta, mert Clemons akkor még nem szart bele a játékba, Sen'Derrick pedig élete legjobb szezonját hozta.
Nem láttam a nagy D reformot sem.
TGA
Az a baj vele, hogy nem nagyon képes belátni, hogy itt nem lehet felépíteni a Seahawks D-t.
Mellesleg nem tudom hogy, de a Fowler-Ngakoue duó ma összekapart 3 sacket. 😊
több mint 9 éve
De már akkor is megbocsájthatatlan rendszer hibákat vétett.Nem láttam a nagy D reformot sem.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
2 éve!!!Akkor még elég gyengusz volt ez a keret. Plusz maga a GM mondta, hogy az első 2 évben tudták, hogy még csak alakulgat ez a csapat. Idén már más a helyzet. Most láthatóan van tehetség, de Gus egyszerűen nem tudja ezt kihasználni. Az hogy Poz üldözget speedster WReket, mint ma, mikor van egy Myles Jack is a kereten egyszerűen elfogadhatatlan edzői baklövés.
TGA
több mint 9 éve
Meccsösszefoglaló:2 éve!!!
twitter.com/Matt_Hoffman28/status/777647538136571908
Ami viszont enyhén meglepő - amikor Bortles 300 yard felett passzol (lást múlt hét) a Jaguars MINIDIG VESZTETT.San Diego (2016) 329 L 38-14
Opponent (year) Yards Result
N.Y. Jets (2015) 381 L 28-23
New Orleans (2015) 368 L 38-27
Tennessee (2014) 336 L 16-14
Houston (2015) 331 L 31-20
San Diego (2015) 329 L 31-25
Tennessee (2015) 322 L 42-39
Green Bay (2016) 320 L 27-23
Tampa Bay (2015) 303 L 38-31iktriad
9/9
Beachum agyrázkódással a kórházban van.
Nagyon kíváncsi leszek, lesz-e holnap nálunk valami komolyabb változás. Ha igen, akkor lehetőleg ne Greg Olsont rúgjuk ki.
iktriad
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Meccsösszefoglaló:twitter.com/Matt_Hoffman28/status/777647538136571908
Ami viszont enyhén meglepő - amikor Bortles 300 yard felett passzol (lást múlt hét) a Jaguars MINIDIG VESZTETT.San Diego (2016) 329 L 38-14
Opponent (year) Yards Result
N.Y. Jets (2015) 381 L 28-23
New Orleans (2015) 368 L 38-27
Tennessee (2014) 336 L 16-14
Houston (2015) 331 L 31-20
San Diego (2015) 329 L 31-25
Tennessee (2015) 322 L 42-39
Green Bay (2016) 320 L 27-23
Tampa Bay (2015) 303 L 38-31iktriad
9/9
Beachum agyrázkódással a kórházban van.
Nagyon kíváncsi leszek, lesz-e holnap nálunk valami komolyabb változás. Ha igen, akkor lehetőleg ne Greg Olsont rúgjuk ki.
több mint 9 éve
Kösz srácok, jó érzés volt egy teljes hétig álmodozni egy nem negatív mérlegű szezonról.
több mint 9 éve
Csőd.Szurkolókat, akik ismét reménykedtek!
Sajnálom a játékosokat, de a legjobban Caldwellt amiért megerőszakolták a rostert, amit ő rakott össze, és Khant, amiért mindezt pénzzel támogatta.
mustaine
Bradleyről azt mondta Monte Kiffin, hogy 10 évente van ilyen tehetség... Hát tévedett!
Sending out an S.O.S