Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Már 3 jaguár van a Top 10ben a Pro Bowl szurkolói szavazáson - kedden hirdetik ki a kereteket:Poz 7. (!) MLBben!
Telvin 9. OLBben
És A-Rob 10. a WRek között (végre!)
Utóbbi 2nek remélem nagy meccse lesz vasárnap emiatt.
több mint 10 éve
Mai sérültlista: DNP - Yeldon, Davis.
Limited - Branch, Gratz, Hurns, Jacobs, Miller, Parnell, Walters.
Full - Posluszny, Clemons.
Halloren & Carlyon a Falcons-Jaguars meccsről, és egy kicsit a ligáról és a Pro Bowlról beszél ebben a pár perces hanganyagban :
több mint 10 éve
Uncle Benről minden infóm innen van, de úgy emlékszek elég jókat írtatok róla. Nem bánnám, ha nem draftolnánk TE-et, főleg,ha van opció Lewis pótlására.
több mint 10 éve
Ő inkább Julius cseréje, passzelkapó TE. Blokkolásban nem igazán veszi fel a versenyt Marcedesszel.De azért valószinleg tartom hogy pótolnunk kell majd. Mondjuk Ben Koyack esetleg jövőre kiválthatja, ha nem viszik el a practice squadból az utolsó hetekben.Harbort mennyire lehet bevonni a passzjátékba, a NE ellen a TD-je megmaradt, az elég szép volt, meg egy TE screen amiből szépen hozott yardokat.
iktriad
Giowa
több mint 10 éve
De azért valószinleg tartom hogy pótolnunk kell majd. Mondjuk Ben Koyack esetleg jövőre kiválthatja, ha nem viszik el a practice squadból az utolsó hetekben.Harbort mennyire lehet bevonni a passzjátékba, a NE ellen a TD-je megmaradt, az elég szép volt, meg egy TE screen amiből szépen hozott yardokat.
iktriad
több mint 10 éve
Poz már játszott törött karral anno még Buffaloval, azt mondja, szerinte nem lesz probléma ilyen kézzel játszani. Nem érez most fájdalmat se. Ha bárhogy hátráltatná ez, nem is lépne pályára, hogy hátráltassa a csapatot. Lehet, hogy ez lesz Marcedes utolsó hazai meccse, bár azt mondta, szívesen töltené itt a karrierje egészét, de fel van rá készülve, ha váltania kell.
. “We’ll see,” he said. “It would be awesome to play for a team for 12 or 13 years and retire with just one team.” While Lewis’ 13 receptions for 142 yards has him on pace for his least-productive season statistically since his rookie season, he has played in all 16 games after missing 13 games with injuries the past two seasons. “The big thing for me was showing I could stay healthy, and showing those injuries were flukes,” he said. “It kind of is what it is. If they see fit for me and we’re able to work something out, that’d be awesome to be able to stay here. If not, it’s been a blessing.”Ha annyival megelégszik amennyit most kap, akkor felőlem maradhat és egy gonddal kevesebb, ami az offseasonbeli támadó needjeinket illeti. De azért valószinleg tartom hogy pótolnunk kell majd. Mondjuk Ben Koyack esetleg jövőre kiválthatja, ha nem viszik el a practice squadból az utolsó hetekben.
Gus és Olson szerint is képes lehet Denard uganannyi carryt a pályán tölteni, mint Yeldon szokott. Olie szerint most hogy Denard 100%os állapotban van, olyan magabiztosnak tűnik, mint a tavaly év közepi 100+ yardos meccsein. Yeldon játéka nincs kizárva vasárnapra, Gus szerint sokat javult hétfőhöz képest (azért inkább ne erőltessük, épüljön fel a Saints meccsre inkább). Greyt dicsérte Gus az edzésmunkáját illetően.
McCrayjel kapcsolatban Gus azt mondta jót tett neki, hogy inaktív volt, mert szerdán elég jól teljesített az edzésen. Mondjuk Oliet kérdezték Nick Marshallról, és nagyon elismerően nyilatkozott arról, hogy milyen jó munkát végez akár 1 az 1ben is az elkapóinkkal szemben.
több mint 10 éve
Mai sérülthelyzet: Nem edzett: Clemons(veterán pihi), Ryan Davis(térd), Hurns(comb), Yeldon(térd)
Limitált volt Branch (ágyék), Gratz (hamstring), Jacobs (hamstring), Walters (hát)
Teljes értéküen edzett: Posluszny (káz)
Hét híre! Utána azt se fogjátok érteni eddig mért nem játszott.Reméljük így lesz. Kelleni fog a segítsége.
Toca
több mint 10 éve
Jeremiah és Brooks podcastjében (72.) eléggé szépen összehasonlítják az jövő eljövendő offense sztárjait: Raiders és Jags. 19:40-től.
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Hét híre! Utána azt se fogjátok érteni eddig mért nem játszott.Yeldon said he sprained MCL. Szintén jó hír.Nem season ending és T.J. azt mondta, szerinte a Saints meccsre szerinte bevethető lesz.
Béczkó
Viszont így Toca örülhet és dörzsölheti a kezét. Joe Banyard pályára fog kerülni vasárnap.
iktriad
több mint 10 éve
Fura, hogy december vége felé még van matematikai esély a PO-ra, így pöcögtetni kezdtem a NFL.com Playoff Predictort és az azt mutatja, hogyhaHogyha az Indy/Houston még kétszer nyer, ők a csoportelsők, mert a diviziómérlegük jobb lenne(4-2), mint a mienk (3-3). Mind a kettőnek ki kell kétszer is kapnia, vagy egyszer X-elnie, hogy mi nyerjük a csoportot. Szóval vasárnap az X lenne nekünk a legjobb eredmény a Colts-Texans meccsen (egy Jags W mellett persze). 😊 Ez esetben elég lenne megverni a Texanst (és persze a Saintst jövő héten) és reménykedni hogy a Phins-Titans duóból valaki elkapja (jelenleg not so) Luckyékat.
Jags nyer a ATL ellen
Texans nyer a Indy ellen
és
Jags nyer a Saints ellen
Texans nyer a Titans ellen
és az utolsó héten
Jags nyer a Texans ellen, akkor az Indy meccstől függetlenül 8-8-a két csapat mérlege (ha Indy nyer Miamiban, akkor nekik is) és ebből az nfl.com szerint a Jaguars a csoportgyőztes! Lehet ez, vagy valamivel nem számol az nfl.com, amivel kellene?
Szóval, amit beírtam, mint lehetséges végkimenetel:
15. hét
Falcons-JAGS
TEXANS-Indy
16. hét
JAGS-Saints
COLTS-Dolphins
TEXANS-Titans
17. hét
JAGS-Texans
Titans-COLTS
és ez adta a Jags csoportgyőzelmét, 4. kiemelés és Chiefs elleni PO meccset.
Húsrágó
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Így nyerhetjük meg idén az AFC Southt. Pofonegyszerű, nem? 😊Fura, hogy december vége felé még van matematikai esély a PO-ra, így pöcögtetni kezdtem a NFL.com Playoff Predictort és az azt mutatja, hogyha
• The Jaguars finish 3–0 (including a Week 17 win at Houston)
• Texans beat the Colts in Week 15
• The Titans beat the Texans in Week 16
• The Colts lose to either the Dolphins in Week 16 or the Titans in Week 17
www.si.com/nfl/2015/12/14/nfl-week-14-jaguars-afc-south-playoff-picture#
iktriad
Jags nyer a ATL ellen
Texans nyer a Indy ellen
és
Jags nyer a Saints ellen
Texans nyer a Titans ellen
és az utolsó héten
Jags nyer a Texans ellen, akkor az Indy meccstől függetlenül 8-8-a két csapat mérlege (ha Indy nyer Miamiban, akkor nekik is) és ebből az nfl.com szerint a Jaguars a csoportgyőztes! Lehet ez, vagy valamivel nem számol az nfl.com, amivel kellene?
Szóval, amit beírtam, mint lehetséges végkimenetel:
15. hét
Falcons-JAGS
TEXANS-Indy
16. hét
JAGS-Saints
COLTS-Dolphins
TEXANS-Titans
17. hét
JAGS-Texans
Titans-COLTS
és ez adta a Jags csoportgyőzelmét, 4. kiemelés és Chiefs elleni PO meccset.
több mint 10 éve
Yeldon said he sprained MCL. Szintén jó hír.Nem season ending és T.J. azt mondta, szerinte a Saints meccsre szerinte bevethető lesz.
Béczkó
Viszont így Toca örülhet és dörzsölheti a kezét. Joe Banyard pályára fog kerülni vasárnap.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Yeldon said he sprained MCL. Szintén jó hír.
több mint 10 éve
Rashad Greene lett a hét AFC ST játékosa. Ő az első Jaguars returner, aki ebben a megtiszteltetésben részesült 2006 óta! Akkor MJD kapta meg ezt a címet, ímikor 44-17re nyertünk a Colts ellen a 14. héten.Poz mától újra edzhet és fog is!
És van egy NFL Networkös Julius Thomas interjúm is:
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000602216/NFL-Fantasy-Live-Thomas-on-Bortles-He-keeps-everybody-calm?campaign=tw-nn-sf17063803-sf17063803
több mint 10 éve
Imádom ezt az embert(Blaket, nem Trumpot) - Bortles reakciója a PFF osztályzatára: twitter.com/BBortles5/status/676869187105521669
Az megvan, hogy a 80 yardos TDje negatív playként lett elszámolva a PFFnél?
De hogy az ESPN se maradjon ki a szórásból

Szóval szerintük a 3 INTes (amiből 1 picksix volt ) meccsén Blake 45.6 ponttal jobb volt, mint a vasárnapi 0 pickkel és 4 általa szerzett TDvel... Ok...
Daniel Lago a BlackandTealen írt egy remek cikket a témával kapcsolatban! Nagyon ajánlom MINDENKI figyelmébe az írását!
blackandteal.com/2015/12/15/dear-blake-bortles-critics-your-bias-is-showing/
több mint 10 éve
Sackelemzések vasárnapról:www.bigcatcountry.com/2015/12/15/10171732/week-14-sack-analysis-vs-the-colts
13 meccs után így áll a "kinek a hibája volt a sack" táblázat:
Luke Joeckel 3
Zane Beadles 5
Stefan Wisniewski 2
A.J. Cann 0 -> elég komoly guard duónk lehet jövőre vele és Linderrel.
Jermey Parnell 3
Blake Bortles 7
T.J. Yeldon 5
Sam Young 3
Miscellaneous (Coverage sack, free blitzer, etc...) 12
És a Varjú olyat tett, mint régen. Megdicsérte Gust a védelmi változtatásoknál(Marshall, Chris Smith, Tripp), amik egytől egyig bejöttek:
www.bigcatcountry.com/2015/12/15/10216824/jaguars-defense-made-slew-of-changes-to-help-stop-colts
Jeff Lageman szerint is azt az egy Hilton passzt leszámítva Nick Marshall elképesztően jól játszott nickel CBként.
És az MMQB power rankingjében csak a Jaguars szerepel az AFC Southból. 😊 😊 😊 😊 😊
mmqb.si.com/mmqb/2015/12/15/nfl-power-rankings-week-15-fine-fifteen
több mint 10 éve
Közben kiderült, hogy már szenilis is vagyok. Tényleg 19kor kezdődött a Jaguars-Colts 2006ban, de utána a Titanstől kaptunk ki (köcsög Bajusz megint kicseszett velünk!), nem a Texanstól.Erről van szó! iktriad hétről hétre írogathatja a triumfáló posztjait, én meg 2007 év vége óta egy betűt nem tudok írni rekordokról. Jöjjön most már neki is a hét szűk esztendő! 😊Az elmúlt 7 év nem volt elég a Jaguars fanoknak?
tomi-tomi
több mint 10 éve
A CNN teletext nekem is nagy barátom volt 😀 a Steelers elleni playoff kiesésünk alatt Milan-Roma ment, örök emlék...Arra emlékeztek, hogy az a 17-44 melyik idősávban ment?19 órás meccs volt. A CNN teletextjén(!) követem az eredményt 10 perces frissítésekkel.... #otthoninetelőttisötétidők
Vén hülye vagyok de az rémlik hogy Ricsi többször bemondta a részerednényt
Höri
iktriad
több mint 10 éve
Erről van szó! iktriad hétről hétre írogathatja a triumfáló posztjait, én meg 2007 év vége óta egy betűt nem tudok írni rekordokról. Jöjjön most már neki is a hét szűk esztendő! 😊A cél hogy az idei után képtelenség legyen statisztikailag javulnia Bortlesnek 😀És én lennék a legboldogabb, ha nem kellene használnunk, mert az azt jelenti, hogy Yeldon tud játszani.Minek? Csak elcsábulnátok, hogy GtG helyzetben középen belerongyoljatok a DL-be nulla yard-ért. Blake megoldja, hadd legyen neki 40+ TD-os szezonja!
iktriad
tomi-tomi
Höri
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Arra emlékeztek, hogy az a 17-44 melyik idősávban ment?19 órás meccs volt. A CNN teletextjén(!) követem az eredményt 10 perces frissítésekkel.... #otthoninetelőttisötétidők
Vén hülye vagyok de az rémlik hogy Ricsi többször bemondta a részerednényt
Höri
több mint 10 éve
A cél hogy az idei után képtelenség legyen statisztikailag javulnia Bortlesnek 😀És én lennék a legboldogabb, ha nem kellene használnunk, mert az azt jelenti, hogy Yeldon tud játszani.Minek? Csak elcsábulnátok, hogy GtG helyzetben középen belerongyoljatok a DL-be nulla yard-ért. Blake megoldja, hadd legyen neki 40+ TD-os szezonja!
iktriad
tomi-tomi
több mint 10 éve
Arra emlékeztek, hogy az a 17-44 melyik idősávban ment?Vén hülye vagyok de az rémlik hogy Ricsi többször bemondta a részerednényt
több mint 10 éve
És én lennék a legboldogabb, ha nem kellene használnunk, mert az azt jelenti, hogy Yeldon tud játszani.Minek? Csak elcsábulnátok, hogy GtG helyzetben középen belerongyoljatok a DL-be nulla yard-ért. Blake megoldja, hadd legyen neki 40+ TD-os szezonja!
iktriad
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Javítva. És én lennék a legboldogabb, ha nem kellene használnunk, mert az azt jelenti, hogy Yeldon tud játszani.Jonas Grey (aki tavaly Pats mezben szétfutotta az Indyt - 201 yard, 4 TD) a fedélzeten!Egy héttel korábban érte volna meg, idén nincs több Colts meccs. Vekkert vegyetek neki mindenképpen! (Btw Gray.)
iktriad
tomi-tomi
több mint 10 éve
Jonas Grey (aki tavaly Pats mezben szétfutotta az Indyt - 201 yard, 4 TD) a fedélzeten!Egy héttel korábban érte volna meg, idén nincs több Colts meccs. Vekkert vegyetek neki mindenképpen! (Btw Gray.)
iktriad