Kansas City Chiefs
KezdődikMindenki focicsapat lesz, nekem 8.
TSzabi

Állat vagyok, ami enni kér...
Illetve ki felti az alapszakasztol a Chiefst? Legyen jo a vedelem a POban, oszt` rendbe` vagyunk.Breeland kapott 4 meccs pihit: www.espn.com/nfl/story/_/id/29696068/source-nfl-suspends-chiefs-bashaud-breeland-violating-substance-abuse-policyNagy cucc Mahomes dob 2TD-vel többet oszt jó napot 😛
empty taxi
ThundersNFL

Breeland kapott 4 meccs pihit: www.espn.com/nfl/story/_/id/29696068/source-nfl-suspends-chiefs-bashaud-breeland-violating-substance-abuse-policyNagy cucc Mahomes dob 2TD-vel többet oszt jó napot 😛
empty taxi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The Travis Kelce deal with the Chiefs is now done: More than $14 million per year on average with just under $25 million in guarantees, per source. With two years left on previous deal, Kelce gets security to finish out his storied career.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) August 13, 2020
Full Travis Kelce deal: four-year, $57.25 millon that includes in $28 million in guarantees, per source. https://t.co/uB700FfuvB
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 13, 2020
Mahomes reakciója.
6 MORE YEARS!!!!!!! https://t.co/6oCYYwajak pic.twitter.com/vE6QkfO7t9
— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) August 13, 2020
Ahhoz képest, hogy márciusban 171 $-al volt a Chiefs a sapka alatt, párszor kiszakadt azóta a pénzeszsák Kansasben...
Back on March 30th, the Chiefs had exactly $171 - yes $171 - in salary cap space. Since then, they've signed Patrick Mahomes to a record-setting 10-year extension and Travis Kelce and Chris Jones to huge 4-year extensions. Cap gurus Brandt Tilis and Chris Shea have worked magic.
— Field Yates (@FieldYates) August 13, 2020
Szerkesztette: iktriad
Javítva.Okafor szerződése átstrukturálva.Rossz csirip.
#Chiefs DE Alex Okafor signed a restructured contract recently that clears over $2 million off KC’s cap this year and makes Okafor a free agent next March, per source. He’s now due a max of $4.96M in 2020, including $860K in per-game roster bonuses and $2M in incentives.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 10, 2020
iktriad
ulpianus
Okafor szerződése átstrukturálva.Rossz csirip.
This will be the third agent for Ngakoue, who is due $17.788 million on the one-year franchise tender, if he signs it in Jacksonville or elsewhere. https://t.co/JmCLQq4156
iktriad

#Chiefs DE Alex Okafor signed a restructured contract recently that clears over $2 million off KC’s cap this year and makes Okafor a free agent next March, per source. He’s now due a max of $4.96M in 2020, including $860K in per-game roster bonuses and $2M in incentives.
Szerkesztette: iktriad
Mahomes’ new whip 🔥🔥 pic.twitter.com/cVCzxuTzX8
— The Kingdom (@MahomeSZN) July 28, 2020

Hát. Én nagyon csipázom CEH-t, nem véletlenül ő volt nálam az első számú RB kiszemelt, pedig én nem szeretek RB-t draftolni. Szerintem jó is lesz itt, deA Superbowl egyik hőse, Damian Williams se fog játszani idén.Williams igy örzi meg az értékét, hogy legálisan kiüli a szezont, mert Edwards lesz a kezdő futó és ő elég jó kis játékos és mellette elhalványulna Williams . Persze voltak jó megmozdulásai de Tyreek Hill többször is lefutotta Edwardsnak meg hasonlóak az idejei mint Hillnek plusz jobb a felépítése. Sztem nem veszítettünk sokat
twitter.com/FieldYates/status/1288576863896571909
iktriad
Hightower94
Az idény elején aligha lett volna kezdő, pláne off season nélkül
Hill kit nem fut le?
Hát CEH-nek az első 10 yardja a parádés, meg az oldalsó agilitása, hogy gyakorlatilag egy helyből tud olyan ki- és bevágásokat csinálni, amivel megveri a védőt. De a hosszú távú sebessége kifejezetten gyenge (4.60 volt a 40-es ideje). Nyilván nem az ő 70-80 yardos játékaitól lesz hangos a liga, de amíg MINDEN játékában (futás+elkapás) benne van a first down (10-15 yardos játék) lehetősége, addig pont nem számít igazából
Annyira nagy veszteség így nincs persze, ha lesz idény, akkor aligha lesz visszaesés a támadósorban 😊

A Superbowl egyik hőse, Damian Williams se fog játszani idén.Williams igy örzi meg az értékét, hogy legálisan kiüli a szezont, mert Edwards lesz a kezdő futó és ő elég jó kis játékos és mellette elhalványulna Williams . Persze voltak jó megmozdulásai de Tyreek Hill többször is lefutotta Edwardsnak meg hasonlóak az idejei mint Hillnek plusz jobb a felépítése. Sztem nem veszítettünk sokat
iktriad
John Elway on Patrick Mahomes becoming part owner of the Royals: “Well first off, I hope they hire him in the front office and he spends half his time over there”
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) July 28, 2020
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Közben Mahomes nem tökölt sokat a sok lóvéval ami rászakadt, máris tulajdonosrészt vásárolt magának a helyi MLB csapatban, a Royalsban.Aztán majd jön valami újabb kamu járvány akkor megint a gazdagok lesznek sajnálva meg kiakadva hogy mi az hogy csökkenteni akarják a bérüket mert egyből el kell cseszni ezt a rengeteg pénzt valamire. Bezzeg a paraszt az maradjon csöndben örüljön hogy munkahelye maradt, ne lázadó mert tízezrekkel csökken a fizuja. Ők meg majd lázadnak hogy az évi 18 millió helyett 14et kapnak szegények.
iktriad
Mielőtt vita lesz nem Mahomes ellen hanem minden gazdag ellen szól ez.
A nagy bedobas adott lenne.Ha nem lesznek eleg jok, beall dobonak. Bejott neki Kansas City.Ja, meg nagy spancik Sallóival, max elmegy a Sportinghoz 😊
ulpianus
Wyatt

Ha nem lesznek eleg jok, beall dobonak. Bejott neki Kansas City.Ja, meg nagy spancik Sallóival, max elmegy a Sportinghoz 😊
ulpianus

Sztem nem lesz rossz, annyit nem gyengültünk főleg ha egészséges lesz.Osemele érkezik.Egy eves szerzodest kotottek.
Amadeus
arrowheadaddict.com/2020/07/26/kelechi-osemele-signs-one-year-contract-kansas-city-chiefs/
ulpianus
Osemele érkezik.Egy eves szerzodest kotottek.
Amadeus
arrowheadaddict.com/2020/07/26/kelechi-osemele-signs-one-year-contract-kansas-city-chiefs/