NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez a kemény, hogy egyvalamiben ha egy WR vezet vagy akármilyen poszton, már nagy dolog, de hogy mindenben?ulpianusVan ilyen WR, úgy hívják hogy Jerry Rice. 😉
De tényleg nagyon durva Gonzo, érzékeltetni a dolgot elég annyi, hogy most a Chargers meccsen elérte Gates az 500-adik elkapását, és külön összeállítás ment róla a közvetítésben hogy ez milyen sok, blabla, meg azért tényleg ő is itt van már emberemlékezet óta. És akkor ez még mindig csak a fele Tony számának...
több mint 14 éve
Tony Gonzalez újabb rekordot ért el, amennyiben még soha egyetlen Tight End nem kapott el eddig 12000 yardot. És most Tony G megtette ezt is. Összeszámolni is értelmetlen amiket ő megdönt, igazából már csak ezeket az All-Time NFL rekordokat érdemes figyelni, abból is van épp elég. Meg igazából ami lényeg azokat, de abban úgyis ő vezet. És az a durva ,hogy ez nem vicc. Tényleg ő vezet mindenben ha a komplett NFL-t nézzük mind térben és időben (all time). Ez a kemény, hogy egyvalamiben ha egy WR vezet vagy akármilyen poszton, már nagy dolog, de hogy mindenben? (Elkapott yard, elkapott TD, elkapás szám, egy szezonban legtöbb yard, legtöbb 1000+ elkapott yardos szezon) Fejből tudom már, de ezek nem ilyen kamu statok, hogy "legtöbb utolsó 3 percben dobott 8 yardos passz weak side-ra" Mert abból össze lehet ollózni valami pofás dolgot. De legtöbb TD az legtöbb TD és nincs kozmetikázásra lehetőség.
Igazából eddig is vezetett ebben is, csak most átlépte a 12000-es határt is. Nagyon nagy dolog egyébként ez. Ekkora számot nem lehet mázliból összehozni. Mert ha nem vagy olyan jó, soha nem kapsz ennyi passzt. És védekeznek is egy idő után kőkeményen ilyen ember ellen, szóval ez nagyon nagy dolog.
Gratulálunk Gonzo! :cool:
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Peyton az a payton, csak nehogy egy Colts drukker azt higgye, mink itten műveletlenek vónánk.Mindenesetre persze van esélyünk, mert miért ne volna? Másik meg, ha nincs akkor is nyerünk mint eddig azt kész. 😀 De igazából minden csoda 3 meccsig tart, nem örökké. Nem a 16-0 volt a célunk 2010re, az majd jövőre. Most egyelőre olyan 5-6 győzelem volt az elvárás, ami mára felment olyan 6-8-ra maximum. Mármint 6-8 győzelem. Mert mégsem lehet most azt mondani, hogy legyen 4 győzelem vagy 5 összesen.
Tehát a PO is realitássá válhat, ha a Colts ellen győznénk. Akkor már senki nem mondhatná, hogy szerencsénk van csak folyton. Tehát nekünk is van miért küzdeni, nem csak nekik. Persze minden Indianapolis drukker, most jót röhög ezen, de a Jax ellen is nyugodtan készültek egy győzelemre, (ha nyerek is volna). Továbbá a Bolts is győzni jött az Arrowheadbe, ahogy a többiek is magukban fix 1re vették a dolgot, (az más hogy írogatták, hogy jó csapat a Chiefs, blablabla). Aztán nem mindig úgy van, ahogy az ecceri drukker elképzeli.
A Colts nem először játszott gyengébben. Nem véletlen ez, vagy formaingadozás. Gyengültek, és ez nekünk jó lehet. A sec nem rossz, csak fiatal, Manning hülyét csinálhat belőlük valóban. Ha nincs nyomás alatt. De mi van, ha lesz nyomás? Mert eddig a pass rush néha akadozott, de életbe lépett. Szóval akkor ő sem superman. És ha futni nem tudnak, (a run stop jól megy nekünk), akkor amint Manning nem tud varázsolni hiba nélkül, vége a colts drivenak. Náluk is van pass rush, de mi futunk. Eddig sem Cassel passzai vittek előre minket. Ha bénán dobja, akkor is elkapják. Szóval a pass rush egy szintig jól tolerálható. És annyira nem rossz a fal azért. De tényleg inkább akkor van gond, ha az eddigi jó futások nem mennének.
Másrészt meg most az utolsó két meccsen kiemelten figyeltek a ST-re, ha a colts ezt nem teszi, akkor az ő STjük ellen nagy hatékonysággal tudunk yardokat (akár TDt) szerezni.
Tehát nem mi vagyunk az esélyesek, de sztem van esély, ha a D# kitart, mert az offense is a pályán lesz eleget. A punt háború nekünk jó. A pontháború nekik. Persze ha az offense hamar lejön, vagy Cassel pickeket dobál, akkor vége mindenképp.
több mint 14 éve
Nem gondolom hogy egyszerű lesz... De jópár éve komolyabb csapat ellen egy fillért sem tettem volna fel arra, hogy a Chiefs képes lenne nyerni. Most meg esély van rá , hogy a Colts-ot elkapjuk. Még akkor is ha PM nagy formában van. De a védelmük még magukhoz képest is kifejezetten rossz, sőt , a mostani meccsen még az elkapóik is bénáztak nemegyszer. Szóval van esélyünk, még ha nem is vagyunk esélyesek. 😊
több mint 14 éve
El se hiszem, hogy ilyet írhatok, de van esélyünk a Colts ellen. Már persze ha a védelem és a futójáték hozza az eddigit, és persze Cassel is elfogadható marad. De legfőképpen a Colts D-nek nem szabad most cserben hagynia a Chiefs-et 😀ender1112azért ez nagyon nem lesz egyszerű
és még finom is voltam
a jó öreg payton nem kicsit fogja megtornáztatni a secondarynkat
a 2 rookie safety-vel az élen (fene sem tudja, hogy éppen lewis vagy mcgraw kezd...mindegy ebben az esetben), nah és a nickelünk is rookie...hajjaj..nehéz lesz😊
több mint 14 éve
El se hiszem, hogy ilyet írhatok, de van esélyünk a Colts ellen. Már persze ha a védelem és a futójáték hozza az eddigit, és persze Cassel is elfogadható marad. De legfőképpen a Colts D-nek nem szabad most cserben hagynia a Chiefs-et 😀
több mint 14 éve
na és egy kis előretekintés:"Top 10 reasons the Chiefs will lose to the Colts
10. The guy throwing the ball to Reggie
9. Peyton "Got MVP's?" Manning
8. Eli's older brother
7. Archie's eldest son
6. "The Sheriff"
5. P-Money
4. The reigning MVP of the national football league who currently holds the record with 4 MVP's (just sayin)
2. The current starting quarterback for the Indianapolis Colts
1. Laser Rocket Arm (my personal fave)"
😊
több mint 14 éve
fenekikapott a colts
ellenünk biztos felszívják magukat majd
azért ha charles és jones nem futja szét ezt a colts védelmet akkor roppant csalódott leszek
és most ne akarjunk analógiát vonni a 2006-os rájátszásbeli meccsel
több mint 14 éve
Lehet ünnepelni- ti vagytok az utolsó még veretlen csapat a ligában!
több mint 14 éve
Na akkor utoljára, amiben egyetértünk:Ez e téma vége, ezt most mondod másodszor szintén. 😀 Hány vége lesz még? Én remélem most igazat szóltál.
- Shaun Smith és Anthony Davis nem azt vitte a pályára amit szabad(fogás-ütés)
Amit én mondok:
- Nem tartom buzerantnak, csak a dolog maga elég érdekes
- Nem kiáltottam csalót, elismertem hogy sokkal jobb volt a KC
- Nem vagyok álszent hogy magunkat erkölcsi héróknak állítom be miért is tenném?
- Kicsinyes bosszú? hát lol 😀
/téma végepetey
De akkor már csak egye tudok gondolni. Amikor te leírsz valamit nem fogalmazol pontosan, mert totál mást írsz le később,hogy miként is kell érteni ami igen, az igazából nem, csak úgy hogy talán. Ezzel tényleg nehéz vitázni.
Csak nem értem mire jó neked ez az egész? Most jól megmondtad vagy mi?
több mint 14 éve
Na akkor utoljára, amiben egyetértünk:- Shaun Smith és Anthony Davis nem azt vitte a pályára amit szabad(fogás-ütés)
Amit én mondok:
- Nem tartom buzerantnak, csak a dolog maga elég érdekes
- Nem kiáltottam csalót, elismertem hogy sokkal jobb volt a KC
- Nem vagyok álszent hogy magunkat erkölcsi héróknak állítom be miért is tenném?
- Kicsinyes bosszú? hát lol 😀
/téma vége
több mint 14 éve
Hát ne adj olyat a számba amit nem mondtam. Nem hiszem hogy homi lenne, de mégis milyen már hogy ilyet csinál 😀peteyEzt mondtad "kérdés neki megérte-e a 10.000 dollár bünti. Azért ez buziság volt. Szó szerint is
Csak mondom, de nekem 8, akkor ez mást jelent.
Részemről lezárom, de vicces hogy ettől lett hős és tényleg így kell játszani? Szerintem te sem gondolod ezt.Én nem mondtam, hogy hős. Semmi ilyesmit nem mondtam. Azt mondtam ,hogy szabálytalan volt, de attól még lehet megéri neki a 10.000 dolcsis büntetés, amit szintén beírtál vele kapcsolatban.
Sok sikert a szezonra 😉petey
De vitázhatunk, én szeretek. Akár buzizhatsz vagy ami teszik. Én is szoktam, nem ez zavar. De itt arról van szó, hogy szabálytalan volt, és aljas módszert használt. Aztán ellene is elkövetek szabálytalanságot. Én ere mondtam, hogy a másik fél sem volt szent. Nem kéne úgy tenni, mintha egy erkölcsi magaslatokat ostromló ligában egyszer csak megérkezne a homokos sátán. Túl van ez lihegve. Te asszem harmadszor írtad be ezt a témát egymás után, sztem ez volt felesleges, erre reagáltam.
(De egyébként figyeld csak meg, minden vesztes meccs után van aki csalót kiált.)
Most épp ez a kicsinyes bosszú maradt. Legyen, csak egyszer elég sztem.
több mint 14 éve
Valakinek a tokeit elkapni nem homi dolog ?Ket meccsen is?
En tuti nem forditanek neki hatat...
több mint 14 éve
Hát ne adj olyat a számba amit nem mondtam. Nem hiszem hogy homi lenne, de mégis milyen már hogy ilyet csinál 😀Az álszenteskedés nálam nem jön be. Tehetünk úgy, mintha ez elképesztő különös dolog volna. És senki nem szabálytalankodik, senki nem doppingol, stb. Csak ez baromság. Az meg, hogy neked ez azt jeleni ,hogy ez homosexuális indíttatásból történt az gigalol. 😂 😂simán megériLehet én nem értem a tréfát de sztem nem vicces ha mindenkit megmogyoróz. Persze nektek az :cool:petey
már a második meccsen bassza fel az ellen egyik Oline tagjának az agyát
aki pedig ideges, az könnyen hibázik is
😊ehh
Ne tegyél már úgy, mintha a Frisco játékosok nem szabálytalankodnának. Mert az eset után hősünket is vesén ütötték kapásból. Lett is 15 yard penalty. Neki meg lett 10k$ penalty.
Nem volt fair egyik játékos sem ,ennyiben maradjunk. Bár felőlem idejárhatsz beírogatni, ha jól esik. Csak nem értem, ez mire jó, vagy mi értelme, de te tudod. Ettől még simán lazánfaszán levertük a 9'erst, nem ezen múlott, mindenben jobbak voltunk. Meg kel nézni a meccset. De ha neked ez jól esik, akkor beszéljünk még erről napokig, és akkor annyi.ulpianus
Azt sem mondtam hogy szarok voltatok. Davis sem viselkedett érett módon, bár az én tökeimet nem kapták el meccs közben még szerencsére 😛
Részemről lezárom, de vicces hogy ettől lett hős és tényleg így kell játszani? Szerintem te sem gondolod ezt.
Sok sikert a szezonra 😉
több mint 14 éve
Az álszenteskedés nálam nem jön be. Tehetünk úgy, mintha ez elképesztő különös dolog volna. És senki nem szabálytalankodik, senki nem doppingol, stb. Csak ez baromság. Az meg, hogy neked ez azt jeleni ,hogy ez homosexuális indíttatásból történt az gigalol. 😂 😂Lehet én nem értem a tréfát de sztem nem vicces ha mindenkit megmogyoróz. Persze nektek az :cool:peteyMegérte sztem. Nem domináns, de azért tartja a fal közepét, és megvillan néha futás és passz ellen is. Így fizetésemelést kaphat, és 10.000$-nál nagyobb összeg is felmerülhet. A két NT így igazából akár meg is oldja a posztot, ami nekem eddig a legnagyobb pozitívum.simán megéri
Az pedig, hogy ez szted bármilyen értelemben szó szerinti homoszexualitás? Nem ismerem a szexuális beállítottságát, de mernék rá fogadni, hogy tévedsz. 😊ulpianus
😊ehh
Ne tegyél már úgy, mintha a Frisco játékosok nem szabálytalankodnának. Mert az eset után hősünket is vesén ütötték kapásból. Lett is 15 yard penalty. Neki meg lett 10k$ penalty.
Nem volt fair egyik játékos sem ,ennyiben maradjunk. Bár felőlem idejárhatsz beírogatni, ha jól esik. Csak nem értem, ez mire jó, vagy mi értelme, de te tudod. Ettől még simán lazánfaszán levertük a 9'erst, nem ezen múlott, mindenben jobbak voltunk. Meg kel nézni a meccset. De ha neked ez jól esik, akkor beszéljünk még erről napokig, és akkor annyi.
több mint 14 éve
Lehet én nem értem a tréfát de sztem nem vicces ha mindenkit megmogyoróz. Persze nektek az :cool:simán megérikérdés neki megérte-e a 10.000 dollár bünti. Azért ez buziság volt. Szó szerint is..peteyMegérte sztem. Nem domináns, de azért tartja a fal közepét, és megvillan néha futás és passz ellen is. Így fizetésemelést kaphat, és 10.000$-nál nagyobb összeg is felmerülhet. A két NT így igazából akár meg is oldja a posztot, ami nekem eddig a legnagyobb pozitívum.
Az pedig, hogy ez szted bármilyen értelemben szó szerinti homoszexualitás? Nem ismerem a szexuális beállítottságát, de mernék rá fogadni, hogy tévedsz. 😊ulpianus
😊ehh
több mint 14 éve
simán megériMegérte sztem. Nem domináns, de azért tartja a fal közepét, és megvillan néha futás és passz ellen is. Így fizetésemelést kaphat, és 10.000$-nál nagyobb összeg is felmerülhet. A két NT így igazából akár meg is oldja a posztot, ami nekem eddig a legnagyobb pozitívum.na megvan mr. bananagrabber videójakérdés neki megérte-e a 10.000 dollár bünti. Azért ez buziság volt. Szó szerint is..petey
azért davis ahogy lenéz...ha látnánk az arcát, 15 yardért meg egy ideges tackle-ért pláne megérte
😊
http://www.youtube.com/watch?v=pjlkoHVC1F8&feature=player_embedded#!ehh
😊
több mint 14 éve
Moeaki csudálatos egykezes elkapása okán Rookie of the week elismerést vívott ki magának.Dejevu, hogy a Tony névre keresztelt TE-k beválnak Kansas Cityben.
Én mondtam, hogy az elkapósor nagyon jó lesz, csak Cassel is ráérezne már könyörgöm. Akkor komolyan hinni tudnék akár a POban is. De így... Inkább most örüljünk. Gratulálok Tony TE!
több mint 14 éve
Megérte sztem. Nem domináns, de azért tartja a fal közepét, és megvillan néha futás és passz ellen is. Így fizetésemelést kaphat, és 10.000$-nál nagyobb összeg is felmerülhet. A két NT így igazából akár meg is oldja a posztot, ami nekem eddig a legnagyobb pozitívum.na megvan mr. bananagrabber videójakérdés neki megérte-e a 10.000 dollár bünti. Azért ez buziság volt. Szó szerint is..petey
azért davis ahogy lenéz...ha látnánk az arcát, 15 yardért meg egy ideges tackle-ért pláne megérte
😊
Az pedig, hogy ez szted bármilyen értelemben szó szerinti homoszexualitás? Nem ismerem a szexuális beállítottságát, de mernék rá fogadni, hogy tévedsz. 😊
több mint 14 éve
na megvan mr. bananagrabber videójakérdés neki megérte-e a 10.000 dollár bünti. Azért ez buziság volt. Szó szerint is..
😊
több mint 14 éve
Amugy megint egyetertek, kezdtek idegesiteni.... 😊Delonso_semmi gond, mi is megértjük ha megtérsz
😊
több mint 14 éve
na megvan mr. bananagrabber videójaazért davis ahogy lenéz...ha látnánk az arcát, 15 yardért meg egy ideges tackle-ért pláne megérte
😊
http://www.youtube.com/watch?v=pjlkoHVC1F8&feature=player_embedded#!
több mint 14 éve
hali lett a hét védőjátékosa az afc-benehh3 sack az magáért beszél. Egy meccsen az sok. De egyébként is dominált. Például volt egy akkora holding, ami sack lett volna, meg is adták a holdingot, senki nem vitázoztt rajta. 😀. De talán egy ötödik ilyen is volt, meg ez meg az.
Haliról nekem legnagyobb adat, hogy a 2007-es fos def évben volt 10 azaz tíz sackünk, (miután Jared elment) és Hali akkor (most sem öreg, így tessék ezt elképzelni) a 10bôl 7.5-öt hozott. Az nem rossz, mert kábé a második meccsen kiderült az OCknek, hogy KC pass rush=Hali. Most, hogy vannak társai, sztem nem kell jósnak lenni, hogy lássuk, elsz még itt nyomás az ellenfél irányítóin. Az az oldal, ami weak side, nálunk erôsebb. 😛 Dorsey Hali, Derrick Johnson a pass rusher trió variációnk. MÉg DJ is aki nem ismerné, mindenre jó LB, de eredetileg 4-3-as pass rusher, és nem véletlen volt elsô körös ilyetén poszton. 😉 ILBkehez mérten életveszélyes kívül belül.
több mint 14 éve
A masikra. Romeot nagzon nagzon sokra tartom, de Herm tul dominans hozza.Miert kene vitazni?melyik zsírpacninkkal?
Neha van akivel egyeterkek...
Hermet mikor elkuldtetek azt utaltam.
A zsirpacnival remek paros lett volna o is.
De ugy tunik van ut az alagut vegen.Delonso_
😊
amúgy szerintem romeo-val nem ment volna az együttmunka, mindketten védekezőkoordinátorok, csak más szisztémákból és azért herm ezt nem nézte volna jó szemmel
(szerintem)
hermet én is kedveltem
egyszerűen csak vele csináltattak meg egy generációváltást és nem jöttek az eredmények (ami várható is volt)
bár annyit mindenképpen lehetne a szemére vetni, hogy egyszerre túl sok fiatalt(mit fiatalt..rookiet) dobott be a mélyvízbe
2008ban emlékszem a kommentátorokra amikor sorolták ki a rookie a csapatból, majd az egyik felkiáltott, hogy mindenki az.
bár úgy gondolom ez jól sülhet (vagy jól sül el...ez a szezon pl. eldöntheti), hogy elég sokan elég hamar nfl tapasztalatot szereztek és közben az elveszített meccsek miatt nem járt negatív hatással a játékosokra.
már aki még itt van, de itt elsődlegesen mondjuk a flowers,carr,albert,bowe négyesre gondolok.ehh
Viszont az ex ND mester nagz O guru, Hermmel nagy paros lehettek volna.
Az meg hogy egy full fiatal csapattal nem volt eredmeny, en emlexem az elejen azt mondtak azert hivtak mert meg kell ujulni es o tud csapatot epiteni.
Amugy megint egyetertek, kezdtek idegesiteni.... 😊
több mint 14 éve
hali lett a hét védőjátékosa az afc-ben