Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Trade

Alex Magee megy Tampába.
+ valami pickcsereHöri
Mageenek ez jó lehet. Igazából sztem neki nem klappol a 3-4. Bár én bírtam a leveskockát, de nála itt mindenki jobb DE.
A draft taktikára nem akarok mondani okosakat. Amilyen zseniális volt a mostani, csináljanak amit akarnak, senki nem szólhat egyelőre egy rossz szót sem.ulpianus
nah igen
ő nem vált be
ez van
tavaly még dorsey mögött volt a depth charton
most átkerült erős oldalra
de ott sem volt jó
gyenge futás ellen
majd máshol
helyette jött atiyyah ellison
a jags-ban játszott utoljára
de megfordult a friscoban és a ravensben is
szóval nem újdonság neki a 3-4
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 932 — Circus Maximus
Most olvasom amit pont a minap írtam én is. Hogy Casselnek nem lehet kifogás az elsietett dobásokra az OL. Mert azt írják,hogy a legkevesebb sacket kapta a ligában. Persze ő is kimozog. De minden jobb iráító kénytelen ezt enni és meg is teszi, vagy eldobja időben, ugye Matt? 😛

A mostan meccsen is egy sacket kapott, de a meccs legeslegeslegeslegvégén muszájpassz helyzetben, ahol vári kel fél percig, mire dobhatod a Hail Mary-t és óra lejárt vége. Ilyenkor benne van egy sack. De hát nincs más taktika.

Mindenesetre a jaguárok lehet a szertáros előtti utolsó vésztartalék QBval állnak ki ellenünk. Remélem nem, mert Garrardal együtt is elkapjuk őket véleményem szerint. De akkor talán jobb meccset láthatunk. Persze nem biztos semmi, majd meglátjuk ki győz. Ha Bouman vagy/és Ramsey áll oda, akkor őket kell legyőzni, nem tehetünk mást. Ha leigazolnak, átképeznek akárkit, akkor meg őt. Az az ő dolguk. A mienk legyőzni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Trade

Alex Magee megy Tampába.
+ valami pickcsereHöri
Mageenek ez jó lehet. Igazából sztem neki nem klappol a 3-4. Bár én bírtam a leveskockát, de nála itt mindenki jobb DE.
A draft taktikára nem akarok mondani okosakat. Amilyen zseniális volt a mostani, csináljanak amit akarnak, senki nem szólhat egyelőre egy rossz szót sem.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Trade

Alex Magee megy Tampába.
+ valami pickcsere

több mint 14 éve
A Jax. Az első félidőt néztem meg hajnalban. Nme akarom bántani a Jaguár fanokat, de annyit írtam első negyedben, hogy nem vagyok befosva tőlük. És a második negyedben ez romlott. aztán a hszeket most olvasva meg a statokat látva a 2. félidőben még egy kicsit. Tehát én a legjobb formájukat láttam az elején.

A futásunk ha menni fog, akkor itt a világon semmi gond nem lehet. Márpedig a Texans ellen is ment a futás, pedig ők jók ez ellen elvileg.

A védelem a Jaguár harcosok ellen sztem hozza magát, nem a Houtoni formát láthatjuk. Egyrészt ez az offense gyengébb jóval. Másrészt a bírók kizárt hogy kétszer egymás után minket szopassanak.

több mint 14 éve
Meccsenkénti futott yard átlagban elsők vagyunk a ligában (164.6). Nem rossz tehát a "Rush Brothers". :cool: Persze aki látta a meccseinket, nagyjából ez nekünk muszáj, hogy menjen. Cassel e-mögött magára tud találni gyengébb védelmek ellen annyira, hogy legyenek TD-k. M

Egyébként meg carry/yard átlagban 3. helyen állunk (4.9), amiből Jones 4.3 és Charles 6.4 átlagban. Egyik sem rossz, de Jamaal életveszélyes.ulpianus
az afc west-ben ha jól tudsz futni akkor az már félsiker az utóbbi évek tendenciái alapján
a raiders-nek szokás szerint szar a futás elleni védelme
bár a broncos-nak megerősödött bannan és jammal érkezésével(volt honnan), de azért az is elég sebezhető, középen nem lesz leányálom
😊
reméljük a legjobbakat
ezt a jaguars-t meg illene vernünk
több mint 14 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 314 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Kiheverve a vereség miatti csalódást (hülye bírók), el kell ismerni, tényleg jó a Chiefs 😊 . Sőt, ami igazán fontos, egymás után 5 meccsen is jó volt, tehát nem egy felfújt lufiról van szó. Hibák persze vannak, ahogy azt tanult kollégáim fentebb alaposan kielemezték, de 7 szűk esztendő után ezek egyelőre nem nagyon zavarnak, kivéve persze meccs közben 😊 .
De ha nem lesz meg a PO, akkor bizony nagyon csalódott leszek, előrelépés ide vagy oda. Szóval várok Casseltől egy kijelentést, aminek valahogy így kell hangoznia (angol jól tudók kijavíthatják): "We're gonna play the PO. I guarantee it." Ez nagyon megnyugtatna 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Meccsenkénti futott yard átlagban elsők vagyunk a ligában (164.6). Nem rossz tehát a "Rush Brothers". :cool: Persze aki látta a meccseinket, nagyjából ez nekünk muszáj, hogy menjen. Cassel e-mögött magára tud találni gyengébb védelmek ellen annyira, hogy legyenek TD-k. Most az utolsó playünk Cassel 4th down sackje volt. Az csak Okoye statját teszi szebbé, ez könnyű meló, idővel illik is odaérni, ezen kívűl nem sikerült nekik. És ez a lényeg. Jó az OL is Casselnek. Itt ezt már nem lehet tartani, olyan fal a világon nincs, az a DL szégyene, ha nem jut közel sem a QBhez ilyenkor sem. Odaértek ez benne van. Mindenki előre rohan, túl sokáig KELL várni.

De ott már ezt kell és lehet csak tenni. pár másodperc van, vársz vársz vársz és belevágod a nagy mélységbe, imádkozol Szűz Máriához (Hail Mary), ha van rá időd. Mattnek nem adatott meg.
Nem erre gondolok. Eddigre már nyerő helyzetben kellett volna lenni. Ha nem hoznak össze 21 pontot utolsó negyedben a Houstoni játékosok, akkor nem lett volna miért kockáztatni.

Ezen a futás már nem segíthet. De amit lehet és amit egyáltalán el lehet várni a futószekciótól azt megteszik. De Cassel igazából alig nyújt segítséget. Nem kéne túl sok pedig, és jönnek a pontok.

Egyébként meg carry/yard átlagban 3. helyen állunk (4.9), amiből Jones 4.3 és Charles 6.4 átlagban. Egyik sem rossz, de Jamaal életveszélyes.

több mint 14 éve
Majd VJ a Boltsból jön és legalább meglesz a balhés arcunk. 😛

A védelemmel én is egyetértek, hogy nem volt szupcsi. Persze egy szurkolónak minden ami 4 yard fölött van az botrány! 😀 Mert ott élő időben azt mondogatod magadban, hogy "ezt most ki KELL védekezni" és aztán nem.
De a lényeg, hogy dejavu volt a meccsen Bowe is, de ez is. Mert Lewis sérült (tavaly Page), cseréje McGraw is sérült, de valakinek játszani kell. dobálnak középre, és nyeljük. De az is benne volt, hogy megint dupláztunk sokat, és néha ez visszaüt. Meg az is, hogy túl fiatal egység ez. Manning is bohócot csinált belőlük előző meccsen, és Schaubot sem szabad lenézni. Elit irányító. Néha kicsi határozatlanok, vagy nem elég agresszívek, egy kis lökés itt, egykis lábra taposás ott, és meg is van a complete. Meg egy kicsit elrontott zóna és az ilyyyen szintű QBnek csemege.
Olyan ez, mint a DL munka. TJ vagy Dorsey is zsenik. Erősek minta bivaly, gyorsak is, első naptól. De egy rookie az rookie. Sok apró trükk van amivel megetetik őket. Berry is rookie. Nem lehet azért safety poszton rutin nélkül folyamatosan nagyot játszani. Kielemzik őket, és ennyi. De jó lesz ez. Sztem a Houston ellen hogy nyeltük a yardot az előre benne volt. ÉS a Colts ellen is nyeltük, az is. Az volt a csoda, amit ott RZben műveltünk.
Sztem nem fáradtak el hamar tehát, én így látom. De ez NEM szakvélemény.

35-31, bírói segédlettel. A nevünket lenyúló Texans ellen. Ki gondolta volna ezt tavaly? Max burelszkparádé mákszéria esetén lehetett volna. Most meg realitás! Meg TUDJUK verni őket. ÉS igazából bárkit. Van akit nehezen, van akit könnyen, de ez már egy csapat. Már nem úgy ülök le a képernyő lé, hogy jókat röhögve konstatáljam, nem találtunk magunknál is röhejesebb gárdát, ergo megint kikaptunk. Hanem úgy, hogy ha ezek nem játszanak jól, elkapjuk őket is.

WR1 need volt eddig is, de amilyen draft volt most én egy qrva szót nem szólok Piolira meg Haleyre. Amit akarnak az legyen. Nem csodálkoznék ha egy WR lenne, vagy egy QB első körben (és bazzeg nem TOP5ben húzunk, ez sem lesz akármi változás).

Bowe látható, hogy tud elkapni többet egymás után is. Méghozzá csodás dolgokra is képes. DE aztán mindig a legegyszerűbb laszit ejti el, a legfontosabbnak tűnő pillanatban. Most is a TD YAC crazy amit leművelt, az elképesztő volt. Meg elkapott mindent, még bokamagasságban is. Aztán a meccs végén meg drop megint. Ki érti ezt? Akkor már azért kiemelten fogták, de annyira nem volt az szoros.

Cassel most egy pocsék secondary ellen tudott jól játszani. És nem is volt rossz ,de jó sem. Csak hagyták a többieket, és könnyű dolguk volt néha nagyon. Azonban nem minden defense ennyire kétarcú. És akkor finoman fogalmaztam. Tehát nem számítok arra, hogy majd az offense is helyrebillent, és jó leszünk. Most mentek a 3rd downok Casselnek, ment is a drive. Meg RZban is dobálhattunk kedvünkre, jöttek a TD-k. Ez nem lesz ennyire önnyű ezentúl mindig.
Bár most pont kap Cassel megint pár "megjátszható" sec-et, meglátjuk. Ami nekem tetszett Casselben, hogy nem adta el a lasztit. Neki ez a dolga. Ne dobáljon rainbowt, ne hagyja magát sackelni sokat, ne ejtse el, ne adja el. Ha a 3rd downokat meg tudná dobni, meg RZban tehát tisztán passzhelyzetekben képes volna átlagos produkcióra (nem fosra), akkor tökéletes QB lenne a cheifsnek. Nem ennyi pénzért, de tökéletes. Nem kell ide franchise QB. franchise HB kell és az van. 😊

több mint 14 éve
OPI volt
ez nem kétséges
tisztán kivehető, hogy a könyökléssel flowers-t kimozdította a mozgásából
flowers meg a DEF MVP címe miatt is hisztizhetett (egész meccsen óriásit játszott megint)
😊
mindegy
nem (csak) ezen ment el a meccs
5 TD, az 5 TD, nagyon sok
a safety páros helyett coverben nagyjából a takarító is játszhatott volna, hozta volna ezt a teljesítményt
sok apró hiba volt amin elment a meccs
hab a tortán 3&10-nél a végén arenas tackle-ja volt
ahol az elkapó még csinált pár yardot magával húzva arenast és meglett a 1. down
amúgy sima fg és hosszabítás a legrosszabb esetben
az offense ha hozza ezt a formát akkor nem kell izgulnunk a későbbiekben
a végén 3&2-nél inkább futottam volna már csak az óra miatt is, de annyiszor bejött ilyen helyzetekben a passz is a meccs alatt, hogy meg lehetett próbálni
ez van
a futók,oline,moeaki,edwards,dorsey,flowers és bowe előtt le a kalappal
valahogy ez az egész meccs a vermeil érára hasonlított
jó offense, ratyi defenfse (pár kivételtől eltekeintve)
de a tegnapi teljesítmény simán elég a csoportunkhoz (még a védelem részéről is)ehh
Abban mondjuk nem értek egyet, hogy a D# ratyi volt. Jó volt az, de hamar elfáradtak, akkor kezdtek el jönni az André Johnson elkapások, no meg a néha benyelt futások..
De amit például eredménykövetőben is írtam, hogy öröm volt nézni Dorsey-t ahogy dolgozik, amikor leduplázták futásnál, de még a két embert is lazán hátratolta és megcsinálta Fosteren a tacklet, gyönyörű volt. Nem ártana egy egészséges Tyson Jackson a másik oldalra, apropó, vele mi a helyzet, még hány hétig lesz harcképtelen?
És szintén öröm volt nézni az OL és a futók munkáját minden egyes futásnál, nagyon jó kis fal lett ez, Albert is hatalmasat javult, mindjárt más a leányzó fekvése, ráadásul azért Mario Williams volt vele szemben, ami a pass rush-t illeti.
Összességében azért ha így folytatja a KC, simán meglehet a csoport, csak a védelemnek kell továbbra is ilyen szinten tartania magát, mert mint láthatjuk, mikre nem elég egy brutál D#..Stez
ne fáradjanak el hamar
😊
igazából az eddigiek miatt volt kicsit csalódás a defense
nem voltak elitek a korábbi meccseken sem
de amikor kellett megállították a támadásokat (azaz a red zone-ban)
ezért is volt aránylag sok yard ellenünk
de nagyon kevés pont
most ez nem jött össze
és ez nagyon nem tetszett
4-ből 4 TD ott és a 38 yardos ward futás amin vagy 4-5 misstackle volt
mindegy
az O-line tényleg nagyon jó eddig ebben az évben
tyson jackson a héten már edzett
a jags ellen szerintem biztos játszik
akkor lesz a dline igazán brutális

amúgy ebből a meccsből is nagyon látszik mennyire kell egy elkapó még ide
chambers ugye out volt
maradt bowe
és a másik oldalon cooper, nah ez egy vicc, persze ne várjunk sokat tőle, de így nem jó
nem lepődnék meg egy első körös wr-en jövőre
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
OPI volt
ez nem kétséges
flowers meg a DEF MVP címe miatt is hisztizhetett (egész meccsen óriásit játszott megint)
😊
mindegy
a safety páros helyett coverben nagyjából a takarító is játszhatott volna, hozta volna ezt a teljesítményt
ahol az elkapó még csinált pár yardot magával húzva arenast és meglett a 1. down
a végén 3&2-nél inkább futottam volna már csak az óra miatt is, de annyiszor bejött ilyen helyzetekben a passz is a meccs alatt, hogy meg lehetett próbálni
ez van
de a tegnapi teljesítmény simán elég a csoportunkhoz (még a védelem részéről is)ehh
Abban mondjuk nem értek egyet, hogy a D# ratyi volt. Jó volt az, de hamar elfáradtak, akkor kezdtek el jönni az André Johnson elkapások, no meg a néha benyelt futások..
De amit például eredménykövetőben is írtam, hogy öröm volt nézni Dorsey-t ahogy dolgozik, amikor leduplázták futásnál, de még a két embert is lazán hátratolta és megcsinálta Fosteren a tacklet, gyönyörű volt. Nem ártana egy egészséges Tyson Jackson a másik oldalra, apropó, vele mi a helyzet, még hány hétig lesz harcképtelen?
És szintén öröm volt nézni az OL és a futók munkáját minden egyes futásnál, nagyon jó kis fal lett ez, Albert is hatalmasat javult, mindjárt más a leányzó fekvése, ráadásul azért Mario Williams volt vele szemben, ami a pass rush-t illeti.
Összességében azért ha így folytatja a KC, simán meglehet a csoport, csak a védelemnek kell továbbra is ilyen szinten tartania magát, mert mint láthatjuk, mikre nem elég egy brutál D#..

több mint 14 éve
jön két hazai meccs a jaguars és a bills ellen
mindkettőt hozni kell simán
több mint 14 éve
OPI volt
ez nem kétséges
😊
mindegy
ez van
de a tegnapi teljesítmény simán elég a csoportunkhoz (még a védelem részéről is)
több mint 14 éve
ulpi. itt bőven elég lesz a 8-8, legjobb div mérleg a POhoz 😛haromt
Igen. Én is ezt mondom, hogy PO is lehet és akkor senkit nem fog érdekelni, hogy kiesünk egyből vagy akármi.

De ha lesz 6 győzelmünk vagy 7 ,nekem az is jó. A Bolts sztem meg tud csinálni 10-et még és nyer. Nem tudom ,mert ellene dolgoznak, de sztem igen. Nagyon kis dolgokon buknak mindig. Az pech, nem rossz csapat vagy taktika. És az visszafordul idővel.

Nekem a draft meg hogy alig van sérült, és MŰKÖDIK a csapat, sokkal fontosabb. Mert nem mázlink van, tudunk focizni. Bár ma szétdobáltak minket gyönyörűen. Ezen buktunk el, csak a bírók rásegítettek. Meglátszott hogy fiatal a sec nagyon. De ahhoz képest, ami itt volt évekig ez egy csoda sztem ami most folyik a pályán.

több mint 14 éve
a DPI valóban vicces, de erre nem is kellett volna zászló. Akkora óriási OPI nem volt, Flowers is inkább játszotta volna meg az emberét nem pedig egyből integetni.petey
Ígyy van. Én is ezt mondom. Hogy vagy OPI vagy semmi ezen lehet vitázni, ki melyik csapatnak szurkol. De hogy DPI? És ugye ez nem rövid DPI volt. Flowers meg megjátszotta az emberét, mert szabálytalanul sem lett jó igazából. Nem egyből integetett. CSak amikor dobták a zászlót, mindenki azt hitte (kommentátorok is), hogy az OPIra dobták, és ezért örült ő is, mert jogosnak érezte. Erre DPI. Hát hogy? Ez abszolút rossz ítélet. Ilyet azért nem kéne profi szinten.

Talán arra tudok gondolni, hogy azt gondolta a bíró, úgyis mindig van védőszabálytalanság is, bedobom azt jóvan, csak lesz valami ami igazol. Holdingot is mindig lehet dobni. De most nem volt. És ezzel bejöttek FG távra.

De tényleg nem vagyok szomorú azért mert veszettünk egy olyan meccsen ,ahol ez volt a papírforma. Mert nyertünk a Bolts ellen meg ellenetek is, a Browns ellen is, meg fogun kis (sztem), egyszer hopp másszor kopp.

Csak nehogy már azt legyen, hogy egy ide egy oda volt téves ítélet. Mert kettő nagyon durva ilyen hiba volt ellenünk, két TD-t kaptunk belőle. Én csak ezen vitázom. De másik esetet le i ismerik ,mert ott bemozdult egy védő, de nagyon. És erre mi kaptunk büntit (Waters). Az is hihetetlen volt, annyira egyértelműen téves ítélet volt, hogy tényleg a Texans szurkerek sem tiltakoztak (azóta sem).

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ulpi. itt bőven elég lesz a 8-8, legjobb div mérleg a POhoz 😛
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Akkor nézd meg holnap mégy egyszer. 😊 Okés akkor nem csak meglökte hanm meglökte. Ha neked ez a lényeg, akkor legyen. Tehát meglökte Flowerst ezért véleményes, hogy Flowers ellen lehet-e DPI-t adni????
Hogy lehetne már? OPI-t lehet adni vagy semmit. Itt mi a véleményes? Ez egyértelmű téves ítélet, aminek semmi köze a valósághoz.

Az meg milyen érv, hogy te nem is láttál valamit, meg szted sem biztos, hogy egyáltalán lehet igazad, de az ugyanolyan, mint amiről beszélünk? És akkor 1-1. Ez hogy jön ki?ulpianus
a DPI valóban vicces, de erre nem is kellett volna zászló. Akkora óriási OPI nem volt, Flowers is inkább játszotta volna meg az emberét nem pedig egyből integetni.

több mint 14 éve
Szóval AFCW nem jó betűkombináció volt ma.

Mindenesetre továbbra is érdekes lesz ez a csoport. a Boltsnak simán kén hoznia, de valahogy ragaszkodnak hozzá, hogy nem akarnak POba jutni. Ki érti ezt? 😛

több mint 14 éve
Így van eaglesmcnabb. Sztem sincs semmi gond. Azért ahonnan indult ez a csapat tavaly, és ahogy most játszik, ahol most tart. Az ég és föld. A draft meg elképesztő jól sikerült. Sosem láttam ilyet.
Arenas is nagyon jó, Dexter is. Moeaki is elképesztő eredményes. Sheffield amikor lesérült róla is azt mondták hogy milyen jó. Berry is. Asamoah is szuper jó. Kendrick Lewis sérült de ő is kezdő S és jó. Pedig ő és Sheffield 5ik körösek voltak. ÉS nincs is több, ennyit húztunk.

Nagyon meghatározó játékosok, de a csapat is feljavult. Lilja jött még Shaun Smith meg Thomas Jones mint FA, nagyon jók.

Szóval idén ha lesz 6-8 győzelem már nagy dolog. De lehet 10 is. Ma már mondtam, de tessék ,hogy kikkel is játszunk még (H=Home):

Jacksonville Jaguars H
Buffalo Bills H
Oakland Raiders
Denver Broncos
Arizona Cardinals H
Seattle Seahawks
Denver Broncos H
San Diego Chargers
St. Louis Rams
Tennessee Titans H
Oakland Raiders

Na ebből mondom, hogy 5 meglehet még. És akkor már nagyot léptünk előre. A csoportban meg nem nagyon lesz 12 győzelem, szal ha esetleg összejön 10 nekünk (még 7) akkor van esély PO kábé. Sok minden lehet, de ha bejutunk, akkor is kábé kiesünk. De kit érdekelne? És ha nem jutunk "csak" csoport második hely, akkor is ki mondaná, hogy fail season? Az egy elképesztő nagy előrelépés.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Akkor nézd meg holnap mégy egyszer. 😊 Okés akkor nem csak meglökte hanm meglökte. Ha neked ez a lényeg, akkor legyen. Tehát meglökte Flowerst ezért véleményes, hogy Flowers ellen lehet-e DPI-t adni????
Hogy lehetne már? OPI-t lehet adni vagy semmit. Itt mi a véleményes? Ez egyértelmű téves ítélet, aminek semmi köze a valósághoz.

Az meg milyen érv, hogy te nem is láttál valamit, meg szted sem biztos, hogy egyáltalán lehet igazad, de az ugyanolyan, mint amiről beszélünk? És akkor 1-1. Ez hogy jön ki?ulpianus
kár ezen vitatkozni... 1értelmű OPI...
a PO sem áll távol a KC-től, egy meccsel sajnos kintebb vagytok... SAJNÁLOM

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve

hogy téged idézzelek: mental overload...😊DC
Ez az érved? LOL

több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan

hogy téged idézzelek: mental overload...😊
több mint 14 éve

Az meg milyen érv, hogy te nem is láttál valamit, meg szted sem biztos, hogy egyáltalán lehet igazad, de az ugyanolyan, mint amiről beszélünk? És akkor 1-1. Ez hogy jön ki?

több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Nana. Nem így van ám. Az hogy volt egy ítélet, amit visszanéztek, és látszott, hogy érvényes, az egy dolog. Megkaptuk mert érvényes elkapás volt. Ennek mi köze ahhez?

Az meg, hogy "csak meglökte könyökkel" az Giga LOL. Pont ez a szabálytalan. Nem lökheti meg könyökkel. És ha meglökte, akkor NEM Flowers lökte meg őt.

ÉS a másik eset is egyértelmű, ahogy elismerted. Nekünk amit mondasz az meg hülyeség. Ott meg lehet nézni ,hogy a challenge, amit dobtatok nem volt jogos. Ez nem ugyanaz.

És mi az hogy nem ezen ment el a meccs?? 31-28ra vezettünk. ÉS FG távom kívül voltatok. ÉS volt 2 perc. HA nem penalty akkor mienk a labda. És akkor 2 percig futkosunk vele és kész. Így meg kaptatok egy kiváló FG távot. Hogy TD lett vagy FG az más kérdés. De azért igenis ezen ment el a meccs.ulpianus
Csak annyi köze van, hogy egy meccsen rengeteg véleményes itélet van, én pl: a visszajátszásból sem tudtam megitélni, hogy leért e a labda a földre mielőtt az elkapótok megszerezte vagy nem, de megkaptátok és el tudom fogadni (bár nem örülök neki), és egy nfl meccsen rengeteg ilyen eset van.

Flowers PIjére pedig úgy emlékszem, hogy Flowers toszitott egy kicsit AJ vállán, majd tovább futottak és AJ pedig könnyékkel lökött (egy kicsit). A "csak meglökte könyökkel", pedig érdekes idézet tőlem, mikor nem is használtam a csak szót, és egyébként is arra reagáltam, hogy te azt irtad fellökte, ami túlzás

És nem lett volna tiétek a labda, ha AJ ellen be is fúják PIt, 2 nd down volt, kaptunk volna 15 yard büntetést (de nehéz helyzetbe lettünk volna az biztos).

De nem akarom folytatni, mert én is volt, hogy szidtam a birókat korábban, és tudom milyen rossz érzés, amikor úgy érzi az ember, hogy ellenük fújnak...de talán már azt megtanultam, hogy hibáztatni lehet őket, de (csak) rájuk fogni egy vereséget nem
több mint 14 éve
Azt persze elfelejtitek, hogy az első TDtek előtt pár yardra a red zoneunktól, 4 és 2 nél megkaptattok egy nagyon véleményes PIt (Kareem Jackson), aminél én semmit nem láttam, a második TDtek előtt meg egy 3 és hosszu szituációban egy nagyon véleményes elkapásotok volt (challangeltük is) és azt is megkaptátok.

Flowers PIjénék, meg az mondani, hogy AJ fellökte, az egyszerűen túlzás, meglökte könnyökkel, de előtte még Flowers is toszogatta, meglehetett volna adni mindkét részről, nem kaptátok meg, nem ezen ment el a meccsetek, és biztos vagyok, hogy a HCtek sem erre fogja fogni, aki egyébként nagyon szimpatikus

Egy eset volt amit biztos hibás bírói itélet volt, egy offsidetoknál,a mi játékosunk ( Antonio Smith ) egyértelműen hamarabb mozdult beDC
Nana. Nem így van ám. Az hogy volt egy ítélet, amit visszanéztek, és látszott, hogy érvényes, az egy dolog. Megkaptuk mert érvényes elkapás volt. Ennek mi köze ahhez?

Az meg, hogy "csak meglökte könyökkel" az Giga LOL. Pont ez a szabálytalan. Nem lökheti meg könyökkel. És ha meglökte, akkor NEM Flowers lökte meg őt.

ÉS a másik eset is egyértelmű, ahogy elismerted. Nekünk amit mondasz az meg hülyeség. Ott meg lehet nézni ,hogy a challenge, amit dobtatok nem volt jogos. Ez nem ugyanaz.

És mi az hogy nem ezen ment el a meccs?? 31-28ra vezettünk. ÉS FG távom kívül voltatok. ÉS volt 2 perc. HA nem penalty akkor mienk a labda. És akkor 2 percig futkosunk vele és kész. Így meg kaptatok egy kiváló FG távot. Hogy TD lett vagy FG az más kérdés. De azért igenis ezen ment el a meccs.