Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Hozzánemértő???Remélem kihagyjuk... kevés ennyire unszimpatikus játékos van a ligában. Én inkább Bowe-t környékezném meg, ha kivágja a KC. Szerintem ő igazi Reggie féle elkapó.peterbadboneMost, hogy Harvin ki lett vágva meg lehetne kínálni egy szerződésselBenciÁllítólag megyünk is ráAmadeus91
Ha ebben a kiárusításban sem szerzünk normális játékosokat takarodjon mindenki.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
"Lee Smith got 3 million a year, blocking TE."
he?!Amadeus91
built for this shit
több mint 11 éve
3 hájheggyel bombázzuk a szaros O-Linejaikat! 😀
több mint 11 éve
DL klasszikusan az a csapategység, ahova nem lehet elég embered. Pár éve Zimmer Cincyben csinált folyamatosan rotáló védelmet, azt hiszem voltak ők még top1 D# is pár fordulón át.Jelly-vel mi lesz szted halló?! 😊Valószínű, hogy az erős DT-k miatt nem lesz/nem kell pöröjfejű igazi MLB.TSTA Knighton-Williams páros nem lenne kutya ilyen szempontból.Amadeus91
Vagy Williams vagy Knighton sztem.Rolni
több mint 11 éve
Jelly-vel mi lesz szted halló?! 😊Valószínű, hogy az erős DT-k miatt nem lesz/nem kell pöröjfejű igazi MLB.TSTA Knighton-Williams páros nem lenne kutya ilyen szempontból.Amadeus91
Vagy Williams vagy Knighton sztem.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Valószínű, hogy az erős DT-k miatt nem lesz/nem kell pöröjfejű igazi MLB.TSTA Knighton-Williams páros nem lenne kutya ilyen szempontból.
több mint 11 éve
Valószínű, hogy az erős DT-k miatt nem lesz/nem kell pöröjfejű igazi MLB.
több mint 11 éve
Vic Tafur @VicTafur 8m8 minutes agohelyes-helyes
Not final yet, but those involved expect DT Terrance "Pot Roast" Knighton and TE Jermaine Gresham to be #Raiders today as well
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 7m7 minutes ago
#Raiders will have DT Dan Williams & LB Curtis Lofton visit today.Rolni
több mint 11 éve
Pot Roast jo fogas lehet.Kepessegekben Hresham is remek jatekos csak alulteljesito.
több mint 11 éve
Vic Tafur @VicTafur 8m8 minutes agoNot final yet, but those involved expect DT Terrance "Pot Roast" Knighton and TE Jermaine Gresham to be #Raiders today as well
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 7m7 minutes ago
#Raiders will have DT Dan Williams & LB Curtis Lofton visit today.
Vic Tafur @VicTafur 3m3 minutes ago
Gresham, DT Dan Williams and LB Curtis Lofton visiting #Raiders later today
több mint 11 éve
Blokkoló TE inkább mindkettő:Adam Schefter @AdamSchefter 9m9 minutes ago
Raiders + TEs: former Bills TE Lee Smith expected to join Oakland, per sources. Bengals TE Jermaine Gresham expected to visit Oakland today.
több mint 11 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 10m10 minutes agoI'm told the the #Raiders are actively pursuing Curtis Lofton who was released yesterday by the Saints
futás ellen ő lesz az MLB pass ellen Smith?? 😊
több mint 11 éve
Van elég needünk,erre jön Smith,csak így tovább... :/
több mint 11 éve
Former Super Bowl MVP and Seahawks LB Malcolm Smith has reached agreement with the Oakland Raiders, per sources.Optimális esetben egyik sem 😊
meglátjuk, hogy ő, vagy Sio lesz a Miki.Amadeus91
több mint 11 éve
Former Super Bowl MVP and Seahawks LB Malcolm Smith has reached agreement with the Oakland Raiders, per sources.meglátjuk, hogy ő, vagy Sio lesz a Miki.
több mint 11 éve
Az megvan, hogy felrobbant a piac, mindenki bizniszel, csak mi kussolunk itt magunkban? 😀#sameoldraiders
több mint 11 éve
Remélem kihagyjuk... kevés ennyire unszimpatikus játékos van a ligában. Én inkább Bowe-t környékezném meg, ha kivágja a KC. Szerintem ő igazi Reggie féle elkapó.Most, hogy Harvin ki lett vágva meg lehetne kínálni egy szerződésselBenciÁllítólag megyünk is ráAmadeus91
több mint 11 éve
Oroszlánkirályból idézve :-PTyvon Branch -> Chiefs :#deyellSzarjon gecitAmadeus91
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Woodley ---> ArizonaSzerintem nekik elég, ha itt játszott. Shaughnessy, Palmer, Kelly, Veldheer, stb... és Wiz is szóba került már náluk. Csodálom, hogy Branch nem ott kötött ki.
Nem tudtam, hogy ekkora a baj a sivatagban.Amadeus91
több mint 11 éve
+1Who else is fighting to get into mix for Darrelle Revis besides #Jets and #Patriots? #Browns, #Raiders, and #Chiefs (Bob Sutton connection)csak arra kellünk, hogy felverjük az árátdeyell
RapSheet Ian Rapoport
@RapSheAmadeus91
több mint 11 éve
Woodley ---> ArizonaNem tudtam, hogy ekkora a baj a sivatagban.
több mint 11 éve
Who else is fighting to get into mix for Darrelle Revis besides #Jets and #Patriots? #Browns, #Raiders, and #Chiefs (Bob Sutton connection)csak arra kellünk, hogy felverjük az árát
RapSheet Ian Rapoport
@RapSheAmadeus91
built for this shit
több mint 11 éve
Who else is fighting to get into mix for Darrelle Revis besides #Jets and #Patriots? #Browns, #Raiders, and #Chiefs (Bob Sutton connection)RapSheet Ian Rapoport
@RapShe
több mint 11 éve
Dlettáns banda,Reggie GO HOME... Még a bizalmam él vele szemben,a draft utánig,de eddig nem vagyok túl bizakodó...