Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 930 — Sworn to the Dark
Streater a műtét után

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 865
a PUP-ra került játékos az első hat meccset hagyja ki, és nem a hat hetet, jól tudom? tehát Hayden a Browns ellen térhet vissza, a 8. héten.deyell
9. Meccs 1. Negyed---> ir
több mint 11 éve
a PUP-ra került játékos az első hat meccset hagyja ki, és nem a hat hetet, jól tudom? tehát Hayden a Browns ellen térhet vissza, a 8. héten.

built for this shit

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
ha nem tudunk nagy nevű, játékosokat vonzó edzőt szerezni, akkor viszont valami innovatívra (akár O, akár D) van szükségünk (igen valami Chip Kelly félére) szerintem nálunk más nem igen működhetne.
Asszem Sumlin-t emlegette bazza, vagy empty korábban, hogy jó lenne, csak lehetetlen.
Én csak ebben a két típusú edzőben tudom elképzelni a jövőnket.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 331 — NFL bracket champion '26
Licht már Bucs GM, nem friss a lista.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ugyan nem cafolta Gruden, de nem tul optimistan beszelt a lehetseges edzoi karrierje folytatasarol

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xlsknfcrx6lvhf92vwm8
Jon Gruden: 'I'm not even thinking about coaching'
Jon Gruden told ESPN Radio on Wednesday he's not even thinking about a return to the sidelines amid growing speculation that the Oakland Raiders will make a play for a reunion with the former coach.
több mint 11 éve
Polian? Jooo eg. Nem volt itt eleg baj?
több mint 11 éve
egyik kinti sorstárs összeszedett pár nevet, akiket ő szívesen látna GM-ként nálunk
Chris Ballard, director of player personnel, Kansas City Chiefs
Nick Caserio, director of player personnel, New England Patriots:
Eric DeCosta, assistant general manager, Baltimore Ravens
Brian Gaine, assistant general manager, Miami Dolphins:
Tom Gamble, vice president of player personnel, Philadelphia Eagles
Jason Licht, vice president of player personnel, Arizona Cardinals
Ryan Pace, director of player personnel, New Orleans Saints
George Paton, assistant general manager, Minnesota Vikings
Jimmy Raye, vice president of football operations, Indianapolis Colts
Duke Tobin, director of player personnel, Cincinnati Bengals
Lionel Vital, director of player personnel, Atlanta Falcons:
Bill Polian, former GM of the Buffalo Bills, Carolina Panthers, and Indianapolis Colts
több mint 11 éve
minden pénz kérdése csak.Amadeus91
😀😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
nekem az a bajom vele, hogy megint nem olyan edző, aki neveket hoz ide.Amadeus91
Olyan nem fog idejönni. Egyszerűen nincs meg hozzá a szervezeti kultúra és szvsz McKenzie kirúgásával sem változna ez a tény.empty taxi
minden pénz kérdése csak.
több mint 11 éve
nekem az a bajom vele, hogy megint nem olyan edző, aki neveket hoz ide.Amadeus91
Olyan nem fog idejönni. Egyszerűen nincs meg hozzá a szervezeti kultúra és szvsz McKenzie kirúgásával sem változna ez a tény.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Állítólag a Falcons OC-je Dirk Koetter a jelölt:
 www.thefalcoholic.com/2014/10/1/6876801/falcons-oc-dirk-koetter-linked-to-raiders-jobempty taxi
és ő jobb mint Dennis Allen? 😀sapka
Hát én nem ismerem, de ha offense és QB guru akkor benne lehet a pakliban Carr felfuttatasa vegett...kérdés lenne itt persze a def stáb kinezete...Mike Nolan esetleg? Mondjuk az Atlantas munkája nem túl erős eddig...Rolni
Koetter mondjuk college HC-ként nem volt rossz az ezredfordulón.
Carrnak egyébként még feküdhet is a Koetter-féle Erhardt-Perkins, már ha agyilag képes lesz elsajátítani egyébként elég komplex rendszert. Annyival tér el pl. Pats féle EP-től Koetteré h jobban hagyatkozik a vertikális passzjátékra, illetve a szokásos többet szeret futni is, csak ehhez Atlantában évek óta nincs hol RB hol OL.empty taxi
nekem az a bajom vele, hogy megint nem olyan edző, aki neveket hoz ide.
több mint 11 éve
mit szólnátok Aaron Kromerhez, aki a Bears OC jelenleg?deyell
mikor interim HC volt a Saintsnél kegyetlen szétesett volt az a csapat

Madden hates me.
több mint 11 éve
 www.thefalcoholic.com/2014/10/1/6876801/falcons-oc-dirk-koetter-linked-to-raiders-jobempty taxi
Hát én nem ismerem, de ha offense és QB guru akkor benne lehet a pakliban Carr felfuttatasa vegett...kérdés lenne itt persze a def stáb kinezete...Mike Nolan esetleg? Mondjuk az Atlantas munkája nem túl erős eddig...Rolni
Koetter mondjuk college HC-ként nem volt rossz az ezredfordulón.
Carrnak egyébként még feküdhet is a Koetter-féle Erhardt-Perkins, már ha agyilag képes lesz elsajátítani egyébként elég komplex rendszert. Annyival tér el pl. Pats féle EP-től Koetteré h jobban hagyatkozik a vertikális passzjátékra, illetve a szokásos többet szeret futni is, csak ehhez Atlantában évek óta nincs hol RB hol OL.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Highest QB rating allowed when targeted.
Chimdi Chekwa (158.3)
Captain Munnerlyn(156.5)
Joe Haden (155.3)

Hát én nem ismerem, de ha offense és QB guru akkor benne lehet a pakliban Carr felfuttatasa vegett...Rolni
mit szólnátok Aaron Kromerhez, aki a Bears OC jelenleg?

built for this shit

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Hát én nem ismerem, de ha offense és QB guru akkor benne lehet a pakliban Carr felfuttatasa vegett...kérdés lenne itt persze a def stáb kinezete...Mike Nolan esetleg? Mondjuk az Atlantas munkája nem túl erős eddig...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 676 — sapka
és ő jobb mint Dennis Allen? 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
No de mi jott aztan ? 😊
Azt hiszem ket ev vegetalast mindenki alairna nagy duzzogva ha azt egy Superbowl kovetne.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 177 — no es importante
Emberek, 2014-et írunk, Gruden utoljára 2008-ban, Cowher bármilyen hihetetlen, 2006-ban (!) volt edző. Felfoghatatlan számomra, hogy tudnak ők még mindig izgalmas nevek lenni a szurkolók szemében, jó hogy nem Maddent reaktiválnátok...baggio
Mondjuk ugy hogy emberemlekezet ota nem volt itt jo edzo. Es Cowher az.
Meg ha nyolc eve is volt utoljara HC.
Mellesleg ha a Vermeil temanal tartunk, o sem keveset hagyott ki amikor kommentatorkodott, aztan ott folytatta ahol abbahagyta.Delonso_
hát retrospektív ez tényleg igaz, de képzeljük el pl. hányan követelnék a visszatérő Cowher fejét, miután 2015-ben 5-11-el debütál, 2016-ban meg 4-12-es mérleget hoz össze...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Emberek, 2014-et írunk, Gruden utoljára 2008-ban, Cowher bármilyen hihetetlen, 2006-ban (!) volt edző. Felfoghatatlan számomra, hogy tudnak ők még mindig izgalmas nevek lenni a szurkolók szemében, jó hogy nem Maddent reaktiválnátok...baggio
Mondjuk ugy hogy emberemlekezet ota nem volt itt jo edzo. Es Cowher az.
Meg ha nyolc eve is volt utoljara HC.
Mellesleg ha a Vermeil temanal tartunk, o sem keveset hagyott ki amikor kommentatorkodott, aztan ott folytatta ahol abbahagyta.
több mint 11 éve
 www.thefalcoholic.com/2014/10/1/6876801/falcons-oc-dirk-koetter-linked-to-raiders-job

Madden hates me.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 434 — Így remélem megfelelek nektek.....
Olvass lejjebb 😛
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 177 — no es importante
Emberek, 2014-et írunk, Gruden utoljára 2008-ban, Cowher bármilyen hihetetlen, 2006-ban (!) volt edző. Felfoghatatlan számomra, hogy tudnak ők még mindig izgalmas nevek lenni a szurkolók szemében, jó hogy nem Maddent reaktiválnátok...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az oreg Dicket?
Szegeny mar szerintem kozelebb a 80-hoz mint a 70-hez. De az teny, nagy magus.

Szinte semmi eselyt nem latok sajna Cowherre, neki is jol fizet a kommentatorkodas, de nala lenne szigor meg vedelem (3-4)
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Cowhert én is írtam korábban, de róla semmit nem hallottam, sem a Raiders kapcsán sem más kapcsán 😀

Pedig ő biztos jó lenne.

Vagy aktiválni kell Dick Vermeil-t 😀