Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Kis meccs beszámoló 😀. Kezdem a tail gate partyval. Jó hangulat nice amcsi kaják. Egy jó kis hambi betolása és némi cheer leader show után irány a kapu 😊 ... A beléptetés egész gyors volt. A helyünk az End Zone felett volt a nagy kivetítóvel szemben. Jól be lehetett látni a pályát + a kivetítőn minden jól követhető volt. Kis meccs eleji show és hajrá....A Raidersnek szurkoltam és jól kezdtük a meccset. Aztán ...tudjuk mi lett a vége. Ez azonban nem szegte kedvét a kalóz hadnsk akik a meccs után is vidámsk voltak...Sajna a kamerám lemerült mikor bekapcspltam szóval nincsenek jó képeim. A hangulat remek volt, ahofy az egész show és a programok is. Fokyt köv a Lions Falconsal ahol remélhetőleg Ice Matyék elkenik a divisio riválisuk 😊
több mint 11 éve
Bár kikaptunk de a Black Holeval szurkoltam végig a meccset 😊)) Az edzői stábon tenyleg valtoztatni kell es a jatekosokat is felkellene porgetni mert borzalmas demotivaltak😊 Ha hazamentem toltok fel 1-2 kozos kepet a rettegett Black Hole tagjaival 😊))
több mint 11 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
több mint 11 éve
Én személy szerint nagyon sajnálnám Allen-t. De erre a csapatra ráfér a váltás. Az, hogy Olson lenne a HC... nem szimpatikus gondolat, de jobb, mint Sparano. Ide nem egy újonc HC kell, ide egy tökös öreg róka kell, aki a megfelelő döntéseket tud hozni a kritikus időkben. Még egy újonc HC-al nem leszünk bentebb, itt a fejekben kell rendet tenni. Allen-nek meg sok sikert a továbbiakban, mert nagyon tehetséges D# edzőnek tűnt, remélem nem lesz nagy törés a pályafutásában. Én valahogy nem tudok annyira elkeseredni, hogy ne szurkoljak a csapatnak. Ha kint élnék, valószínűleg így is minden meccsre kimennék. Most jön egy szabad hétvége, valószínűleg vezetőváltással. Én bizakodok, hogy a következő 12 meccsen egy-egy meglepetés győzelmet hozunk majd.
Ha Allen megy én küldeném vele együtt Sparano-t is, benne csalódtam legnagyobbat az edzői stábból.
több mint 11 éve
Allen kirúgva: www.sbnation.com/nfl/2014/9/28/6861047/raiders-fire-dennis-allen-according-to-report

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
swallow street ... nomen est omenNa hazaertem.erre nem mész? megkérdezhetnéd Rogerstől hogy mi volt az a missed tackle a Lamar Miller touchdownnál.
Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.Delonso_
pbs.twimg.com/media/BypgV5FCEAAdxIw.jpg:largedeyell
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
legalább az Oakland Athletics bent van a playoffban. még ha nem is úgy, ahogy vártuk a blockbuster tradek után.várom a breakinget, hogy DA fired.
muszáj volt valami pozitívat írni oaklandi sporttal kapcsolatban.deyell
több mint 11 éve
legalább az Oakland Athletics bent van a playoffban. még ha nem is úgy, ahogy vártuk a blockbuster tradek után.muszáj volt valami pozitívat írni oaklandi sporttal kapcsolatban.
built for this shit
több mint 11 éve
Nem, inkabb hazajottem meccseket nezni, tul sok lesz a reszeg hozongo.Na hazaertem.erre nem mész? megkérdezhetnéd Rogerstől hogy mi volt az a missed tackle a Lamar Miller touchdownnál.
Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.Delonso_
deyell
több mint 11 éve
Na hazaertem.erre nem mész? megkérdezhetnéd Rogerstől hogy mi volt az a missed tackle a Lamar Miller touchdownnál.
built for this shit
több mint 11 éve
Na hazaertem.Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.
több mint 11 éve
A Tampa Bay-ből sem néztem volna ki, hogy ma szerzik meg az első győzelmüket, főleg a múlt heti, katasztrofális teljesítményük után...Na ez meg teljesen ámen. (Y)
Úgyhogy szerintem be-be fog csúszni egy-két meglepetés W, amire senki sem számít előzetesen. Hozzáteszem, ti ezt jobban látjátok, de ez általában így van.Vrijbloed
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
A Tampa Bay-ből sem néztem volna ki, hogy ma szerzik meg az első győzelmüket, főleg a múlt heti, katasztrofális teljesítményük után...Úgyhogy szerintem be-be fog csúszni egy-két meglepetés W, amire senki sem számít előzetesen. Hozzáteszem, ti ezt jobban látjátok, de ez általában így van.
több mint 11 éve
QB Derek Carr has a high ankle sprain and a sprained MCL.röntgen negatív
built for this shit
több mint 11 éve
Ámen nagyjából.
több mint 11 éve
SD oda-vissza simaAzért 2-3 W-t csak kiszurkolunk bassza meg. Bár azt nem tudom, én se ki lenne fogható. Még az év végében se bízhatunk sajna.gabenpont most nézem a schedulet gaben hozzászólása okán. Ja, nincs kit megverni. Elég abszurd, de így nézünk ki.Amadeus91én meg arra, hogy ebből 0-16 lehet. kit fogunk megverni? Bills, Rams talán? ők is jobbak. 2-16-nál rosszabb szezonnal nem zárt ez a franchise a történetében eddig, de most erre jó esély van.deyellMég jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
Arizona sima
Browns idegenben szerintem sima, a NO-t is meg tudták fingatni
Seattle hagyjuk
Denver hagyjuk
KC én nem tartom reálisnak
Rams dettó, ezzel a támadófallal esélytelen.
9ers hagyjuk
KC vol 2
Buffalo talán...
Denver hagyjuk.
és el is értünk a végére. A Jets, Phins, Texans 3-st kellett volna kötelezően hozni, ha akartunk volna bármit is ettől az évtől.
több mint 11 éve
Azért 2-3 W-t csak kiszurkolunk bassza meg. Bár azt nem tudom, én se ki lenne fogható. Még az év végében se bízhatunk sajna.pont most nézem a schedulet gaben hozzászólása okán. Ja, nincs kit megverni. Elég abszurd, de így nézünk ki.Amadeus91én meg arra, hogy ebből 0-16 lehet. kit fogunk megverni? Bills, Rams talán? ők is jobbak. 2-16-nál rosszabb szezonnal nem zárt ez a franchise a történetében eddig, de most erre jó esély van.deyellMég jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
több mint 11 éve
pont most nézem a schedulet gaben hozzászólása okán. Ja, nincs kit megverni. Elég abszurd, de így nézünk ki.én meg arra, hogy ebből 0-16 lehet. kit fogunk megverni? Bills, Rams talán? ők is jobbak. 2-16-nál rosszabb szezonnal nem zárt ez a franchise a történetében eddig, de most erre jó esély van.deyellMég jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
több mint 11 éve
én meg arra, hogy ebből 0-16 lehet. kit fogunk megverni? Bills, Rams talán? ők is jobbak. 2-16-nál rosszabb szezonnal nem zárt ez a franchise a történetében eddig, de most erre jó esély van.Még jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
built for this shit
több mint 11 éve
Meg még vagy 80-100 ezren. :#Még jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
több mint 11 éve
Ez van! Reméljük történik valami a bye week alatt. De ha nem, akkor is annyi a lényeg, hogy talán van egy használható irányító + 1-2 tehetséges játékos. Rájuk kell építeni jövőre.Idén meg a cél, hogy legalább egy győzelmünk legyen.
több mint 11 éve
Még jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltam
több mint 11 éve
Még jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!
több mint 11 éve
nem csak te de már unom... legalább vernénk be 1-2 fejet per meccs de még az se... puhapöcs az egész brancs és azért ehhez viszont nem vagyunk hozzászokva és én nem is leszek!Nem tudom ti hogy vagytok vele TSThát, én mindig is szerettem széllel szembe pisálni, árral szembe úszni.... szóval maradok és bőszen anyázok.Amadeus91