Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
bmg
2 681
Az említett Bills TD-nél az kezek-lábak között végig látni lehetett a goalline-t, de azon a futó, sőt a labda sem ment át. Az új szabályok miatt a kétes pontszerzéseket meg kéne vizsgálni, és ha Hue is bedobta a pirosat, akkor az biztos nem volt egyértelmű TD. Ezt még most sem értem :/A meccs a 3-ik negyeden ment el. Tavaly is ez ment, a szünet után impotens lett a támadójáték és a D is benyelte a nagy play-eket. Nem hiszem, hogy ezen nem tudunk javítani.
Vicces volt, hogy a "csere" WR-ek produktívabbak voltak, mint múlthéten a kezdősor. Moore tényleg nagyot játszott, még a meccset is majdnem megnyerte...
A D nem volt most formában.
Az alap pass rush megvolt, de nem sikerült komly hibára kényszeríteni Fitzpatrickot.
A DB-kel az a bajom, hogy mindig kifutnak a képből, így nem látom, mit csinálnak.
McClain általában mindig jó helyen jár, csak mindig elbassza a tackle-t. Viszont passzvédekezésnél ki tudja használni a magasságát.
A végén kb. 51 yardon voltunk. Én odaadtam volna a labdát Janonak, ugyanannyi esélye lett volna, mint a HMnek. Rúghatott volna egy 68 yardos FG-t és akkor hosszabbítás...
több mint 13 éve
DHB is mutatott azért pozitív életjeleket az előző meccsen, ha ez a teljesítménye folytatódik, ha visszatér, akkor sztem maradni fog.Akinek viszont menni kell a WR sorból az Nick Miller, mert az egy lúzer gyökér. Elesik mindig és egyszerűen fos volt. Ha ő elindult a kickoffal, akkor még a kurva 20 yardos vonalat sem értük el.
A másik aki tőlem mehet, az Chaz, bár őt nagyon imádom, de egyszerűen, ha még ebben a garnitúrában sem tud kitűnni, akkor mi lesz később, ha itt lesz Ford és Murphy is.
Egyébként gondolkoztam azon is, hogy lehetne fajin 5 WR-es, 4 WR-es 1 TE-s felállásokat alkalmazni úgy, hogy (Murphy, Ford, Hagan, Moore és DHB vagy Boss) sztem ezzel is lehetne szépen haladni, lásd egész jó volt a Bills is az ilyen felállássokkal. Ez gyilkos lenne ha a futásokkal jól kombinálnánk illetve a trükkös playekkel.
Jah és előbb elfelejtettem kiemelni Campbell-t, aki sztem nagyon jól nyomatta a passzokat, pontos is volt (69,7%), produktív is (323 yard, 2 TD). Az utolsó dobás, meg INT lett, bár valahol írták, hogy azt vissza kellett volna néznie a bíróknak, mert ugye idéntől minden ilyen kétes szitut megnéznek videón. Sőt a sporik az egyik Bills futott TD-t se nézték meg pedig az sem volt egyértelmű azért...
több mint 13 éve
Csalódott voltam nagyon, hogy elszórtunk majd 3 TD előnyt. De ma már nem vagyok annyira felbaszva, mert nagyon jó jelek is voltak. A 2. félidei D az kritikán aluli volt, CJ pedig egy hányinger. Nem tud embert fogni, helyette folyamatosan szabálytalankodik. Mondjuk az edzők részéről is fasság volt egy az egyben Steve Johnsonon hagyni, amikor világos volt hogy úgy eteti ahogy akarja...Viszont az O, Denariussal az élen hatalmas volt, tényleg nem voltak alaptalanok az edzőtábori hírek. Ez egy playmaker. Murphy-Ford-Moore: nagyon korrekt trió lesz, DHB meg ne foglalja a helyet. Neki kellene olyan TD-ket csinálni mint amilyen Moore-é volt.
több mint 13 éve
Ez szép volt!Én nem a flageknél üvöltöttem csak! 😀
előttem van, hogy Bruce teli torokból üvöltött minden flagnél 😉
Jó kis csapat ez a Raiders, ha a hiányzók is csatlakoznak remélem elkapjátok otthon a Jets-t!!!BillsFan
A 3. negyedben sík ideg lettem aztán onnantól már kész voltam teljesen. Ennek tetézésére a stream elkezdett laggolni, ami miatt szinte semmit sem láttam a záró driveokból. De mindegy ettől függetlenül jó meccs volt és mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet, de ugye csak egy győztes lehet. 😊
Nekem nagyon tetszett a pass protection. Az első félidőben a futás, a másodikban a passzjáték, meg a trükkös dupla reverse az nagyon ott volt. Moore remélem hasonlóképpen folytatja és akkor Chaz mehet a picsába, mert papíron most ő volt a legjobb receiver-ünk a pályán aztán egy kilenc yardos elkapása volt. Egyszerűen nem tudta magát tisztára játszani. Még Myers is hatékonyabb volt nála. Haganról és Moore-ról nem is beszélve.
McFadden-t sajnos megfogták futásban a második félidőre, de elkapásban azért még odatette magát, a 143 yardos, 2 TD-s teljesítményét nem nagyon kell magyarázni. Moore 171 yardos 1 TD-sét sem. 😊
A védelem viszont nem fogott ki jó napot. Egyrészt a pass rush nem igazán ment, bár toltuk rendesen, de rendre el tudta dobni a labdát Fitz. Egy sacket csináltunk, csak elvették egy buta szabálytalanság miatt. Dömével beszéltük meccs közben, hogy McClain tényleg néha olyan fogalmatlannak tűnik, hogy nem is hiszem el. De azért csak ő lett a tackling leader, meg volt három pass deflectionja is.
Egyébként nem volt ez rossz, mert végig partiban voltunk, sőt az első félidőben nagyon jól játszottunk és ugye az is a meccs része volt azért. Csak a 3. negyed, csak azt tudnám feledni 😊
több mint 13 éve
Ez szép volt!előttem van, hogy Bruce teli torokból üvöltött minden flagnél 😉
Jó kis csapat ez a Raiders, ha a hiányzók is csatlakoznak remélem elkapjátok otthon a Jets-t!!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Hát nyerni kellett volna...nem tudom mi történt az öltözőben félidőnél, de ott vmi nem volt az igazi. Álmosan jöttünk ki. Sztem már elhitték, h megnyertük aztán a végén hiába vettük fel újra a fonalat addigra a Bills túlpörgött minket.Defensen ment el a meccs egyértelműen sztem, bár a DMC fumble is igen kritikus mozzanat volt.
21-3 után nem lehet egyszerűen 21 pontot beengedni...ezzel a 35 szerzett ponttal hozni kellett volna a meccset.
JC sztem nagyon jó volt. Moore egy állat...AJ mögött 2. rookie eddig...ha visszatér Murphy, Ford, DHB és Boss egész pofás O lesz itt sztem. Hue playcallingja tettszett.
Futás azt hittem jobban fog menni...kemény csapat ez a Bills...
OL passz protectionban igen jó volt sztem. Bünti se igen volt rájuk...talán 1 db??
Defense jól indult, de 2. félidőben szétestek, illetve Chan rájött mivel vagyunk verhetők. Gyors passzokkal...szívtuk is őket. CJ ma is bizonyította, h nem megy ez neki...sajnos az, hogy DVD és\vagy Chekwa előtt Huff a nickel azt sejteti, hogy idény nagy részében CJ marad a kezdő, de emiatt szopni fogunk sokat...
Routt sem tündökölt, de azért jól játszott...őt kéne végig az elsőkön tartani, mert amit Stevie Johnson művelt CJvel az szánalmas volt...
Branch neve mellé is felirtam egy kurva nagy fekete pontot. Azt a TD-t hogy a faszba engedhette a TEnek...sima INT kellett volna, h legyen, de min egy deflection...
McClain továbbra sem meggyőző...coverageban jó helyen van többnyire, de nem értem ezt a sok miss tacklet...tavaly ezzel nem volt gond...kicsit Morrisonra emlékeztetett időnként...
Utolsó Bills TD egy vicc volt. Sztem az CJ és Giordano hibája volt...McClain jött ki Spillerre, míg a kér gyökér ott ácsorgott és hagyta az elkapót üresen besétálni...
Nem tudjuk mi volt a hívás, de sztem a CB vagy S kellett volna, hogy menjen Spillerrel a szélre, másik emberre, míg McClain hátra megy zónázni középre...nem értettem a dolgot...
Rettenetes DLünktől nem voltam hasra esve...kevés volt a nyomás és futás ellen nagyon csúnya hibák voltak...
Kérdés, hogy mennyire a rövid hét, utazás hatása volt ez a teljesítmény...
Jövő héten home-opener a 2-0-s Jets ellen...na ott sok minden kiderül majd...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 540
Gratulálok srácok, nagyon jó kis meccset játszottunk! További sok sikert, nálatok is elkezdődött valami Jacksonnal... 😊
több mint 13 éve
Janot bevádolta vmi muff...remélem rendezik okosba...RolniPont most vádolják be amikor már rekordot tart! 😀 Eddig meg szartak rája, most lehet lehúzni már nagy zsével a lengyel fattyút 😀
több mint 13 éve
Janot bevádolta vmi muff...remélem rendezik okosba...
több mint 13 éve
Here’s the full injury report, in Jackson’s words:“Ford, did not practice, and he is out, OK? Heyward-Bey, did not practice, and he’s questionable. Murphy, did not practice, he is out. (Stephon) Heyer, limited, questionable. McFadden, full, probable. Boss, limited, questionable. (Jason) Campbell, full, probable. (Jarvis) Moss, full, probable. Seymour, limited, questionable. Huff, limited, questionable. (Chris) Johnson, full, probable. Mitchell, did not participate, he is out. (Joe) Porter, full, probable.”
több mint 13 éve
Sziasztok!Szevasz Helmut!
Látom készültök már! Kedvenc underground csapatom a Raiders- annyi pikantériája van a dolognak, hogy egy nagy Raiders fan közösséggel fogom nézni a meccset, mint egyetlen Bills szurkoló 😊
A mi D linenk sajnos inkább fürge és technikás, nem annyira fizikális (kivéve Dareus, akit mindig dupláznak), Mellette játszik a pro bowler NT Kyle Willians, míg a trió 3. tagja D Edwards. Cserék Spencer Johnson, Troup (aki viszont dózer), és Carrington. Utóbbi játékos kicsit emlékeztet Kellyre. Mi ugye vegyes rendszert játszunk, 4-3 ban Merriman a DE vak oldalon. A nyomás a belső hármastól jöhet majd. Időnként megőrülünk, és úgy blitzelünk, mint a bolondok!
Az LB sor oszlopa Nick Barnett, mellette Andra Davis, illletve a 3. körös pickünk Kelvin Sheppard fog a pályán legtöbbször feltűnni. A DB sorban természetesen Byrdre, G Wilsonra (a két Safety) , és egy régi kedves ismerősötökre D Florence-re hívom fel a figyelmet. Nálunk újra megtanult játszani. McKelvin, illetve Aaron Williams fog még a DB sorban fel-fel tűnni. MCKelvin ugye egyre kevésbé bust szagú, Williams pedig Rookie. Sajnos a kezdő első számú Cornerünk sérült 😕
Jól látjátok, a futás elleni védelmünk még mindig csak gyenge 3-as 😊 . Futnotok kell, mert Intek tekintetében tavaly ugyan nem villogtunk, de elég kevés yardot engedünk a levegőben. A DB sor fegyelmezett. 3-4 4-3 (igazából nem-pozíciós) transzformációk sűrűn előfordulnak.
Fitz nem rossz!
BMG kérdésére de Fitz szét tud Titeket dobálni.
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a Bills O is korszerű un. "vegyes" támadó rendszert, és a playen belül vannak játékosok, akik időzített feladattal rendelkeznek (pl 8 y + curl....), és vannak, akik eleve területre mennek be. A rendszer érdekessége, hogy eltérően a Holmgren fától, nem WCO gyökerekkel rendelkezik.Igazából még mi sem látjuk, mert tavaly egyértelműen a horizontális passzjáték dominált, területre belőtt labdákkal, és csak idén látjuk az ütemezett játékok jelentőségének növekedését.
Fitz működteti a rendszert, azzal együtt, hogy az alapjátékot Gailey hívja. Ö egy nagyon intelligens srác (a karja sosem fog felnőni az eszéhez). ----> A Bills akármikor el tud indulni No Huddleben (ahogy a Pats) , Fitz nagyon egy húron pendül az elkapókkal... az a bizonyos Chemistry léteik.
Az O fal nem annyira jó, mint a számok mutatják (Fitz nagyon kevés sacket kap), ennek azonban inkább Fizt mobilitása (és fizikai ereje) az oka, illetve a játékok komponálásából eredően az, hogy 3 mp alatt legkésőbb el tudja reptetni a lasztit.
Ilyenkor döntően nem emberre dob, hanem üres területre, ahova vagy megérkezik a menetrendszerint közlekedő St Jonson (Easley sajnos már nem). Ezek azok a hős játékok, amelyekből a mesés 50-90 yardos TD-k, vagy a csúnya nagy intek születnek. Az ilyen játékok miatt mondják sokan, hogy "bátran, kockázatosan" játszik. Ahogy említettem idénre értek, érkeztek meg az igazi rövid routes, időzített játékok, nem tudjuk, hogy maradnak e ezek a hősies passzok, vagy idénre "beleszürkül" Fitz játéka a hatékony qb-k világába 😊 Tudom, hogy szörnyeteg a frontotok, és nagyon kell is nyomnotok, mert, csak a DB sorra építkezve ez az Pass O nem állítható meg(vagy legalábbis nagyon rossz napot kell sok játékosnak kifognia)
Fred Jackson, nagyon hatékony, nagy teherbírású futó az ő megállítása kulcsfontosságú. Spiller még mindig nem meghatározó erő.
Szerintem a zászló nektek áll most, mi még nagyon építkezünk. A KC az elején elvesztette az ütemet, el is ment a meccs. Ha Ti nem követitek el, akkor simán elvihetitek a győzelmet.
Sérülésmentes vasárnapot kívánok 😊
üdv
HHelmut Zimmer
Köszi az elemzést!
Legnagyobb ellenségünk az, hogy hétfő este nyomtunk egy MileHigh-t, aztán most meg vasárnap korai meccset tolunk keleti parton...köszi schedule készítők...ha ezen Hue némi motivációval felül tudja emelni a csapatot akkor lesz egy jó meccsünk!!
Én per pillanat úgy gondolom, hogy fogunk tudni futni rajtatok. Nem rossz az a DL, de a mi OL run blocking tekintetében szintén nem rossz és a futószörnyetegünkről nem kell beszélni. De kurvára kell is, hogy tudjunk futni, mert anélkül nincs sanszunk sztem.
Ha megy a futás akkor a következő feladat a védelmünkre hárul. Elsősorban meg kell fogni a futást, hogy egysíkúvá váljon az O és Fitz kezébe kerüljön a meccs. Bár úgy gondolom, h erős közepes QB ő, azért ha csak rajta múlik a dolog és erőltetni kell a passzt csúszhat hiba a gépezetbe...A gyors passzok sajnos nekünk nem kedveznek, mert ha a DL nem tud odaérni a sec gondba lehet főleg ha Huff nem játszik. A futójáték mellett a DL a fő fegyverünk, így ezt nem lenne jó, h kivenné a Bills a gyors passzokkal. Nagy kérdés milyen lesz az OLetek? A Chiefs ellen jónak tűnt, de azért olvastam, hogy Halin kívül a Chiefs front 7 elég enervált, lelketlen volt. Na azért nálunk van egy nem gyenge kezdő 4es DLben 4 fasza backuppal, ehhez jön a szolid LB trió Wimbley pass rush képességével. Bár Bell állítólag jól fogta Halit itt azért más lesz a helyzet, mert nem egyszemélyes a show...Seymour vagy Kelly muszály, h duble teamet kapjon különben nagy gond lesz belül. A durva a DLünkkel, hogy rajtuk kívül van a széleken 2 fiatal terrorista nonstop motorral akiket szintén nem könnyű egy-egyben fogni. Na és akkor ez a fal mögül jöhet Wimbley vagy a DB blitz amit egész jól csinálunk. Persze a blitz visszaüthet ha Fitz elég gyors hiszen több terület marad hátul szabadon. Okosnak kell lennünk.
Kiváncsi leszek mit tud a sec Fitz ellen nyújtani. Routt jól nyomta első héten és hasonlót várok most is. CJ kérdéses azért, mert ő nem volt állat, bár vészes sem. Az is érdekes lesz, hogy DVD, Chekwa mennyi szerepet kap majd.
Helm mennyit játszotok 3-4-5 WR felállásokat?
Sztem ellenünk a legjobb taktika, ha 4-5WRes felállásokban nagyon gyors rövid passzokkal próbálkozik legtöbbet egy csapat...így van a DL rombolására a legkisebb esély és a rutintalan, vékony CB sorunkra lehet játszani. Persze azért a run D-t is be kell kóstolni, mert tavaly még kurvára nem voltunk nagykirályok és azért ez a #1 pozíció csalóka még...
Azért jó ez a meccs, mert mi megtudhatjuk, hogy tényleg rendbe került-e a run Dnk évek óta először? Ti megtudhatjátok mit tud az OLetek? Mi is megtudjuk mire elég az OL?
Szoros izgalmas meccset várok, de nagyon bízom abban, hogy Hue összerántja a fiúkat és nem lesz nyoma a nagy utazgatásnak. Ha az nem zavar sztem teljesen nyitott a meccs.
Fizikálisan kell játszanunk a falak mentén és jók lehetünk.
Hát sérülés valóban ne legyen, mert most se állunk fényesen etéren...
több mint 13 éve
bmg
2 681
Tavaly is voltak 7-9-cel playoffban 😛Jó kis meccs volt, bár lehetett bőven izgulni, na meg a buzi büntik... De lényeg a W! 1-0.Hat igen, ezt a meccset a vedelem, a special team es Mcfadden hozta. QB es passzjatek ertekelhetetlen volt. Ha a futasunkat megallitja valaki, vagy jol passzolo csapat ellen jatszu nk akkor annyi. Ez a Denver nagyon sokat hibazott es gyenge volt, de nagyon orultem a gyozelmunknek, mindent wint meg kell becsulni, de mge nem playoff csapat ez boven.zavi27
Poz: DMC, Giordano, Boyd, DHB, DLINE, JANO63! Lechler77
Negativum is sok volt sajnos...Raider89
A rövid offseason miatt bárhol összejöhet egy váratlan sérülés, ami visszavetheti a csapatok teljesítményét, és akkor majd Cam Newten lesz a SuperBowl MVP.
Viccet félretéve, én sem várom po-ba a cspataot idén, de azért jó lenne...
több mint 13 éve
Sziasztok!Látom készültök már! Kedvenc underground csapatom a Raiders- annyi pikantériája van a dolognak, hogy egy nagy Raiders fan közösséggel fogom nézni a meccset, mint egyetlen Bills szurkoló 😊
A mi D linenk sajnos inkább fürge és technikás, nem annyira fizikális (kivéve Dareus, akit mindig dupláznak), Mellette játszik a pro bowler NT Kyle Willians, míg a trió 3. tagja D Edwards. Cserék Spencer Johnson, Troup (aki viszont dózer), és Carrington. Utóbbi játékos kicsit emlékeztet Kellyre. Mi ugye vegyes rendszert játszunk, 4-3 ban Merriman a DE vak oldalon. A nyomás a belső hármastól jöhet majd. Időnként megőrülünk, és úgy blitzelünk, mint a bolondok!
Az LB sor oszlopa Nick Barnett, mellette Andra Davis, illletve a 3. körös pickünk Kelvin Sheppard fog a pályán legtöbbször feltűnni. A DB sorban természetesen Byrdre, G Wilsonra (a két Safety) , és egy régi kedves ismerősötökre D Florence-re hívom fel a figyelmet. Nálunk újra megtanult játszani. McKelvin, illetve Aaron Williams fog még a DB sorban fel-fel tűnni. MCKelvin ugye egyre kevésbé bust szagú, Williams pedig Rookie. Sajnos a kezdő első számú Cornerünk sérült 😕
Jól látjátok, a futás elleni védelmünk még mindig csak gyenge 3-as 😊 . Futnotok kell, mert Intek tekintetében tavaly ugyan nem villogtunk, de elég kevés yardot engedünk a levegőben. A DB sor fegyelmezett. 3-4 4-3 (igazából nem-pozíciós) transzformációk sűrűn előfordulnak.
Fitz nem rossz!
BMG kérdésére de Fitz szét tud Titeket dobálni.
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a Bills O is korszerű un. "vegyes" támadó rendszert, és a playen belül vannak játékosok, akik időzített feladattal rendelkeznek (pl 8 y + curl....), és vannak, akik eleve területre mennek be. A rendszer érdekessége, hogy eltérően a Holmgren fától, nem WCO gyökerekkel rendelkezik.Igazából még mi sem látjuk, mert tavaly egyértelműen a horizontális passzjáték dominált, területre belőtt labdákkal, és csak idén látjuk az ütemezett játékok jelentőségének növekedését.
Fitz működteti a rendszert, azzal együtt, hogy az alapjátékot Gailey hívja. Ö egy nagyon intelligens srác (a karja sosem fog felnőni az eszéhez). ----> A Bills akármikor el tud indulni No Huddleben (ahogy a Pats) , Fitz nagyon egy húron pendül az elkapókkal... az a bizonyos Chemistry léteik.
Az O fal nem annyira jó, mint a számok mutatják (Fitz nagyon kevés sacket kap), ennek azonban inkább Fizt mobilitása (és fizikai ereje) az oka, illetve a játékok komponálásából eredően az, hogy 3 mp alatt legkésőbb el tudja reptetni a lasztit.
Ilyenkor döntően nem emberre dob, hanem üres területre, ahova vagy megérkezik a menetrendszerint közlekedő St Jonson (Easley sajnos már nem). Ezek azok a hős játékok, amelyekből a mesés 50-90 yardos TD-k, vagy a csúnya nagy intek születnek. Az ilyen játékok miatt mondják sokan, hogy "bátran, kockázatosan" játszik. Ahogy említettem idénre értek, érkeztek meg az igazi rövid routes, időzített játékok, nem tudjuk, hogy maradnak e ezek a hősies passzok, vagy idénre "beleszürkül" Fitz játéka a hatékony qb-k világába 😊 Tudom, hogy szörnyeteg a frontotok, és nagyon kell is nyomnotok, mert, csak a DB sorra építkezve ez az Pass O nem állítható meg(vagy legalábbis nagyon rossz napot kell sok játékosnak kifognia)
Fred Jackson, nagyon hatékony, nagy teherbírású futó az ő megállítása kulcsfontosságú. Spiller még mindig nem meghatározó erő.
Szerintem a zászló nektek áll most, mi még nagyon építkezünk. A KC az elején elvesztette az ütemet, el is ment a meccs. Ha Ti nem követitek el, akkor simán elvihetitek a győzelmet.
Sérülésmentes vasárnapot kívánok 😊
üdv
H
több mint 13 éve
Jó kis meccs volt, bár lehetett bőven izgulni, na meg a buzi büntik... De lényeg a W! 1-0.Hat igen, ezt a meccset a vedelem, a special team es Mcfadden hozta. QB es passzjatek ertekelhetetlen volt. Ha a futasunkat megallitja valaki, vagy jol passzolo csapat ellen jatszu nk akkor annyi. Ez a Denver nagyon sokat hibazott es gyenge volt, de nagyon orultem a gyozelmunknek, mindent wint meg kell becsulni, de mge nem playoff csapat ez boven.
Poz: DMC, Giordano, Boyd, DHB, DLINE, JANO63! Lechler77
Negativum is sok volt sajnos...Raider89
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82242319/article/newlook-raiders-will-push-chargers-for-afc-west-crown?module=HP11_content_streamKezd sok lenni ez a "love" amit kapunk...
DMC és Seymour játszik szinte tuti. Sey inkább kora miatt kap több időt regenerálódni...
DHB,Chaz duo rendben lehet és Moore is simán bevethető sztem...nem ezen fog múlni. Ha OL és JC jó akkor lesz pass O...
több mint 13 éve
Nem lehet ezt még tudni, csak sejtések vannak. Boss ugye nagyon régóta nem edzett, lehet hogy még nem kerül pályára. De majd utánaolvasok, aztán leírom hogy mi a helyzet! 😊
több mint 13 éve
Murphy és Ford helyett meg ugye ott van DHB, Schilens, Moore meg HaganAkkor DHB és Schilens a kezdő páros? Moore slot? Vagy hogy? Boss játszik?
Bruce
Mindenesetre jó jel volna a szezonra nézvést egy csoportidegen győzelem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Jacoby Ford - WR - RaidersCoach Hue Jackson said Thursday there is "still a chance" WR/KR Jacoby Ford (hamstring) and FS Michael Huff (groin) can play against the Bills this week.
Neither player has practiced this week, so it appears to be a long shot in both cases. Darrius Heyward-Bey left Thursday's practice with a knee injury that didn't require testing. There's a chance that Chaz Schilens will function as the No. 1 receiver against the Bills, but he's not a recommended fantasy start.
Darren McFadden - RB - Raiders
Darren McFadden (shoulder) is considered a "full go" for Sunday against the Bills despite Wednesday's limited practice.
McFadden only took it easy on Wednesday due to a slightly sore shoulder and a big workload in Monday night's game. He's practicing fully on Thursday. Rotoworld ranks McFadden as the No. 3 running back for Week 2.
több mint 13 éve
Azt írják, hogy McFadden válla sérült és questionable a státusza, lehetséges hogy nem is játszik a Bills ellen. No ez azért komolyan csökkentené az esélyeinket...Bár most azt olvasom, hogy edzett és több sérült is akik apróbb sérülésekkel bajlódnak edzettek (Moss, J. Campbell, Porter)
Akik nem edzettek, azok Huff, Murphy, Ford és Seymour. Azért ez elég erős névsor, mindegyik kezdő szintű játékosunk.
Seymour nagyon kéne, csak azért egy komolyabb sérülést sem kéne kockáztatni nála, mert ő már nem fiatal.
Huffot valszeg Giordano fogja helyettesíteni.
Murphy és Ford helyett meg ugye ott van DHB, Schilens, Moore meg Hagan
Na majd meglátjuk hogy alakulnak a fiúk!
több mint 13 éve
A foxsport rádión nyilatkozott Lincoln Kennedy, aki 9 évet húzott le a Raiders O-Line-jában, hogy egyáltalán nem igaz az amit Sapp mindig állít, hogy Al Davis hívta a playeket abban az időben a Raidersben. Én ugyan nem hallottam a nyilatkozatot. De azt is mondta hogy hazug és hogy seggfej 😀
több mint 13 éve
Bills ellen futnunk kell. Bár az ő DLük is jó papíron, de a Chiefs kurva jó átlagot futott ellenük. Nem szabad az elején elengedni őket, hibákkal, büntikkel és nem szabad a futástól elállnunk. JC ha megy a futás tud hozni meccseket...Run Dnk le lesz tesztelve, reméljük rendben lesz. Ha jók maradunk akkor azért főleg ha mi tudunk a futással pontokat szerezni el kell kezdeniük passzolni és bár Fitz nem rossz QB, de pass rush alatt hibába kergethető. Ezt kell elérni és kihasználni.
Az utazás és a keleti part nem nekünk dolgozik, de sztem van annyi esélyünk mint a Billsnek.
több mint 13 éve
bmg
2 681
A denveri teljesítményünk után nem is a passzjátékra kéne alapozni...Reméljük a futás jó lesz és pontokat is hoz majd. Taiwan Jonest is megnézném élesben.
A védelem oldalán, ha megfogjuk a futásaikat, onnan már a CB-ken múlik a dolog.
Szerintem Fitzpatrick nem akkora ász, hogy szétpasszoljon minket. Ha a DL legalább akkora nyomást tud biztosítani, mint hétfőn a 2. félidőben, könnyen hibára lehet kényszeríteni.
És persze a büntetéseket kellene visszaszorítani...
több mint 13 éve
Másrészt hasonló lehet a mérkőzés a Denver ellenihez annyiban, hogy futás védekezésben nem túl jó a Bills viszont passz védekezésben kiváló. Tehát futni kell ellenük, az meg megy nekünk többnyire 😊Ők elég jól passzolnak, viszont nekünk ha működik a passz rush és a futás elleni védekezés, akkor az nem lesz elég, mert sok hiba csúszhat a passzjátékukba. Amiben bízhatunk az az, hogy ugye 8 ember van a D Line-ba (starter: Shaughnessy, Seymour, Kelly, Houston és a cserék: Moss, Bryant, Henderson, Scott) és közel azonos teljesítményre képes mindenki, tehát frissek tudnak maradni.
Érdekes meccs lesz, de aztán lehet hogy teljesen más mérkőzés lesz mint amire számítani lehet előzetesen...
több mint 13 éve
Nem tudom mennyi esélyünk van a Bills ellen, de nagyban csökkenti az az esélyünket, hogy egyrészt a hét is rövidebb volt számunkra, másrészt megtettünk egy Denver - Oakland utat, aztán meg még megteszünk pénteken egy Oakland - Buffalo utat, ami azért elég durván haza tud vágni egy csapatot. Tehát ezt is bele kell számítani a mérkőzésbe, mert szerintem vaskosan benne lesz.Egyébként is esélyesebb sztem a Bills a hétvégén mutatott játéka miatt, de én reménykedem, hogy tudunk nyerni azért. De nem lesz egyszerű.
több mint 13 éve
Hírek a sérülésekről:Huff nem edzett, nem is fog játszani valszeg a meccsen
Ford nem edzett és nem is fog játszani hétvégén
Mitchell nem edzett és nem várható a játéka
Murphy nem edzett és nem is edz a héten, a visszatérése legkorábban a 3. hétre várható
Seymour nem edzett, de hétvégén játszani fog elméletileg
Boss edzett, de a játéka még nagyon kérdéses