Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Itt egy tippelés Steve Corkran-tól az 53-ra:

www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2012/08/29/predicting-raiders-53-man-roster/

mondjuk tuti lesz meglepetés, mert mindig szokott lenni, kíváncsian várom mi lesz az.
Underwood-ra leszek kíváncsi még, hogy ő megkapja e a roster spotot, mert ugye ő tud játszani CB-t is és így két legyet üthetnénk egy csapásra. Meg így hogy Parrish itt van, így McCann nem biztos hogy bennmarad mint visszahordó.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Cooley természetesen felmerült hozzánk is...ha egészséges egy próbát megérne sztem.
Rolni
nem szoktam olvasni ezt a topicot, (bocs hogy most szólok hozzá), de Cooley azért távozott tőlünk 'megegyezéssel', mert szeretne még no1. TE lenni akárhol, ha ez nem jönne össze neki, akkor biztosan nem fog máshol kispadra ülni, mint a Redskins. Hatalmas nagy közönség és 'játékoskedvenc'.
(én nem mondanám rá, hogy inkább elkapó, nagyon jól blokkol, az állóképességével/egészségével voltak mindig gondjai)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 310 — Raiders fan
Coye Francis-t (CB) felszedtétek a waiverről (Seahawks)Black_Adder
jaja
6' 185...CB és elvileg KRnek is volt jelölve draftkor...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sőt, még a falat is áttöri 😀Wyatt
Campbell is két embernek passzolt egyszerre...BMG
Egy utolsó offot 😊 Az jó széria volt, nálunk Maroney úgy átugrott a kocsi ablakán, hogy kiugrott az egész ligából 😀

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Coye Francis-t (CB) felszedtétek a waiverről (Seahawks)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Campbell is két embernek passzolt egyszerre...BMG
Csak nem itt... 😕
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Campbell is két embernek passzolt egyszerre...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sőt, még a falat is áttöri 😀

több mint 13 éve
Köszi

több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
Szerintem inkább olyan mint Myers azaz mindenes csak míg Myers inkább a blokkoló TE irányba hajlik addig Cooley inkább elkapó TE felé.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Miután Cooley inkább elkapó TE (ha jól tudom) inkább Ausberry helyére érkezhetne...érdekes döntés lenne az biztos, de ha eddig David nem győzte meg a staffot lehet cserélnek...

Rolni
Cooley blokkolni is tud, FB-ként is használták nem csak TE-ként.empty taxi
Aha, köszi, de azért inkább elkapó nem? A kérdést azért erőltetem, h ha esetleg ide kerül akkor az elkapó vagy a blokkoló TE ifjoncunk lesz nagyobb veszélyben...Rolni
Ink elkapónak mondanám mert a futásblokkja jó a passz blokkja viszont nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Miután Cooley inkább elkapó TE (ha jól tudom) inkább Ausberry helyére érkezhetne...érdekes döntés lenne az biztos, de ha eddig David nem győzte meg a staffot lehet cserélnek...

Rolni
Cooley blokkolni is tud, FB-ként is használták nem csak TE-ként.empty taxi
Aha, köszi, de azért inkább elkapó nem? A kérdést azért erőltetem, h ha esetleg ide kerül akkor az elkapó vagy a blokkoló TE ifjoncunk lesz nagyobb veszélyben...

több mint 13 éve

Rolni
Cooley blokkolni is tud, FB-ként is használták nem csak TE-ként.

Madden hates me.
több mint 13 éve

Palmer dolgozik mint állat nincs azzal gond...kérdés mire lesz elég a sok dolgozás, az új rendszerben...nem jó, h Moore és Ford is sérült ennyit...kéne a chemistry...

több mint 13 éve
Cooley szerintem is jöhetne,pláne,hogy hasonló rendszerből jön szóval nem lenne nehéz az "átállás".
Viszont én max 1évre veterán minimumért hoznám csak. Tekintve,hogy 30éves és,hogy az előző két szezon nem játszotta végig sérülés végett.
(s akkor még ott lenne a kérdés,hogy kinek a roster kárára,hisz Myers sokoldalú és megbízható, Ausberry és Gordon meg future starter tandem. Más csapatrészből meg gázos lenne szerintem)

Remélem Palmer varázsütésre tudd javulni 😊 (rá/ránk férne,mert jelenleg Ő a leggyengébb lánc szem az offense-be)
Amúgy szerintem RM nem habozik ha le kell szedni a pályáról,hisz új éra új mentalitás (next men up). Ráadásul ő még régi darab,nem RM legója.S a neve,múltja biztosít neki némi "előjogot" de ha nem dolgozik akkor . . .

több mint 13 éve
Ha Palmer szar, reméljük DA és RM nem nyulak meglépni a cserét...Leinart eddig igen jól nézett ki ebben az Oban...

Cooley természetesen felmerült hozzánk is...ha egészséges egy próbát megérne sztem.

Gaither hátával gondok vannak, így Shaggy lehet, h egy UDFA rookie LT ellen tér vissza a regular szezonban...azért ez tudna segíteni a meccs kimenetelén is akár...DA szerint Ford és Moore is "közel van"
 espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/47513/chargers-may-need-to-make-lt-plans

Cumbie rosterre kerülhet...  www.sfgate.com/raiders/article/Jamie-Cumbie-close-to-Raiders-roster-3822857.php

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
 profootballtalk.nbcsports.com/2012/08/28/raiders-providing-incentives-for-early-arrivals/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Bruce
Szorítok,hogy igazad legyen de sajnos KÉTLEM.
Én sokkal inkább az egész eddigi éveiben használt Air Coryell és a mostani West Coast offense különbségét és az átlátás nehézségeit látom rajta.
Cincibe is és tavaly nálunk is csak fogta elengedett egy egy mély bombát az elkapó megfelelő oldalára (route-tól függően belső vagy külső vállára) és vagy fullos volt a passz vagy volt az elkapónak ideje kisegíteni némi helyezkedéssel,route igazítással.
Míg a W.O.-be ahogy AMADEUS91 által belinkelt videóba Sharper is mondja az IDŐZÍTÉS és a PONTOSSÁG a lényeg a gyors rövid,közepes passzoknál.
S ha megnézitek újra az eddigi előszezon meccseket akkor lehet látni,hogy a 10yard alatti passzaival van a gáz!S ezt bizonyítja a Lions ellen is DHB egy kezes mély elkapása is.
S akkor még nem beszéltünk a lábmunkáról,a zsebből való kimozgásról.Bár én személy szerint azzal kapcsolatban nem izgulok hiába "ólom" lábú.

több mint 13 éve
Kicsit én is aggódok Palmer miatt, mert eddig elég fostaliga amit művel, remélem csak azért bénázik, mert biztos a helyében...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
 www.nfl.com/videos/oakland-raiders/0ap2000000055663/Should-Raiders-be-concerned-with-Carson-Palmer?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
CSak most láttam ezt az összesítést az nfl.com-n.
S tudom,hogy jelenleg még csak előszezon van ahol a kezdők alig játszanak,meg nincs igazán game plan,stb de azért elég biztató,hogy 6 kategóriából 4ben benne vagyunk a TOP5be

www.nfl.com/stats/teamCubehead
És ebből 3 defense, nem semmi.
Csak maradjon így a szezonra is.
több mint 13 éve
S tudom,hogy jelenleg még csak előszezon van ahol a kezdők alig játszanak,meg nincs igazán game plan,stb de azért elég biztató,hogy 6 kategóriából 4ben benne vagyunk a TOP5be

A Lions 4-0-ás PS után csinált 0-16-ot 😉empty taxi
1-2-vel állunk 😉
több mint 13 éve

A Lions 4-0-ás PS után csinált 0-16-ot 😉

Madden hates me.
több mint 13 éve

www.nfl.com/stats/team

több mint 13 éve
Steve Mariuci tiszteletét tette nálunk az első Alamedai edzésünkön!

Streater továbbra is nagyon komoly és Reece is elég szép számban kapja a passzokat (habár ezt várhatóan majd csak élesben láthatjuk tőle)

Ausberry is több passzt kapott amiket trafficben is elég szépen behúzott.
Bár lehet,hogy én kombinálom túl a dolgokat de simán eltudnám ezek alapján képzelni több olyan dupla TE-s felállást amikor Myers és Ausberry lesz fenn mint jobb elkapó és L. Miller a back fielden mint jobb protection.

Kíváncsi leszek hogyan tudjuk majd kezelni, Russel W-t mint mobilis irányítót.
Szerintem kellő fókuszálással hasonlóan jól vizsgázik majd a Defense-nk ellene is hiába más stílust képvisel,mint az eddigiek az előszezonba.
Szóval remélem őt is begyaluljuk majd párszor. 😊