Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

3 órája
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
De a stadion mondjuk valóban olyan amibe csak túristaként is kimennék akkor is ha nem szeretném a sprotot. Mindkét alkalommal több kollégám is kijött velem és hát oda meg vissza voltak tőle. Tényleg lenyűgöző.
alatriste
Magad szervezted?
szaba
Munka miatt voltam kint, csak rászerveztem magamnak a meccset, aztán több kollégám is élt a lehetőséggel. Kimentünk pár nappal a munka előtt körülnézni meg kimenni meccsekre.

Liverpool Fc
5 órája
szaba Los Angeles Chargers 10 541
De a stadion mondjuk valóban olyan amibe csak túristaként is kimennék akkor is ha nem szeretném a sprotot. Mindkét alkalommal több kollégám is kijött velem és hát oda meg vissza voltak tőle. Tényleg lenyűgöző.
alatriste
Magad szervezted?
7 órája
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
És/vagy a San Diegoiak is lehet át kezdtek járogatni? 😊
Reggio1914
Szerintem kevesen. Ott azért mélyebben vannak a sebek. De jó, hogy sikerül egy új bázist kialakítani. A Ramsnek ez a SB győzelemmel sem igazán sikerült.
szaba
Voltam kint az elmúlt 2 évben 1-1 Chargers és Rams meccsen is a Sofiban. Sokkal jobb volt a hangulat a Ramsszen. Sokkal több szurkoló volt, a stadion hangulat szerintem 2 szinttel volt a Chargershez képest.
alatriste
Az idei évben arról hallottam több alkalommal, hogy iszonyú lapos hangulat van a Rams meccseken. Kicsit ez LA jellege is, hogy sok olyan ember megy meccsre, aki kevésbé hűséges a csapathoz, inkább az izgalom / sikerek vonzóbbak. Azért érdekelne mikor voltál Chargers meccsen, hiszen pl a tavalyi év gyalázatos teljesítménye, illetve Staley ténykedése nagyon utálatos volt a szurkolók szemében is.
szaba
22 októberében voltam egy SEA@LACon.
Nyilván a Hawks drukkereknek ez utazható távolság és érezhetően jöttek is bőven a meccsre.
Ramsszen meg 23-ban voltam a Browns ellen, egyébként vendég szurkoló ott is sok volt, külön volt területük (nem kicsi a tailgate-nek is, voltak rendes buszokkal meg minden). De a stadionban sztem a Ramsszen több volt a hazai drukkerek aránya.
Persze változhat nem tudom, de nem azért éreztem ezt mert a Chargers kikapott, a Rams meg nyert az adott meccsen.

Liverpool Fc
17 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 613 — Kinek mit intézett a kormánya

Sixo
A Dr. Squanch elég komoly nevekkel tolja. Sydney Sweeney, Hörbi.
Plusz a nevük alapból Mr. Squanch után jön, aki szeretett squancholni....
20 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 866 — LIGHTS OUT!

20 órája
Reggio1914
Szerintem kevesen. Ott azért mélyebben vannak a sebek. De jó, hogy sikerül egy új bázist kialakítani. A Ramsnek ez a SB győzelemmel sem igazán sikerült.
szaba
Voltam kint az elmúlt 2 évben 1-1 Chargers és Rams meccsen is a Sofiban. Sokkal jobb volt a hangulat a Ramsszen. Sokkal több szurkoló volt, a stadion hangulat szerintem 2 szinttel volt a Chargershez képest.
alatriste
Az idei évben arról hallottam több alkalommal, hogy iszonyú lapos hangulat van a Rams meccseken. Kicsit ez LA jellege is, hogy sok olyan ember megy meccsre, aki kevésbé hűséges a csapathoz, inkább az izgalom / sikerek vonzóbbak. Azért érdekelne mikor voltál Chargers meccsen, hiszen pl a tavalyi év gyalázatos teljesítménye, illetve Staley ténykedése nagyon utálatos volt a szurkolók szemében is.
1 napja
Reggio1914
szaba

Liverpool Fc
1 napja
Reggio1914
1 napja
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 385
Várjál már, azt hittem nekünk nincs is hazai pályánk meg szurkolóink.

Sixo
Sok divat, akik felültek a bandwagon-ra Harbaugh miatt 😀
Petila
Egykoron mindenki úgy kezdte. Ritkán szeretnek bele rossz csapatba.
Sixo
1 napja
Petila Los Angeles Chargers 686
Ülök a McConkey vonaton.
Bazzani
Az jó mert én meg a Lions SB vonaton tavaly óta...Annyira hasonló utat járt be az a Franchise mint mi , szóval kijárna oda egy trófea ...Idén remélem végre oda kerül | kivéve persze ha mi még versenyben leszünk |
2 napja
prezlisnudli 1
hiánypótlónak, hátha egyszer majd leszünk páran és ott is tudjuk beszélni mi a helyzet:  www.facebook.com/groups/602850989074101

u.i: az első belépőt kinevezem adminisztrátornak. 😀

bolt up!

Szerkesztette: prezlisnudli
2 napja
Ülök a McConkey vonaton.
Bazzani
Kellemes utat!
2 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Ülök a McConkey vonaton.

2 napja

Sixo
Petila
Egykoron mindenki úgy kezdte. Ritkán szeretnek bele rossz csapatba.

Szerkesztette: Sixo

2 napja
Petila Los Angeles Chargers 686

Sixo
3 napja

3 napja

3 napja
valaki el tudja mondani mi tortent a szunetben?😅
az elso felidoben gus edwards nagyon jol haladt a foldon, 5 carry 26 yard. (dobbins 5 carry 8 yard)
18 pontos vezetes a szunetben, erre masodik felidoben folyamatos passz playek, 3 & outok egymas utan. gus edwards 1 azaz EGY snapet kapott a masodik felidoben, ugy hogy 21 ponttal is vezettek es gyakorlatilag mar csak futni kellett volna a hatralevo idoben😄 nekem erthetetlen mi tortent itt a masodik felidoben playcalling tekinteteben
mate93
Azt én sem értem. De ahogy Al Davis mondta, csak nyerj, baba.
3 napja
MI VAN ITTEN GYEREKEK ???

3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Chargersked.... clutch drive a 4. negyedben.
Amúgy adom hogy Quentin Johnston hetente hozza a TD-ket nekem 3-as oddsért.
3 napja
mate93 New Orleans Saints 350
valaki el tudja mondani mi tortent a szunetben?😅
az elso felidoben gus edwards nagyon jol haladt a foldon, 5 carry 26 yard. (dobbins 5 carry 8 yard)
18 pontos vezetes a szunetben, erre masodik felidoben folyamatos passz playek, 3 & outok egymas utan. gus edwards 1 azaz EGY snapet kapott a masodik felidoben, ugy hogy 21 ponttal is vezettek es gyakorlatilag mar csak futni kellett volna a hatralevo idoben😄 nekem erthetetlen mi tortent itt a masodik felidoben playcalling tekinteteben
3 napja
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Harbaugh kiűzött néhány démont
szaba
Átküldte őket hozzánk 😀

Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
Harbaugh kiűzött néhány démont

Szerkesztette: szaba
5 napja
Nagyon kéne a Bengals ellen.

Khalil Mack said he injured both his groins in Week 9 at the Browns — the left one in the second quarter and the right one later in the game bc he was "compensating." Then tweaked the right one again vs. TEN.

On if he's expecting to at least give it go vs. CIN: "Hell yeah."

9 napja
Bengals, Ravens, Falcons, Chiefs, Bucs, Broncos, Pats, Raiders. Ebből jó lenne 5öt behúzni, és akkor sima a PO. Még 4el is meglenne, de jó lenne nem a Chiefsel vagy a Ravenssel kezdeni a PO-ban.
Sixo
Ebből a listából egyedül a Ravens tűnik félelmetesnek. Falcons, Buccs, Broncos, Pats, Raiders mind nekünk állhat a zászló.