Los Angeles Chargers
Munka miatt voltam kint, csak rászerveztem magamnak a meccset, aztán több kollégám is élt a lehetőséggel. Kimentünk pár nappal a munka előtt körülnézni meg kimenni meccsekre.De a stadion mondjuk valóban olyan amibe csak túristaként is kimennék akkor is ha nem szeretném a sprotot. Mindkét alkalommal több kollégám is kijött velem és hát oda meg vissza voltak tőle. Tényleg lenyűgöző.Magad szervezted?
alatriste
szaba
Liverpool Fc
De a stadion mondjuk valóban olyan amibe csak túristaként is kimennék akkor is ha nem szeretném a sprotot. Mindkét alkalommal több kollégám is kijött velem és hát oda meg vissza voltak tőle. Tényleg lenyűgöző.Magad szervezted?
alatriste
22 októberében voltam egy SEA@LACon.Az idei évben arról hallottam több alkalommal, hogy iszonyú lapos hangulat van a Rams meccseken. Kicsit ez LA jellege is, hogy sok olyan ember megy meccsre, aki kevésbé hűséges a csapathoz, inkább az izgalom / sikerek vonzóbbak. Azért érdekelne mikor voltál Chargers meccsen, hiszen pl a tavalyi év gyalázatos teljesítménye, illetve Staley ténykedése nagyon utálatos volt a szurkolók szemében is.Voltam kint az elmúlt 2 évben 1-1 Chargers és Rams meccsen is a Sofiban. Sokkal jobb volt a hangulat a Ramsszen. Sokkal több szurkoló volt, a stadion hangulat szerintem 2 szinttel volt a Chargershez képest.És/vagy a San Diegoiak is lehet át kezdtek járogatni? 😊Szerintem kevesen. Ott azért mélyebben vannak a sebek. De jó, hogy sikerül egy új bázist kialakítani. A Ramsnek ez a SB győzelemmel sem igazán sikerült.
Reggio1914
szaba
alatriste
szaba
Nyilván a Hawks drukkereknek ez utazható távolság és érezhetően jöttek is bőven a meccsre.
Ramsszen meg 23-ban voltam a Browns ellen, egyébként vendég szurkoló ott is sok volt, külön volt területük (nem kicsi a tailgate-nek is, voltak rendes buszokkal meg minden). De a stadionban sztem a Ramsszen több volt a hazai drukkerek aránya.
Persze változhat nem tudom, de nem azért éreztem ezt mert a Chargers kikapott, a Rams meg nyert az adott meccsen.
De a stadion mondjuk valóban olyan amibe csak túristaként is kimennék akkor is ha nem szeretném a sprotot. Mindkét alkalommal több kollégám is kijött velem és hát oda meg vissza voltak tőle. Tényleg lenyűgöző.
Liverpool Fc
A Dr. Squanch elég komoly nevekkel tolja. Sydney Sweeney, Hörbi.This is the most Justin Herbert commercial ever. And it’s fantastic. pic.twitter.com/Afgvbv7rTH
— Bolt Queen ⚡️👸🏻 (@ambowski) November 20, 2024
Sixo
Plusz a nevük alapból Mr. Squanch után jön, aki szeretett squancholni....
This is the most Justin Herbert commercial ever. And it’s fantastic. pic.twitter.com/Afgvbv7rTH
— Bolt Queen ⚡️👸🏻 (@ambowski) November 20, 2024
Az idei évben arról hallottam több alkalommal, hogy iszonyú lapos hangulat van a Rams meccseken. Kicsit ez LA jellege is, hogy sok olyan ember megy meccsre, aki kevésbé hűséges a csapathoz, inkább az izgalom / sikerek vonzóbbak. Azért érdekelne mikor voltál Chargers meccsen, hiszen pl a tavalyi év gyalázatos teljesítménye, illetve Staley ténykedése nagyon utálatos volt a szurkolók szemében is.Voltam kint az elmúlt 2 évben 1-1 Chargers és Rams meccsen is a Sofiban. Sokkal jobb volt a hangulat a Ramsszen. Sokkal több szurkoló volt, a stadion hangulat szerintem 2 szinttel volt a Chargershez képest.És/vagy a San Diegoiak is lehet át kezdtek járogatni? 😊Szerintem kevesen. Ott azért mélyebben vannak a sebek. De jó, hogy sikerül egy új bázist kialakítani. A Ramsnek ez a SB győzelemmel sem igazán sikerült.
Reggio1914
szaba
alatriste
Voltam kint az elmúlt 2 évben 1-1 Chargers és Rams meccsen is a Sofiban. Sokkal jobb volt a hangulat a Ramsszen. Sokkal több szurkoló volt, a stadion hangulat szerintem 2 szinttel volt a Chargershez képest.És/vagy a San Diegoiak is lehet át kezdtek járogatni? 😊Szerintem kevesen. Ott azért mélyebben vannak a sebek. De jó, hogy sikerül egy új bázist kialakítani. A Ramsnek ez a SB győzelemmel sem igazán sikerült.
Reggio1914
szaba
Liverpool Fc
És/vagy a San Diegoiak is lehet át kezdtek járogatni? 😊Szerintem kevesen. Ott azért mélyebben vannak a sebek. De jó, hogy sikerül egy új bázist kialakítani. A Ramsnek ez a SB győzelemmel sem igazán sikerült.
Reggio1914
És/vagy a San Diegoiak is lehet át kezdtek járogatni? 😊Egykoron mindenki úgy kezdte. Ritkán szeretnek bele rossz csapatba.Várjál már, azt hittem nekünk nincs is hazai pályánk meg szurkolóink.Sok divat, akik felültek a bandwagon-ra Harbaugh miatt 😀
The Chargers essentially score a walk-off touchdown to beat the Bengals, 34-27, as they were driving for a game-winning field goal in the final seconds of Sunday Night Football. I’ve never heard or seen SoFi Stadium like this for a Chargers game. pic.twitter.com/SLOcJzW5gW
— Arash Markazi (@ArashMarkazi) November 18, 2024
Sixo
Petila
Sixo
Ülök a McConkey vonaton.Az jó mert én meg a Lions SB vonaton tavaly óta...Annyira hasonló utat járt be az a Franchise mint mi , szóval kijárna oda egy trófea ...Idén remélem végre oda kerül | kivéve persze ha mi még versenyben leszünk |
Bazzani
u.i: az első belépőt kinevezem adminisztrátornak. 😀
bolt up!
Szerkesztette: prezlisnudli
Egykoron mindenki úgy kezdte. Ritkán szeretnek bele rossz csapatba.Várjál már, azt hittem nekünk nincs is hazai pályánk meg szurkolóink.Sok divat, akik felültek a bandwagon-ra Harbaugh miatt 😀
The Chargers essentially score a walk-off touchdown to beat the Bengals, 34-27, as they were driving for a game-winning field goal in the final seconds of Sunday Night Football. I’ve never heard or seen SoFi Stadium like this for a Chargers game. pic.twitter.com/SLOcJzW5gW
Sixo
Petila
Szerkesztette: Sixo
Várjál már, azt hittem nekünk nincs is hazai pályánk meg szurkolóink.Sok divat, akik felültek a bandwagon-ra Harbaugh miatt 😀
Sixo
valaki el tudja mondani mi tortent a szunetben?😅Azt én sem értem. De ahogy Al Davis mondta, csak nyerj, baba.
az elso felidoben gus edwards nagyon jol haladt a foldon, 5 carry 26 yard. (dobbins 5 carry 8 yard)
18 pontos vezetes a szunetben, erre masodik felidoben folyamatos passz playek, 3 & outok egymas utan. gus edwards 1 azaz EGY snapet kapott a masodik felidoben, ugy hogy 21 ponttal is vezettek es gyakorlatilag mar csak futni kellett volna a hatralevo idoben😄 nekem erthetetlen mi tortent itt a masodik felidoben playcalling tekinteteben
mate93
Amúgy adom hogy Quentin Johnston hetente hozza a TD-ket nekem 3-as oddsért.
az elso felidoben gus edwards nagyon jol haladt a foldon, 5 carry 26 yard. (dobbins 5 carry 8 yard)
18 pontos vezetes a szunetben, erre masodik felidoben folyamatos passz playek, 3 & outok egymas utan. gus edwards 1 azaz EGY snapet kapott a masodik felidoben, ugy hogy 21 ponttal is vezettek es gyakorlatilag mar csak futni kellett volna a hatralevo idoben😄 nekem erthetetlen mi tortent itt a masodik felidoben playcalling tekinteteben
Harbaugh kiűzött néhány démontÁtküldte őket hozzánk 😀
szaba
Ezt még anyám is két cekkerrel...
Khalil Mack said he injured both his groins in Week 9 at the Browns — the left one in the second quarter and the right one later in the game bc he was "compensating." Then tweaked the right one again vs. TEN.
On if he's expecting to at least give it go vs. CIN: "Hell yeah."
Bengals, Ravens, Falcons, Chiefs, Bucs, Broncos, Pats, Raiders. Ebből jó lenne 5öt behúzni, és akkor sima a PO. Még 4el is meglenne, de jó lenne nem a Chiefsel vagy a Ravenssel kezdeni a PO-ban.Ebből a listából egyedül a Ravens tűnik félelmetesnek. Falcons, Buccs, Broncos, Pats, Raiders mind nekünk állhat a zászló.
Sixo