Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Közben kiderült, hogy Burnett nyaksérülése olyan komoly volt, hogy még az is benne volt a pakliban, hogy visszavonul. Remélem idén nem hátráltatják komoly sérülések, főleg passz ellen kell majd a jó játéka Cooper mellett.

http://www.nctimes.com/sports/football/professional/nfl/chargers/article_5137647f-0db5-562a-9061-937bc6a2b9be.html

több mint 14 éve
Punter Cort Johnson waived. Elég jókat írtak róla TC alatt, de ugye Scrifes mellett esélytelen volt 😊 Talán máshol összejön neki, bár most meg is sérült a Dallas ellen.

több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Az most lényegtelen, hogy elromlott 😛 Rivers egy hero és kész 😀

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 502
Ezt én is olvastam, kicsit mondjuk ciki, hogy elromlik a headset 😊
több mint 14 éve
Újabb adalék Rivers mentalitásával kapcsolatban 😀 : Why Norv call QB sneak w/ Philip? He could get hurt. >Funny thing: Headset broken. That was RIvers' call.

több mint 14 éve
Thomas retirement becomes official. Chargers sign G Lee Grimes, undrafted FA released by Tampa Bay.

Dombrowskit dícsérik:
Norv just said what has been quietly pointed out for weeks: "Dombrowski is a more physical run blocker than Marcus."
Rivers: "In fairness to Marcus, Marcus is a great player ...We certainly miss him." Went on to praise Dombrow for work v. Peppers & Ware

több mint 14 éve
Na, akkor én most tippelek egy 53-at.

szaba
Én biztos vagyok benne, hogy Beckwith helyett Holt lesz az 53-ban. Tutu és Williams között még nem dőlt el szerintem, sőt Acee szerint az is lehetséges, hogy csak 4 WR lesz rosteren, mivel mind a három TE nagyon jól kap el, bár ebben nem hiszek.barney
Holt jobb ST-ben, de sztem játékban jobb Beckwith. Bár ha úgy nézzük... Nem tudom na, Burnett bírja ki, azt mind1 ki a 4. ilb...
több mint 14 éve

szaba
Én biztos vagyok benne, hogy Beckwith helyett Holt lesz az 53-ban. Tutu és Williams között még nem dőlt el szerintem, sőt Acee szerint az is lehetséges, hogy csak 4 WR lesz rosteren, mivel mind a három TE nagyon jól kap el, bár ebben nem hiszek.

több mint 14 éve

QB - Rivers, Volek, Crompy (3)
RB/FB - Mathews, Sproles, Tolbert, Hester (7)
TE - Gates, McMichael, Wilson (10)
WR - Floyd, Naanee, Davis, Reed, Tutu (15)
OL - Hardwick, Mrooch, McDonald, Vasquez, Dielman, Green, Stephenson, Clary, Dombrowski (24)

DL - Garay, Thomas, OG, Castillo, Johnson, Cesaire, Martin, Boone (32)
ILB - Cooper, Burnett, Siler, Beckwith (36)
OLB - Merriman, Phillips, English, Applewhite (40)
CB - Jammer, Cason, Strickland, Vasher, B. Hughes (45)
S - Weddle, Gregory, Stuckey, Oliver (49)

Gunner - Spillman
K - Kaeding
P - Scifres
LS - Binn (53)

PS
McNeal
Williams
Epps
Bond
Richmond
Holt (ha elviszik waiverről, akkor Wilson)
Lang
Simmons
több mint 14 éve
Nem szerelt. Csak elakadt a Dallasi Rivers arcában 😛haromt
😂 Állat vagy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem szerelt. Csak elakadt a Dallasi Rivers arcában 😛
több mint 14 éve
Azért Rivers szerelése rohadt nagy volt. Kiváncsi vagyok hány elit QB tette volna ezt meg egy preseason meccsen 😛szaba
Jason Street.

Más nem annyira, mert nem olyan hülye, hogy összetörje magát a semmiért.Höri
Látod, ezért vezéralkat. Minden szituációban odateszi magát teljes mértékben. Norv nyilatkozta, hogy elvileg kerülnie kellett volna Riversnek a szerelést, de ő minden szituációban odateszi magát.

“Preseason, whatever it is, how do you just let a guy go?” Rivers said. “I don’t think it was anything special, it was just reaction.”

Ha Cro így odatette volna magát a Jets ellen, akkor nem kapunk ki tőlök januárban. :rolleyes:
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Azért Rivers szerelése rohadt nagy volt. Kiváncsi vagyok hány elit QB tette volna ezt meg egy preseason meccsen 😛szaba
Jason Street.

Más nem annyira, mert nem olyan hülye, hogy összetörje magát a semmiért.

több mint 14 éve
Hát igen, Riversről lehet találni pár jól sikerült képet 😀

Egyelőre úgy tűnik jól jártunk Mathews-szal, sok yardot hoz az első kontakt után is, nehéz őt szerelni ( Rivers már talált is neki becenevet, Punisher 😛 ). Az első félidőben kb. 200 yardot haladtak a támadók, míg csak 50-et a Cowboys, csak rosszkor jött a két turnover...

A következő meccs lesz a főpróba a Saints ellen, 3 negyedet játszanak majd a kezdők, Merrimant valószínűleg nem erőltetik még, viszont Siler játszhat majd.barney
Azért Rivers szerelése rohadt nagy volt. Kiváncsi vagyok hány elit QB tette volna ezt meg egy preseason meccsen 😛
több mint 14 éve
Hát igen, Riversről lehet találni pár jól sikerült képet 😀

Egyelőre úgy tűnik jól jártunk Mathews-szal, sok yardot hoz az első kontakt után is, nehéz őt szerelni ( Rivers már talált is neki becenevet, Punisher 😛 ). Az első félidőben kb. 200 yardot haladtak a támadók, míg csak 50-et a Cowboys, csak rosszkor jött a két turnover...

A következő meccs lesz a főpróba a Saints ellen, 3 negyedet játszanak majd a kezdők, Merrimant valószínűleg nem erőltetik még, viszont Siler játszhat majd.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
-