Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 14 éve
A 6 db cornert luxusnak érzem, de sztem számolnak sérüléssel már az elején. Egy T még nagyon kéne...szabaA Lions kirakta Jon Jansent (térde már sajna nincs), a Skins Selvish Caperst (idei 7. körös rookie, kicsit alulmértezett), a Panthers Rob Pettitit (bűnrossz viszont legalább már van kezdő tapasztalata), a Bucs Xavier Fultont (tavalyi 5. körös 0 meccstapasztalat), az Eagles Fenuki Tupout (tavalyi 5. körös, 0 meccstapasztalat)
Tán még ők a legjobbak...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Azért az nem kicsit durva, hogy 21 fős az O és 29 a D.Egy Rivers mellett pedig 4 WR van rosteren. Fura.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
szaba
10 543
A 6 db cornert luxusnak érzem, de sztem számolnak sérüléssel már az elején. Egy T még nagyon kéne...
több mint 14 éve
Meg is vagyunk.QB: Rivers, Volek
RB: Mathews, Sproles, Hester, Tolbert
WR: Floyd, Naanee, Crayton, Davis
TE: Gates, Wilson, McMichael
OL: Dombrowski, Clary, Green, Otterson, Dielman, Vasquez, Hardwick, Mruczkowski
DL: Garay, Thomas, Nwagbuo, Castillo, Cesaire, Johnson, Boone, Martin
OLB: Phillips, Merriman, English, Applewhite, Tucker, Lang
ILB: Cooper, Burnett, Siler, Holt
CB: Jammer, Cason, Strickland, Bennett, B. Hughes, D. Hughes
S: Weddle, Stuckey, Oliver, Gregory, Spillman
K: Kaeding
P: Scrifes
LS: Binn
"The Chargers, once again, don’t have enough linemen to satisfy Madden’s minimum roster requirements." 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
Tutut sajnálom azért. Brinkley egy kicsit meglepő, egész jó volt, a 49ers ellen meg már engem is meggyőzött. Egyelőre úgy tűnik, hogy bejött az, amire lehetett számítani, hogy csak 4 WR és 4 RB kerül az 53-ba.barneyAzért remélem, h PS-en tudjuk fogni őket. Így viszont lehet, hogy sok LB meg sok DL lesz. Úgy érzi a stáb, oda jobban elkél a segítség.
több mint 14 éve
Tutut sajnálom azért. Brinkley egy kicsit meglepő, egész jó volt, a 49ers ellen meg már engem is meggyőzött. Egyelőre úgy tűnik, hogy bejött az, amire lehetett számítani, hogy csak 4 WR és 4 RB kerül az 53-ba.
több mint 14 éve
szaba
10 543
The Chargers also cut rookie receivers Seyi Ajirotutu and Jeremy Williams. One of them, most likely Ajirotutu, will be signed to the practice squad.The Chargers are looking to keep more players at linebacker (Brandon Lang made the team) and the defensive line (as expected, only Derrick Jones got cut).
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ki lesz a Nr1 WR Nanee vagy Floyd vagy valaki más?ThundersNFLDepth: Floyd, Crayton/Naanee, Davis, senki.
több mint 14 éve
Ki lesz a Nr1 WR Nanee vagy Floyd vagy valaki más?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
szaba
10 543
Brinkley, McNeal cut.
több mint 14 éve
Rövid megjegyzés Craytonnal kapcsolatban: örülök, hogy egy komoly csapthoz került ahol lesz még lehetősége bizonyítani. Dallasban szinte egész karrierje során meg kellett küzdenie a helyéért, végeredményben pedig jól állta a sarat. Intelligens, jó csapattárs, mintakaraktere lehetne a ligának, azért a két évért ami szerintem még maradt benne valóban jó üzlet volt (mindkét félnek 😊).
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
szaba
10 543
Vasher, Crompi cut.
több mint 14 éve
Mi bajod vele? 😛Monjuk empty taxi Epps-et is 53-ba várja, szóval... 😀szabaJosh Reed cut.szabaVárható volt, nem is tudom miért tippeltem arra, hogy bekerül az 53-ba... 😀barney
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
szaba
10 543
Monjuk empty taxi Epps-et is 53-ba várja, szóval... 😀Josh Reed cut.szabaVárható volt, nem is tudom miért tippeltem arra, hogy bekerül az 53-ba... 😀barney
több mint 14 éve
Josh Reed cut.szabaVárható volt, nem is tudom miért tippeltem arra, hogy bekerül az 53-ba... 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
Josh Reed cut.
több mint 14 éve
Egy jó kis írás arról, hogy tulajdonképpen 19 játékos fog komolyabb perceket kapni idén a védelemben: http://www.boltsfromtheblue.com/2010/9/2/1666963/offensive-versatility-defensive
több mint 14 éve
szaba
10 543
Chargers give Dallas seventh-rounder that could become sixth if Crayton catches 40 passes.Akkor PS-re jussson be, ne rabolják el. Nagyon megszerettem a játékát. Crayton sztem simán lehet no2 WR.
Én is remélem, hogy Tutu is bekerül az 53-ba, de sajnos van rá esély, hogy csak 4 WR lesz rosteren :/barney
több mint 14 éve
Chargers give Dallas seventh-rounder that could become sixth if Crayton catches 40 passes.Én is remélem, hogy Tutu is bekerül az 53-ba, de sajnos van rá esély, hogy csak 4 WR lesz rosteren :/
több mint 14 éve
szaba
10 543
és sokoldalú. Sztem is jó húzás volt, megtanulja a playbookot, azt jó lesz. Így viszont lehet, h 5 wr lesz rosteren. Sztem Seyi beérhet, remélem.
több mint 14 éve
Ez korrekt üzlet, remélem kap lehetőséget és beválik. Én nagyon bírom a játékát, sztem ő egy eléggé alulértékelt playa.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Crayton trade ide 7. körértHöriEnnyiért simán megérte. Így viszont Reed tuti menni fog.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Semmit. Lassú mint egy öszvér, és buta mint Chris Johnson.Tyronne Greent ki kéne próbálni RT poszton, mert kezd elegem lenni Clary-ből.szabaMit csinált?
Aki hozzám hasonlóan nem látta a meccset, annak ezt ajánlom : lhttp://www.boltsfromtheblue.com/2010/9/2/1666838/chargers-preseason-week-4-chargers#storyjumpbarney
több mint 14 éve
Tyronne Greent ki kéne próbálni RT poszton, mert kezd elegem lenni Clary-ből.szabaMit csinált?
Aki hozzám hasonlóan nem látta a meccset, annak ezt ajánlom : lhttp://www.boltsfromtheblue.com/2010/9/2/1666838/chargers-preseason-week-4-chargers#storyjump