Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
1 napja
www.espn.com/nfl/playoffs/machineA Skynettel arra jutottam, hogy 10-7-el 7. kiemelési helyen bejutunk, de az kell hozzá, hogy a Houstont otthon LA-ben megverjük (és a Jax nyerje a csoportjukat), plusz pl utolsó fordulóban nyerjünk Denverben, hátha nekik már tétnélküli...
Az biztos, hogy még mindig maradt az, hogy kell a 10-7 a PO-hoz.
És ahogy variálgattam, az NFC-s Philly és Dallas ellen kb tökmindegy mi történik (ha egyik meccsen nyerünk pl), a Houstont mindenképp meg kell verni, mert az egyik csapat le fog maradni 10-7-el, de leginkább 2db AFC-s csapat is lesz 10-7-el, amely nem jut majd be... szóval megint a szakadék szélén táncolunk.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 napja
Jamaree Salyer pass block snaps vs Raiders wk 13. pic.twitter.com/WGPnBCkcFb
— Powder Blue Blood (@pwdrblueblood) December 2, 2025
3 napja
Ezzel az OL felállással értelmetlen.Raiders oda-vissza, idén már csak még egy divízió meccs W kell, és elégedett leszek.Azért a playoff sem ártana? 😀
szaba
zacknorb
4 napja
Az csak még 1 meccs lenne, ahol maradandóan megsérülhet Herbo.Raiders oda-vissza, idén már csak még egy divízió meccs W kell, és elégedett leszek.Azért a playoff sem ártana? 😀
szaba
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 napja
Raiders oda-vissza, idén már csak még egy divízió meccs W kell, és elégedett leszek.Azért a playoff sem ártana? 😀
szaba
Poloska vagyok.
4 napja
Raiders oda-vissza, idén már csak még egy divízió meccs W kell, és elégedett leszek.
16 napja
Letolt gatyával futunk neki a végének, ahogy a meccsből is kiderült, de nincs más csak előre...OL nélkül is.Itt ami igazán szívás, hogy Alt meg Slater ment el. Pedig az idei évben lett volna kakaó. Na mindegy, majd jövőre.
Most azért inkább jó a kései bye, utána meg kell csapni a Raiderst (ha az sincs meg, akkor szimplán esélytelen reálisan nézve a PO).
A Oakland...nah, LV után meg 5 nehéz meccsből kell 2-őt valahogy összehozni. Ez a minimum, a 10-7.
Mert a Buffalot kizárt befogni, és a maradék 2 helyre jelenleg 5 csapat pályázik, akik közül 2-vel még játszunk (KC, HOU). Ezért szívás, hogy pont a Jax meccs ment el.
Chargers LT
17 napja
Letolt gatyával futunk neki a végének, ahogy a meccsből is kiderült, de nincs más csak előre...OL nélkül is.Most azért inkább jó a kései bye, utána meg kell csapni a Raiderst (ha az sincs meg, akkor szimplán esélytelen reálisan nézve a PO).
A Oakland...nah, LV után meg 5 nehéz meccsből kell 2-őt valahogy összehozni. Ez a minimum, a 10-7.
Mert a Buffalot kizárt befogni, és a maradék 2 helyre jelenleg 5 csapat pályázik, akik közül 2-vel még játszunk (KC, HOU). Ezért szívás, hogy pont a Jax meccs ment el.
18 napja
Fú ez mekkora galaxis-agy művelet volt.Rájöttek a fiúk, hogy a dupla bye week jobb, mint a szimpla. Nem tudok belekötni a logikába.A logika pedig az, hog a Jagset mindenképp a KC előtt akartátok tartani PO szempontból. Ezútaon is köszönet érte
Amúgy a liga is bekaphatja. 11 hetet végig kell tolni úgy, hogy elmentünk Brazilba, illetve háromszor keleti időzóna 1PM meccsre.
szaba
Black_Adder
18 napja
Rájöttek a fiúk, hogy a dupla bye week jobb, mint a szimpla. Nem tudok belekötni a logikába.mi is, csak mi 4× játszottunk keleti parti időzónában és mi Londonba utaztunk bye week nélkül kb 9 időzónányival arrébb...
Amúgy a liga is bekaphatja. 11 hetet végig kell tolni úgy, hogy elmentünk Brazilba, illetve háromszor keleti időzóna 1PM meccsre.
szaba
Annyi hogy szerintem a 12. heti bye week pont ideális és örülök, sokkal szarabb ha 11+ meccset a bye week után kell végigjátszani, főleg ha aztán PO...
A logika pedig az, hog a Jagset mindenképp a KC előtt akartátok tartani PO szempontból. Ezútaon is köszönet érte
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
18 napja
Rájöttek a fiúk, hogy a dupla bye week jobb, mint a szimpla. Nem tudok belekötni a logikába.Amúgy a liga is bekaphatja. 11 hetet végig kell tolni úgy, hogy elmentünk Brazilba, illetve háromszor keleti időzóna 1PM meccsre.
24 napja
Az önmagában egy csoda hogy ezzel a bagázzsal túléli a meccseket Herbert. Hát még hogy meccseket is nyerünk?!Szóval akkor Zion a vakok között a félszemű.
Pat McAfee doing the Lord's work pic.twitter.com/TUf71kD40H
— pinkpanther (@pinkpanther4056) November 10, 2025
Gabesz92
24 napja
Az önmagában egy csoda hogy ezzel a bagázzsal túléli a meccseket Herbert. Hát még hogy meccseket is nyerünk?! Pat McAfee doing the Lord's work pic.twitter.com/TUf71kD40H
— pinkpanther (@pinkpanther4056) November 10, 2025
25 napja
Azt azért említsük meg, hogy KA13 átvette a vezetést all-time elkapási rekordban Gatestől.
25 napja
Hát igen, két bolond vereség, de legalább NFC bénák ellen. A WC versenyben jól állunk, de én reménykedem egy szoros divízióban is, a Denver szerintem nagyon kamu, a Chiefs meg talán ha csak utolér minket, akkor nálunk lehet a tie breaker. Persze egyszerre csak egy meccs.Ez sima volt.Az ilyen győzelmet nehezebb hova tenni, mint egy vereséget a gyenge Kommandótól.
szaba
De legalább a fontos 4 meccsből a kemény véghajrá előtt 2 behúzva, még van 2.
Az meg pozitív, hogy az utolsó 5 meccsen mindig szereztünk legalább 24 pontot.
Chargers LT
Nem gondoltam, hogy megnyerjük. A Steelers DL vs a mi OLünk párcharca azt hittem simán eldönti a meccset. Mondjuk volt 5 sackjük.Ha Herbert nem lenne terminator, nagy cumi lenne.
Sixo
25 napja
Nem gondoltam, hogy megnyerjük. A Steelers DL vs a mi OLünk párcharca azt hittem simán eldönti a meccset. Mondjuk volt 5 sackjük.
25 napja
Ez sima volt.Az ilyen győzelmet nehezebb hova tenni, mint egy vereséget a gyenge Kommandótól.
szaba
De legalább a fontos 4 meccsből a kemény véghajrá előtt 2 behúzva, még van 2.
Az meg pozitív, hogy az utolsó 5 meccsen mindig szereztünk legalább 24 pontot.
25 napja
Ez sima volt.
29 napja
A pletykák szerint Quinnen Williams a Jetsnél elérhető lenne.Végül Dallas lett belőle nem mi, egy 2027es első kör + 2026os másodikért.
tkulin
29 napja
Hát igen, nagy a baj.Saints are trading OL Trevor Penning to the Chargers, per source.2027 sixth-round pick.
KeyG
KeyG
De nézzük a jó oldalát: Jasir Taylor többet nem árt.
1 hónapja
Saints are trading OL Trevor Penning to the Chargers, per source.2027 sixth-round pick.
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Saints are trading OL Trevor Penning to the Chargers, per source.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Alt Jozsi season ending.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain