Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
6 napja
David Njoku hétfőn jön látogatóba. Adnám.
7 napja
Szerintem Derius Davis repülni fog.
10 napja
Way too early 53:QB: Herbo, Lance (2)
RB: Hampton, Mitchell, Vidal (3, 5)
FB: Ingold (1, 6)
WR: Q, Harris, Ladd, KLS, Davis, Thompson (6, 12)
TE: Gadsden, Kolar, McLachlan (3, 15)
OL: Slater, Slaughter, Biadasz, Strange, Alt, Pipkins, Penning, Logan Taylor, Burke, Harkey (10, 25)
DI: Caldwell, Tomlinson, Tart, Eboigbe, Barrett, Matlock (6, 31)
ED: Tuli, Mack, Mesidor, Dupree, Kennard (5, 36)
LB: Perryman, Henley, Dye, Colson, Del'Shawn (5, 41)
DB: Still, Hart, James, Jefferson, Molden, Genesis, DJ, Mickens, Leonard (9, 50)
K: Dicker
P: JK
LS: Harris

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
13 napja
Az UDFA névsor nekem eléggé tetszik.The #Chargers have signed the following UDFA so far:
— ChargersWorld (@ChargersWorld) April 26, 2026
Oregon OT Isaiah World
Penn State WR Devonte Ross
Toledo CB Avery Smith
Syracuse EDGE David Reese
Western Michigan EDGE Nadame Tucker
Kansas WR/TE Jerand Bradley
Utah State DB Noah Avinger
Florida State CB Jerry Wilson
Georgia… pic.twitter.com/BqN1skgmCV
14 napja
5/145. Nick Barrett, DT South Carolina. Inkább futás ellen jó DT, szerelési problémákkal. Az utolsó évben került csak pályára, Gamecocksnál erős volt a rota a korábbi években.
14 napja
4/131, Genesis Smith. Jó fizikai alap, de jó eséllyel lassú, szerelni nem tud. Karvaly karjai vannak, eddig slotban és FS-t játszott. Labdára nem veszélyes. Ha tényleg annyira lassú akkor át kell képezni. Volt bent nála jobb safety szerintem.
14 napja
4/117re jött egy hatalmas OT, Travis Burke. Brutális méretek, atletikus. Már csak focizni kell megtanítani, mert azt nem tud.Kapásból ő a harmadik számú OT. Szerintem jó választás. Genesis Smith is beválhat, ha kevesebb üzleti döntést hoz.
Sixo
14 napja
4/117re jött egy hatalmas OT, Travis Burke. Brutális méretek, atletikus. Már csak focizni kell megtanítani, mert azt nem tud.Faszt nem.
Sixo
Igazi bulldózer.
14 napja
Jött negyedik körben egy 164 fontos speedster elkapó. Egyetemen szélen játszott. Egy jobb verziója Worthynek.Egy McDaniel offensbe nagyon passzol egy ilyen speedster.
Sixo
Tutifix az ő kérése volt.
14 napja
4/117re jött egy hatalmas OT, Travis Burke. Brutális méretek, atletikus. Már csak focizni kell megtanítani, mert azt nem tud.
14 napja
Jött negyedik körben egy 164 fontos speedster elkapó. Egyetemen szélen játszott. Egy jobb verziója Worthynek.
14 napja
Lett a letradekkel 7 3. napos pickünk. Hortiz az elmúlt 2 drafton elég jól választott szombati napon.Remélem ezt tartja, mert engem ez a Slaughter húzás sem feltétlen győzött meg.
Sixo
14 napja
Lett a letradekkel 7 3. napos pickünk. Hortiz az elmúlt 2 drafton elég jól választott szombati napon.
15 napja
A Spurs még velük sem 😕Jó játékosokkal bárki tud nyerni. 😁Valóban elfér, ezért írtam ,hogy nem az igazi. De ha azt nézzük, hogy a Tony Jefferson, az Eboigbe, a Denzel Perryman, a Cole Strange meg a Trevor Penning kezdő, akkor tudtam volna pár nagyobb needet mondani amit már idén be kéne tömni.Se BPA-nak se need-nek nem az igazi. De nem is vészes. Idő eldönti.Én azért Oweh után és Mack kora miatt éreztem egy nagy űrt, csak nem biztos hogy ő ezt betölti. 1.5 évvel idősebb, mint Tuli. 😃
Sixo
szaba
Sixo
empty taxi
15 napja
Jó játékosokkal bárki tud nyerni. 😁Valóban elfér, ezért írtam ,hogy nem az igazi. De ha azt nézzük, hogy a Tony Jefferson, az Eboigbe, a Denzel Perryman, a Cole Strange meg a Trevor Penning kezdő, akkor tudtam volna pár nagyobb needet mondani amit már idén be kéne tömni.Se BPA-nak se need-nek nem az igazi. De nem is vészes. Idő eldönti.Én azért Oweh után és Mack kora miatt éreztem egy nagy űrt, csak nem biztos hogy ő ezt betölti. 1.5 évvel idősebb, mint Tuli. 😃
Sixo
szaba
Sixo

Madden hates me.
15 napja
Valóban elfér, ezért írtam ,hogy nem az igazi. De ha azt nézzük, hogy a Tony Jefferson, az Eboigbe, a Denzel Perryman, a Cole Strange meg a Trevor Penning kezdő, akkor tudtam volna pár nagyobb needet mondani amit már idén be kéne tömni.Se BPA-nak se need-nek nem az igazi. De nem is vészes. Idő eldönti.Én azért Oweh után és Mack kora miatt éreztem egy nagy űrt, csak nem biztos hogy ő ezt betölti. 1.5 évvel idősebb, mint Tuli. 😃
Sixo
szaba
15 napja
Se BPA-nak se need-nek nem az igazi. De nem is vészes. Idő eldönti.Én azért Oweh után és Mack kora miatt éreztem egy nagy űrt, csak nem biztos hogy ő ezt betölti. 1.5 évvel idősebb, mint Tuli. 😃
Sixo
15 napja
Se BPA-nak se need-nek nem az igazi. De nem is vészes. Idő eldönti.
15 napja
MEHsidor jött. Vannak kétségeim, bár legendásan gyenge az idei felhozatal. Inkább hoztam volna Thienemann-t.
1 hónapja
Jim igazán felhívthatná Johnt, hogy ha Dexter Lawrence ennyire elvágyódik a Nagy Almából, mi szívesen befogadjuk, még van is cap space új szerződésre neki.El nem vágyódik:NYGiants tetoválás is van a karján, de a mostani fizuja nincs Top 10-ben a posztján és ő most nagy píínzet akar.
empty taxi
Az a pletyka hogy meg fognak egyezni.
1 hónapja
3. Kör max, nem fiatal, új szerződés is kéne neki, de tény és való h minőségi játékos.Jim igazán felhívthatná Johnt, hogy ha Dexter Lawrence ennyire elvágyódik a Nagy Almából, mi szívesen befogadjuk, még van is cap space új szerződésre neki.Mennyit adnál érte?
empty taxi
szaba

Madden hates me.
1 hónapja
Egy jó Quentin Johnstont.Jim igazán felhívthatná Johnt, hogy ha Dexter Lawrence ennyire elvágyódik a Nagy Almából, mi szívesen befogadjuk, még van is cap space új szerződésre neki.Mennyit adnál érte?
empty taxi
szaba