Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

6 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 702
David Njoku hétfőn jön látogatóba. Adnám.
7 napja
Szerintem Derius Davis repülni fog.
7 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 493 — LIGHTS OUT!
Közben lehívtuk Quentin Johnstonnak az 5. éves opcióját.

10 napja
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 486
P: JK
empty taxi
Helyette csak találunk má' valakit.

10 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
Way too early 53:
QB: Herbo, Lance (2)
RB: Hampton, Mitchell, Vidal (3, 5)
FB: Ingold (1, 6)
WR: Q, Harris, Ladd, KLS, Davis, Thompson (6, 12)
TE: Gadsden, Kolar, McLachlan (3, 15)
OL: Slater, Slaughter, Biadasz, Strange, Alt, Pipkins, Penning, Logan Taylor, Burke, Harkey (10, 25)

DI: Caldwell, Tomlinson, Tart, Eboigbe, Barrett, Matlock (6, 31)
ED: Tuli, Mack, Mesidor, Dupree, Kennard (5, 36)
LB: Perryman, Henley, Dye, Colson, Del'Shawn (5, 41)
DB: Still, Hart, James, Jefferson, Molden, Genesis, DJ, Mickens, Leonard (9, 50)

K: Dicker
P: JK
LS: Harris

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
13 napja
Az UDFA névsor nekem eléggé tetszik.

14 napja
Komolyan vettük az OL problémákat, 8 pickből 4 odament.

14 napja
5/145. Nick Barrett, DT South Carolina. Inkább futás ellen jó DT, szerelési problémákkal. Az utolsó évben került csak pályára, Gamecocksnál erős volt a rota a korábbi években.

14 napja
4/131, Genesis Smith. Jó fizikai alap, de jó eséllyel lassú, szerelni nem tud. Karvaly karjai vannak, eddig slotban és FS-t játszott. Labdára nem veszélyes. Ha tényleg annyira lassú akkor át kell képezni. Volt bent nála jobb safety szerintem.

14 napja
4/117re jött egy hatalmas OT, Travis Burke. Brutális méretek, atletikus. Már csak focizni kell megtanítani, mert azt nem tud.
Sixo
Kapásból ő a harmadik számú OT. Szerintem jó választás. Genesis Smith is beválhat, ha kevesebb üzleti döntést hoz.
14 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
4/117re jött egy hatalmas OT, Travis Burke. Brutális méretek, atletikus. Már csak focizni kell megtanítani, mert azt nem tud.
Sixo
Faszt nem.
Igazi bulldózer.

14 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Jött negyedik körben egy 164 fontos speedster elkapó. Egyetemen szélen játszott. Egy jobb verziója Worthynek.
Sixo
Egy McDaniel offensbe nagyon passzol egy ilyen speedster.
Tutifix az ő kérése volt.

14 napja

14 napja
Jött negyedik körben egy 164 fontos speedster elkapó. Egyetemen szélen játszott. Egy jobb verziója Worthynek.

14 napja
Lett a letradekkel 7 3. napos pickünk. Hortiz az elmúlt 2 drafton elég jól választott szombati napon.
Sixo
Remélem ezt tartja, mert engem ez a Slaughter húzás sem feltétlen győzött meg.
14 napja
Lett a letradekkel 7 3. napos pickünk. Hortiz az elmúlt 2 drafton elég jól választott szombati napon.

15 napja
Se BPA-nak se need-nek nem az igazi. De nem is vészes. Idő eldönti.
Sixo
Én azért Oweh után és Mack kora miatt éreztem egy nagy űrt, csak nem biztos hogy ő ezt betölti. 1.5 évvel idősebb, mint Tuli. 😃
szaba
Valóban elfér, ezért írtam ,hogy nem az igazi. De ha azt nézzük, hogy a Tony Jefferson, az Eboigbe, a Denzel Perryman, a Cole Strange meg a Trevor Penning kezdő, akkor tudtam volna pár nagyobb needet mondani amit már idén be kéne tömni.
Sixo
Jó játékosokkal bárki tud nyerni. 😁
empty taxi
A Spurs még velük sem 😕

15 napja
Sixo
Én azért Oweh után és Mack kora miatt éreztem egy nagy űrt, csak nem biztos hogy ő ezt betölti. 1.5 évvel idősebb, mint Tuli. 😃
szaba
Valóban elfér, ezért írtam ,hogy nem az igazi. De ha azt nézzük, hogy a Tony Jefferson, az Eboigbe, a Denzel Perryman, a Cole Strange meg a Trevor Penning kezdő, akkor tudtam volna pár nagyobb needet mondani amit már idén be kéne tömni.
Sixo
Jó játékosokkal bárki tud nyerni. 😁

Madden hates me.
15 napja
Sixo
szaba

15 napja
Sixo
15 napja

15 napja
MEHsidor jött. Vannak kétségeim, bár legendásan gyenge az idei felhozatal. Inkább hoztam volna Thienemann-t.
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 503
Jim igazán felhívthatná Johnt, hogy ha Dexter Lawrence ennyire elvágyódik a Nagy Almából, mi szívesen befogadjuk, még van is cap space új szerződésre neki.
empty taxi
El nem vágyódik:NYGiants tetoválás is van a karján, de a mostani fizuja nincs Top 10-ben a posztján és ő most nagy píínzet akar.
Az a pletyka hogy meg fognak egyezni.
1 hónapja
Jim igazán felhívthatná Johnt, hogy ha Dexter Lawrence ennyire elvágyódik a Nagy Almából, mi szívesen befogadjuk, még van is cap space új szerződésre neki.
empty taxi
Mennyit adnál érte?
szaba
3. Kör max, nem fiatal, új szerződés is kéne neki, de tény és való h minőségi játékos.

Madden hates me.
1 hónapja
empty taxi
Mennyit adnál érte?
szaba
Egy jó Quentin Johnstont.