Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Ő is megérdemelné a tegnapi gameballt:Emlékszem amikor még egyesek Attaochut jobbnak tartották, mint őt 😀
empty taxi
több mint 5 éve
Ő is megérdemelné a tegnapi gameballt:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
gedam
5 906
álljon meg a menet!! na ezért jár a vállveregetés magamnak.bold-lj-nek több passzolt td-je lesz, mint a szegény ember breesének.3 all pro első csapatos DB-ünk van, az a nem semmi 😀Na, akkor reszkessen a PO-ellenfél passzjátéka 😊
Sixo
Wyatt
gedam
több mint 5 éve
Hogy bejöjjön a 39.5 fölé mixem🤗Igen, ez oké. De miért kellett feleslegesen idegesíteni azzal, hogy volt még esély az utolsó percben az ellennek? 😀Miért kell idegesíteni feleslegesen egy ilyen meccsen? 😊Az uccsó negyedben a D# láthatóan alapjáraton mocorgott, de amikor kellett odavágtak.
Wyatt
Chargers LT
Wyatt
több mint 5 éve
Én úgy fogalmaznám meg inkább,hogy nem több kell,hanem más. És teljesen nyilvánvalóan mást is fogtok játszani,ez az ultrakonzervatív gameplan kifejezetten a Ravensre lett kitalálva,ami tökéletesen működött is.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mindig az vagyok, ha a Chargersnek van esélye elchokerkedni egy meccset (nem ellenünk persze), illetve ha a Ravensnek van esélye a végén fordítani. Na most ez egyszerre két ok miatt is fennállt 😀De ki mondta, hogy legyél ideges? 😀 Majd amúgy is vasárnap idegeskedj, amikor Bradynek GW drive kell 😛Igen, ez oké. De miért kellett feleslegesen idegesíteni azzal, hogy volt még esély az utolsó percben az ellennek? 😀Miért kell idegesíteni feleslegesen egy ilyen meccsen? 😊Az uccsó negyedben a D# láthatóan alapjáraton mocorgott, de amikor kellett odavágtak.
Wyatt
Chargers LT
Wyatt
Chargers LT
Én a meccsünk miatt egyáltalán nem idegeskedek (most), aki megnyeri azt, legyen is bajnok, akkor nem leszek szomorú (feltéve, hogy nem megy el olyan undorító stílusba a meccs, hogy megutáljam a Chargerst, de nem hiszem, hogy ilyenek lennének 😊 )
több mint 5 éve
De ki mondta, hogy legyél ideges? 😀 Majd amúgy is vasárnap idegeskedj, amikor Bradynek GW drive kell 😛Igen, ez oké. De miért kellett feleslegesen idegesíteni azzal, hogy volt még esély az utolsó percben az ellennek? 😀Miért kell idegesíteni feleslegesen egy ilyen meccsen? 😊Az uccsó negyedben a D# láthatóan alapjáraton mocorgott, de amikor kellett odavágtak.
Wyatt
Chargers LT
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, ez oké. De miért kellett feleslegesen idegesíteni azzal, hogy volt még esély az utolsó percben az ellennek? 😀Miért kell idegesíteni feleslegesen egy ilyen meccsen? 😊Az uccsó negyedben a D# láthatóan alapjáraton mocorgott, de amikor kellett odavágtak.
Wyatt
Chargers LT
több mint 5 éve
Miért kell idegesíteni feleslegesen egy ilyen meccsen? 😊Az uccsó negyedben a D# láthatóan alapjáraton mocorgott, de amikor kellett odavágtak.
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Bradleynek jár a tegnapiért a dícséret.1. Jól mérte föl h a Ravens OL inkább belül verhető, ezért sokat indította Bosát ill. Ingramet a védőfal közepéről.
2. Jó ötlet volt a lyukas LB-sor kiváltására a Big Nickel, elvégre kb. minden safety a kereten hard hitter és szeret a LoS közelében mozogni. A Ravens szeret 3 WR-es felállásból futni így csökketnve a boxban tartózkodók számát, erre sztem sok DC úgy reagált volna, hogy akkor a slot elkapót az egyik pályán lévő safety őrzi, ehelyett ő nem félt beküldeni még 1 CB-t.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Legyőztük azt a csapatot, amelyik a legrosszabb matchup volt nekünk, ez feltétlen pozitív.Szerintem nem volt gáz ez a hozzáállás a meccs menete alapján. Ha nem hibáznak a játékosok olyan nagyokat rég vége lett volna a meccsnek. Féltünk a Ravens D-től ,de hülyék lettünk volna nem azt tenni szerintem. Jones ratyika volt nem is kérdés. Ezen matchup ellen szerintem azt játszottuk amit kellett. Az hogy ez kevés lesz a pecc ellen, hát szerintem sokkal több volt a csapatban ma ,csak nem kellett több és inkább a biztosra mentünk. Ha kellett volna sokkal többet is tudtunk volna adni O oldalon, ha mondjuk futni kellett volna az eredmény után.
Ennek megfelelően az egész gameplan arról szólt h ink puntoljunk 10-szer minthogy 9 first down mellett jöjjön 1 turnover, fostunk a Ravens D-től.
Mindenesetre Donnie Jonest a mai meccs után ki kéne b@szni.
empty taxi
Szerkesztette: Sixo
több mint 5 éve
KeyG
9 502
Grat a Chargersnek! Sok sikert!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Legyőztük azt a csapatot, amelyik a legrosszabb matchup volt nekünk, ez feltétlen pozitív.Ennek megfelelően az egész gameplan arról szólt h ink puntoljunk 10-szer minthogy 9 first down mellett jöjjön 1 turnover, fostunk a Ravens D-től.
Mindenesetre Donnie Jonest a mai meccs után ki kéne b@szni.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Azért ha Hámész nem nézi be azt a playt, nem kellett volna ennyire izgulni. Nwosu is bohóckodik ahelyett, hogy egyből ráugrott volna. Lehet holnap vennem kell egy új asztalt.
több mint 5 éve
Petila
686
Elnézést azért mert nem mindenki szerelmes a csapatodba annyira mint Te!Ez az igazi szurkolás kit érdekel hogy a csapatod játszik nyer vagy veszít csak a Patset verje meg vki... Bmeg ez már gáz. Csapjátok szét a varjakat aztán gyertek keménykedni Bostonba. Ha nyertek lesz egy jó napod ha nem akkor meg úgyis tudod 😀Én is így látom, senki nem nézi le a Ravenst, sőt szerintem az egyik legrosszabb matchup ez számunkra, viszont némelyik Ravens szurker túlságosan el van szállva a saját csapatától. Nyílván nem érdemtelenül van itt a csapatotok, rájátszásba senki sem jut szerencsével. Ettől függetlenül így meccs előtt kb én 60-40%-ra adom a Ravenst nem kifejezetten a hazai pálya miatt hanem azért mert mi vagyunk a chargers és mindig megtaláljuk a módját a tökön lövésnek. Ettől függetlenül egy szoros és a végletekig kiélezett meccset várok, és akárki is menjen tovább, remélem elkapja a Pats-et 😊Nem ereztem hogy leneztek volna a Ravens-t, de ha a te szenzoraid elesebbre vannak allitva, akkor is normalisan ird le hogy szerinted miert nem igy van.Csak nem fogom szó nélkül hagyni ha lenézik a csapatomat.Legalabb ne itt vagy legalabb ne igy. Nalunk sem igy kellene, de inkabb ott hamar valahol.Így van, rivers azt se fogja tudni milyen rendezvényen van,.Lemaaaaaaaarnorbi azt üzeni, hogy szétdobája zseböl a csárdzserszt, meg szétfussa, ez a tatkia. a riverszet meg úgy szétüssük, a tizenöt gyereke nem ismer rá.
Wyatt
gedam
Norbi180
Ird le nekik miert nyerunk vagy ok es ertelmes beszelgetes lesz belole.
new orl
Norbi180
new orl
Petila
ParadSEC
Ettől a meccstől amúgy is jobban tartottam mint a tiétektől, ettől még lehet hogy simán kiesünk Foxboroughban...
több mint 5 éve
Petila
686
Gratulálok 😊 Nem volt valami színvonalas,de ellenünk ennyi is elég..Azért a Pats ellen ennél több fog kelleni Riversnek.Köszi..Ott mondjuk nem egy ilyen D van, de azért az is meleg lesz...Majdnem sikerült a 3 negyeden át tartó tökéletes játékot elchargerskedni a 4.-ben...
LeviPoki
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Gratulálok 😊 Nem volt valami színvonalas,de ellenünk ennyi is elég..Azért a Pats ellen ennél több fog kelleni Riversnek.
több mint 5 éve
Grat! Jussatok Afc dontobe, kerlek! Köszi!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Bejött!Bár szépen elkúrtuk az 1. kiemelést, innen kell harcolni. És nincs az az isten, hogy egy újonc WR L. Jackó kétszer megverjen minket. (Bár a múltkor is mi vertük meg magunkat). Az újoncok nagy többsége amúgy is elbukik első PO meccsén. 😊Mégis mi vagyunk az esélyes.,és lamar szarrá fog titeket alázni, sima gyözelem lesz rivers be lesz csomagolva.
Chargers LT
Norbi180
Ja nem.
Madden hates me.
több mint 5 éve
gedam
5 906
ne akarjátok már elrontani norbitNem ereztem hogy leneztek volna a Ravens-t, de ha a te szenzoraid elesebbre vannak allitva, akkor is normalisan ird le hogy szerinted miert nem igy van.Csak nem fogom szó nélkül hagyni ha lenézik a csapatomat.Legalabb ne itt vagy legalabb ne igy. Nalunk sem igy kellene, de inkabb ott hamar valahol.Így van, rivers azt se fogja tudni milyen rendezvényen van,.Lemaaaaaaaarnorbi azt üzeni, hogy szétdobája zseböl a csárdzserszt, meg szétfussa, ez a tatkia. a riverszet meg úgy szétüssük, a tizenöt gyereke nem ismer rá.
Wyatt
gedam
Norbi180
new orl
Norbi180
new orl
több mint 5 éve
Ez az igazi szurkolás kit érdekel hogy a csapatod játszik nyer vagy veszít csak a Patset verje meg vki... Bmeg ez már gáz. Csapjátok szét a varjakat aztán gyertek keménykedni Bostonba. Ha nyertek lesz egy jó napod ha nem akkor meg úgyis tudod 😀Én is így látom, senki nem nézi le a Ravenst, sőt szerintem az egyik legrosszabb matchup ez számunkra, viszont némelyik Ravens szurker túlságosan el van szállva a saját csapatától. Nyílván nem érdemtelenül van itt a csapatotok, rájátszásba senki sem jut szerencsével. Ettől függetlenül így meccs előtt kb én 60-40%-ra adom a Ravenst nem kifejezetten a hazai pálya miatt hanem azért mert mi vagyunk a chargers és mindig megtaláljuk a módját a tökön lövésnek. Ettől függetlenül egy szoros és a végletekig kiélezett meccset várok, és akárki is menjen tovább, remélem elkapja a Pats-et 😊Nem ereztem hogy leneztek volna a Ravens-t, de ha a te szenzoraid elesebbre vannak allitva, akkor is normalisan ird le hogy szerinted miert nem igy van.Csak nem fogom szó nélkül hagyni ha lenézik a csapatomat.Legalabb ne itt vagy legalabb ne igy. Nalunk sem igy kellene, de inkabb ott hamar valahol.Így van, rivers azt se fogja tudni milyen rendezvényen van,.Lemaaaaaaaarnorbi azt üzeni, hogy szétdobája zseböl a csárdzserszt, meg szétfussa, ez a tatkia. a riverszet meg úgy szétüssük, a tizenöt gyereke nem ismer rá.
Wyatt
gedam
Norbi180
new orl
Norbi180
new orl
Petila
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Petila
686
Én is így látom, senki nem nézi le a Ravenst, sőt szerintem az egyik legrosszabb matchup ez számunkra, viszont némelyik Ravens szurker túlságosan el van szállva a saját csapatától. Nyílván nem érdemtelenül van itt a csapatotok, rájátszásba senki sem jut szerencsével. Ettől függetlenül így meccs előtt kb én 60-40%-ra adom a Ravenst nem kifejezetten a hazai pálya miatt hanem azért mert mi vagyunk a chargers és mindig megtaláljuk a módját a tökön lövésnek. Ettől függetlenül egy szoros és a végletekig kiélezett meccset várok, és akárki is menjen tovább, remélem elkapja a Pats-et 😊Nem ereztem hogy leneztek volna a Ravens-t, de ha a te szenzoraid elesebbre vannak allitva, akkor is normalisan ird le hogy szerinted miert nem igy van.Csak nem fogom szó nélkül hagyni ha lenézik a csapatomat.Legalabb ne itt vagy legalabb ne igy. Nalunk sem igy kellene, de inkabb ott hamar valahol.Így van, rivers azt se fogja tudni milyen rendezvényen van,.Lemaaaaaaaarnorbi azt üzeni, hogy szétdobája zseböl a csárdzserszt, meg szétfussa, ez a tatkia. a riverszet meg úgy szétüssük, a tizenöt gyereke nem ismer rá.
Wyatt
gedam
Norbi180
new orl
Norbi180
new orl
több mint 5 éve
new orl
610
Nem ereztem hogy leneztek volna a Ravens-t, de ha a te szenzoraid elesebbre vannak allitva, akkor is normalisan ird le hogy szerinted miert nem igy van.Csak nem fogom szó nélkül hagyni ha lenézik a csapatomat.Legalabb ne itt vagy legalabb ne igy. Nalunk sem igy kellene, de inkabb ott hamar valahol.Így van, rivers azt se fogja tudni milyen rendezvényen van,.Lemaaaaaaaarnorbi azt üzeni, hogy szétdobája zseböl a csárdzserszt, meg szétfussa, ez a tatkia. a riverszet meg úgy szétüssük, a tizenöt gyereke nem ismer rá.
Wyatt
gedam
Norbi180
new orl
Norbi180
több mint 5 éve
A hsz-eit olvasva eddig nem sok olyat láttam tőle...De vannak értelmes szavak is...Csak nem fogom szó nélkül hagyni ha lenézik a csapatomat.Legalabb ne itt vagy legalabb ne igy. Nalunk sem igy kellene, de inkabb ott hamar valahol.Így van, rivers azt se fogja tudni milyen rendezvényen van,.Lemaaaaaaaarnorbi azt üzeni, hogy szétdobája zseböl a csárdzserszt, meg szétfussa, ez a tatkia. a riverszet meg úgy szétüssük, a tizenöt gyereke nem ismer rá.
Wyatt
gedam
Norbi180
new orl
Norbi180
Fast Willie