Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Michael Ola személyében egy régi ismerős érkezett az OL-be, a szezonnak ebben a szakaszában szvsz ez egy jó igazolás.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ez így elég karcos lesz sajnos...meghatározó lehet a továbbiakban, ha rossz lesz az OL
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Kurvaélet, Feeney time.Remélem Big Joe be tud öltözni, mert ha nem akk azért az Okung - Feeney - Pulley - Wiggins - Schofield ötössel kéne kiállni...
Madden hates me.
több mint 7 éve
Egyébként a tegnapi előtt utoljára 2012-ben volt punt return TD-nk, Michael Spurlock szerezte a Jets ellen. Már akkor is a csapat tagja volt Rivers, Gates, Ingram, Liuget és Novak.Szürreális élmény volt egyébként jól működő special teamet látni powder blue-ban.
Bradley rendesen outcoacholta McCoyt, remélem a rush D nem csak átmeneti dolog volt, mert akkor tényleg becsuroghatunk a wild cardra. A kövi 4 meccs egyébként be fog minket árazni: @ Patriots, @ Jaguars, vs. Bills, @ Cowboys.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Remek teljesítmény volt, élmény volt nézni a Chargerst! 😊 Nagyon erős ez a csoport, de nem veszett ügy a PO szerintem.Bár csak elképzelni tudom milyen lehet, amikor a stadion nagyobbik része a Denvernek szurkol...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Ez most nagyon ott volt, főleg D# oldalon 😊 Rivers hozta, amit elvárunk, a spec.team meg végre kiváló volt
több mint 7 éve
Jövőre eladom neked GM gameben 😀No, Rivers zsinórban 2. héten vezetett GW drive-otmindig is mondtam, így hogy A-Rod kiesett így meg egyértelmű, hogy Rivers a legjobb QB a ligában
empty taxi
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
S ezért nem adott DP időt neki, hogy újra pályán lehessen, különben esélyes, hogy ellenünk is megfordítottátok volna. Kénytelen volt kívülről végig nézni, ahogy lefuttatjuk az órát.No, Rivers zsinórban 2. héten vezetett GW drive-otmindig is mondtam, így hogy A-Rod kiesett így meg egyértelmű, hogy Rivers a legjobb QB a ligában
empty taxi
eaglesmcnabb
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
No, Rivers zsinórban 2. héten vezetett GW drive-otmindig is mondtam, így hogy A-Rod kiesett így meg egyértelmű, hogy Rivers a legjobb QB a ligában
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Egyébként kezd látszani h mégis mi a víziója a stábnak az O-val.Azt akarjuk játszani, mint 2013-ban (btw ez az utolsó év h PO-ban jártunk) Whiz irányításával: ball control offense, sok futással fárasztani a D-t, 3. és kevés helyzeteket hagyni Riversnek, mivel sokat van a pályán az O, a D pihenhet és így frissen több esélye van megállítani az ellenfél támadósorát.
Most kevésbé jó az OL run blockban (Football Outsiders szerint egész konkrétan a legszarabb a ligában), emiatt kicsit nehézkesebb a dolog, ezért is lehet h az utóbbi évekhez képest Rivers többet lövöldöz mélységben, passzjátékkal meg kell nyújtani a pályát, mert tömött box ellen ez az OL nem tud elég támogatást nyújtani Gordonnak. Hogy jót is mondjak a támadófalról, passzblokkban viszont nem rossz, persze belejátszik Rivers egészen kiváló pocket awarenesse is, a Football Outsiders konkrétan a 3. legjobban passzblokkoló falként tartja nyilván Okungékat.
Az OL-t leszámítva egyébként jobb az emberanyag a támadósorban 2013-hoz képest, a védelem pedig sokkal jobb az állományt nézve.
Így a két komoly probléma közül egy (identitás megtalálása a támadóknál) megoldódni látszik, a másiknál viszont nem látszik a fejlődés: valami kritikán aluli a futási elleni védekezés, kurva sok a missed tackle. Talán ha Perryman visszajön IR-ről ebben is lesz fejlődés még idén, egyébként pesszimista vagyok azügyben h ezt sikerül-e megoldani még a szezonon belül.
Mindenesetre most eléggé támogatom h Teleszkóp vegye elő egyik kedvenc draftszokását (2. körös LB).
Madden hates me.
több mint 7 éve
No, Rivers zsinórban 2. héten vezetett GW drive-ot, ilyen utoljára vele 2009-ben fordult elő (W13: @DAL, W14: vs. CIN).Vezetett ő 2vel többet is idén, csak akkor a rúgók nem fejezték be 😀
Megvertünk 2 szar formában lévő csapatot szal azért hurráoptimizmusra nincs ok, a jövő heti hazai a Denver ellen már értékmérő lehet, ha ütnénk a vadlovakat, akkor már nem is olyan esélytelen a csoport 2. helye, ami azért valszeg wild cardot ér.
empty taxi
több mint 7 éve
Berugtatok a vegen a mezonygolt? Ez a chargers meg mindig?Igen, Novak jól célzott, sőt a holder is jól végezte a dolgát, gondolom egy Dallas szurkolónak nem kell ecsetelnem hogy ez sem egyszerű :-P
krisz0621
Madden hates me.
több mint 7 éve
dinkaaa
1 044
Berugtatok a vegen a mezonygolt? Ez a chargers meg mindig?
több mint 7 éve
No, Rivers zsinórban 2. héten vezetett GW drive-ot, ilyen utoljára vele 2009-ben fordult elő (W13: @DAL, W14: vs. CIN).Megvertünk 2 szar formában lévő csapatot szal azért hurráoptimizmusra nincs ok, a jövő heti hazai a Denver ellen már értékmérő lehet, ha ütnénk a vadlovakat, akkor már nem is olyan esélytelen a csoport 2. helye, ami azért valszeg wild cardot ér.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Nem néztem utána a napokban, hogy Carr játszik-e, de ha nem, akkor ma illene nyerni Manuel ellen...Az O szinte fullon van, egyedül a fullback Olawale fog hiányozni, de a védelemből hiányzik Lee, Conley és Hamilton is, questionable: Amerson, James és Washington, a back7 bőven támadhatónak tűnik így, ezt a meccset Riversnek kellene megnyerni.
Chargers LT
Nálunk 4 Q van: Big Joe, Jatavis, Oliver és Mike Williams.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Nem néztem utána a napokban, hogy Carr játszik-e, de ha nem, akkor ma illene nyerni Manuel ellen...
több mint 7 éve
Melvin Gordon lett a hét támadója az AFC-ben! twitter.com/RLiuNFL/status/918107469594836993
több mint 7 éve
Minden problémánk megoldódott: a múlt hét óta állandó kapitányaink vannak Rivers, Gates, Slauson, Mebane és Ingram révén, nyertünk is egyből 😊Minden azért nem. Pullard még mindig rosteren van. 😊
empty taxi
több mint 7 éve
Minden problémánk megoldódott: a múlt hét óta állandó kapitányaink vannak Rivers, Gates, Slauson, Mebane és Ingram révén, nyertünk is egyből 😊
Madden hates me.
több mint 7 éve
Mivel Oliver nem játszik ma, így visszaigazoltuk Andre Williamst, McSzén repült, aminek nem örülök, őt bírom.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Younghoe Koo-t koorvára kib@sztuk, helyette egy régi ismerős van újra a fedélzeten: Nick Novak.Egy fokkal jobb, az tuti...bár nekem Novakról is vannak utolsó mp-es rossz emlékeim 😊
empty taxi
több mint 7 éve
Akkor értem, köszi.
több mint 7 éve
azaz pont nem joAz már kiderült Lambo mi a francért lett kirakva? Pláne így. Nekem ő jó rúgónak rénlik, de lehet, rosszul emlékszem.tavaly 0/3 volt ötvenen túlról és kihagyott 8 XP-t.
dande
Azóta a Raiders és a Bears próbajátékán sem felelt meg.
Höri
több mint 7 éve
Az már kiderült Lambo mi a francért lett kirakva? Pláne így. Nekem ő jó rúgónak rénlik, de lehet, rosszul emlékszem.tavaly 0/3 volt ötvenen túlról és kihagyott 8 XP-t.
dande
Azóta a Raiders és a Bears próbajátékán sem felelt meg.