Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!
Nem tudtam nézni, mi volt Gordonnal? Láttam, hogy a rookie volt játszatva többet.
tenorx
Semmi, szarul ment neki.

Nagy meccs volt. Ennek a Chargersnek a playoffban a helye. Remélem lesz egy visszavágó januárban.
iktriad
Viccelsz?! 3-6 a mérleg, a schedule hátralévő része: vs. BUF, @DAL, vs. CLE, vs. WAS, @ KC,@ NYJ, vs. OAK. Ebből kéne minimum 6-ot nyerni egy ultimate choker csapatnak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem tudtam nézni, mi volt Gordonnal? Láttam, hogy a rookie volt játszatva többet.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagy meccs volt. Ennek a Chargersnek a playoffban a helye. Remélem lesz egy visszavágó januárban.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó hír nektek (nekünk már annál kevésbé).
 twitter.com/RapSheet/status/927631629274796032
iktriad
Bizony ám! És jöhet is a szokásos Jax elleni meccs...mondanám, hogy újabb győzelem, de az elmúlt sok-sok év után most először talán a Jax az esélyes. És ez még vereséget is eredményezhet. Két erős D#, jó futók...így talán Rivers lehet a mérleg nyelve.
Chargers LT
Plusz ha valaki, akkor pont Gus Bradley biztos tudja, mivel lehet Bortlest megzavarni.
iktriad
kezébe adod a labdát
Black_Adder
Az elmúlt 2 meccsen feltűnően jól játszott, már önmagához képest. Mondjuk 3 jó meccset nem hiszem, hogy egymás után le tudna hozni...
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
iktriad
Bizony ám! És jöhet is a szokásos Jax elleni meccs...mondanám, hogy újabb győzelem, de az elmúlt sok-sok év után most először talán a Jax az esélyes. És ez még vereséget is eredményezhet. Két erős D#, jó futók...így talán Rivers lehet a mérleg nyelve.
Chargers LT
Plusz ha valaki, akkor pont Gus Bradley biztos tudja, mivel lehet Bortlest megzavarni.
iktriad
kezébe adod a labdát

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
iktriad
Chargers LT
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
iktriad

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Pedig Feeney el lett szídva a fenébe itt is a szezon elején elkövetett hibája miatt.

több mint 7 éve
Ha már Teleszkóp szóba került, az imént nyilatkozta h jövő hétre Perryman 100%-os lesz. Legyen így, nagyon kell ő a rush D-nek.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Hát akkor Telesco munkássával kapcsolatban nem értünk egyet. Nem is azzal van a gond, hogy nem tehetségeket draftol, hanem, hogy minden évben van 2-3 aki IR-en végzi , és én ezt már véletlennek nem mondanám. Ráadásul olyan játékosok, akikről már egyetem is tudni lehetett ,hogy nem kicsit sérülékenyek. Azt ,hogy draftol egy jó class-t akiknek a fele az 5. héttől IR szerintem nem éppen kielégítő.
Sixo
Általánosságban igaz, mondjuk Lamp kb. minden snapben fent volt college karrierje alatt, erre elszakítja a térdét, ezt nem lehetett előre látni. Mike Williams más tészta.

Madden hates me.
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Hát akkor Telesco munkássával kapcsolatban nem értünk egyet. Nem is azzal van a gond, hogy nem tehetségeket draftol, hanem, hogy minden évben van 2-3 aki IR-en végzi , és én ezt már véletlennek nem mondanám. Ráadásul olyan játékosok, akikről már egyetem is tudni lehetett ,hogy nem kicsit sérülékenyek. Azt ,hogy draftol egy jó class-t akiknek a fele az 5. héttől IR szerintem nem éppen kielégítő.
Sixo
Mondjuk ezt inkább írnám a medical staff meg a physio-k számlájára. Vagy szarok az edzések, vagy szar a bemelegítés. Telesconak erre nincs sok hatása szerintem.

Szerkesztette: mustaine

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!

több mint 7 éve
Ha már Feeney, bekerült PFF-nél a hét csapatába, Kinggel és Addae-vel együtt.
Ez 2 rookie akárhogy nézzük, Teleszkóp jól dolgozik no, pláne ha Williams is belendül és jövőre már Lamp is lesz 😊

Madden hates me.
több mint 7 éve
Egyébként érdemes lenne megkérdezni h Feeney Slauson sérüléséig ugyan miért nem került a pályára? Ugyanis egyelőre sokkal jobb még Slausonnál is, Wigginsről nem is beszélve.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Az aranyember is elemezte Gordon nagy játékát:
 www.youtube.com/watch?v=TwCNPBRkpPw

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 7 éve
Megérdemelten nyert a Pats (Benjamin önsafetyje után ez annyira nem bátor kijelentés).
Mindenesetre sokkal de sokkal másképp alakult volna a meccs ha egy kamu OPI-ért nem veszik el azt a TD-t...
empty taxi
A bosszantó az, hogy mi is megérdemelten nyertünk volna...ha nyerünk. A D# nagyot küzdött végig, de a bosszantó hibák, és bizony a hatalmas pech...mert volt 2-3 momentum, ami abszolút nem a Pats-on múlt, hanem a mákjukon, mint pl. KA13 pár centit kilépett a hosszú "TD elkapásnál", miközben a labdát nézte...bosszantó, mert pariban voltunk, de pozitívum, hogy nem egy töketlen csapat ellen.

több mint 7 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Megérdemelten nyert a Pats (Benjamin önsafetyje után ez annyira nem bátor kijelentés).
Mindenesetre sokkal de sokkal másképp alakult volna a meccs ha egy kamu OPI-ért nem veszik el azt a TD-t...
empty taxi
Nem akartam ezt felhozni egyik topicban sem, de gusztustalan hogy egy ilyen play onnantól lesz szabálytalan, hogy a védő kontaktolja a támadót. Főleg amikor az 5 yard határán van a játék, és akkor akár lehetne ez védő szabálytalanság is...

Szerkesztette: Geeri

Mindig jövőre!
több mint 7 éve

Madden hates me.
több mint 7 éve
Persze nem öröm, de nekünk jó hír, hogy Hightower nem lesz...így talán lesz esélye az OL-nek hozni egy normál szintet.
Chargers LT
OL szempotnjából ez annyira nem számít, ott a fiatal DE-k megtartása lesz a komoly feladat (Big Joe doubtful, nézhetjük Schofieldet RT-ként...).
Hightower hiánya Riversnek kedvez pre-snap, mert így kevésbé vszínű h a Pats D tud reagálni Rivers áthívásaira.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Persze nem öröm, de nekünk jó hír, hogy Hightower nem lesz...így talán lesz esélye az OL-nek hozni egy normál szintet.

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Kurvaélet, Feeney time.
Remélem Big Joe be tud öltözni, mert ha nem akk azért az Okung - Feeney - Pulley - Wiggins - Schofield ötössel kéne kiállni...
empty taxi
inkább tartottátok volna meg Flukert
eaglesmcnabb
Ezen a kezdőn ő nem változtatna.

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Kurvaélet, Feeney time.
Remélem Big Joe be tud öltözni, mert ha nem akk azért az Okung - Feeney - Pulley - Wiggins - Schofield ötössel kéne kiállni...
empty taxi
inkább tartottátok volna meg Flukert

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
D. Perryman visszatérésére van esély a közeljövőben? A hirek szerint elkezdte az edzéseket. Ő jöhet vissza az IRről?
alatriste
Az új szabályok szerint nem kell előre megjelölni a visszatérő személyét, az előzetes rehab idejének megfelelően gyógyul, szóval jó esély van rá. Nem mellesleg dobna a rush D-n, ami jelenleg a csapat leggyengébb pontja azaz minden amellett szól, hogy igen.

Madden hates me.
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
D. Perryman visszatérésére van esély a közeljövőben? A hirek szerint elkezdte az edzéseket. Ő jöhet vissza az IRről?

Liverpool Fc