Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
DedeNem.Draftolni kéne RB-t, mert Barner nem megoldás.1/7 Dalvin Cook azt mondod ?
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 7 éve
Nem.Draftolni kéne RB-t, mert Barner nem megoldás.1/7 Dalvin Cook azt mondod ?
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Draftolni kéne RB-t, mert Barner nem megoldás.1/7 Dalvin Cook azt mondod ?
empty taxi
több mint 7 éve
Draftolni kéne RB-t, mert Barner nem megoldás.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Maradt is ott.A Saintsnél járt eddig viziten más hír nem volt vele kapcs.És annyira gyenge volt, hogy senkinek nem kell?Te'o-ról érdeklődnék vele mi a helyzet?Ha átálltok 4-3-ra egy szem ILB gondolom Perryman lenne, máshol pedig nem tudom őt elképzelni a rendszerben, így kispados lesz egy előző évi kapitányból?(- ha jol tudom az volt)Te'o FA, lejárt a szerződése.
cikesz
empty taxi
Matthew99
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Can confirm earlier report by @RapSheet Chargers signed RB Kenjon Barner to 1-year deal to compete as change-of-pace back to Melvin Gordon.The Chargers also announced that exclusive rights free agent WR Geremy Davis signed his contract tender.
Szerkesztette: Sixo
több mint 7 éve
Tény és való h DT depthre gyúrni kéne, de miért nem Lissemoret igazoljuk vissza???Lehet, hogy idővel az is meglesz.
empty taxi
több mint 7 éve
"We've re-signed versatile offensive lineman Kenny Wiggins."
több mint 7 éve
Tény és való h DT depthre gyúrni kéne, de miért nem Lissemoret igazoljuk vissza???
Madden hates me.
több mint 7 éve
Bosa hype: www.profootballfocus.com/pro-why-joey-bosa-is-primed-to-become-a-generational-player/
Madden hates me.
több mint 7 éve
A Saintsnél járt eddig viziten más hír nem volt vele kapcs.És annyira gyenge volt, hogy senkinek nem kell?Te'o-ról érdeklődnék vele mi a helyzet?Ha átálltok 4-3-ra egy szem ILB gondolom Perryman lenne, máshol pedig nem tudom őt elképzelni a rendszerben, így kispados lesz egy előző évi kapitányból?(- ha jol tudom az volt)Te'o FA, lejárt a szerződése.
cikesz
empty taxi
Matthew99
Madden hates me.
több mint 7 éve
És annyira gyenge volt, hogy senkinek nem kell?Te'o-ról érdeklődnék vele mi a helyzet?Ha átálltok 4-3-ra egy szem ILB gondolom Perryman lenne, máshol pedig nem tudom őt elképzelni a rendszerben, így kispados lesz egy előző évi kapitányból?(- ha jol tudom az volt)Te'o FA, lejárt a szerződése.
cikesz
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Nyilván a tavalyi teljesítményét fizették meg, és, ha így tolja majd, akkor ezt nem sajnálom. De tény, hogy most is fél szezont tolt. És az agyrázkódások miatt egyre több játékos egyre több meccset hagy ki. Ez tendenciának tűnik. Mostmár nagyon odafigyel erre az NFL.Addae szerződése amúgy ez lett: 4 year, $22,500,000, 10m garivalSzerintem ez nagyon sok egy jó pár agyrázkódáson túl esett box safety-ért. Szerintem a draft 3. napján simán pótolhattuk volna.
Szerintem pont ennyit ér, szóval nem rossz ez így.
Chargers LT
Sixo
De a jó Front7 miatt várhatóan tovább javul majd a sec teljesítménye, tehát, ha Addae nem sérül meg, szerintem jó lesz.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Addae szerződése amúgy ez lett: 4 year, $22,500,000, 10m garivalSzerintem ez nagyon sok egy jó pár agyrázkódáson túl esett box safety-ért. Szerintem a draft 3. napján simán pótolhattuk volna.
Szerintem pont ennyit ér, szóval nem rossz ez így.
Chargers LT
több mint 7 éve
Addae szerződése amúgy ez lett: 4 year, $22,500,000, 10m garivalSzerintem pont ennyit ér, szóval nem rossz ez így.
több mint 7 éve
Te'o-ról érdeklődnék vele mi a helyzet?Ha átálltok 4-3-ra egy szem ILB gondolom Perryman lenne, máshol pedig nem tudom őt elképzelni a rendszerben, így kispados lesz egy előző évi kapitányból?(- ha jol tudom az volt)Te'o FA, lejárt a szerződése.
cikesz
Madden hates me.
több mint 7 éve
Én akkor sem tiltakoznék ha 1/7re őt húznánk be akármennyire is LSU-s.Tre'Davious 3. kör ?Amilyen sűrű a CB class biztos lesz IRL is csúszó corner, most a játék szerint ő volt, én köszöntem szépen 😊
Sixo
empty taxi
több mint 7 éve
cikesz
590
Te'o-ról érdeklődnék vele mi a helyzet?Ha átálltok 4-3-ra egy szem ILB gondolom Perryman lenne, máshol pedig nem tudom őt elképzelni a rendszerben, így kispados lesz egy előző évi kapitányból?(- ha jol tudom az volt)
több mint 7 éve
Asiata nagy fogás lehetne Gordonnak. Nagyon jó húzó G. Bár Rivers nem tudom mennyire like-olná. Aki jobban ismeri, nyugodtan javítson ki.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tre'Davious 3. kör ?Amilyen sűrű a CB class biztos lesz IRL is csúszó corner, most a játék szerint ő volt, én köszöntem szépen 😊
Sixo
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Hát az első változat kb a mennyország lenne az első 4 pick miatt.
több mint 7 éve
Mocskoltam Fanspeaken különböző boardokkal, eredmények:Fanspeakes board:
7: R1P7
S JAMAL ADAMS
LSU
38: R2P6
OT FORREST LAMP
WESTERN KENTUCKY
71: R3P7
CB TRE'DAVIOUS WHITE
LSU
113: R4P6
EDGE DEMARCUS WALKER
FLORIDA STATE
151: R5P7
G NICO SIRAGUSA
SAN DIEGO STATE
190: R6P6
OT WILL HOLDEN
VANDERBILT
225: R7P7
P AUSTIN REHKOW
IDAHO
CBS-es board:
S JAMAL ADAMS
LSU
G FORREST LAMP
WESTERN KENTUCKY
CB ADOREE' JACKSON
SOUTHERN CALIFORNIA
EDGE CARROLL PHILLIPS
ILLINOIS
OT SAM TEVI
UTAH
G DAMIEN MAMA
SOUTHERN CALIFORNIA
P KENNY ALLEN
MICHIGAN
Matt Miller boardja:
EDGE DEREK BARNETT
TENNESSEE
CB TRE'DAVIOUS WHITE
LSU
S MARCUS WILLIAMS
UTAH
C ETHAN POCIC
LSU
G ISAAC ASIATA
UTAH
OT WILL HOLDEN
VANDERBILT
P AUSTIN REHKOW
IDAHO
Madden hates me.
több mint 7 éve
Kabbe 😀 Jeremiás mockot kizárólag viccből nézegetek (mert, h nem olvasok), jót nevetek és ennyi általában, de ez a DJ pick nem maradhatott szó nélkül, akkora betegség!Jeremiás szerint így az FA után/közben már Deshaun Watsont húznánk XD...hogyneNem hinném, hogy az ilyen like vadász mock-okat a legkisebb mérték is figyelembe kéne venni, vagy egyáltalán el kéne olvasni. Nyilván , ha a legvalószínűbb pick-et jósolná, mint az előző 75 mock-os , akkor nem lenne ok , hogy miért őt olvasnák és nem az előtte ugyanezt megíró 75öt. Az ,hogy ilyeneket egyáltalán elolvasol, rólad mondja el sok mindent , pl hogy anyó hámeremébe tartozol !
Majd pont akkor lövünk el egy "Top10" picket egy Rivers utáni emberre, amikor ilyen gyengus a felhozatal, és Folyók amúgy is még vagy 3-4 évig simán játszik.
Chargers LT
Sixo