Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Olvastam egy interjút Whizzel. 2 gondolat:
1. Ő maga is izgatott, hogy mennyi fegyvere van a red zone-ban. Ha passzolni kell, akkor a Gates (6-4), Henry (6-5), KA13 (6-2), és a 2 Williams (mind2 6-4) alkotta ötössel a pályán garantált a mismatch. | Persze közülük legalább ketten IR-re kerülnek maximum a 4. játékhéten. | Plusz ugye Gordon révén a futás már tavaly is ment a RZ-ban, ráadásul ugye Teleszkóp komoly depthet intézett az OL-be.
2. Ha már Gordon szóba került, Whiz szavaiból úgy vettem ki, hogy fingja sincs arról, hogy ki lesz az RB2.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rri0dd9cnw6vtisejise
AFC West draft grades: Chargers make play for divisional title
Does Mike Williams make the Chargers instant contenders? Could Garett Bolles end up being the Broncos' version of Ereck Flowers? Conor Orr grades the drafts of every AFC West team.

😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Verrett hála az égnek marad még 5. évre, legalább is megvan az opció 😊 Már csak egy teljes szezon kéne, az úgyis elit lesz 😛
Chargers LT
Csodás lesz ha kivételesen ő is meg Ingram is egészséges marad azt mindkettőjüknek nagy szerződést kell adni 😀

Madden hates me.
több mint 7 éve
Verrett hála az égnek marad még 5. évre, legalább is megvan az opció 😊 Már csak egy teljes szezon kéne, az úgyis elit lesz 😛

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Az nem lehet, hogy Attaochu marad az LB sorban?
Sixo
Én mind nála mind Emanuelnél azt érezném logikusabbnak, csak ugye nincs DE depth...
empty taxi
Mondjuk a tavalyi OLB-k közül a legkisebb darab Ingram xD

több mint 7 éve
Sixo
Én mind nála mind Emanuelnél azt érezném logikusabbnak, csak ugye nincs DE depth...

Madden hates me.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Így draft után 2 poszton érzem h szarban a haza:
1. Oké h Gordon all-down back, de mögötte a rendkívül a veretes Oliver, Feró, Barner, Andre Williams négyes van. Lehet el kéne hívni Jamaal Karcsit egy vizitre.
2. DE-ben van Bosa meg Ingram ill. korai downokra Rochell, de ennyi. Emanuel v. Attaochu DE lesz, esetleg Philonnal vagy Palepoi-jal a számolunk a fal szélén? Karcsúúúúúú. Freeney vagy Dumervil lehet stop gap megoldás.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Dan Kadar (SB Nation) szerint a Charegrsé a 4. legjobb (holtversenyben CLE, IND) draft a ligában. Szerinte Lampot remekül elloptuk, és Desmond King "egy különösen lenyűgöző" választás.

Gus Bradley egyébként dicsérte videós elemzésében a két safetyt, Kinget különösen, elmondása szerint ő corner, nickel corner, FS-ként is használható lesz.

több mint 7 éve
Eddig is azzal volt a legnagyobb gond, hogy mindenki lesérül.

több mint 7 éve
Rivers is kiemelte, hogy ez az Allen, Wiliams, Inman, Benjamin, Williams, Gates, Henry hetes elég faja...
Gordon pluszba... ez a keret már tényleg bivaly NFL szinten is, támadó és védő oldalon is.

több mint 7 éve
Clemsonos , nem kell !
Sixo
Én sem bírom a Clemsont, (bár a Bamát még inkább nem csipázom), de első a Chargers, és, ha beválik, teszek rá, honnan jött 😊

több mint 7 éve
Clemsonos , nem kell !

több mint 7 éve
Na annak is lehet örülni, ami jellemző ránk ugyancsak, hogy UDFA-ként egész jó playákat tudunk aláíratni, legalább is mindig van néhány figyelemre méltó, akiben van lehetőség.
Pl. Artavis Scott WR, Williams Clemsonos társa...2014 Freshman All-American volt, 76 elkapásból 965y, 8TD, 2015 All-ACC, újabb 900+ yard, 6TD. Tavaly sem volt rossz szezonja. Őt simán mindenki úgy várta, hogy el fog kelni a drafton.
De Dontre Wilson WR, aki talán visszahordó lehet majd, ha beválik, ő is Ohio Stateből jött, 1,280 kickoff return yardja volt a suliban.
De itt van mindenki:
 www.chargers.com/news/2017/04/29/chargers-agree-terms-15-undrafted-free-agents

több mint 7 éve
Most nézem, hogy a bowl.hu-s draft prospect ismertető belső falemberek közül 1. és 2.-at húztuk ki ma 😀 Még egy Desmond King a 3. napon kéne, hogy feledtesse Mike Williamset.
Sixo
ez is bejött 😀
kapitnono
hát látod teleszkóp nagyon dolgozik azon, hogy még jövőre is legyen munkája

több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Most nézem, hogy a bowl.hu-s draft prospect ismertető belső falemberek közül 1. és 2.-at húztuk ki ma 😀 Még egy Desmond King a 3. napon kéne, hogy feledtesse Mike Williamset.
Sixo
ez is bejött 😀

több mint 7 éve
Lol, amiről beszéltem az előbb...az NFL.com -os 3 kör utáni Winners/loosers cikk kivel kezdődik? Rivers 😊

több mint 7 éve
Hogy fog elférni Franklin, Lamp és Feeney 2 helyre? Vagy LampT/C lesz?
Bazzani
Úgy, hogy valaki megsérül.
empty taxi
Az ám 😀 Amúgy én is boldog vagyok, kis szerencse, hogy Lamp lecsúszott, de Telescot dícséri, hogy nem cserélt fel érte, hanem volt türelme kivárni mi lesz, és be is rántotta akit kell. Feeney is simán érthető. Igazából, nekem már 8 ilyen évek után, kinek van sérülés a lapján, mert nálunk már a roster 80%-a ilyen 😊 De már kb elképzelni sem tudjuk, hogy milyen lenne, ha Rivers nyugodtan passzolhatna, most egy Allen, Williams, Inman, Williams, Henry ötösnek, akik persze egészségesek...
Minden esetre, amit múltkor írtam, hogy az idény első fele könnyebb lesz, és több lesz az egészséges playa, ott kell sok meccset nyerni. Így azért lesz OL mélység is.
Így sokadik draft után elmondható, hogy az egyik legjobb GM/FO nálunk van.

több mint 7 éve
Bazzani
Úgy, hogy valaki megsérül.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Bazzani
Én Franklin cut-ban reménykedem.

több mint 7 éve

Szerkesztette: Sixo

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

több mint 7 éve
Elképesztő jó ez eddig, nagyon jó value-k jönnek. Feeney egyébként szintén system fit, lisfranc törés és agyrázkódás is kísérte egyetemi karrierjét.

Ugye az nfl csapatok a boardjukon szereplú manusokról draftkártyákat csinálnak, amin sok-sok infó fent van az illetőről (egyetem, test paraméterek, mért adatok, még az eddigi mezszáma is, jó-e visszahordónak stb.) ugye azon rajta van egy final grade h Gipsz Jakab irányítónak legyen vmi metrizált összehasonlítási alapja Vég Béla safetyvel, no ez a grade mellé szoktak különböző rövidítésekkel megjegyzéseket tenni. Az a gyanúm h Telesconak nem magyarázták eddig el h az "M" itt nem azt jelenti h "must" hanem h "medical issue".

Harmadik napon jöhet a DL és a DB-sor mélyítése, esetleg tényleg be lehet próbálni egy QB-t.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Matt Miller írt egy mockot így az 1. kör után, melyben a köv. 2 választásunk Marcus Maye és Dion Dawkins. Ámen!

Madden hates me.
több mint 7 éve
Nyakcsonttörésből felépült manus, illik a rendszerbe.

Madden hates me.