Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Ha jól emlékeszem 2008-ben is ő volt az OC, amikor két 1000 yard feletti futónk volt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Jeff Davidson lett az új OL-coach, McCoy spanja még a Panthersös időkből, ő volt az OC, McCoy meg a QB-coach. Legutóbb a Vikingsnál dolgozott, nem egy Joe D, de szarabbra számítottam.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Ott is a helye

több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Úgy néz ki Verrett megy a Pro-Bowlra, Revis sérül miatt visszamondta, az ő helyére megy.

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Whiz visszatért! Végre valami jó hír...
szaba
Juhéé, van remény : ) Na mostmár jól alszok

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Whiz visszatért! Végre valami jó hír...
több mint 8 éve
 twitter.com/eric_d_williams/status/687351009086205952
 twitter.com/eric_d_williams/status/687351932680310785
 twitter.com/eric_d_williams/status/687353942582411264

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Valószínűleg a 2016os szezont San Diego-ban fogjuk játszani, erről március 23.ig kell döntenünk. 2017 január 15.ig van lehetőségünk LA-be költözni.

espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/14740/nfl-owners-say-chargers-unlikely-to-play-in-la-in-2016
Sixo
 twitter.com/JasonColeBR/status/687338445895680000

Madden hates me.
több mint 8 éve
Valószínűleg a 2016os szezont San Diego-ban fogjuk játszani, erről március 23.ig kell döntenünk. 2017 január 15.ig van lehetőségünk LA-be költözni.

espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/14740/nfl-owners-say-chargers-unlikely-to-play-in-la-in-2016

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
100-100 milliót kapunk mi is és a Raiders is stadionépítésre, akinek nem jön össze annak Inglewood a menekülő út.

Babich meg jó LB-edző, ő faragott Pro Bowlert Lance Briggsből, ez is tény. Persze Nolan 1 éve alatt is látszott a fejlődés szinte mindenkin (kivétel Butler), ami azért vicces, mert az elődjét Joe Barryt ugye elvitte a Skins DC-nek. Szóval kíváncsi vagyok mi következik.
empty taxi
Én meg pont azt hallottam Bears fanoktól, mikor hozzánk került, hogy képtelen volt egy 3. LBt kinevelni Briggs és Urlacher mellé, amíg DC vagy LB coach volt. Itt mondjuk elég jó az alapanyag, amivel dolgozhat, kíváncsi leszek, pl. Kyle Emanuel vagy Perryman fog-e fejlődni, most hogy Babich edzi majd őket.
több mint 8 éve
100-100 milliót kapunk mi is és a Raiders is stadionépítésre, akinek nem jön össze annak Inglewood a menekülő út.

Babich meg jó LB-edző, ő faragott Pro Bowlert Lance Briggsből, ez is tény. Persze Nolan 1 éve alatt is látszott a fejlődés szinte mindenkin (kivétel Butler), ami azért vicces, mert az elődjét Joe Barryt ugye elvitte a Skins DC-nek. Szóval kíváncsi vagyok mi következik.

Madden hates me.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem jó nap ez a Chargers életében. Szerintem babich még LB coachnak is gyengus sajnos. És ezt nem azért írom, hogy Sixot piszkáljam. Ez tény.
több mint 8 éve
Ez meg vmi nekrológ:  www.usatoday.com/story/sports/nfl/chargers/2015/04/27/san-diego-move-los-angeles-stadium-clippers-padres-rockets/26477599/

Madden hates me.
több mint 8 éve
Bob Babich az új LB-coach, Nolan jelezte, hogy más lehetőséget keres (gondolom DC szeretne lenni vhol). Babich az utóbbi 3 évben a Jaguars DC-je volt, annak nem volt jó, de előtte Chicagoban ő volt az LB-edző az Urlacher-Briggs-féle érában.

Madden hates me.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a lista tuti nem jó, legalábbis a mi szempontunkból, hogy a fenébe lehet M. Kendricks 14.... úgy futottak át idén rajtunk mint kisgyerek a szobán mikor vécére siet..... 😉
több mint 8 éve
 pbs.twimg.com/media/CYfe7mWUoAACwzL.jpg

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
McCoy kapott egy szerződés hosszabbítást 2017ig (O_o)
Sixo
Igazából ez csak jó stratégia Telescotól... ha szar évünk lesz, úgyis kirúgja.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
McCoy kapott egy szerződés hosszabbítást 2017ig (O_o)

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Végighallgattam egy podcastet a relocationről.
A lényeg, hogy mi veszíthetjük a legtöbbet az LA-i költözőssel ha 2 csapat is költözik. Ugyanis a Rams meg a Raiders mai napig rendelkezik ottani fanekkel, akik nyilván nem fognak átpártolni.
empty taxi
viszont a USC és a UCLA is 70 ezer fölötti átlagnézőszámmal dolgozik, szóval a 4 millió los angelesiből szerintem lesz elég focikedvelő, aki minden héten kimegy a stadionba (ha közös bérlés lesz ugye)

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
A lényeg, hogy mi veszíthetjük a legtöbbet az LA-i költözőssel ha 2 csapat is költözik. Ugyanis a Rams meg a Raiders mai napig rendelkezik ottani fanekkel, akik nyilván nem fognak átpártolni.
empty taxi
Valszeg ti és mi csak együtt tudunk menni, a Rams meg magában.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
empty taxi
szerintem az Oakland és a Chargers is kényszerpályán mozog, nem véletlenül akarnak a centrum felé húzni
a Rams az amelyiket nem kifejezetten zavarja a térség, ugyanakkor ő tud mindenkivel a legjobban kicseszni, mert komoly piacokat fed le, ha jó lesz a csapatuk jövőre
ugyanakkor nincsenek olyan mennyiségű Rams és Raiders fanek hogy pénzügyileg rájuk lehetne alapozni, a pénz az LA TVs szerződésekben és az esetleges semleges nézőkből fog jönni, de a Raiders pénzügyileg pl. alapból rosszul áll; de lehet a Chargers is veszteséget könyvelne el ha nem költözik.
Mindenesetre a Chargers-Raiders párosnak ott a kiugrás lehetősége Stlouisba, ami kényelmes mentő öv lesz tekintve mennyire akarnak ott mégiscsak egy csapatot...
sapka
Persze, sőt a Raiders esetében arról is volt szó, hogy San Antonioba költözik.
Mind a Ramsnek mind a Chargersnek nagyon elavult a stadionja és nem nagyon látni azt, hogy ez a közeljövőben változzon.
Kroenke nyilatkozataiból nekem meg az jön le, hogy ő ebben az inglewoodi stadionban lát marha nagy bizniszt, hogy oda tudja-e vinni a Ramst az kis túlzással másodlagos, hiszen a logikája szerint vmelyik költöző csapat akkor is bérelhetné a létesítményt.

Madden hates me.
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
empty taxi
szerintem az Oakland és a Chargers is kényszerpályán mozog, nem véletlenül akarnak a centrum felé húzni
a Rams az amelyiket nem kifejezetten zavarja a térség, ugyanakkor ő tud mindenkivel a legjobban kicseszni, mert komoly piacokat fed le, ha jó lesz a csapatuk jövőre
ugyanakkor nincsenek olyan mennyiségű Rams és Raiders fanek hogy pénzügyileg rájuk lehetne alapozni, a pénz az LA TVs szerződésekben és az esetleges semleges nézőkből fog jönni, de a Raiders pénzügyileg pl. alapból rosszul áll; de lehet a Chargers is veszteséget könyvelne el ha nem költözik.
Mindenesetre a Chargers-Raiders párosnak ott a kiugrás lehetősége Stlouisba, ami kényelmes mentő öv lesz tekintve mennyire akarnak ott mégiscsak egy csapatot...

Szerkesztette: sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve

Madden hates me.
több mint 8 éve
Állítólag jó eséllyel a miénk lesz az egyik edzői stáb a Senior Bowlon, amikor utoljára ilyen volt egy Philip Rivers nevű srác volt a Senior Bowl MVP-je.
empty taxi
Őt ma legtöbben már csak "apa"-ként ismerik.
szaba
Kár lenne tagadni, hogy nagy a család 😀

Madden hates me.
több mint 8 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Állítólag jó eséllyel a miénk lesz az egyik edzői stáb a Senior Bowlon, amikor utoljára ilyen volt egy Philip Rivers nevű srác volt a Senior Bowl MVP-je.
empty taxi
Őt ma legtöbben már csak "apa"-ként ismerik.