Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
1/3 , de hát Bosa-t kb mindkét előttük lévő kihúzná szerintem. Azért így visszatekintve, amikor nagyon húztátok a szátokat Perryman draftnál , mert minek ILB , szerintem így utólag mondhatjuk ,hogy eddig jó döntésnek bizonyul az ő választása.
több mint 8 éve
Én ezzel a simes variációval nagyrészt ki is egyeznék, ettől rosszabb ne legyen! Remélem Telesco is hasonlóan gondolja...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Többedik FA-napon kelt csak el, ergo valszeg kicsit túlzottak voltak az előzetes FA igényei azt utána beérte egy Jurrell Casey-féle deallel, amit ajánlottam neki.Ha Wilkerson 9 misi/évért aláír bárhova...Tobb lesz az, mint Watt szerzodese.
somoskovig
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha Wilkerson 9 misi/évért aláír bárhova...Tobb lesz az, mint Watt szerzodese.
somoskovig
több mint 8 éve
Én szerintem logikus lenne tőle, ennél nem hinném magasabban lenne jövőre , 1 évet meg úgy minek maradna ingyé , hogy lesérüljön, profiknál legalább kapna érte pénzt.Én egy De'Runnya Wilson-nak örülnék 2. napon.Ő kijön egyáltalán?
Sixo
Shawn84
több mint 8 éve
Használtam a Fanspeak offsezlony szimulátorát a végeredmény:Cut: Donald kacsa
Újrastruktúrálva: Flowers, Scifres
Ezzel lett kerekítve 35.2 misi cap space
Re-sign: Gates (1 év, 7.235 misi, 40% garantált), Green (5 év, 4.625 misi/év, 35% garantált), PatRob (2 év, 2.625 misi/év, 60% garantált)
Franchise tag: Weddle
FA: Cordy Glenn (4 évre, 7 misi/év, 30% garantált), Muhammad Wilkerson (4 évre, 9 misi/év, 35% garantált), Mohamed Sanu (4 évre 5 misi/év, 40% garantált)
Valid opció a sérülékeny Dunlap helyére, aki így mehet RT-be, Wilkerson olyan boost a DL-nek, hogy csuhajja, Sanu meg jó lesz slotba, így Stevie J meg randalírozhat a szélén
Aztán jöhetett a draft szintén fanspeakes szimulátorral:
1/3 Emmanuel Ogbah, DE (Oklahoma State)
Kecsegtető volt Tunsil, de akkor Glennt a hajamra kenhetem. Ogbaht egyébként is TOP10-be fogják emlegetni márciusban, Ansah-szintű fizikai adottságai vannak, azt már most is eredményes.
2/3 Max Tuerk, C (USC)
Kicsit vékony meg érdekes technikával snappel, ezt leszámítva idevaló, 6-5 magas, ami a belépési határa annak, hogy lehetsz-e Chargers OL.
3/3 Austin Johnson, DT (Penn State)
325 fontos DT, aki 70 tackle-ös idényt tolt most, ennél jobb ajánlólevél nem hiszem h kell.
4/3 Kevin Byard, S (Middle Tennessee)
Addae-nek sem árt némi konkurencia, Byard labdaérzéke átlag feletti.
6/3 Kenneth Dixon, RB (Louisiana Tech)
Az 5. körös a Frisconál van a Gordon feltrade miatt. Dixont igencsak terhelték college-ban, viszont Donald kacsánál olcsóbb megoldás, ráadásul sokak szerint már a 2. napon ki fog menni.
6/24 Keyarris Garrett, WR (Tulsa)
Ezt a picket kaptuk Sirlesért. Garrett magas, hosszú kezű, ruganyos elkapó, potenciális sleeper.
7/3 Dieondre Hall, CB (Northern Iowa)
6-1 magas corner, ilyen nem tom mikor volt utoljára itt.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Én attól tartok, hogy nem jöhet sokkal jobb, mint McCoy... persze ne legyen igazam. A szóba jöhető egyetemi edzőkkel annyira nem vagyok kiegyezve, és a koordinátorokból sem tetszik azért mindenki.
több mint 8 éve
Mennyit könyörögtem én anno Ariansért btw.Nah mind1.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
FOX (Alex Marvez) jelentese szerint McCoy kirugasra kerul hetfon.
több mint 8 éve
"megerősítettük" a secondaryt, jött Brandian Ross és Cassius Vaughn.
Madden hates me.
több mint 8 éve
szaba
10 553
Weddle IR, 10k bunti mert a lanyat megnezte a Fins elleni felidos produkcioban, majd kitalaltak, hogy nem mehet Denverbe, MERT NINCS HELY A REPULON! Gennyes banda vagytok, Spanos, menjetek a fenebe! Hanyingerem van ettol a bandatol.
több mint 8 éve
Ejj, nagyon drukkoltam a Brownsnak, hátha nyernek, mert akkor 1/2 van megint...de így is jelenleg 1/3 újra, hogy a Ravens segített a győzelmével. A sorsolást elnézve ez marad is így. És izgalommal várhatjuk, mi történik a csapattal és a prospectekkel a draftig.
több mint 8 éve
szaba
10 553
Nagyon állítólag (lehet kamu az egész) Sean Payton nem zárkózna el attól, hogy a Chargers HC-je legyen. Én kifejezetten bírnám, remélem Telesco eltakarítja McCoyt és Reich-ot, szánalmasan elrontották az O#-t. Ha Payton hozna magával egy normális filozófiát, nem kéne 5 év, hogy ismét győzni tudjon a csapat.
több mint 8 éve
szaba
10 553
Valóban.Ezt csak azért mondod mert rasszista vagy. Ingram all - pro kérdés nélkül.Meleg volt a pite, ha ezt behúztuk volna, akkor a fene se tudja, hogy milyen magas helyen draftoltunk volna. Azért Ingram 9.5 sack 1 meccsel a szezon vége előtt egész korrekt.Nekem nagyon rapszodikus Ingram, Jerry jateka osszkepet iden tobbre ertekelem.
Sixo
szaba
Sixo
több mint 8 éve
Ezt csak azért mondod mert rasszista vagy. Ingram all - pro kérdés nélkül.Meleg volt a pite, ha ezt behúztuk volna, akkor a fene se tudja, hogy milyen magas helyen draftoltunk volna. Azért Ingram 9.5 sack 1 meccsel a szezon vége előtt egész korrekt.Nekem nagyon rapszodikus Ingram, Jerry jateka osszkepet iden tobbre ertekelem.
Sixo
szaba
több mint 8 éve
Denzel P,meg Verrett azért zsír volt. A sérülésig...Most már csak a lehető legjobb draftpozíciónak drukkolok...
több mint 8 éve
szaba
10 553
Meleg volt a pite, ha ezt behúztuk volna, akkor a fene se tudja, hogy milyen magas helyen draftoltunk volna. Azért Ingram 9.5 sack 1 meccsel a szezon vége előtt egész korrekt.Nekem nagyon rapszodikus Ingram, Jerry jateka osszkepet iden tobbre ertekelem.
Sixo
több mint 8 éve
Meleg volt a pite, ha ezt behúztuk volna, akkor a fene se tudja, hogy milyen magas helyen draftoltunk volna. Azért Ingram 9.5 sack 1 meccsel a szezon vége előtt egész korrekt.