Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
szaba
10 553
KEHÜ mindenkinek.Spurrier féle futójátékot láthatsz a MC érában. Eredménye 35 döglött OL.
Hát végül is Spurrier-nek most nincs munkája, kár ,hogy már annyi idős és visszavonult, pedig 5 éven belül bajnok csapatot csinálna.
Sixo
Komolyra fordítva, MC égj!
több mint 8 éve
KEHÜ mindenkinek. Hát végül is Spurrier-nek most nincs munkája, kár ,hogy már annyi idős és visszavonult, pedig 5 éven belül bajnok csapatot csinálna.
több mint 8 éve
szaba
10 553
Szép ajándék lenne egy normális edzői stáb meg egy jó draft. Boldog karácsonyt.
több mint 8 éve
Boldog Karácsonyt Villámtesók : D
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
i277.photobucket.com/albums/kk45/bolt635/xmaschargers.gif
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
szaba
10 553
Ennek a győzelemnek nagyon nem örültem, még ha ez volt az utolsó meccsünk is a stadionban és így volt szép búcsúztatni. Úgy néz ki, hogy ezzel buktuk a top5ös picket.Miért? Raiders es Broncos ellen ki kell kapni, akkor repul McCoy es johet a top 5. Amugy top 3 utan szinte mindegy hogy 4-8 kozott hol huzol.
Sixo
több mint 8 éve
Most olvastam, hogy van ok az oromre. A csapatnak az elso het utan ujra sikerult futott TDt szerezni!Eddig nem volt rá szükség.
ulpianus
több mint 8 éve
Most olvastam, hogy van ok az oromre. A csapatnak az elso het utan ujra sikerult futott TDt szerezni!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Sean Paytont kirúgják NO-ból és jön ide?Leginkább a Dolphinsról hallani nála ezen scenario esetén.
Sixo
Úgy gondolom Rivers mellé nem jönne rosszul, de a védelmet évek óta nem tudják rendbe rakni ott sem plusz jelenleg a Saintsnél jóval nagyobb hatalma van Loomis mellett, mint ami jelen állás szerint itt lehetne Telesco mellett.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Melvin Gordon --> IR
több mint 8 éve
Ennek a győzelemnek nagyon nem örültem, még ha ez volt az utolsó meccsünk is a stadionban és így volt szép búcsúztatni. Úgy néz ki, hogy ezzel buktuk a top5ös picket.
több mint 8 éve
Kérdező Nick Hardwick, interjúalany Philip Rivers. Emlékezetes anyag.www.chargers.com/video/2015/12/20/philip-rivers-field-postgame-interview-nick-hardwick
Ez meg Rivers sajttája, ez még megindítóbb:
www.chargers.com/video/2015/12/20/philip-rivers-whole-day-was-special
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
Jó látni újra.twitter.com/Chargers/status/678674566583947264
Madden hates me.
több mint 8 éve
szaba
10 553
Fura, hogy mindig mindenki csak McCoy-t meg Reich-ot szidja, Pagano-ról meg egy szó sem esik.Nem követsz twitteren. Leírtam pár szóban mi a bajom Pagsszel.
Sixo
Check out @Chargers_HUN's Tweet: twitter.com/Chargers_HUN/status/673940045653483525?s=09
több mint 8 éve
Mivel Foci Jani játszik, és ez nekünk nagyon zsír, mert még 1/1 is lehet a dologból, hogy a Brownsnál nem egy balfasz QB van. Ha Bosa elérhető lenne, talán átgondolná a dolgot.Amúgy az a baj, hogy jó DL nélkül rendszertől függetlenül sem érünk el semmit : D
több mint 8 éve
Schwartz nem megy olyan csapathoz, ahol nincs jó DL, tudja, hogy anélkül sz@rt sem ér a rendszere.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Egyetértek, az egész csapat nem fejlődik. Pedig mikor összeállt az edzői kar, még jól nézett ki a dolog...főleg Whizzel OC-ként. Lassan komolyan nem tudom, ki kellene HC-nak, mert a legjobbak mind más, persze sikeres csapatnál vannak...DC-nek viszont Jim Schwarz jó lenne, HC-nak nem jó, de bitang védelmet képes csinálni
több mint 8 éve
Pagano-val nekem az a bajom, hogy a játékosok döntő többsége 1. vagy 2. körös ( nagyrésze az ő érájában jött) , vagy nagy név korábbról, Weddle (2 éve Butler), mégis a liga alsó harmadában van kb a D már 3.(?) éve.
több mint 8 éve
Paganonak legalább már volt jól sikerült idénye itt, Reichnak még nem. Egyébként a koordinátorok közül sztem Spencer munkája mind2-t alulmúlja.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
Fura, hogy mindig mindenki csak McCoy-t meg Reich-ot szidja, Pagano-ról meg egy szó sem esik.
több mint 8 éve
szaba
10 553
Na Gordonunkat már az NFL.com is bustként emlegeti... egy ideje nekem is megfordult a fejemben, mert ez a 0 TD 6 Fumble mostanra nagyon rosszul néz ki...legalább a run Avg lenne jó, de az se. Ok, az egész csapatnak nem megy, sok sérült, stb... de ez nagyon karcsú.Dobtunk már ki 1/2-t is, szóval én nem hatódnék meg annyira. Igazából szerintem teljesen félrehasználja Gordont ez a fejetlen edzői stáb. Ha megtenné McCoy, hogy eltakarodik Reich-kal együtt, akkor szerintem egy normális edző tudna Gordonból átlagos futót csinálni, aki 4.5-5 közötti átlaggal futkorászik. De neki teljesen más sémában kellett eddig játszani, mint amit itt erőltetnek. Mondjuk Hue Jackson biztos tudna mit kezdeni vele. Nem tehetségtelen ő, viszont a hezitálást valahogy ki kéne ölni belőle, mert nincs dinamikája a LoS mögött, túlagyalja a futást. Ösztönössé kell válnia, nem agyalni.
Remélem jövőre összeszedi magát, mert, ha nem, kidobtuk az 1/15-öt
Chargers LT
több mint 8 éve
Na Gordonunkat már az NFL.com is bustként emlegeti... egy ideje nekem is megfordult a fejemben, mert ez a 0 TD 6 Fumble mostanra nagyon rosszul néz ki...legalább a run Avg lenne jó, de az se. Ok, az egész csapatnak nem megy, sok sérült, stb... de ez nagyon karcsú.Remélem jövőre összeszedi magát, mert, ha nem, kidobtuk az 1/15-öt