Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Stevie Johnson-tól mi várható Keenan kiesése hozadékaként? Lehetséges, hogy drasztikusan megnő az elkapásai és yardjai száma?
több mint 9 éve
szaba
10 553
Illet volna nyerni.Tovabba illet volna a Steelers, a Packers sot a Bengals ellen is, de ilyen tokeletlen edzokkel, akik ennyire visszafogjak a csapatot, igen nehez nyerni.
Höri
több mint 9 éve
OLB Ryan Mueller-t kitettük a PS-ből, jött helyére ex-Stanfordi DE Ben Gardner. 4 punter is érkezett próba játékra Brandon Fields, Kasey Redfern, Steven Clark, Steve Weatherford.
Jött még továbbá a PS-be WR Isaiah Burse, S Matt Daniels és RB Dreamius Smith.
Szerkesztette: Sixo
több mint 9 éve
Könnyen lehet, hogy Allen-t idén már nem látjuk.Biztos.
Sixo
Sajnos kötve hiszem h idény közben kibasszuk Reichot, az offense még a jobban kinéző egység, bár ez sokkal inkább Rivers érdeme.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hozzuk vissza Whizt OC-nek, MOST!Pont ezt akartam én is mondani : ) szólni kéne Teleszkópnak, bár remélem neki is eszébe jutott a dolog és felcsörögte azóta...
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Hozzuk vissza Whizt OC-nek, MOST!
Madden hates me.
több mint 9 éve
A sok sérültből, mennyi játékosra van esély, hogy lesz ellenünk? Gondolom elég sok, de ha nem a cserék ünnepelhetnek majd a végén.
több mint 9 éve
Illet volna nyerni.olvastam a 155 sérülést, így megkérdezem, hogy az utolsó drive-ban hogy állt fel az O és a D?Rivers-Gordon-Floyd-Inman-Stevie J-Gates-Hairston-Wiggins-Robinson-Fluker-Barksdale
Höri
Attaochu-Lissemore-Reyes-Ingram-Conner-Butler-Flowers-Steve Will-Verrett-Addae-Wilson
empty taxi
több mint 9 éve
szaba
10 553
Az edzői stábot nem tudjuk elpasszolni egy kondicionális 7. körösre? Mert elegem van a töketlenségükből. Hue Jacksont akarom. Új stábbal.
több mint 9 éve
olvastam a 155 sérülést, így megkérdezem, hogy az utolsó drive-ban hogy állt fel az O és a D?Rivers-Gordon-Floyd-Inman-Stevie J-Gates-Hairston-Wiggins-Robinson-Fluker-Barksdale
Höri
Attaochu-Lissemore-Reyes-Ingram-Conner-Butler-Flowers-Steve Will-Verrett-Addae-Wilson
Madden hates me.
több mint 9 éve
olvastam a 155 sérülést, így megkérdezem, hogy az utolsó drive-ban hogy állt fel az O és a D?
több mint 9 éve
Jogos, de neki annyira lent van most az értéke, hogy ezen rontani nem nagyon van mit. Szerintem legalábbis perpill senki semmit nem adta érte, negatívba úgy sem mehet szóval ezen csak javíthat.De ha áruljuk, akkor nem fogjuk csak azért játszatni, hogy kelendőbb legyen?Feltéve, ha játszik akkor kelendőbb. Ez nem feltétlen tény.
Sixo
ulpianus
több mint 9 éve
De ha áruljuk, akkor nem fogjuk csak azért játszatni, hogy kelendőbb legyen?Feltéve, ha játszik akkor kelendőbb. Ez nem feltétlen tény.
Sixo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Nincs a csapat abban a helyzetben.De ha áruljuk, akkor nem fogjuk csak azért játszatni, hogy kelendőbb legyen?Én már egy kondicionális 7. korért is adnám xDNap híre: állítólag áruljuk Donald kacsát.Van aki adna érte vmit ?
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
több mint 9 éve
De ha áruljuk, akkor nem fogjuk csak azért játszatni, hogy kelendőbb legyen?Én már egy kondicionális 7. korért is adnám xDNap híre: állítólag áruljuk Donald kacsát.Van aki adna érte vmit ?
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 9 éve
Én már egy kondicionális 7. korért is adnám xDNap híre: állítólag áruljuk Donald kacsát.Van aki adna érte vmit ?
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
több mint 9 éve
Nap híre: állítólag áruljuk Donald kacsát.Van aki adna érte vmit ?
empty taxi
több mint 9 éve
twitter.com/NFLInjuryNws/status/660856927245770754
Madden hates me.
több mint 9 éve
Nap híre: állítólag áruljuk Donald kacsát.
Madden hates me.
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/660836196705132544
Madden hates me.
több mint 9 éve
Rivers Clare nevű lánya megjött. Okt. 29-én született már gyereke, 2013-as kiadás Rebecca néven. Nagy pálya.ha visszaszámolod a 9 hónapot, akkor január 29.
szaba
ekkor már nem szokott versenyben lenni a csapat.
makes sense.