Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem volt nagy öröm J Jones aktivalasa.Ritka izgalmas volt a meccs, meglepően jo volt a dline igaz a vasas oline kisse szedett vedett volt.
több mint 9 éve
Úgy néz ki a Hairston , Wiggins , Watt , Fluker , Barksdale OL-el kezdünk . Kicsit fura, hogy nem Robinson kezd C-ben és Wigging helyére megy Watt.
több mint 9 éve
twitter.com/UTgehlken/status/653706787590266882Jacoby első hét óta először lesz ma aktív.
több mint 9 éve
szaba
10 553
"We've added DE Darius Philon (hip) to the injury report as questionable."Ne már.
Sixo
több mint 9 éve
"We've added DE Darius Philon (hip) to the injury report as questionable."
több mint 9 éve
twitter.com/Chargers/status/652915567523856384twitter.com/Chargers/status/652915835128799232
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
szaba
10 553
Jones jo lenne, steelers killer.
több mint 9 éve
Visszatért edzeni Floyd, Johnson és Jones nem WR-ek közül. Jacoby 1 hónapja edzett utoljára. A korábbi sérültek közül Verrett, Fluker és Watt is edzett, bár csak limitáltan.Browns állítólag vitatja az elhibázott FG-nál az offside büntetés valósságát:
több mint 9 éve
Majd kiderül, ha kiad magáról egy naptársorozatot, ahol mindenhol kólával a kezében pózol.Iktriad kedvenc játékosa, Donatella Luckett megérkezett a csapat PS-ére.ő nem iktriad és kiszle tünci lánya?
empty taxi
Sixo
több mint 9 éve
33.media.tumblr.com/98e941055a72a64c8e258b5e3ce9c192/tumblr_nj0d5cuWq01smcbm7o1_250.gifIktriad kedvenc játékosa, Donatella Luckett megérkezett a csapat PS-ére.ő nem iktriad és kiszle tünci lánya?
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
több mint 9 éve
Iktriad kedvenc játékosa, Donatella Luckett megérkezett a csapat PS-ére.ő nem iktriad és kiszle tünci lánya?
empty taxi
több mint 9 éve
Iktriad kedvenc játékosa, Donatella Luckett megérkezett a csapat PS-ére.
Madden hates me.
több mint 9 éve
És egy kis Patrick Robinson éltetés, talán a legjobb offseason igazolásunk:www.sandiegouniontribune.com/news/2015/oct/06/chargers-patrick-robinson-cornerback/
több mint 9 éve
boltbeat.com/2015/10/06/chargers-lb-denzel-perryman-should-start-over-butler/Egy számomra tetszetős cikk a Butler takarodj témakörben. Perrymant követeli a pályára Butler helyett. És miért pont Butler és miért nem Te'o helyére:
"Te'o is missing tackles and struggling with coverage , but Butler is non-existing."
több mint 9 éve
"We've re-signed G Michael Ola to the practice squad & released G Michael Huey."
több mint 9 éve
Ola a 10. OL lenne az 53-ban ha nem megy senki IRre felesleges.És Brownra mi szükség van? OLben legalább tudjuk , hogy sérülékeny az összes és bármikor kellhet, addig is eddzen szokja a csapatot.
empty taxi
több mint 9 éve
Szabálytalanságok tekintetében, tavaly 15.ek voltunk úgy hogy ezt a szezon végére tornásztuk fel, voltunk hátrébb is jócskán. Idén eddig 24.ek vagyunk úgy , hogy a bye week-esek eggyel kevesebbet , meccsenkénti pentaly-ben 26.ak vagyunk.
több mint 9 éve
Egyébként meg Chargers OL mindenütt, ma ezt dobta nekem az automata:Madden hates me.
több mint 9 éve
szaba
10 553
McCoy sztem jól csinálja a dolgát, ami visszaesés az Reich Whizhez képest.Na ebben én is meginogtam már. Első évben azt mondtam, hogy jól edzett csapat lettünk, de azóta egyre gyengébb a felkészítettség. Egyszerűen nem vagyunk képesek már elkezdeni egy meccset sem úgy, hogy pontot teszünk fel az 1. drive-val. Aztán hátrányból meg borul az egész terv, mehet a félidei szecskázás. Ezen kívül amilyen jó koncepciókkal is lehetne dolgozni - mert rengetegszer láttunk villanásokat - annyira konzervatív tud lenni az egész elképzelés, hogy fáj nézni. Pedig én szeretek focit nézni. Arról nem beszélve, hogy 4&rövidre ellenfél 45-37 között rendszeresen PUNToltat! Aminek nincs értelme. Nem képes kihasználni a csapat az eddigi négy meccs alapján, hogy Gordon egy állat. Futtatjuk a fal közepébe, ahol látványosan szar a blokkolás. Ami először jellemző volt McCoyra, azt szépen elbaltázták Reich-hal kézen fogva. De én is úgy érzem, hogy Whiz távozása nagy érvágás, viszont azt egy McCoy szintű off. elmének képesnek kéne lennie áthidalni.
empty taxi
Vannak ezen kívül még olyan hibák, amik jól edzett csapatnál elő sem fordulhatnak, nálunk rendszeresek. Pl. hülye időkérések. Vicc amit a timeoutokkal művelünk. Esküszöm, 14 évesen két hét Maddenezés után jobban menedzseltem a game clockot, mint ezek a tökfejek a pálya szélén. Rengetegszer előfordul, hogy az ellenfél tudja, mikor jön a snap. Miért? Mert 0.1 mp-el a lejárás előtt indítjuk el a játékot. Emiatt is hibáztatom McCoyt, mert volt 2,5 éve erről leszoktatni Riverst, de semmit nem tett. És most nem a hard countokról beszélek. Aztán ott van még rengeteg fegyelmezetlenség miatti probléma is. Nem néztem meg, de biztos vagyok benne hogy penaltykban évek óta top 10 vagyunk. Szégyen. Nem érzem sajnos a pályán a fegyelmet, ami nagyon is az edző sara. Összességében úgy gondolom, hogy McCoy nem rossz edző, de nagyon sokat kell produkálnia most ahhoz, hogy a szememben jó edzőként legyen elkönyvelve, és a legnagyobb baj, hogy nem látok benne sok hajlandóságot, hogy a hülyeségein változtasson.
több mint 9 éve
Ola a 10. OL lenne az 53-ban ha nem megy senki IRre felesleges.
Madden hates me.
több mint 9 éve
De így sem volt pályán kacsa, akkor minek jön vissza, ráadásul hiába jöhetnek vissza sérülésből az OL tagok , ha már egyszer megsérültek könnyen visszasérülhetnek, így is alig használjuk Olivert is. Nem értem minek ide.No suprise , Ola elengedésével ki lesz a csere OL? Vagy sérültek visszatérnek?Valszeg igen, plusz lehet spóroltunk így Donald kacsán.
Sixo
empty taxi
több mint 9 éve
No suprise , Ola elengedésével ki lesz a csere OL? Vagy sérültek visszatérnek?Valszeg igen, plusz lehet spóroltunk így Donald kacsán.
Sixo
Madden hates me.
több mint 9 éve
twitter.com/UTgehlken/status/651142680865443840No suprise , Ola elengedésével ki lesz a csere OL? Vagy sérültek visszatérnek?
több mint 9 éve
McCoy sztem jól csinálja a dolgát, ami visszaesés az Reich Whizhez képest.
Madden hates me.