Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Ami még eszembe jutott a meccs kapcsán. Vajon ez a sok sérülés véletlen lenne, vagy kijön az , hogy a FO leszarja draftnál és az FA igazolásoknál a játékosok sérülés történetét, esetleg az orvosi stábba keresendő a hiba? Az edzői stáb csak nem hajszolja túl a játékosokat.

Nálam McCoy-nak a megítélése nagyon fura. Ott vannak a hatalmas fél ideig elemzések, lásd Detroit meccs, vagy ahogy most hétvégén is kezelte a 7 emberes Browns pass-rush-t, lett is belőle 2x 60+ yardos play, máskor meg nagyon tud töketlenkedni meg bénázni. Nem tudom eldönteni, hogy egy jó HC vagy csak egy átlagos akinek néha mákja van.

több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Teo kb 7 szerelest rontott. A 3. negyed elejen mentem aludni, addig tette mindezt.
több mint 9 éve
Hát ezt sem gondoltam volna, hogy megnyerjük. A 2. félidőre 2 játékra kész WRünk ( Allen és Inman) , 2 db CB (Johnson és Robinson) és 0.5 csere OL maradt . Nem tudom , hogy az istenbe nyertük meg a meccset, de a Cleveland rengeteg 3. kísérletet adott nekünk büntetéssel, meg amúgy is rengeteget szabálytalankodtak, mondjuk nekünk sem volt kevés. Ennyire szar nevekből nem tudom ,hogy tudok egy ilyen OL-t összerakni Joe D, de lehet centerbe inkább Robinsont kéne erőltetni még ha felépül Watt akkor is. Inman szerintem simán jó lesz jövőre Floyd helyén , nem kell oda draftolni. Reyes korrekt volt ma. Te'o meg trágyalé.

több mint 9 éve
Ennyi sérülés nem létezik. Most már biztosra veszem, hogy McCoy az NFL Tom Thibodeau-ja.

több mint 9 éve
 twitter.com/UTgehlken/status/650744616161972228

több mint 9 éve
Inactive for Chargers: LT Dunlap, LG Franklin, C Watt, WR J. Jones, S Addae, CB Mager, OLB Williams. RG D.J. Fluker (ankle) active.

Lada aktív.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Állítólag esni fog a Q-ban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
De nyerni fogtok.

több mint 9 éve
Ha nem nyerünk a Browns ellen, akkor idénre én befejeztem.
több mint 9 éve
Elengedtük a kacsát. Michael Ola érkezett helyére az OL-be.

több mint 9 éve
"Chargers O-line Sunday may be LT Hairston, LG Wiggins, C Robinson, RG Fluker and RT Barksdale."
Akkor sem Dunlap sem Franklin sérülése nem áll jól.

több mint 9 éve
 twitter.com/UTgehlken/status/649600034007203841

több mint 9 éve
Good sight for Chargers secondary. CB Jason Verrett (foot), CB Brandon Flowers (knee) and safety Jahleel Addae (ankle) are practicing.

több mint 9 éve
Walton üvegből van, egyébként nem vészesen szar játékos.

Madden hates me.
több mint 9 éve
With center J.D. Walton signed and tackle Tyreek Burwell promoted, Chargers back to 53-man roster.

több mint 9 éve
Troutman IR, ezt a preseasonben nem lehetett volna meglépni?
Kyle Millert is waiveltük azaz 2 üres hely van az 53-ban. Csak nem cserélni akar Teleszkóp?

Madden hates me.
több mint 9 éve
Acee polemizál:  www.sandiegouniontribune.com/news/2015/sep/28/chargers-mccoy-future-browns-big-week-acee/

Madden hates me.
több mint 9 éve
"Keenan Allen's 29 catches through three games are the most in Chargers history. Previous high through three games was Tony Martin with 24."

több mint 9 éve
Egy kis jó hír:
"Ankle X-rays for Chargers LG Orlando Franklin are negative, source says. He avoided a fracture."

több mint 9 éve
"The good news is G/T D.J. Fluker and CB Jason Verrett are ACTIVE and will play!"

több mint 9 éve
Az, hogy Karate nem játszott, szerintem óriási edzői baromság. Mint ahogy az is, hogy nem Donald kacsát vágjuk ki. Telesco meg McCoy ragaszkodik a legdrágább, de inaktív futóhoz. Gratulálok.
több mint 9 éve
Szerintem ok nélkül inaktív, pl. a Bengals OL-nek is nehezebb dolga lett volna őt eltolni futásnál, mint a többieket...
A Lions ellen még értettem, hisz passzbuzi csapat, de józan ésszel gondolkodva nem volt várható h csak Dalton nyerni tudjon ellenünk, racionális döntés lett volna ezért egy run stuffer a rotációban...

Madden hates me.
több mint 9 éve
Eggyel kevesebb DL -> eggyel beljebb vagyunk, hogy karatés aktív legyen!
empty
Ha már nem is akarják aktiválni a meccsre, akkor miért kéne annyira várnunk? Ha nem sérült gondolom nem ok nélkül nélkülözik.

több mint 9 éve
Eggyel kevesebb DL -> eggyel beljebb vagyunk, hogy karatés aktív legyen!

Madden hates me.
több mint 9 éve
Lada agyrázkódása után visszahoztuk Kyle Millert. Unrein-t engedtük el , hogy legyen neki hely.

Szerkesztette: Sixo